• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی فوتسال 2008-برزیل

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ايتاليا 4-0 اكراين رو شكست داد!!
روسيه هم 5-2 از اسپانيا باخت!
آرژانتين و پاراگوئه هم 3-3 مساوي شدند!!

بچه ها نظراتتون در مورد بازي فردا چيه؟؟ ميتونيم اكراين رو بزنيم؟ ايتاليا چيه؟

من فکر میکنم بشه اکراین رو شکست داد ولی با توجه به برد ایتالیا شرط لازم برای صعود برد حتمی مقابل ایتالیاس باید اول ببینیم مقابل برزیل چه میکنه ..

چه دروازه بانی یه این نظری .. اگه فردا هم همینجوری باشه برد رو شاخه البته .. ایشالله

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
نظر سنجی جدید فیفا هم جالبه که پرسیده

کدوم تیم بیشتر از همه شما رو تحت تاثیر قرار داده تو این رقابتها ؟

که ایران با 58 درصد تو صدره و هیشکی نزدیکشم نیست !!!!!

البته واقعا هم همينه! ايران خيلي تو اين مسابقات خوب بازي كرده!! من به عنوان يه ايراني شگفت زده شدم ديگه چه برسه به بقيه مردم دنيا... اميدوارم اين بازيهاي خوب در بازي اكراين و ايتاليا هم ادامه داشته باشه :happy:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
به قول شاغلام ایمان داشته باشید که ایتالیا و اکراین رو می بریم . این تیم کارش به این مرحله ختم نمی شه . کافیه به موقعیت هایی که برزیلی ها از دست دادن دقت کنید . شک نکنید تیم ایران از همون تیم هایی هست که همیشه توی تورنمنت های جهانی ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم می دن تا اون تیم موفق بشه . قضا و قدر اینجوری رقم می زنه . چیزی شبیه یونان یورو 2004 یا دانمارک یورو 92 یا ترکیه 2002 ... !

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
ايتاليا و اكراين چندم اروپا بودند؟؟

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
يه سوال شرمنده من وقت نداشتم همه پست ها رو بخونم
بازي بعدي و بعديش كي و ساعت چنده؟

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
نظر سنجی جدید فیفا هم جالبه که پرسیده

کدوم تیم بیشتر از همه شما رو تحت تاثیر قرار داده تو این رقابتها ؟

که ایران با 58 درصد تو صدره و هیشکی نزدیکشم نیست !!!!!

آقا رضا لینکشو هم میدادی ...!:happy:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
ايتاليا 4-0 اكراين رو شكست داد!!
روسيه هم 5-2 از اسپانيا باخت!
آرژانتين و پاراگوئه هم 3-3 مساوي شدند!!

بچه ها نظراتتون در مورد بازي فردا چيه؟؟ ميتونيم اكراين رو بزنيم؟ ايتاليا چيه؟

امروز فکر کنم بشه اکراین رو برد البته اکراین هم یه بازیکنشون وسط نیمه دوم اخراج شد که 4 تا خوردن وگرنه اون موقع بازی فکر کنم 1-0 یا 2-0 به نفع ایتالیا بودش.

يه سوال شرمنده من وقت نداشتم همه پست ها رو بخونم
بازي بعدي و بعديش كي و ساعت چنده؟

تو پست اول نوشته بودم اگه میدیدین.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من بازيه ايتاليارو مستقيم ديديم..نيمه اول که 0.0 شد..نميده دوم 4 تا زد به اکراين..تيمه خيلی خوبيه و خيلی جون دار تر از چک هست..شوتهاشونم دقتش خيلی بالاست..هرچند مطمعنم از برزيل با اختلاف چند گل ميبازه.
تيم اکراين رو ميشه به راحتی شکست داد...يجورايی ضعيفتر از چک هست.

آقا رضا لینکشو هم میدادی ...!:happy:

http://www.fifa.com/

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
امروز فکر کنم بشه اکراین رو برد البته اکراین هم یه بازیکنشون وسط نیمه دوم اخراج شد که 4 تا خوردن وگرنه اون موقع بازی فکر کنم 1-0 یا 2-0 به نفع ایتالیا بودش.

.

البته اينجوريم که ميگيد نيست...ايتاليا 1-0 جلو بود که بازيکن اکراين اخراج شد..بعد که گل دومو ايتاليا زد بلافاصله تيمه اکراين 5 نفره شد.. فکر کنم 30 ثانيم نشد..نميدونم اين قانون اخراجی به چه صورت هست..يه موقع 2 دقيقه يه تيم 4 نفره بازی ميکنه يه موقع هم مثل اين بازی تا ايتاليا گلو زد تيمه اکراين 5 نفره شد.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
البته اينجوريم که ميگيد نيست...ايتاليا 1-0 جلو بود که بازيکن اکراين اخراج شد..بعد که گل دومو ايتاليا زد بلافاصله تيمه اکراين 5 نفره شد.. فکر کنم 30 ثانيم نشد..نميدونم اين قانون اخراجی به چه صورت هست..يه موقع 2 دقيقه يه تيم 4 نفره بازی ميکنه يه موقع هم مثل اين بازی تا ايتاليا گلو زد تيمه اکراين 5 نفره شد.
من بازی رو تصویری ندیدم از گزارش لحظه به لحظه سایت فیفا دنبال میکردم. دیدم نوشته بازیکنشون و اخراج دیگه بعدش دنبال نکردم چی شد. که اخرش نتیجه رو دیدم.
یادمه همینی که میگی جزو قانون های فوتسال هستش یا باید یه مدت زمان همون 2دقیقه یا تا وقتی که یه گل بخورن بازیکنشون اخراج میشه حالا یادم نیست این قانون برای هم دو کارت زد که قرمز میگیرن یا برای وقتی هم که مستقیم اخراج بشن هستش یا فقط برای یه حالتش هست.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
قانون اخراجی اینه که یه بازیکن تیم تا سقف 2 دقیقه بیرون از زمین هست مگر اینکه تو این مدت تیم حریف گل بزنه . به مجرد گلزنی تیم حریف بازیکن اخراجی بر میگرده تو بازی . توی هندبال هم این قانون مثل فوتسال هست .

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
قانون اخراجی اینه که یه بازیکن تیم تا سقف 2 دقیقه بیرون از زمین هست مگر اینکه تو این مدت تیم حریف گل بزنه . به مجرد گلزنی تیم حریف بازیکن اخراجی بر میگرده تو بازی . توی هندبال هم این قانون مثل فوتسال هست .
خوب منم همین رو گفتم که :دی
اونی که گفتم نمیدونم این بود که ایا برای حالتی که مستقیم کارت قرمز بگیره هم برقراره یا فقط وقتی که دو کارت زرد و پشت بندش قرمز میگیره صادقه فقط.

که البته فکر کنم چون تعداد بازیکنا کم هستش اخراج دائم بی معنی باشه :پی

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
تو سایتش رفتم دیدم اشاره ای به نوع اخراج نشده بود فقط نوشته بود بازیکنی که از زمین خارج میشه ( یعنی داور اخراجش میکنه)

بازی کنی که اخراج میشه دیگه نمیتونه بر گرده فقط بعد از اون دو دقیقه بازیکن جایگزینش میتونه وارد زمین بشه.

حالا اگه گل قبل از پایان اون دو دقیقه به ثمر برسه این حالت های زیر هستش:
1- اگر تیمی که 5 بازیکن داره به تیمی که 4 بازیکن داره گل بزنه بازیکن جایگزین میاد و وارد ترکیب تیمش میشه.
2-اگر هر تو تیم 4 بازیکن داشته باشن و گلی زده بشه بازیکنی وارد زمین نمیشه .
3-اگر تیمی که 5 نفره یا 4 نفره است به تیمی که سه نفره هست گل بزند یک بازیکن جایگزین به ترکیب تیمی که گل خورده اضافه میشه.
4-اگه هر دو تیم سه نفره باشن و گلی زده بشه همین سه نفره باقی میمونن.
5-اگر تیمی که بازیکن کمتری دارد گل بزند بازکن جایگزین وارد تیم نمیشود و همان تعداد باقی میمانند.

متم انگلیسیشم اینه:

1 A player who has been sent off may not re-enter the play, nor
may he sit on the substitutes’ bench, as he is obliged to leave the
vicinity of the pitch.
A substitute player may enter the pitch two full minutes after a
team-mate has been sent off, unless a goal is scored before the
two minutes have elapsed, and provided he has the authorisation
of the timekeeper. In this case the following conditions apply:
• if there are fi ve players against four and the team with the
greater number of players scores a goal, the team with only
four players may be completed with a fi fth player
• if both teams are playing with four players and a goal is scored,
both teams shall remain with the same number of players
• if there are fi ve players playing against three, or four against
three, and the team with the greater number of players scores
a goal, the team with three players may be increased by one
player only
• if both teams are playing with three players and a goal is scored,
both teams shall remain with the same number of players
• if the team scoring the goal is the one with fewer players, the
game shall continue without any change to the number of
players​

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بازی رو شانس اوردیم آ !
برزیلی ها عصبی شده بودن ! نمیتونستن گل بزنن :D
به هر حال به نظر من نتیجه خوبی بود ، البته اگه بخوایم به انتظارات خودمون نگاه بکنیم حداقل مساوی میخواستیم از بچه ها!
ولی اگه توجه کرده باشین .. موقعی که توپ دسته بچه ها بود صدای سسوت قشنگ میومد ! تماشگرا.. !!
باید دوتا بازی بعد رو ببریم که فکر میکنم خیلی سخت تر از برزیل باشه چون حمله هم میکنیم !
راستی نقطه ضعفهامون تو این بازی هم بود آ! بازیکنایی که پرس نمیشدن ! یا راحت فرار میکردن!
به نظر من یه خورده هم شانس آوردیم !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

نه دوست عزيز ، ايتاليا 2-0 جلو بود كه يار اوكرايني اخراج شد و بلافاصله بعد از اخراج هم گل سوم رو خورد .
باز هم تاكيد مي كنم اوكراين تيم تكنيكي اي نيست و ايران با دقت و هوشياري ميتونه اين تيمو شكست بده .
ولي به نظر من ايران براي صعود بايد ايتاليا رو بزنه ، حتي اگر با اوكراين مساوي هم بكنه با بردن ايتاليا ميتونه بره بالا :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نه دوست عزيز ، ايتاليا 2-0 جلو بود كه يار اوكرايني اخراج شد و بلافاصله بعد از اخراج هم گل سوم رو خورد .
باز هم تاكيد مي كنم اوكراين تيم تكنيكي اي نيست و ايران با دقت و هوشياري ميتونه اين تيمو شكست بده .
ولي به نظر من ايران براي صعود بايد ايتاليا رو بزنه ، حتي اگر با اوكراين مساوي هم بكنه با بردن ايتاليا ميتونه بره بالا :)

چرا انقدر سخت ! ایشالا اکراین رو بزنه و ایتالیا از برزیل زیاد گل بخوره ! امکانش هست ! چون ایتالیا می خواد حمله کنه و خوراکه برزیل زد حمله هست !
من که میگم با اختلاف 4 تا برزیل ایتالیا رو میزنه ! ما هم اکراین رو میزنیم !
مساوی هم میریم مرحله بعد !!!:lol:
(علیرضا پاشو صبح شده ...):lol::lol:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
22 شوت داخل چارچوب دروازه ی ایران و فقط یک گل که نشون میده دروازه ی ایران بهترین دروازه ی این دوره از مسابقات به حساب میاد!
اینم جدول فوق حرفه ای برای مشاهده ی آمار بازی:
264gn77.jpg

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
چرا انقدر سخت ! ایشالا اکراین رو بزنه و ایتالیا از برزیل زیاد گل بخوره ! امکانش هست ! چون ایتالیا می خواد حمله کنه و خوراکه برزیل زد حمله هست !
من که میگم با اختلاف 4 تا برزیل ایتالیا رو میزنه ! ما هم اکراین رو میزنیم !
مساوی هم میریم مرحله بعد !!!:lol:
(علیرضا پاشو صبح شده ...):lol::lol:

براي اينكه به نظر من ايتاليا ذاتايك تيم دفاعيه و من بعيد مي دونم ايتاليا علاقه زيادي به حمله روي دروازه برزيل داشته باشه .ضمن اينگه گلر ايتاليا گلر خيلي خوبي بود ( حداقل در بازي ديشب كه من بازيو ديدم) . فقط دعا مي كنم برزيل روز خوبش باشه و از خجالت ايتاليا در بياد :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
براي اينكه به نظر من ايتاليا ذاتايك تيم دفاعيه و من بعيد مي دونم ايتاليا علاقه زيادي به حمله روي دروازه برزيل داشته باشه .ضمن اينگه گلر ايتاليا گلر خيلي خوبي بود ( حداقل در بازي ديشب كه من بازيو ديدم) . فقط دعا مي كنم برزيل روز خوبش باشه و از خجالت ايتاليا در بياد :)

اره خوب اینم درسته ! ولی به نظر من برزیل در مقابل ایران بد شانسی آورد ! اون حرکت اول بازی رو دیدید با 2 تا پاس رسیدن جلو دروازه یارو شوت رو زد !
به نظر من احتمال برد پر گل برزیل در مقابل ایتالیا از برد ایتالیادر مقابل ما بیشتر هست !:)

بالا