برای سپاهان این جام ، مهمترین جام از لحاظ حیثیت و اعتبارشه.
شاید یکی از دلایل نایب قهرمانی سپاهان و پیروز نشدن این تیم در فینال ، این بود که خیال بازیکنان ، از اینکه به لیگ قهرمانان جهان میرن ،راحت شده بود ، پس مطمئن باش نه مسخرست ، نه شوخی....
بزرگترین هدف سپاهان هم ، رسیدن به مرحله ی نیمه نهایی و بازی با میلان ایتالیاست که بزرگترین افتخار واسه هر تیمی به حساب میاد ، این جور هم نیست که اگه با این تیم بازی کنه ، انتظار داشته باشیم با اختلاف ببازه ، اگه تا اون مرحله پیش بیاد حتماً لیاقتشو داشته و شاید هم بر خلاف تصور همگان ، با اختلاف خیلی کم ببازه !
در مورد انتظارات ، هم هر تیم حرفه ای دارای هواداران حرفه ای و با تفکرات حرفه ای هم هست ، اینکه از تیممون که بهش اعتقاد داریم ، توقع چیزی که لیاقتشه و تواناییش رو داره بخوایم ، چیز فرا عقلی و محالی نیست.
امیدوارم میلان بتونه تلافی شکست چند سال قبل رو بکنه و همچنان پر افتخار ترین تیم جهان باشه ! دی!
و این روند قهرمانی های جهانیش رو همچنان ادامه بده ! دی!
شما همچنان اون حس فوق تعصبی رو نسبت به تیمت داری و من نوعی هم متاسفانه با این اخلاق شما اصلا صحیح نیست که باهاتون بحث کنیم!
گرچه تصمیم گرفته بودم با شما به خاطر همین موضوع اصلا بحث نکنم ولی اینو میگم که فکر نکنید به یه تیم تازه به اینجا رسیده مثل سپاهان دارم حسادت میکنم!!!!! :wacko:
دوست گرامی مگه من میگم سپاهان به مراحل بالاتر نرسه؟! :blink:
مگه من بدم میام که تیم کشورم بره و اصلا قهرمان جهان بشه؟!
حتی بازی فینال با اوراواردز رو هم از اول تا آخرش دیدم و انگار که تیم ملی کشورم داره بازی میکنه و با گل خوردن سپاهان کلی هم ناراحت میشدم.
حرف من اینه که همیشه باید حق به حق دار برسه. شما بودجه ای رو که فوتبال ژاپن داره خرج میکنه رو با بودجه ای که سپاهان خرج میکنه یکی میدونید؟! یا حتی بودجه ای که تیم نیوزلندی خرج میکنه؟
پس یه جایی باید باشه که حق به حق دار برسه. وقتی مدیر عامل تیم ژاپنی اول فصل میاد میلیارد میلیارد خرج میکنه پس حقشه که هم قهرمان آسیا بشه و هم تو جام باشگاههای جهان نتیجه بگیره.
ولی وقتی تیمای ایرانی هنوز تو خیلی مسائل مشکل دارن نباید انتظارات بالایی هم داشته باشن.
شمایی که دم از این میزنی که تیمت فوق حرفه ای شده و طرفداراش حرفه ای هستن و ... میشه بگی چرا سپاهان تو فینال جام باشگاهها باید فقط 30-40 هزار تا تماشاگر داشته باشه؟! اونم تو اون زمین و تو اون وضع؟ هنوز سپاهان برای یه همچین بازی مهمی یه ورزشگاه درست و حسابی نداره یا اگه داره هم در حد استاندارد نیست!
واسه همینه که من میگم سطح توقعمون رو باید تنظیم کنیم. هر چند میدونم و مطمئنم که شما برای این حرفای من باز هم توجیهات خودت رو داری و البته اصلا هم برام مهم نیست!
ولی من واقعا روم نمیشه به تیمایی مثل سپاهان و استقلال و پرسپولیس و ... تیم حرفه ای بگم. حتی اگر تیمی که واقعا عاشقشم (پرسپولیس) بره فینال جام باشگاهها ولی بازم تیمم رو حرفه ای نمیدونم چون دارم به خودم دروغ میگم. تیم حرفه ای یعنی اوراواردز یعنی میلان یعنی بوکاجونیورز و ... نه تیمی که فقط شماره پشت لباسش انگلیسی شده!