• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- جام جهانی فوتسال 2012 تایلند

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
دیگه بحث و جدل کنیم دوستان فایده نداره تیم ایران شکست خورد و حذف شد رفت پی کار خودش و دیگر هیچ تا چند سال دیگر شاید فرجی شد :D
پایان

jiiin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
85
سلام دوستان
از همون بازی های آسیایی مشخص بود ایران هیچ نقشه ای برای گل زدن نداره و اینجا دیگه کاملن تابلو بود !!! پاسکاری زیاد و مالکیت توپ هیچ وقت نمیتونه تضمینی برای پیروزی باش نمونه اش و فصل قبل تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا دیدید ( درست این فوتبال ولی خیلی به هم شبیه )

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
شمسایی و دانشور هر دو بازیکن راس تیم ملی بودن _ و هستن. قدرت بدنی، حفظ توپ و چرخش های ناگهانی از خصوصیات این دو بازیکن هست. متاسفانه شمسایی رو از دست دادیم. حالا به هر دلیلی که ما نمی دونیم. دانشور هم که وسط بازی ها فهمیدیم درد کمر از قبل دارد. در واقع خودمون به دست خودمون نابود شدیم. یعنی نقطه قوت مون رو به نقطه ضعف تبدیل کردیم.

nima1111

Registered User
لایک‌ها
15
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
کلمبیا به لطف هم گروهی با جزاير سليمان اومده بالا

امیدوارم گند نزنن

شد آنچه نباید میشد . گند زدن :D

بعد از شمس ، این تیم اون تیم سابق نیست برای همین همیشه میترسم ببازن حتی به افغانستان

مراکش رو 2-1 بردن . معلوم بود تیم نیست

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پس از حذف فوتسال ایران از جام جهانی

ترابیان: کفاشیان راجع به ماندنم تصمیم می‌گیرد/دلچسب‌ترین بازی را از تیم ملی دیدم!

رییس کمیته فوتسال می‌گوید تصمیمی برای کناره‌گیری ندارد و رییس فدراسیون در این باره تصمیم‌گیری خواهد کرد.

عباس ترابیان در گفت‌وگو با (ایسنا)، پس از حذف تیم ملی فوتسال ایران در جام‌جهانی تایلند بیان کرد: من بحث فنی نمی‌کنم، اما آنچه که دیده شد، براساس آمار گفته فیفا، ایران 69 درصد مالکیت توپ را داشت و بیشتر شوت‌ها را ایران زد. اما به هرحال شرایط ویژه‌ای پیش آمد و دروازه‌بان حریف نیز بهترین بازیکن زمین شد. دیگر چه کار می‌شود کرد،‌توپ‌هایمان به گل نرفت. بازیکنان تلاش خود را کردند، همچنین درباره بحث‌های ریز فنی زمانی که به ایران آمدیم باید جلسه‌ای با کادرفنی داشته باشیم و آنها را بررسی کنیم.

رییس کمیته فوتسال همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا باز هم مثل بازی‌های جام ملت‌های آسیا معتقد است که بازیکنان کم‌کاری کرده‌اند، تاکید کرد: به هیچ عنوان بازیکنان کم‌کاری نکردند. آنها تلاش مضاعف داشتند و بهترین بازی‌شان را انجام دادند. اتفاقا دلچسب‌ترین بازی تیم ملی را دیدیم، اما توپ‌ها به گل نرفت. حریف صددرصد دفاع بود و در چنین شرایطی گلزنی سخت است. با این حال من معتقدم بازیکنان تلاش زیادی کردند.

وی همچنین درباره تغییرات در کمیته فوتسال و کادرفنی تیم ملی و صحبت‌هایی که کارشناسان علیه او می‌کنند تصریح کرد: کارشناسان بهانه خوبی دستشان آمده تا این حرف‌ها را بزنند. بگذارید هرچه دلشان می‌خواهند بگویند. من تنها می‌توانم بگویم که کادرفنی پس از آمدن به تهران دلایل فنی باخت را عنوان می‌کنند.

ترابیان همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه فکر می‌کند آیا فدراسیون هم از او حمایت می‌کند یا نه، افزود: این را باید از فدراسیون بپرسید. من که کاره‌ای نیستم. این سوال شما تنها یک جواب دارد و این هم همان چیزی است که الان راجع تغییرات صحبت نمی‌کنم. الان وقت جواب دادن به این سوالات را ندارم، چون باید مواظب بازیکنانم باشم. آنها دست من امانت هستند و باید به آنها برسم.

