• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت خودکار دامین به هنگام آزاد شدن :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navidahwaz2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مشکل اسکریپت ایشون اینه که میخوان مرتب از دامین whois بگیرن که nic کلا اجازه این کار رو در بازه های زمانی خیلی موتاه نمیده
باید از 2 طریق بصورت همزمان اقدام بشه
1-whois
2-register
هر دو رو باید همزمان انجام بده
گزینه 2 رو میتونه هم نیم ثانیه ارسال کنه

راه حلش اینه

javad76

Registered User
لایک‌ها
13
مشکل اسکریپت ایشون اینه که میخوان مرتب از دامین whois بگیرن که nic کلا اجازه این کار رو در بازه های زمانی خیلی موتاه نمیده
باید از 2 طریق بصورت همزمان اقدام بشه
1-whois
2-register
هر دو رو باید همزمان انجام بده
گزینه 2 رو میتونه هم نیم ثانیه ارسال کنه

راه حلش اینه

من بیشتر منظورم دامین های خارجی هست ...
اگر همچین اسکریپتی یه نفر بنویسه ، نیاز به سرور های قدرتمند داره ؟ یا با همین شرکت های معمولی داخی میشه اسکریپت رو اجرا کرد ؟

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
متاسفانه مشکل محدودیت در تعداد whois وجود داشت و با توجه به اینکه استقبال چندانی انجام نشد به سراغ حل این مشکل نرفتم
ممنون :)

javad76

Registered User
لایک‌ها
13
متاسفانه مشکل محدودیت در تعداد whois وجود داشت و با توجه به اینکه استقبال چندانی انجام نشد به سراغ حل این مشکل نرفتم
اگر همچین اسکریپتی یه نفر بنویسه ، نیاز به سرور های قدرتمند داره ؟ یا با همین شرکت های معمولی داخی میشه اسکریپت رو اجرا کرد ؟

navidahwaz2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من نیاز به این اسکریپت دارم
هزینش رو برام پ.خ کن

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
خیر نیازی به سرور های قدرتمند نیست با هاست های نسبتا پایدار هم میشه اسکریپت رو اجرا کرد.
یه پ.خ براتون ارسال میکنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا