• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت خودکار دامین به هنگام آزاد شدن :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
با سلام خدمت دوستان.
دیروز کار اسکریپت جدیدمون(جدیدم :) ) تموم شد و برای دامین ir هم تست انجام شد.
قطعا برای دامین های بین المللی هم جواب خواهد ولی تست انجام نشده و اگه مشکلی هم داشته باشه قابل رفع هست.
توضیحاتی در مورد نحوه عملکرد این اسکریپت میدم که بحث و نحوه کار این اسکریپت شفاف تر بشه.
این اسکریپت به زبان php نوشته شده و یک پنل ادمین برای اضافه کردن دامین ها مورد نظر شما داره.
شما باید در ابتدای کار ایمیل و رمز عبور خودتون در سایت دامنه.نت در پنل ادمین وارد کنید.
پس از ان شما باید دامنه های مورد نظر خودتون رو وارد کنید.
پس از ثبت دامنه ها در پنل اسکریپت هر چند* دقیقه یکبار اقدام به بررسی دامنه ها می کند و اگر دامنه آزاد شده بود آن دامنه را در پنل شما ثبت میکند.
این اسکریپت به 4 صورت فروخته می شود.قیمت نسخه ها به تعداد دامین های مجاز برای ثبت و زمان بین بررسی دامنه ها متفاوت هست.
قیمت ها از 50 هزار تومان تا 150 هزار تومان خواهد بود.که به زودی جزئیات آن را در اینجا قرار میدهم.
چند اسکرین شات از بخش مدیریت براتون قرار میدم.(که برای بخش اضافه کردن نام کاربری و رمز عبور اضافه بشه)

نسخه اول : امکان ثبت 5 دامنه(میتونید یکی از دامنه ها رو حذف و یک مورد دیگه اضافه کنید در کل یعنی نباید بیش از 5 دامین در لحظه ثبت شده باشه) و بررسی هر 9 دقیقه --> قیمت: 50هزار تومان --> پورسانت* : ندارد
نسخه دوم: امکان ثبت 10 دامنه و بررسی هر 7 دقیقه --> قیمت : 75 هزار تومان --> پورسانت : 6 هزار تومان
نسخه سوم : امکان ثبت 20 دامنه و بررسی هر 5 دقیقه --> قیمت : 100 هزار تومان --> پورسانت : 10 هزار تومان
نسخه چهارم : امکان ثبت 40 دامنه و بررسی هر 2.5 دقیقه --> قیمت : 150 هزار تومان --> پورسانت : 15 هزار تومان

*نسخه بدون محدودیت هم با شرایطی به قیمت 250 هزار تومان قابل واگذاری است. --> پورسانت : 25 هزار تومان
*دوستان امکان ارائه پورسانت هم به ازای معرفی مشتری وجود دارد.
این اسکریپت برای زمانی هست که دامنه ثبت شده و تاریخ انقضاش فرا رسیده و بزودی آزاد برای ثبت خواهد شد.
اگر دامنه مورد نظر توسط صاحب قبلی تمدید نشه رقابتی برای ثبت دامین مورد نظر به وجود میاد که این اسکریپت میتونه با شانس بیشتری تو این رقابت شرکت کنه و دامنه رو برای شما ثبت کنه:general601:

upload_2015-1-31_21-6-45.png
upload_2015-1-31_21-10-10.png
upload_2015-1-31_21-11-23.png
upload_2015-1-31_21-12-38.png
upload_2015-1-31_21-14-25.png

Last edited:

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
دوستان با خرید این محصول شما از تخفیفی برای محصولات بعدی برخوردار خواهید بود.
اسکریپت های بعدی(به امید خدا:general601:) :
1-پیدا کردن دامنه های رنک دار
2-پیدا کردن وبلاگ های رنک دار
3-ارسال مطالب وبسایت شما به وبلاگ ها

bbf

Registered User
لایک‌ها
49
جالبه. دنبال همچین چیزی بودم.

لطفا در این مورد که هر 7 دقیقه یک بار چک میکنه، بیشتر توضیح بدید.
یک بار خیلی کمه. چون اون زمانی که ما بک اوردر میکردیم، یادمه که هر هفت دقیقه ، در عرض 20 ثانیه ، چند دامنه ازاد میشد.
اگه میخواهید موفق باشه، باید هر هفت دقیقه بیست بار چک کنه. یعنی مثلا از ساعت 3:45:00 تا 3:45:20 که همون بیست ثانیه ای هست که دامنه ها آزاد میشه، تو این بازه زمانی حدود بیست بار چک کنه.

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
جالبه. دنبال همچین چیزی بودم.

لطفا در این مورد که هر 7 دقیقه یک بار چک میکنه، بیشتر توضیح بدید.
یک بار خیلی کمه. چون اون زمانی که ما بک اوردر میکردیم، یادمه که هر هفت دقیقه ، در عرض 20 ثانیه ، چند دامنه ازاد میشد.
اگه میخواهید موفق باشه، باید هر هفت دقیقه بیست بار چک کنه. یعنی مثلا از ساعت 3:45:00 تا 3:45:20 که همون بیست ثانیه ای هست که دامنه ها آزاد میشه، تو این بازه زمانی حدود بیست بار چک کنه.
امکان کاهش این زمان وجود داشت ولی با وجود محدودیتی که نیک برا whois گرفتن گذاشته امکان بررسی هر 20 ثانیه وجود ندارد ولی با شرایطی میتوان این زمان به یه دقیقه رسوند.(در پنل های بالاتر و چند محدودیت مثلا از هر پسوند بشه 30 دامین رو ثبت کرد)
مثلا شما در نسخه بدون محدودیت شما میتونید زمان رو 1دقیقه هم تنظیم کنید.
برای نسخه چهارم هم زمان رو به 2.5 دقیقه تغییر میدم:general601:

Last edited:

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
قیمتاش چطوریه؟؟
اگه یه دامنه 3-4 حرفی .COM بخوایم میتونین ازاد شده شو بخرین؟

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
قیمتاش چطوریه؟؟
اگه یه دامنه 3-4 حرفی .COM بخوایم میتونین ازاد شده شو بخرین؟
دوستان توجه کنید که این اسکریپت در صورتی که دامنه مورد نظر تمدید نشه دامنه مورد نظر رو ثبت میکنه.
در زمانی کاربرد داره که مالک اصلی دامین قصد تمدید دامین رو نداره و بین بقیه رقابت میشه که اون دامین رو برا خودشون ثبت کنن.

Trouble Team

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
97
دوستان توجه کنید که این اسکریپت در صورتی که دامنه مورد نظر تمدید نشه دامنه مورد نظر رو ثبت میکنه.
در زمانی کاربرد داره که مالک اصلی دامین قصد تمدید دامین رو نداره و بین بقیه رقابت میشه که اون دامین رو برا خودشون ثبت کنن.
درود
اول از همه که این اسکریپت دامنه های در حال انقضا رو بک اوردرشون رو میده؟ یا دامنه های اکسپایر شده رو ثب میکنه؟ چون بک اوردر برای وقتی هست که دامین هنوز صاحب داره و خب داستانش فرق داره.
بک اوردر آی آر و دیگر دامنه ها گرون تر از حالت عادی ثبت هست اینم درج کنید که کسی که اسکریپت رو میخره بدونه مثلا یه دامنه دات کام تا 70 دلار بک اوردرش ممکنه هزینه داشته باشه

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
درود
اول از همه که این اسکریپت دامنه های در حال انقضا رو بک اوردرشون رو میده؟ یا دامنه های اکسپایر شده رو ثب میکنه؟ چون بک اوردر برای وقتی هست که دامین هنوز صاحب داره و خب داستانش فرق داره.
بک اوردر آی آر و دیگر دامنه ها گرون تر از حالت عادی ثبت هست اینم درج کنید که کسی که اسکریپت رو میخره بدونه مثلا یه دامنه دات کام تا 70 دلار بک اوردرش ممکنه هزینه داشته باشه
خیر اینگونه که شما میگید نیست.فکر میکنم اونی که شما میگید زمانی هست که دامین برای شماست ولی تاریخ انقضاش فرا رسیده ولی تمدید نشده و هنوز 1-2 ماه از انقضاش نگذشته.اون موقع با هزینه بیشتر (به عنوان جریمه) اقدام به تمدید دامنه در هر یکی از هاستینگ ها بکنید.
ولی این اسکریپت برای زمانی هست که دامنه ثبت شده و تاریخ انقضاش فرا رسیده و بزودی آزاد برای ثبت خواهد شد.
اگر دامنه مورد نظر توسط صاحب قبلی تمدید نشه رقابتی برای ثبت دامین مورد نظر به وجود میاد که این اسکریپت میتونه با شانس بیشتری تو این رقابت شرکت کنه و دامنه رو برای شما ثبت کنه:general601:

