:دی آقا این این ParsVector عزیز یک وقت با ما چپ نیوفته
من والا قصد بدی نداشتم
شرمنده
نه دیگه
من چپ افتادم باهات کاریشم نمیشه کرد
يعني ميگين ممن چي كار كنم به يه شركت ديگه منتقل كنم مشكل حل ميشه نميتونن ديگه ازادش كنن !! يه توضيح كامل مرسي؟
نه عزیزم
به هیچ وجح امکان نداره دامنه تو بسته بشه چون:
1: چون این رو با کارت های اعتباری خودم ثبت کردم
2: فکس کانفریم و تل کانفریم شده با فکس و تل خودم تو آمریکا یعنی اینکه امکانش 0 هست که بلایی سرش بیاد
3: الان 3 سال هستش من دارم دامنه ثبت میکنم حدود 7000 تایی شده
4: اگه من تو این کار هستم دلیلش این نیست که هر چی دارم از cc داشته باشم
5: یه اقای اومدش گفت که db هک میکنی عرضم به خدمتش که هک db مال 4 سال پیش بود الان هم میشه ولی 90% cc های db ها کد شده هستن اون هم با متد های مختلف انکریپشن دیگه به سادگی قبل نیست استفاده از کارت های اعتباری چون امنیت خیلی داره بالا میره البته من اینقدر دارم که اگه فقط باهاش دامنه بگیرم میتونم 70 میلیون ایرانی رو دامنه بدم باهاش و به احتمال زیاد این هم یکی از برنامه های آیندم خواهد بود یه سایت هم جدیدا زدم به اسم IRANHAMID.COM که داخلش میخوام همه چی مجانی بزارم فقط واسه ایرانی ها یعنی کسی ایرانی نباشه و ایپیش از رنج ای پی های ایرانی نباشه نمیتونه سایت رو ببینه به زودی هم پورتال سایت اماده میشه و میارمش بالا و حالی به این ملت میدیم یا مجانی یا با 1/10 قیمت اصلی تا اونوقت دیگه خارجی مجبور شن بیان پراکسی از ایران پیدا کنن تا بتونن سایت رو ببینن اونا ایرانو تحریم میکنن منم دنیارو تحریم میکنم
6: ضمنا این مبحث کلا یه شوخی بود اگه پست های منو بخونین متوجه میشین