شما اول بايد تو فتوشاپ عكس رو crop كني به طوري كه طول و عرض داراي پيكسل مساوي باشند بعد شروع به resize كني
تو ساىت گفته هيچ ادىتى رو عکس انجام ندين
تو سایتش زده از ظهر یعنی 12 در تاریخ 1 اکتبر شروع میشه
عکس هم مگه حاشیه نداره یکم از بالا پایین بگیر مربع شه راحت کن خودتو با برنامه پاینت ویندوز راحت انجام میشه نیاز به فتوشاپ هم نیست ولی صورت خیلی مهمه نباید تعییر کنه اینا دنبال بهونه میگردن که رد کنن
مثلا میان میگن تو عکست یه پشه بوده تو ردیجالا بگو من اون پشه رو نمیشناسم مگه باور میکنن:lol:
امیدوارم قبول شیم من که امسال امید بستم شدید
دوستان كسي مراحل كامل لاتاري رو توضيح ميده؟ از چه تاريخي تا چه تاريخي ثبت نام انجام ميشه؟ زمان قرعه كشي چه موقع هست؟ اعلام نتايج كي انجام ميشه؟
عکست رو با دقت بالا اسکن کن این مشکل پیش نماد1 اكتبر يا 2 اكتبر؟ مشكل من اينجاست كه اين كار كه انجام ميشه عكس يه خورده strech ميشه كه مورد تاييد نيست. شما عكس هاي خودتون رو اسكن كرديد؟ با چه سايز و dpi? يا رفتيد عكاسي عكس گرفتيد؟
من عكس پاسپورتم رو ميخوام قرار بدم. و خود سايت ويزا كه چك كننده عكس رو داره ميگه عكس قابل قبول است اما اون انگار فقط سايز عكس و رنگ اون رو مشخص ميكنه.
يه سري قوانين مسخره داره بين چشم ها و چانه بايد يه خط صاف باشه و نميدونم از چانه تا پيشوني انقدر فاصله باشه( خوب بگيد نميخوايم ديگه)
دوست عزیز تو صفحات قبل گفته شده
عکست رو با دقت بالا اسکن کن این مشکل پیش نماد
ولی در کل یه عکس مثل پاس در سایز 600 در 600 قابل قبول هست
تاریخ هم گفته ممکنه باشه 1 اکتبر ولی همون 1 هست
رد میشه هیچ اطلاعی هم در کار نیستولی 1 اکتبر بودادوستان اين سوالم هم موند. اگه بر فرض عكسمون اشكالي داشته باشه بهمون گفته ميشه يا نه مراحل تكميل ميشه بعدا ميگه پرونده قبول نشد.
اين سايت هم عكس رو كاملا براتون آناليز ميكنه بهتون ميگه عكس مشكل داره يا نه
Free Green Card Photo Checker | Photo Validator | Diversity Visa Program | DV-2013 | Win A Green Card