Mehrdad-58
Registered User
گل چهارمشون خیلی قشنگ بود
حالا بازی بعده کیعه ؟! ها !؟
درسته با مساوی صعمود میکنیمايران-چک 18 مهر ساعت 17:00
با یک مساوی هم صعود کننده ما میشیم![]()
اگه اینقدر به گل نیاز داشتیم چرا بازی قبلی گل نزدن ! راحت می شد زد که !درسته با مساوی صعمود میکنیم
ولی اگه امروز بچه ها حواسشون رو جمع کرده بودن اون 3-4 گل تک به تگ رو زده بودن الان به فکراولی هم میتونستیم باشیم. با برد مقابل چک.
ولی بعید میدونم اول بشیم تفاضل گلمون خوب نیست در مقابل اسپانیا.
اگه اینقدر به گل نیاز داشتیم چرا بازی قبلی گل نزدن ! راحت می شد زد که !
عجب !
تیم اول و دوم فرقی نداره! در نهایت میریم تو گروه 4 تیمی بعدی! تازه اونجا وضع به مرتاب بهتره! چون اگه دوم بشیم میخوریم به برزیل (که برعکس اروپاییا راحت مارو میبره!) و دوم شدنمون در دسترسه! ادامش میخوریم به اسپانیا-روسیه-ایتالیا-یا ارژانتین!
در واقع دور بعد میشه:
گروه 1: ایران-برزیل-پرتقال-اکراین
گروه2:اسپانیا-روسیه-ایتالیا-ارژانتین
بجرات میگم ما اگه بیوفتیم گروه 2 و اسپانیا بیوفته گروه 1 براحتی حذف میشیم!(چرا که ارژانتین و ایتالیا رو باید حتما یکیشون رو ببریم که خیلی بعیده چون این 2 تا اسپانیا نیستن که تاکتیکشون برامون رو باشه!)
گروه پنجم:
برزیل-ایتالیا- اول گروه سوم( احتمالا اکراین)- دوم گروه چهارم ( احتمالا ایران)
گروه ششم:
روسیه- اکراین-دوم گروه سوم ( احتمالا آرژانتین)-اول گروه چهارم( احتمالا اسپانیا)
ممنون که گفتی درستش کردم نمیدونم چرا موقع نوشتم نفهمیدمفک کنم یه اشتباهی شدا :دی
اون اوکراین دومی پاراگوئه بید
درصورت هم امتیاز شدن3تیم(مثل همین گروه) نتایج تیم رو در برابر دو تیم دیگه نگاه می کنن و تیمی که ضعیفترین نتیجه رو گرفته باشه حذف میشه.به این ترتیب و با توجه به نتایج زیر پاراگوئه اول و ایتالیا دوم شدhttp://www.************/files/1wur9tl1hkllv9g8r5i0.jpg*** انگار بازی رو در رو مهم هستش بعد تفاضل گل چون پرتغال تفاضلش از ایتالیا بهتره. ( همیشه اینطوری بود؟ الان ترتیبش یادم رفته)
مرحله بعد دو تا گروه 4 تیمی میشه
گروه پنجم:
برزیل-ایتالیا- اول گروه سوم( احتمالا اکراین)- دوم گروه چهارم ( احتمالا ایران)
گروه ششم:
روسیه-پاراگوئه-دوم گروه سوم ( احتمالا آرژانتین)-اول گروه چهارم( احتمالا اسپانیا)
ای بابا چه فرقی می کنه ؟ به نظر من که به جز برزیل بقیه تیمها تقریبا می شه گفت فاصله ای با هم ندارن . خیلی فرقی نمی کنه کدوم گروه باشیم . ضمن اینکه برای صعود از هر کدوم از گروهها باید حداقل 6 امتیاز بگیریم یعنی 2 تا از این تیمها رو ببریم که کار واقعا سختیه ...!