• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام باشگاه های جهان

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
این تاپیک دوست خوبم PaTientMan تو بیمس زده بود منم با اجازه ایشون عینا اینجا میزنم.

خب ...
درسته خیلی بازیهای مهمی نیست ولی یک تاپیک براش لازمه.
s089.gif

این بازیها با توجه به نحوه برگزاری فعلی سابقه چندانی نداره، ولی از سال 1960 یک سری بازی تحت عنوان International Cup برگزار می شد.
hmm.gif
از سال 1980 این بازیها به toyota cup تغییر نام داد (اسپانسرش تویوتا بود) که تا سال 2004 این بازیها با این عنوان برگزار شد. البته سال 2000 علاوه بر این جام، یک جام دیگر بصورت آزمایشی برگزار شد (تحت عنوان club world cup).

از سال 2005، Toyota Cup تحت عنوان Club World Cup ادامه یافت که همه ساله در ژاپن
wht.gif
برگزار میشه و تیم های برتر باشگاهی هر قاره توش شرکت می کنن. البته همیشه یه تیم ژاپنی باید تو این رقابت ها باشه!!
2753.gif

قهرمانان دوره های مختلف این بازی ها:

120291-inter.jpeg

120292-toyota.jpeg

120288-club.jpeg

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
چرا این بازیا برامون مهم شد؟
129fs2005591.gif

بالاخره یه تیم از ایران هم تو این بازیا شرکت میکنه.
smileybunny1.gif

120298-Sepahannew.jpg

تیم های حاضر در سال 2007 :
Waitakere United از نیوزلند
سپاهان از ایران
Etoile du Sahel از تونس
Pachuca از مکزیک
Urawa Reds از ژاپن
Boca Juniors آرژانتین
میلان ایتالیا

//
\\

برنامه این بازی ها:
1- بازی مقدماتی: سپاهان ایران - Waitakere نیوزلند => جمعه 16 آذر (روز دانشجو!)

2- مرحله 1/4 نهایی: Etoile du Sahel تونس - Pachuca مکزیک => یکشنبه 18 آذر

3- برنده بازی 1 با Urawa Reds ژاپن => دوشنبه 19 آذر

4- مرحله نیمه نهایی: برنده بازی 2 با Boca Juniors آرژانتین => سه شنبه 20 آذر

5- مرحله نیمه نهایی: برنده بازی 3 با میلان ایتالیا => چهارشنبه 21 آذر

6- بازی رده بندی و فینال: یکشنبه 24 آذر

اینم واسه هضم بهتر مطالب فوق:
4fxc683.gif

120297-fcwc_tourn.jpg

جوایز این دوره از رقابت ها:
گویا 16 میلیون دلار واسه شرکت کنندگان در نظر گرفتن!!
33tjcq1.gif

قهرمان : 5 میلیون دلار.
نایب قهرمان : 4 میلیون دلار
تیم سوم : 2.5 میلیون دلار
تیم چهرم : 2 میلیون دلار
تیم های پنجم و ششم: 1 میلیون دلار
تیم هفتم : 500 هزار دلار.

فقط نمی دونم تیم های 5 تا 7 چه جوری تعیین میشن!
drunksmilef.gif

البته در همین حد:
The 5th place game is replaced by the Host-OFC match. As pointed out, teams are no longer guaranteed two matches

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون سهیل جان.
تاپیک ، کم نظیریه ! دی!
با این حساب سپاهان در صورت پیروزی برابر نماینده ی اقیانوسیه ، میتونه یه بار دیگه با اوراواردز بازی کنه و اونجا تلافی این شکست رو سر ژاپنی ها در بیاره !!!!
حتی در صورتی که آخر هم بشه 500 هزار دلار در انتظار باشگاهه! دی!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره این دفعه امیدوارم بزنن حال اون اوراوا رو سرجاش بیارن

البته بدون سعید بیات و حمیدی و لوینیان

به نظر من این 3 تا بازیکن دیروز اصلا خوب بازی نکردند و یکی از دلایل باخت سپاهان همین 3 تا بودند....

