آره داداش عاشق سرسخت لاست هستم هیچی نتونستم ازش پیدا کنم تو ایران ولی ای کاش یه گردنبند یادبود با نام سریال یا تصویر هنرپیشه هاش پیدا میکردمدوست عزيز شما هم مثل من عاشق سريال لاست هستي،تا حالا تونستي چيزي ازش توي ايران پيدا كني؟
من خيلي دنبال اكشن فيگورهاش هستم ولي نيست ت ت ت ت
داداش هیچ یادبودی از سریال لاست یا سریال 100 یا سریال زیر گنبد نمیارید احیانا"؟
خوب داداش همینجا بهتون عرض میکنم که از سه سریال بالا هر یادبودی بیارین یا داشته باشین خریدارم .موجود بود یا تونستین بیارین بهم پخ بدین .بازم ممنون (البته اگه اون یادبود گردنبند باشه که عالی میشه)سلام.
قبلاً هم گفته بودیم در صورتی که محصولی که دنبالش بودید را در سایت پیدا نکردید میتوانید از طریق این صفحه آن را به ما معرفی کنید.
اگر محصول خاصی مد نظر بود در پیج ذکر شده اعلام کنید.
اما اگر یادبود خاصی مدنظر نیست سعی میکنیم این سریالها رو هم به لیستمون اضافه کنیم.
به این دلیل دوستان رو ارجاع میدیم به سایت چون مسئول محصولات جدید به این تاپیک دسترسی نداره.خوب داداش همینجا بهتون عرض میکنم که از سه سریال بالا هر یادبودی بیارین یا داشته باشین خریدارم .موجود بود یا تونستین بیارین بهم پخ بدین .بازم ممنون (البته اگه اون یادبود گردنبند باشه که عالی میشه)
سلام. این محصول چون کیفیت مناسبی نداشت فعلاً موجود نخواهد شد.سلام
ببخشی انگشتر فرانسیس اندروود دقیقا تا کی آماده فروش میشه؟ برای کادو تولد میخوام و واقعا نیاز دارم که سریع برسه دستم. با تشکر
سلام.سلام
سایت مثل اینکه باز مسدود شده
میخواستم قیمت انگشتر دیمن و استیفن سالواتور رو بپرسم
ارسال به چه صورته؟
سایزبندیش به چه صورته؟
سایز6 انگشتر دیمن رو نمیارین؟
ممنون
سلام در حال حاضر خیر.ببخشین انگشتر اسپارتان یاهمون گلادیاتور ندارین؟
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro