سلام دوستان
جواب لاتاری کی میاد؟
سلام دوستان
جواب لاتاری کی میاد؟
بله ، من 7 نفر میشناسم که در لاتاری گرین کارت برنده شدند و همگی هم بدون استثنا خانم بودند. محض نمونه یک نفر آقا سراغ ندارم که برنده شده باشه که این در نوع خودش خیلی عجیبه.من شنیدم اکثرا دخترهای ایرانی در گرین کارت برنده میشن و ین ظاهرا واقعیت داره و شانس مردان ایرانی کم است.
محض نمونه من 2 تا آقا سراغ دارم که در یکی دو سال اخیر لاتاری گرین کارت برنده شدند و هیچ خانومی رو سراغ ندارم که برنده شده باشه :دیبله ، من 7 نفر میشناسم که در لاتاری گرین کارت برنده شدند و همگی هم بدون استثنا خانم بودند. محض نمونه یک نفر آقا سراغ ندارم که برنده شده باشه که این در نوع خودش خیلی عجیبه.
برای گرفتن ویزا باید به کشورهای همسایه مثل امارات و ترکیه و ارمنستان باید بروید.اگر کسی لاتاری برنده بشه کجا باید بره ویزا اش رو جهت سفر به آمریکا بگیره ؟ ( چون ایران سفارت ندارن )
هزینه اول زندگی در آمریکا بر عهده خودش هست یا دولت بهش کمک میکنه ؟
برای کار و زندگی و تهیه مسکن خودمون همه اقدامات رو باید انجام بدیم یا دولت برای شروع کمک میکنه ؟
ممنون
ترکیه سوریه دوبی میتونید بریداگر کسی لاتاری برنده بشه کجا باید بره ویزا اش رو جهت سفر به آمریکا بگیره ؟ ( چون ایران سفارت ندارن )
هزینه اول زندگی در آمریکا بر عهده خودش هست یا دولت بهش کمک میکنه ؟
برای کار و زندگی و تهیه مسکن خودمون همه اقدامات رو باید انجام بدیم یا دولت برای شروع کمک میکنه ؟
ممنون
سوریه ؟!ترکیه سوریه دوبی میتونید برید
هیچ کمکی به شما نخواهد نشد از طرف دولت
قبلا میشد الان جنگ شده دیگه سختهسوریه ؟!
الان ؟
ثبت نوم کردی ؟قبلا میشد الان جنگ شده دیگه سخته
My own Life!
اومده جواب کنکور لاتری؟!سوریه ؟!
الان ؟
مثکه 15 اردیبهشت میاد؟
بلهمثکه 15 اردیبهشت میاد؟
اقا ما پول داشتیم همین جا کلی عشقو حال میکردیم بخوایم بریم اونور دولتم کمک نکنه باید بشینیم گدایی کنیم که