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهتر نيست ديگه صحبت از برد و اينجور چيزا نكنيم؟!

همين كه سپاهان به اين جام رسيد گمونم كافي باشه.

متاسفانه ما ايرانيها اونقدر بعضي وقتا سطح توقعمون بالا ميره كه خودمون يه سري چيزايي كه احتمالش خيلي كمه رو باورمون ميشه.

سطح فوتبال ايران هنوز خيلي پايينه و بايد اين رو قبول كرد. يه موقعهايي هم شانس مياريم و مثلا تو استراليا 2 تا به استراليا ميزنيم و ميريم جام جهاني!!
يا جام جهاني 2006 اونقدر سطح توقعمون بالا بود كه انتظار داشتيم با بردن آنگولا و مساوي با مكزيك بريم دور بعد!!

پس بنظر من به همين حدي هم كه رسيديم اكتفا كنيم و بقيه رو بسپريم به دست شانس!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بهتر نيست ديگه صحبت از برد و اينجور چيزا نكنيم؟!

همين كه سپاهان به اين جام رسيد گمونم كافي باشه.

متاسفانه ما ايرانيها اونقدر بعضي وقتا سطح توقعمون بالا ميره كه خودمون يه سري چيزايي كه احتمالش خيلي كمه رو باورمون ميشه.

سطح فوتبال ايران هنوز خيلي پايينه و بايد اين رو قبول كرد. يه موقعهايي هم شانس مياريم و مثلا تو استراليا 2 تا به استراليا ميزنيم و ميريم جام جهاني!!
يا جام جهاني 2006 اونقدر سطح توقعمون بالا بود كه انتظار داشتيم با بردن آنگولا و مساوي با مكزيك بريم دور بعد!!

پس بنظر من به همين حدي هم كه رسيديم اكتفا كنيم و بقيه رو بسپريم به دست شانس!
ولی به نظر من نباید به این قدر اکتفا کنیم چرا فکر نمیکنی که سپاهان بتونه حریف نیوزلندیشو شکست بده؟ هر چقدر هم دور از انتظار باشه نباید به چیزی که داریم اکتفا کنیم باید برای بدست اوردن چیزهای بیشتر تلاش کنیم حالا اگرم نشد نباید افسوس بخوریم که چرا نشده چون همه تلاشمونو کردیم ولی نباید به همین قدر اکتفا کرد. که بعدا افسوس بخوریم که چرا اون کاریو که میتونستیم نکردیم.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
این فقط یه جام تبلیغاتی و رقابتی
تبلیغاتی برای ژاپنی ها رقابتی هم برای اروپا و امریکای جنوبی
برنامه بازی ها رو ببنید ... خنده بازاره
فقط سپاهان بتونه یه پولی از این رقابتها در بیاره بسه واسش

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره

هیچ کاری هم نکنن 500 هزار تا میدن بهشون

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فینال این بازی ها از همین حالا مشخصه: میلان-بوکاجونیورز.

برخلاف حرف کساییکه میگن جام بی ارزشیه و تبلیغاتیه و ... من میگم خیلی هم جام مهمی ئه. تیم قهرمان، بهترین تیم دنیا لقب میگیره به هر حال. کلی هم پول میزنه به جیب!

سال 2003 هم فینال این بازی ها بین میلان و بوکا بود. در اون بازی بوکا میلان رو تو پنالتی برد... و میلان بعد از انتقامی که امسال از لیورپول گرفت، حالا منتظره تا با بوکا هم تصفیه حسابی داشته باشه! البته کار ساده ای نیست بردن تیم های امریکای جنوبی. پارسال بارسا با اون همه قدرت و ستاره (و کمی ادعا)، به اینترناسیونال (تیم پاتو!) باخت.

