• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت دامنه مجانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
چی شد یهو اینجا دعوا شد؟
اصلا کی گفته این ای دی مال منه؟
تکذیب میکنم !
از کجا آووردی اینو ؟ : D
کی میگه من نیستم این آی دی که شما اومدی این پست رو دادی؟
ای بابا رو که نیست سنگ پا قزوینه :D

ParsVector

Registered User
لایک‌ها
5
اصلا این بحث هارو بیخیال اینجا هر کی مشکل داره بگه
ایگنورش میکنم
هر کی رفیق که یا علی
در کل خیلی باحال بود

ParsVector

Registered User
لایک‌ها
5
الان تو دوست یا دشمن ؟
دوستی 7 بزن
دشمنی 1 بزن

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
چه خوب تموم شد

ParsVector

Registered User
لایک‌ها
5
من کدوم رفتارم دشمنی بوده بلا؟

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
ParsVector عزیز
بهتر بود همون اول رو راست عقیدت رو میگفتی شاید اون فرد دوست نداشته باشه با کارت اعتباری هکی دامین داشته باشه چه مفت چه پولی

منم باز میگم با شما هیچ مشکلی ندارم و امیدوارم همیشه شما رو در PT ببینم جدای از این مسائل

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
يعني چي اين اقا پارس وكتور ديروز براي من يه دومين ثبت كرد قرار شد به جاش 30 روز تو سايتم تبليغ كنم ؟؟؟!!! يعني با كارت هكي ثبت كرده به من گفت تا يكي دو ماه از اي كن نمايندگي ميگيره ( مثل انلاين نيك و ... )‌ ! حالا من سايتم پر بازديد شد چيزي بهش نشه ! نيان بگيرن ميتونم به يه جاي ديگه منتقل كنم اون موقع مشكلي پيش نمياد يه توضيح كامل مرسي !

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
يعني چي اين اقا پارس وكتور ديروز براي من يه دومين ثبت كرد قرار شد به جاش 30 روز تو سايتم تبليغ كنم ؟؟؟!!! يعني با كارت هكي ثبت كرده به من گفت تا يكي دو ماه از اي كن نمايندگي ميگيره ( مثل انلاين نيك و ... )‌ ! حالا من سايتم پر بازديد شد چيزي بهش نشه ! نيان بگيرن ميتونم به يه جاي ديگه منتقل كنم اون موقع مشكلي پيش نمياد يه توضيح كامل مرسي !

نه بابا,
شما نگران نباش ایشون حتما میدونسته مشکلی پیش نمیاد که دامین برای شما ثبت کرده دیگه!

هکی و واقعی ایش هم با خودشونه :)

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
خيالم راحت شد منم 7 پارس وكتور حالا به ما هم ياد بده بينيم چطوريه ؟؟؟؟؟؟؟؟‌!!!!!!!!!!!!

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
:دی آقا این این ParsVector عزیز یک وقت با ما چپ نیوفته
من والا قصد بدی نداشتم

شرمنده

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
حالا دامين با كرديت دزدي كي تاحالا عاقبت داشته نتيجه اي جز بدنام شدن ايران؟

شكرت به اون گندگي كه خيليا ميشناسنش با كرديت دزدي كلي تو onlinenic دامين ثبت كرد گندش دراومد همه ازاد شد نتيجه چي شد؟ معلومه كل كرديت هايي كه تو ايران از شركت مالزيايي گرفته بودن تعطيل شد ( 2 -3 سال ) پيش اون شركت هم فقط اسمشو تغيير داد الانم داره دوباره فعاليت مي كنه! بازم همونجوري. چندتا از دامنه هاشم كه آزاد شده دست خود منه.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
حالا دامين با كرديت دزدي كي تاحالا عاقبت داشته نتيجه اي جز بدنام شدن ايران؟

شكرت به اون گندگي كه خيليا ميشناسنش با كرديت دزدي كلي تو onlinenic دامين ثبت كرد گندش دراومد همه ازاد شد نتيجه چي شد؟ معلومه كل كرديت هايي كه تو ايران از شركت مالزيايي گرفته بودن تعطيل شد ( 2 -3 سال ) پيش اون شركت هم فقط اسمشو تغيير داد الانم داره دوباره فعاليت مي كنه! بازم همونجوري. چندتا از دامنه هاشم كه آزاد شده دست خود منه.

يعني ميگين ممن چي كار كنم به يه شركت ديگه منتقل كنم مشكل حل ميشه نميتونن ديگه ازادش كنن !! يه توضيح كامل مرسي‌؟ :(

ParsVector

Registered User
لایک‌ها
5
:دی آقا این این ParsVector عزیز یک وقت با ما چپ نیوفته
من والا قصد بدی نداشتم

شرمنده

نه دیگه
من چپ افتادم باهات کاریشم نمیشه کرد :D

يعني ميگين ممن چي كار كنم به يه شركت ديگه منتقل كنم مشكل حل ميشه نميتونن ديگه ازادش كنن !! يه توضيح كامل مرسي‌؟ :(

نه عزیزم
به هیچ وجح امکان نداره دامنه تو بسته بشه چون:
1: چون این رو با کارت های اعتباری خودم ثبت کردم
2: فکس کانفریم و تل کانفریم شده با فکس و تل خودم تو آمریکا یعنی اینکه امکانش 0 هست که بلایی سرش بیاد
3: الان 3 سال هستش من دارم دامنه ثبت میکنم حدود 7000 تایی شده
4: اگه من تو این کار هستم دلیلش این نیست که هر چی دارم از cc داشته باشم
5: یه اقای اومدش گفت که db هک میکنی عرضم به خدمتش که هک db مال 4 سال پیش بود الان هم میشه ولی 90% cc های db ها کد شده هستن اون هم با متد های مختلف انکریپشن دیگه به سادگی قبل نیست استفاده از کارت های اعتباری چون امنیت خیلی داره بالا میره البته من اینقدر دارم که اگه فقط باهاش دامنه بگیرم میتونم 70 میلیون ایرانی رو دامنه بدم باهاش و به احتمال زیاد این هم یکی از برنامه های آیندم خواهد بود یه سایت هم جدیدا زدم به اسم IRANHAMID.COM که داخلش میخوام همه چی مجانی بزارم فقط واسه ایرانی ها یعنی کسی ایرانی نباشه و ایپیش از رنج ای پی های ایرانی نباشه نمیتونه سایت رو ببینه به زودی هم پورتال سایت اماده میشه و میارمش بالا و حالی به این ملت میدیم یا مجانی یا با 1/10 قیمت اصلی تا اونوقت دیگه خارجی مجبور شن بیان پراکسی از ایران پیدا کنن تا بتونن سایت رو ببینن اونا ایرانو تحریم میکنن منم دنیارو تحریم میکنم
6: ضمنا این مبحث کلا یه شوخی بود اگه پست های منو بخونین متوجه میشین

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام,

حتما با CC هکی میخوا به ایرانی ها حال بدی ؟ :دی
بیخیال بابا

ParsVector

Registered User
لایک‌ها
5
دست در دست هم دهیم و برینیم به مملک بره : دی

ضمنا شما فکر کردی طالبش کمه
از دیروز بالای 40 نفر ایدی منو ادد کردن با خواهش تمانا چیز مفت میخوان منم اینقدر حالم به هم میخوره از این کار
باید ایدیرو عوض کنم و دیگه تو این انجمن نیام چون آدماش بی معرفتن
اقا من برم یه کار تو اداره پست دارم بر میگردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا