نمیدونم شما هم مثل من شدین یا نه. اما من نمیدونم چرا استرس ندارم برای این بازیها.
یادمه قبلاً برای بازی سپاهان با سرخابی ها از 2 هفته قبلش استرس داشتیم و همش با دوستام جر و بحث و کل کل میکردیم.
امید من فقط به اینه که به بازی با آث میلان برسه و بتونه 90 دقیقه با این تیم بازی کنه، هرچی هم گل بخوره اشکالی نداره. اینجوری با یک تیم تراز اول اروپا بازی میکنیم و تازه کلی پول نصیب باشگاه میشه. اینو بذارین کنار اینکه پرسپولیس اگه اشتباه نکنم 250 یا 500 میلیون تومان به بایرن پول داد تا بیاد یه بازی تو آزادی بکنه!! شانس یکبار در خونه آدم را میزنه و امسال سپاهان به جام باشگاههای جهان رسیده و باید خودشو نشون بده.
تا جمعه.....
خوب شاید چون پیش بینی نتایج این بازیا تقریبا راحته یکمی استرسش کمتره.
البته نمیشه نظر داد چون هیچکدوم از ما تا حالا بازی اون تیم نیوزلندی رو ندیدیم تا بدونیم در چه سطحیه ولی در کل نظر شخصی من اینه که سپاهان میتونه اون تیم رو شکست بده ولی گمون میکنم اوراواردز بازم از امتیاز میزبانیش به بهترین شیوه استفاده میکنه و کار سپاهان کار راحتی نیست.
درباره اون بازی بایرن - پرسپولیس هم بله حق با شماست. کلا پرسپولیس از این کارا زیاد میکنه.
قبلا هم سابقه ی بازی کردن با تیمای بزرگ اروپایی رو داشتن.
البته درسته که این همه پول دادن که بایرن بیاد ولی بنظر من مهمترین چیزی که نصیب فوتبال ایران شد 3 تا چیز بود:
زمین آزادی که برای اولین بار تو اون بازی از اون شکل قدیمی دراومد و شبیه استادیوم شد!
چند تا دوربین مناسب و در سطح کلاس جهانی که اون شبکه ی آلمانی با خودش اورد و ایران ازشون خرید.
یه اسکوربورد به این قشنگی!!