میلان اگه ایندفعه برنده شه، با چهار قهرمانی در این رقابت رکورد دار میشه. رکورد سوپرکاپ اروپا هم که دست میلانه. میمونه رکورد لیگ قهرمانان که اون رو هم تا چند سال دیگه از مادرید میگیریم!
wassat.gif

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ولی به نظر من نباید به این قدر اکتفا کنیم چرا فکر نمیکنی که سپاهان بتونه حریف نیوزلندیشو شکست بده؟ هر چقدر هم دور از انتظار باشه نباید به چیزی که داریم اکتفا کنیم باید برای بدست اوردن چیزهای بیشتر تلاش کنیم حالا اگرم نشد نباید افسوس بخوریم که چرا نشده چون همه تلاشمونو کردیم ولی نباید به همین قدر اکتفا کرد. که بعدا افسوس بخوریم که چرا اون کاریو که میتونستیم نکردیم.

نه من اصلا منظور اين نبود كه تلاش نكنيم.
اتفاقا كسي كه پيراهن يه تيمي رو ميپوشه وظيفشه كه تلاش كنه و
غيرت به خرج بده وگرنه به اون تيم و هوادارش خيانت كرده.
منظور من اين بود كه سطح توقعمون رو متناسب با پولي كه خرج ميكنيم و
سطح تيممون تنظيم كنيم.
قبل از اين بازيا طرفداراي سپاهان صحبت از چندين جام ميكردن و من همون موقع
هم گفتم كه بذار ببينيم آخرش چي ميشه؟!
فعلا سپاهان يكيشو از دست داده و روي جام باشگاههاي جهان هم كه نميشه
حساب باز كرد.
خوب اگه سپاهان تو ليگ و جام حذفي هم نتونه نتايجي كه طرفداراش ميخوان رو كسب
كنه خوب طرفداراش مطمئنا راضي نميشن.
من ميگم هميشه توقعمون رو در سطح معقولي تنظيم كنيم. همين!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای سپاهان این جام ، مهمترین جام از لحاظ حیثیت و اعتبارشه.

شاید یکی از دلایل نایب قهرمانی سپاهان و پیروز نشدن این تیم در فینال ، این بود که خیال بازیکنان ، از اینکه به لیگ قهرمانان جهان میرن ،راحت شده بود ، پس مطمئن باش نه مسخرست ، نه شوخی....

بزرگترین هدف سپاهان هم ، رسیدن به مرحله ی نیمه نهایی و بازی با میلان ایتالیاست که بزرگترین افتخار واسه هر تیمی به حساب میاد ، این جور هم نیست که اگه با این تیم بازی کنه ، انتظار داشته باشیم با اختلاف ببازه ، اگه تا اون مرحله پیش بیاد حتماً لیاقتشو داشته و شاید هم بر خلاف تصور همگان ، با اختلاف خیلی کم ببازه !

در مورد انتظارات ، هم هر تیم حرفه ای دارای هواداران حرفه ای و با تفکرات حرفه ای هم هست ، اینکه از تیممون که بهش اعتقاد داریم ، توقع چیزی که لیاقتشه و تواناییش رو داره بخوایم ، چیز فرا عقلی و محالی نیست.

امیدوارم میلان بتونه تلافی شکست چند سال قبل رو بکنه و همچنان پر افتخار ترین تیم جهان باشه ! دی!
و این روند قهرمانی های جهانیش رو همچنان ادامه بده ! دی!

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263

شاید یکی از دلایل نایب قهرمانی سپاهان و پیروز نشدن این تیم در فینال ، این بود که خیال بازیکنان ، از اینکه به لیگ قهرمانان جهان میرن ،راحت شده بود ، پس مطمئن باش نه مسخرست ، نه شوخی....

بزرگترین هدف سپاهان هم ، رسیدن به مرحله ی نیمه نهایی و بازی با میلان ایتالیاست که بزرگترین افتخار واسه هر تیمی به حساب میاد ، این جور هم نیست که اگه با این تیم بازی کنه ، انتظار داشته باشیم با اختلاف ببازه ، اگه تا اون مرحله پیش بیاد حتماً لیاقتشو داشته و شاید هم بر خلاف تصور همگان ، با اختلاف خیلی کم ببازه !