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
دوست عزیز دامنه IR تاپ وقتی آزاد میشه تا ثبت بشه تجربه نشون داده زمانش زیر 1 ثانیه هست ! چه فکری به حال این مورد کردید ؟

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
دوست عزیز دامنه IR تاپ وقتی آزاد میشه تا ثبت بشه تجربه نشون داده زمانش زیر 1 ثانیه هست ! چه فکری به حال این مورد کردید ؟
برای تک دامنه در نسخه بدون محدودیت گزینه های ویژه‌ای وجود خواهد داشت.
یعنی اگر فقط یک دامنه در پنل به صورت ویژه ثبت بشه.
حتی امکان بررسی هر یک ثانیه هم وجود خواهد داشت.(حتی کمتر از ان ولی با اجرا در چند هاستینگ)
پ.ن : یه سوال چجوری زیر 1 ثانیه ثبت میکنند؟دستی که امکان پذیر نیست!

javad76

Registered User
لایک‌ها
13
من خیلی دنبال همچین سرویسی بودم ولی زمان چک کردنتون خیلی پایینه . مثلا من الان خیلی دامین های توپ سراغ دارم که تو این یکی دو روز قابل ثبت میشن! ولی خوب اونایی که ثبت می کنن کمتر از 1 ثانیه ، عمل می کنن و سرویس بک اوردر اونا خیلی قویه ، هر دو دقیقه که فایده نداره!
اگر به سرویستون مطمئنید من اسم یک دامنه بین المللی به شما میدم که در طی امروز یا فردا قابل ثبت میشه ، ( ولی زمان دقیقش مشخص نیست ) اگر تونستید برای من ثبتش کنید 50 تومن میشه دستمزد شما . بعد من نتیجه رو همینجا اعلام می کنم تا بقیه خیالشون از سرویس شما راحت بشه و با اطمینان خاطر خرید کنن.

موافقید؟

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
دوستان با خرید این محصول شما از تخفیفی برای محصولات بعدی برخوردار خواهید بود.
اسکریپت های بعدی(به امید خدا:general601:) :
1-پیدا کردن دامنه های رنک دار
2-پیدا کردن وبلاگ های رنک دار
3-ارسال مطالب وبسایت شما به وبلاگ ها
سلام
لطفا در صورتی که امکانش هست ، وقتی این اسکریپت آماده شد به من خبر بدید

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
سلام
لطفا در صورتی که امکانش هست ، وقتی این اسکریپت آماده شد به من خبر بدید
دقیقا کدومشون مد نظر شماست؟
چون مورد اول آماده شده و در حال فعالیت هست.
و مورد دوم هم بیحیال بلاگفا و ... شدم فقط برا میهن بلاگ کار میکنه(به نظرم بهتر از بقیه است.)
و مورد سوم هم تقریبا 40 درصد تکمیل شده

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
دقیقا کدومشون مد نظر شماست؟
چون مورد اول آماده شده و در حال فعالیت هست.
و مورد دوم هم بیحیال بلاگفا و ... شدم فقط برا میهن بلاگ کار میکنه(به نظرم بهتر از بقیه است.)
و مورد سوم هم تقریبا 40 درصد تکمیل شده
قیمت+اسکرین شات مورد اول و دوم رو بی زحمت برام پ خ کنید

javad76

Registered User
لایک‌ها
13
من درخواستی دادم خدمتشون اما متاسفانه پاسخ من رو ندادن

javad76

Registered User
لایک‌ها
13
فکر میکنم ایمیلشون این باشه:
[email protected]
توی وب سایتشون:
که در امضا زده بودند بود:
http://parka.ir/buy
نه داداش
این متن درخواست بنده بوده :
---
اگر به سرویستون مطمئنید من اسم یک دامنه بین المللی به شما میدم که در طی امروز یا فردا قابل ثبت میشه ، ( ولی زمان دقیقش مشخص نیست ) اگر تونستید برای من ثبتش کنید 50 تومن میشه دستمزد شما . بعد من نتیجه رو همینجا اعلام می کنم تا بقیه خیالشون از سرویس شما راحت بشه و با اطمینان خاطر خرید کنن.

موافقید؟
---
سرویس ثبت دامنه باید سرعتش زیر نیم ثانیه باشه در غیر این صورت دامنه های تاپ خیلی سریع ثبت میشن و با دو دیقه نمیشه با رقبای بزرگ و کله گنده رقابت کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا