• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی زنان

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نیمه اول این بازی تموم شد
البته این بازی زیاد چنگی به دل نمیزد
مخصوصا کلمبیا خیلی آماتور بازی میکرد

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
15 دقیقه اول نیمه دوم چه طوفانی به پا کرد سوئد؛ حال کردم اساسی! تک گلشون هم دقیقه 57 زدن. در کل تیم سرتر میدان بودن بدون شک. باید 2-3 تا گل دیگه می زدن اما خنگ بازی در آوردن! در کل از شماره 8 سوئد خیلی خوشم اومد منو یاد آنلکای آرسنال انداخت؛ با هوش بود و چند تا موقعیت عالی بدست آورد که یه دروازه خالی هم البته زد بیرون. پاس گل هم داد. اسمش هم Lotta SCHELIN هست. این چهره:

Schelin_HA_Sport_Fa_806093b.jpg
:D

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
15 دقیقه اول نیمه دوم چه طوفانی به پا کرد سوئد؛ حال کردم اساسی! تک گلشون هم دقیقه 57 زدن. در کل تیم سرتر میدان بودن بدون شک. باید 2-3 تا گل دیگه می زدن اما خنگ بازی در آوردن! در کل از شماره 8 سوئد خیلی خوشم اومد منو یاد آنلکای آرسنال انداخت؛ با هوش بود و چند تا موقعیت عالی بدست آورد که یه دروازه خالی هم البته زد بیرون. پاس گل هم داد. اسمش هم Lotta SCHELIN هست. این چهره:

Schelin_HA_Sport_Fa_806093b.jpg
:D
آقا با یه من پشم خجالت نمیکشی نشستی این ضعیفه هارو تشویق میکنی ؟! لول:lol: (شوخی بود البته)

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
نیمه دوم رو دیدم. سوئو واقعآ بهتر بود. ولی یه جورایی بازیکناش تو محوطه خودخواه و تکرو بودند.
به زنم به تخته همه هم قد بلند بودند...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من توجه کردم دیدم تو تمام خطاها و برخوردها (حتی وحشیانه هاش) نه تنها طرف خطاکار عذرخواهی نمی کنه بلکه طرفی که روش خطا شده هم شکایتی نمی کنه!!!
واقعا برام عجیب بود!

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
نیمه دوم رو دیدم. سوئو واقعآ بهتر بود. ولی یه جورایی بازیکناش تو محوطه خودخواه و تکرو بودند.
به زنم به تخته همه هم قد بلند بودند...

حاجی شما دیگه چرا؟ شما که مسلمون پرهیزکاری بودی...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نروژ - گینه استوایی همین الان از zdf

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
حاجی شما دیگه چرا؟ شما که مسلمون پرهیزکاری بودی...
ساده شدی؟ دارم دون می‌پاشم ببینم کیا می‌رن نگاه کنن، مچشونو بگیرم. صداشو در نیار :f34r:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ژاپن مکزیک رو ترکوند!

Last edited:

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
چه خبر ؟ تو چه مرحله ای هستن ؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دیشب دور حذفی چام چهانی زنان شروع شد و انگلستان و فرانسه بعد از 120 دقیقه تلاش به تساوی 1-1 رسیدند و د رضربات بی رحم:)دی) پنالتی فرانسه 4-3 پیروز شد.
هر دو گل سوپر گل بودن انصافا!
چیزی که تو این بازی چشم منو گرفت بازی چشم نواز بازی لویزا نصیب هافبک تهاجمی فرانسه با شماره 14 بود. همیشه سر بالا بود و دنبال فضاهای خالی برای پاس دادن بود.چیزی شبیه آدره آ پیرلو بود! دمش گرم حال کردم:

image-235853-galleryV9-nbbu.jpg
مربی احمق تعویضش کرد دقیقه 75:blush:

...و اشک ها و لبخندها:

image-235879-galleryV9-sotn.jpg

image-235881-galleryV9-plei.jpg
/
دیشب بازی تیم های آلمان میزبان(رده بندی اول فیفا) با ژاپن(رده 4 فیفا) هم بود. بازی سفت و سختی بود. کامل ندیدم بازی رو اما بازی برابری بود و ژاپن کمی دونده تر و درگیرتر بازی کرد. در پایان این ژاپن بود که با گل دقیقه 108 ماریویاما آلمان میزبان و امید اول قهرمانی رو خیلی زود حذف کند تا برای برزیل و مارتا خط و نشان بکشد!
/
اما بازی های امروز:
استرالیا - سوئد ساعت 16:30 ( بی صبرانه منتظر بازی لوتا شلین هستم :دی)
برزیل - آمریکا ساعت 21:00 ( بی صبرانه منتظر مارتای 25 ساله هستم. کسی که برای دو سال متوالی عنوان بهترین بازیکن جهان رو کسب کرده!!!)
/
برای دیدن عکس های مربوط به جام جهانی می توانید از لینک زیر استفاده کنید:
http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-70244-16.html

بی صبرانه منتظر بازی برزیل هستم تا توانایی های بالای تکنیکی مارتا بهترین بازیکن جهخان در دو سال گذشته رو ببینم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
عجب بازی دراماتیکی بود بازی آمریکا- برزیل! مارتا با گل دقیقه 92 تیم رو جلو میندازه اما دقیقه 121(!!!) آمریکا روی اشتباه دروازبان و مداغع حریف به گل تساوی میرسه و تو پنالتی میرن بالا!
بازی مارتا و و اون یکی مهاجمشون شماره 11 خیلی چشم نواز بود. مارتا که انصافا از آقایان چیزی کم نداشت و شماره 11 هم ته تکنیک بانوان بود به نظرمغ کاملا رو توپ مسلط بود.
سوئد هم 3-1 با اقتدار استرالیا رو شکست داد. گل سوم سوئد شاهکاری بود آقا. لوتا شلتین که قبلا در موردش صحبت کرده بودم باز هم از هوشش استفاده کرد و روی پاس به عقب اشتباه مدافع حریف با دروازبان تک به تک شد و در یک حرکت شگفت انگیز دروازبان رو دریبل دو طرفه زد و زد تو گل!!! عمرا مسی همچین گلی زده باشه:دی
کلا آقا هوادار سوئد هستم الان:دی

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
دیشب آمریکا،فرانسه رو برد و رفت فینال. بازی سوئد و ژاپن چی شد؟ من ندیدم !

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
ژاپن با شکست سوئد فینالیست شد

تیم ملی فوتبال زنان ژاپن شب گذشته با نتیجه سه بر یک سوئد را شکست داد و به فینال رقابت‌های جام‌جهانی 2011 آلمان راه پیدا کرد.

به گزارش سایت فیفا، تیم ملی فوتبال زنان ژاپن برای اولین بار با پیروزی ارزشمند 3 بر یک مقابل سوئد که تاکنون تمام مسابقاتش را در این دوره از رقابت‌ها با پیروزی پشت سر گذاشته، به فینال جام‌جهانی راه یافت.

20 سال پیش 2 تیم در همین رقابت‌ها در چین با یکدیگر روبرو شدند که سوئد با نتیجه 8 بر صفر ژاپن را در هم کوبید، اما این بار، این نماینده شرق آسیا بود که به پیروزی رسید.

کارولین سگر، کاپیتان سوئد به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه ران چپ در این دیدار حاضر نشد؛ وی در جلسه تمرینی شب گذشته تیمش نیز شرکت نکرد. ژاپن نیز دست به یک تعویض در ترکیب خود زده بود و ناهومی کاواسومی را به جای یوکی ناگاستو به زمین آورد.

جمعیتی حدود 45 هزار و 434 نفر برای تماشای این بازی به ورزشگاه فرانکفورت آمده بودند.
ژوزفین اوکویست در دقیقه 10 دروازه ژاپن را گشود و ناهومی کاواسومی که در این بازی برای ژاپن به میدان آمده بود، تنها 9 دقیقه بعد گل خورده را جبران کرد تا بازی به تساوی کشیده شود.

تیم ملی فوتبال زنان ژاپن در نیمه دوم تلاش بسیاری برای باز کردن دروازه حریف اروپایی انجام داد و در نهایت توانست در دقیقه 60 توسط هومار ساوا، ستاره این تیم به گل دوم دست یابد و تنها 4 دقیقه بعد ژاپن اختلاف خود را به دو گل رساند. کاواسومی، زننده گل اول این تیم برای بار سوم دروازه سوئد را باز کرد تا بازی با نتیجه 3 بر یک به سود ژاپن پایان یابد.

نماینده شرق آسیا یکشنبه در فینال رقابت‌ها در فرانکفورت به مصاف آمریکا، صدرنشین فوتبال زنان جهان خواهد رفت.
سوئد نیز برای کسب مقام سوم در سینشیم با فرانسه دیدار خواهد کرد.
آیا میاما از تیم پیروز، به عنوان بهترین بازیکن میدان شناخته شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آلمان چی شد؟
کجا جذف شد پس
؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608