در مورد انتظارات ، هم هر تیم حرفه ای دارای هواداران حرفه ای و با تفکرات حرفه ای هم هست ، اینکه از تیممون که بهش اعتقاد داریم ، توقع چیزی که لیاقتشه و تواناییش رو داره بخوایم ، چیز فرا عقلی و محالی نیست.

امیدوارم میلان بتونه تلافی شکست چند سال قبل رو بکنه و همچنان پر افتخار ترین تیم جهان باشه ! دی!

بله ، البته برای سپاهان معلومه که شوخی و مسخره نیست ، اما برای مثلا میلان یه زنگ تفریحه یه جام تشریفاتی و سیاحتی

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
اره

هیچ کاری هم نکنن 500 هزار تا میدن بهشون

چقدر از این 500 تا به ما میرسه ؟

ایرانی جماعت ( بعضیهاشون : مثل : ورزشکاراشون ) جون میکنند میرسن اون بالا ... اون هم بعد از 100 سال :eek:... به جای اینکه بگه : (( خوب ... جون کندم رسیدم ... پس برنده میام بیرون )) :eek:... در میاد میگه : (( تا همینجاش هم غنیمته ... اگر نبردیم هم طوری نیست ... بلکه عالـــــــــــــیــــه )) :p و بعد میدون رو میدیم به حریف :blink:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

شما همچنان اون حس فوق تعصبی رو نسبت به تیمت داری و من نوعی هم متاسفانه با این اخلاق شما اصلا صحیح نیست که باهاتون بحث کنیم!
گرچه تصمیم گرفته بودم با شما به خاطر همین موضوع اصلا بحث نکنم ولی اینو میگم که فکر نکنید به یه تیم تازه به اینجا رسیده مثل سپاهان دارم حسادت میکنم!!!!! :wacko:
دوست گرامی مگه من میگم سپاهان به مراحل بالاتر نرسه؟! :blink:
مگه من بدم میام که تیم کشورم بره و اصلا قهرمان جهان بشه؟!
حتی بازی فینال با اوراواردز رو هم از اول تا آخرش دیدم و انگار که تیم ملی کشورم داره بازی میکنه و با گل خوردن سپاهان کلی هم ناراحت میشدم.
حرف من اینه که همیشه باید حق به حق دار برسه. شما بودجه ای رو که فوتبال ژاپن داره خرج میکنه رو با بودجه ای که سپاهان خرج میکنه یکی میدونید؟! یا حتی بودجه ای که تیم نیوزلندی خرج میکنه؟
پس یه جایی باید باشه که حق به حق دار برسه. وقتی مدیر عامل تیم ژاپنی اول فصل میاد میلیارد میلیارد خرج میکنه پس حقشه که هم قهرمان آسیا بشه و هم تو جام باشگاههای جهان نتیجه بگیره.
ولی وقتی تیمای ایرانی هنوز تو خیلی مسائل مشکل دارن نباید انتظارات بالایی هم داشته باشن.
شمایی که دم از این میزنی که تیمت فوق حرفه ای شده و طرفداراش حرفه ای هستن و ... میشه بگی چرا سپاهان تو فینال جام باشگاهها باید فقط 30-40 هزار تا تماشاگر داشته باشه؟! اونم تو اون زمین و تو اون وضع؟ هنوز سپاهان برای یه همچین بازی مهمی یه ورزشگاه درست و حسابی نداره یا اگه داره هم در حد استاندارد نیست!
واسه همینه که من میگم سطح توقعمون رو باید تنظیم کنیم. هر چند میدونم و مطمئنم که شما برای این حرفای من باز هم توجیهات خودت رو داری و البته اصلا هم برام مهم نیست!
ولی من واقعا روم نمیشه به تیمایی مثل سپاهان و استقلال و پرسپولیس و ... تیم حرفه ای بگم. حتی اگر تیمی که واقعا عاشقشم (پرسپولیس) بره فینال جام باشگاهها ولی بازم تیمم رو حرفه ای نمیدونم چون دارم به خودم دروغ میگم. تیم حرفه ای یعنی اوراواردز یعنی میلان یعنی بوکاجونیورز و ... نه تیمی که فقط شماره پشت لباسش انگلیسی شده!