رییس کمیته فوتسال در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا خودتان علاقه‌مند به ماندن در فوتسال هستید یا تصمیم به استعفا دارید، مطرح کرد: آقای کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال راجع به ماندنم در کمیته فوتسال تصمیم‌گیری می‌کند. الان هیچ چیز دیگری نمی‌توانم بگویم.

ترابیان در پایان درباره جریمه نشدن ملی‌پوشان پس از حذف نیز عنوان کرد: جریمه دیگر چیست؟ وقتی از بازیکنان رضایت دارم برای چه باید آنها را جریمه کنم. آنها در حال حاضر غمگین و ناراحتند چون حق مسلم‌شان بود بازی را ببرند اما در جام جهانی خیلی چیزها ناباورانه است. در فوتبال هم همین مسائل وجود دارد.
////////

میخواستم جلوی تک تک اون جملات یه دریا حرف نگفته که فکر میکنم الان بالای ده سال هست که نزدم رو بنویسم ولی از نظر من ایشون ارزشش رو بارها ثابت کرده و نیازی نیست. از روزی که به خاطر تمایلات شخصی تعدادی تیم فوتسال رو هر سال نابود کرد گرفته تا باند عریض و طویلش در فوتسال که دیگه برای همه روشن شده و همینطور خصومتهای شخصیش که باعث میشه یه روز با پرسپولیس دشمن بشه یه روز با استقلال (منحل شده !) یه روز با تبریز و یه روز با اصفهان و ... اوه اونقدر زیاده که ده تا نود رو براحتی جوابگو هست. ای کاش فقط در فوتسال بود. فجایع ایشون در فوتبال مرگبار تر هم بوده مثل حذف تیم امید بخاطر بازیکن دواخطاره که عملا مقصر ایشون بود ولی کمترین اسم ازش به میون اومد و همینطور در مربیان ملی ما بارها ما شدیم یه طرف ترکمانچای و بازیهای دوستانه ای کاملا مورد تمسخر قرار گرفتیم. این آقا دقیقا چهره فوتبال ما رو به اسمایلی های خنده دار در دنیا تبدیل کرده و نمیفهمم چرا بقا داره.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
شمس : این ناکامی تقدیم به جناب سعیدلو تحول‌گرا ! / لیاقت آقایان همین افتضاح بزرگ است ! / با این افتضاح هم از آقایان آبی گرم نمی‌شود !

وضع تیمی که بازیکنش از نیمکت‌نشینی ترس ندارد و به راحتی به دست دروازبان حریف لگد میزند و بعد که اخراج می‌شود یقه داور را می‌گیرد بهتر از این نمی شود.

حسین شمس که نام او در عرصه‌ی فوتسال یک برند با کلاس و موفق در ایران و آسیا و حتی جهان محسوب می‌گردد و سال‌ها بر ر
وی نیمکت تیم ملی ایران حضوری موفق داشت و در جام جهانی گذشته تیم ملی ایران را شگفتی‌ساز کرد ، پس از حذف تحقیر آمیز تیم ملی از جام جهانی فوتسال ، مصاحبه‌ای جنجالی داشته است و حقایقی هرچند سربسته را بیان کرده است.

شمس پس از جام جهانی گذشته به علت مصاحبه‌ی تند علیه سعیدلو و اختلاف با او از سمت خود برکنار شد و صانعی جانشین او شد.

این ناکامی تقدیم به جناب سعیدلو تحول‌گرا !

من این ناکامی بزرگ فوتسال ایران را به علی سعیدلو معاون رئیس جمهور تبریک می گویم. سعیدلو حالا باید جواب‌گوی گریه و ناراحتی 70 میلیون ایرانی باشد. روزی او درباره‌ی مربیگری و مدیریت چهار ساله حرف میزد و خواستار تغییر و تحولات شد حالا باید بیاید و درباره ناکامی فوتسال حرف بزند.

لیاقت آقایان همین افتضاح بزرگ است !

لیاقت آقایان همین نتایج است. خود صانعی هم می‌دانست که فقط یک مهره است و در تیم ملی کاره ای نیست! فوتسال ایران هم اخلاق را باخت و هم نتیجه فنی را. آقایان فکر کردند راحت با این تیم به جمع چهار تیم صعود می‌کنند و بعد می‌آیند به ریش ما می خندند!

ترابیان هم قرعه را می‌چید این قدر آسان نمی‌شد !

