اکراین زیاد قوی نیست من نیمه اول بازی با ایتالیا رو دیدم راحت 4 یا 5 تا گل میزنیم
ایتالیا هم میخواست زیاد خودشو خسته نکنه فکر کنم امروز با برزیل بازی داره؟
تمجيد بازيكن تيم فوتسال برزيل
بتائو: فقط به اندازه يك گل از فوتسال ايران برتر بوديم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتسال برزيل گفت: در مبارزه خود برابر تيم ملي ايران فقط به اندازه يك گل از حريف برتر بوديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم برزيل با حداقل گل، برابر ايران به پيروزي رسيد و از اين كه همانند اسپانيا اسير غير قابل پيش بيني بودن قهرمان قاره آسيا نشد از اين بابت خوشحال بود.
بتائو بازيكن اين تيم بعد از بازي به سايت فيفا گفت: اسم ايران را نمي توان پديده گذاشت. اين فوتسال در عرض چند بازي به اين سطح نرسيده است. ايران داراي فوتسال ريشه اي است.
وي ادامه داد: ما مقابل يك پديده بازي نمي كرديم. يك پديده نمي تواند قهرمان جهان را اين چنين تحت فشار قرار دهد. به بازيكنان ايران تبريك مي گويم و اميدوارم بعد از ما، ايران تيم ديگر صعود كننده به مرحله بعدي مسابقات باشد.
سرمربي تيم فوتسال برزيل:
ايران شايستگي صعود به مرحله نيمه نهايي را دارد
خبرگزاري فارس: پائولو د اليويرا گفت: فوتسال ايران شايستگي صعود به مرحله نيمه نهايي جام جهاني 2008 را دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، بعد از پيروزي يك بر صفر برزيل برابر ايران، سرمربي اين تيم به سايت فيفا گفت: گمان نمي كنم از من اين توقع را داشته باشيد كه برزيل را مستحق اين پيروزي ندانم. به هر حال سطح ما بالاتر از ايران بود.
وي ادامه داد: در فوتسال گل نخوردن همان قدر باارزش است كه گل زدن اهميت دارد، اين مسئله برابر ايران به اثبات رسيد.
سرمربي برزيل افزود: ايران تيم بزرگ و بسيار خوبي دارد. بعد از گل زود هنگامي كه به ثمر رسانديم تا انتهاي كار گل نخوردن را به نمايش گذاشتيم و اين نشانه ضعف يك تيم نيست.
وي تاكيد كرد: ايران شايستگي صعود به مرحله بعد را دارد و من هم اميدوارم اين تيم برابر اوكراين و ايتاليا بدشانسي نياورد و به عنوان تيم دوم به نيمه نهايي مسابقات صعود كند.
پس از نمايش قابل قبول ايران
شمسايي: آرزوي رويارويي دوباره با تيم برزيل را داريم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتسال ايران گفت: آرزوي رويارويي دوباره با تيم برزيل در اين دوره از جام جهاني را داريم و اين دور از انتظار نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، آقاي گل آسيا گرچه در اين دوره از مسابقات گل هاي زيادي وارد دروازه حريفان نكرده؛ اما نقشي كليدي در موفقيت هاي تيم ملي دارد و به شايستگي رهبري هم تيمي هايش را در زمين عهده دار بوده است.
او بعد از باخت يك بر صفر تيمش مقابل برزيل، به سايت فيفا گفت: ما هر چه كه مربي مان خواسته بود انجام داديم. وقتي برزيل به دروازه ما هجوم مي آورد احساس مي كردم بعد از اين همه بازي، به تازگي فوتسال را تجربه مي كنم.
وي ادامه داد: آنها طوفاني حمله مي كردند و مقاومت برابر چنين حملاتي از طرف تيم ما بي سابقه بود. سعي كرديم بازي زيبايي را به نمايش بگذاريم و هرگز تحت تاثير نام برزيل قرار نگيريم.
كاپيتان فوتسال ايران افزود: ميانه ميدان در اختيار ما بود و اين ما بوديم كه در فرصت مناسب، تاكتيك هاي تيمي را اجرا مي كرديم. آيا اين همه نشانه برتري يك تيم نيست؟ نكته جالب توجه اين بود كه هرگز تحت تاثير شلوغي هاي اطراف زمين قرار نگرفتيم.
شمسايي تاكيد كرد: فوتسال ما پيشرفت كرده و در سطحي نيستيم كه تشويق تماشاگران تيم مقابل ما را سست كند.
سلام دوستان
من 5 دقيقه آخر بازي برزيل-ايتاليا رو ديدم . با اينكه 3-0 عقب بودند همشون رفته بودن توي دفاع .
انشاا... ايران اوكراينو حداقل با تفاضل 3 شكست بده تا بياد روي ايتاليا