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
خوبیش اینه که الان باشگاه های اروپایی اسم سپاهان را هم می شنوند و خدا را چه دیدی شاید برا تعطیلاتشون اومدند ایران با سپاهان هم بازی کنند!!!
اگه بیاند چی میشه!!!
میریم نقش جهان رونالدینهو و کاکا را می بینیم!! :D

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بزرگترین سودی که نصیب سپاهان میشه اینه که بازیکناش فرصت اینو دارن که به تیمای بهتری ترنسفر بشن.

مخصوصا بازیکنی مثل نویدکیا تو بازی فینال تو ژاپن نشون داد که حقش بازی کردن تو یه تیم مطرح و خوب هست.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من که خیلی زورم میاد که سپاهان بازیکنایی مثل نویدکیا و ... را از دست بده. حتی وقتی محمد نوری رفت، با خودم کلی بد و بیراه به ساکت و لوکا گفتم.

اما من فکر میکنم سپاهان از پس نماینده نیوزلند بر بیاد. چون نمایندگان استرالیا که چیزی برای گفتن نداشتن توی آسیا و سطح فوتبال نیوزلند از استرالیا خیلی پایین تره. و بعد بره برای انتقام با اوراوا و بعد از بازی با میلان، سوار طیاره بشه به مقصد تهران. دی!

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سپاهان و ویتاکریونایتد, افتتاحیه ‌جام باشگاههای جهان
تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان ایران یک‌شنبه آینده به ژاپن سفر خواهد کرد.

تیم فولاد مبارکه سپاهان که به عنوان نماینده‌ی فوتبال ایران در جام باشگاه‌های جهان شرکت خواهد کرد، یک‌شنبه آینده برای حضور در این مسابقات به ژاپن اعزام خواهد شد.

سپاهان هفته‌ی گذشته برای حضور در جام باشگاه‌های جهان فرست‌ سی نفره خود را به فیفا اعلام کرد. در این فهرست نام کبیربلو مهاجم نیجریه‌ای سپاهان که فرصت حضور در لیگ قهرمانان آسیا را پیدا نکرد، دیده می‌شود.

پیش از سفر سپاهان به ژاپن، یک‌شنبه ساعت 13 در هتل المپیک تهران نشستی مطبوعاتی با حضور نمایندگان رسانه‌های گروهی و هم‌چنین دو نفر از نمایندگان فیفا برگزار می‌شود. در همان شب تیم سپاهان به ژاپن سفر خواهد کرد تا خود را آماده دیدار برابر ویتاکریونایتد نیوزلند کند.

دیدار این دو تیم بازی افتتاحیه مسابقات جام باشگاه‌های جهان خواهد بود.

تیم سپاهان در صورت پیروزی در این دیدار باید در مرحله بعد به مصاف اواواردز ژاپن قهرمان آسیا برود. برنده‌ی این دیدار، حریف میلان ایتالیا در مرحله‌ی نیمه نهایی خواهد بود.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خبرهاي كوتاه خواندني از جام باشگاه‌هاي جهان :

یوفا: رقابت‌هاي فوتبال جام باشگاه‌هاي جهان از ‪ ۷‬تا ‪ ۱۶‬دسامبر ( ‪ ۱۶‬تا ‪۲۵‬ آذر) در ژاپن برگزار مي‌شود.

* در هر سه دوره گذشته تيم‌هاي برزيلي به قهرماني دست يافته‌اند، كورينتيانس ‪ ،۲۰۰۰‬سائوپائولو ‪ ۲۰۰۵‬و اينترناسيونال ‪.۲۰۰۶‬

* جام باشگاه‌هاي جهان جايگزين مسابقات جام بين قاره‌اي است كه از سال ‪ ۱۹۶۰‬با حضور قهرمان باشگاه‌هاي اروپا و آمريكاي جنوبي برگزار شده.