خدا وکیلی اگر می‌گفتند خود ترابیان قرعه بازی‌های تیم ملی را تا جمع چهار تیم در مسابقات جام جهانی بنویسد، او به این شکل قرعه را راحت نمی‌نوشت. کلمبیا فقط جزایر سلیمان را شکست داده بود و حالا تیم ما را آقایان به این حد رسانده‌اند!

هم اخلاق را باختیم هم نتیجه را !

وضع تیمی که بازیکنش از نیمکت‌نشینی ترس ندارد و به راحتی به دست دروازبان حریف لگد میزند و بعد که اخراج می‌شود یقه داور را می‌گیرد بهتر از این نمی شود. با هیچ کدام از بچه ها رابطه‌ای نداشته‌ام.

زمانی‌که آبروی فوتسال بر باد رفت !

آقایان آبروی چندین و چند ساله فوتسال ایران را بر باد دادند و دستشاتن بابت این کار درد نکند!

چه کسی جرات دارد بع ترابیان حرف بزند !

چه کسی جرات می‌کند که عباس ترابیان را از کار برکنار کند؟ ما سوم آسیا شدیم کسی جرات نکرد به او حرفی بزند. حالا که از جام جهانی با این افتضاح حذف شده‌ایم فکر نمی‌کنم از نظر این اقایان اتفاق خاصی رخ داده باشد.

روزی که دوست دشمن شد ، شمس از بزرگی شمسائی گفت !

چه قدر گفتیم که شمسایی به دردتان می‌خورد اما کسی گوش نداد تا تیم در جام جهانی نتواند آمار گلزنی خوبی داشته باشد.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
یم ملی فوتسال ایران شب گذشته در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی برابر کلمبیا با نتیجه 2 بر یک مغلوب شد و از دور مسابقات حذف شد.

این شکست که با اعلام سایت فیفا نیز یک شگفتی بود، باعث شد تیم ملی ایران دو پله در رده بندی جهانی سقوط کند و در رده هشتم قرار بگیرد.

در این رده بندی کلمبیا با توجه به این پیروزی توانست پنج پله صعود کند و در رده پانزدهم بایستد.

رده بندی 20 تیم برتر دنیا به شرح زیر است:

1- اسپانیا 1983 امتیاز

2- برزیل 1937 امتیاز

3- ایتالیا 1782 امتیاز

4- روسیه 1713 امتیاز

5- پرتغال 1623 امتیاز

6- آرژانتین 1555 امتیاز

7-اوکراین 1537 امتیاز

8- ایران 1519 امتیاز

9- ژاپن 1438 امتیاز

10- پاراگوئه 1409 امتیاز

11- رومانی 1383 امتیاز

12- صربستان1377 امتیاز

13- کورواسی 1359 امتیاز

14- آذربایجان 1323 امتیاز

15- کلمبیا 1314 امتیاز

16- تایلند 1304 امتیاز

17- اسلوواکی 1289 امتیاز

18- بلاروس 1280 امتیاز

19- کاستاریکا 1272 امتیاز

20- چک 1271 امتیاز

رده قاره آسیا ایران همچنان به عنوان تیم صدرنشین قرار دارد.

رده‌بندی 5 تیم برتر قاره آسیا به شرح زیر است:

1- ایران 1519 امتیاز

2- ژاپن 1438 امتیاز

3- تایلند 1304 امتیاز

4- ازبکستان 1280 امتیاز

5- استرالیا 1206 امتیاز

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با افتضاح پیش اومده و تمام شدن بازیهای جام جهانی فوتسال برای ما ، این تاپیک هم از حالت استیکی خارج میشه. :(

شاد و پیروز باشید

jiiin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
85
پس از حذف فوتسال ایران از جام جهانی

ترابیان: کفاشیان راجع به ماندنم تصمیم می‌گیرد/دلچسب‌ترین بازی را از تیم ملی دیدم!

رییس کمیته فوتسال می‌گوید تصمیمی برای کناره‌گیری ندارد و رییس فدراسیون در این باره تصمیم‌گیری خواهد کرد.

عباس ترابیان در گفت‌وگو با (ایسنا)، پس از حذف تیم ملی فوتسال ایران در جام‌جهانی تایلند بیان کرد: من بحث فنی نمی‌کنم، اما آنچه که دیده شد، براساس آمار گفته فیفا، ایران 69 درصد مالکیت توپ را داشت و بیشتر شوت‌ها را ایران زد. اما به هرحال شرایط ویژه‌ای پیش آمد و دروازه‌بان حریف نیز بهترین بازیکن زمین شد. دیگر چه کار می‌شود کرد،‌توپ‌هایمان به گل نرفت. بازیکنان تلاش خود را کردند، همچنین درباره بحث‌های ریز فنی زمانی که به ایران آمدیم باید جلسه‌ای با کادرفنی داشته باشیم و آنها را بررسی کنیم.