* ميزباني اين مسابقات از سال ‪ ۱۹۸۰‬تاكنون بر عهده ژاپن بوده و سال آينده نيز در همين كشور برگزار خواهد شد اما ارايه پيشنهاد ميزباني براي مسابقات بعدي آزاد است.

* "سپ بلاتر" رييس فدراسيون بين‌المللي فوتبال مهرماه امسال اعلام كرد براي نخستين بار دو كمك داور به كادر مسابقات افزوده شده و رقابتهاي جام باشگاههاي جهان در ژاپن با حضور چهار كمك داور برگزار مي‌شود اما اندكي بعد اين تصميم تغيير يافت.

* فيفا مردادماه امسال نيز از افزايش يك ميليون دلاري جايزه نقدي رقابتهاي امسال جام باشگاههاي جهان و افزوده شدن يك تيم به اين مسابقات خبر داد.

طبق اعلام فيفا كميته برگزاري جايزه نقدي مسابقات را يك ميليون دلار افزايش داده كه به اين ترتيب در رقابتهاي امسال، جمعا ‪ ۱۶‬ميليون دلار پاداش در انتظار تيم هاست.

* طبق توضيح فيفا، به‌قهرمان رقابتهاي جام باشگاههاي جهان ‪ ۵‬ميليون دلار، نايب قهرمان ‪ ۴‬ميليون و تيم سوم ‪ ۲/۵‬ميليون دلار پاداش اعطا خواهد شد.

تيم چهارم اين مسابقات ‪ ۲‬ميليون، دو تيمي كه در رده پنجم قرار گيرند هر كدام يك ميليون و تيم هفتم ‪ ۵۰۰‬هزار دلار دريافت خواهند كرد.

* "مارك شيلد" داور استراليايي تنها نماينده كنفدراسيون فوتبال آسيا براي قضاوت در مسابقات جام باشگاه‌هاي جهان است.

شيلد فينال هفدهمين دوره مسابقات فوتبال جام ملت‌هاي آسيا بين تيم‌هاي ملي عراق و عربستان را قضاوت كرد و سابقه داوري در جام‌هاي جهاني ‪ ۲۰۰۲‬و ‪ ۲۰۰۶‬را نيز دارد.

دو داور استراليايي ديگر به نام‌هاي "ناتان گيبسون" و "بن ويلسون" به عنوان كمك داوران اين رقابت‌ها انتخاب شده‌اند و "هيرويوشي تاكاياما" از ژاپن داور چهارم خواهد بود.

* در رقابتهاي امسال، فناوري "گل لاين" به صورت آزمايشي مورد استفاده قرار مي‌گيرد كه در صورت موفقيت، در جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬نيز استفاده خواهد شد.

در اين روش آزمايشي يك ريز تراشه در توپ كار گذاشته مي‌شود كه هنگام عبور توپ از خط دروازه اخطاري الكترونيكي به ساعت داور ارسال خواهد كرد.

UEFA.COM © // يكشنبه 11 آذر 1386

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نمیدونم شما هم مثل من شدین یا نه. اما من نمیدونم چرا استرس ندارم برای این بازیها.
یادمه قبلاً برای بازی سپاهان با سرخابی ها از 2 هفته قبلش استرس داشتیم و همش با دوستام جر و بحث و کل کل میکردیم.

امید من فقط به اینه که به بازی با آث میلان برسه و بتونه 90 دقیقه با این تیم بازی کنه، هرچی هم گل بخوره اشکالی نداره. اینجوری با یک تیم تراز اول اروپا بازی میکنیم و تازه کلی پول نصیب باشگاه میشه. اینو بذارین کنار اینکه پرسپولیس اگه اشتباه نکنم 250 یا 500 میلیون تومان به بایرن پول داد تا بیاد یه بازی تو آزادی بکنه!! شانس یکبار در خونه آدم را میزنه و امسال سپاهان به جام باشگاههای جهان رسیده و باید خودشو نشون بده.

تا جمعه.....

بالا