رییس کمیته فوتسال همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا باز هم مثل بازی‌های جام ملت‌های آسیا معتقد است که بازیکنان کم‌کاری کرده‌اند، تاکید کرد: به هیچ عنوان بازیکنان کم‌کاری نکردند. آنها تلاش مضاعف داشتند و بهترین بازی‌شان را انجام دادند. اتفاقا دلچسب‌ترین بازی تیم ملی را دیدیم، اما توپ‌ها به گل نرفت. حریف صددرصد دفاع بود و در چنین شرایطی گلزنی سخت است. با این حال من معتقدم بازیکنان تلاش زیادی کردند.

وی همچنین درباره تغییرات در کمیته فوتسال و کادرفنی تیم ملی و صحبت‌هایی که کارشناسان علیه او می‌کنند تصریح کرد: کارشناسان بهانه خوبی دستشان آمده تا این حرف‌ها را بزنند. بگذارید هرچه دلشان می‌خواهند بگویند. من تنها می‌توانم بگویم که کادرفنی پس از آمدن به تهران دلایل فنی باخت را عنوان می‌کنند.

ترابیان همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه فکر می‌کند آیا فدراسیون هم از او حمایت می‌کند یا نه، افزود: این را باید از فدراسیون بپرسید. من که کاره‌ای نیستم. این سوال شما تنها یک جواب دارد و این هم همان چیزی است که الان راجع تغییرات صحبت نمی‌کنم. الان وقت جواب دادن به این سوالات را ندارم، چون باید مواظب بازیکنانم باشم. آنها دست من امانت هستند و باید به آنها برسم.

رییس کمیته فوتسال در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا خودتان علاقه‌مند به ماندن در فوتسال هستید یا تصمیم به استعفا دارید، مطرح کرد: آقای کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال راجع به ماندنم در کمیته فوتسال تصمیم‌گیری می‌کند. الان هیچ چیز دیگری نمی‌توانم بگویم.

ترابیان در پایان درباره جریمه نشدن ملی‌پوشان پس از حذف نیز عنوان کرد: جریمه دیگر چیست؟ وقتی از بازیکنان رضایت دارم برای چه باید آنها را جریمه کنم. آنها در حال حاضر غمگین و ناراحتند چون حق مسلم‌شان بود بازی را ببرند اما در جام جهانی خیلی چیزها ناباورانه است. در فوتبال هم همین مسائل وجود دارد.
////////

میخواستم جلوی تک تک اون جملات یه دریا حرف نگفته که فکر میکنم الان بالای ده سال هست که نزدم رو بنویسم ولی از نظر من ایشون ارزشش رو بارها ثابت کرده و نیازی نیست. از روزی که به خاطر تمایلات شخصی تعدادی تیم فوتسال رو هر سال نابود کرد گرفته تا باند عریض و طویلش در فوتسال که دیگه برای همه روشن شده و همینطور خصومتهای شخصیش که باعث میشه یه روز با پرسپولیس دشمن بشه یه روز با استقلال (منحل شده !) یه روز با تبریز و یه روز با اصفهان و ... اوه اونقدر زیاده که ده تا نود رو براحتی جوابگو هست. ای کاش فقط در فوتسال بود. فجایع ایشون در فوتبال مرگبار تر هم بوده مثل حذف تیم امید بخاطر بازیکن دواخطاره که عملا مقصر ایشون بود ولی کمترین اسم ازش به میون اومد و همینطور در مربیان ملی ما بارها ما شدیم یه طرف ترکمانچای و بازیهای دوستانه ای کاملا مورد تمسخر قرار گرفتیم. این آقا دقیقا چهره فوتبال ما رو به اسمایلی های خنده دار در دنیا تبدیل کرده و نمیفهمم چرا بقا داره.
دوستان در تایید این حرف دوستمون فقط رجوع کنید به برنامه نود چند ماه پیش و گفتگو عادل فردوسی پور و ترابیان ، از همون جا دیگه مطمئن شدم فاتحه فوتسال و باید بخونیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برزیل پاناما رو 16 0 برد ....

یعنی ما اگه میخوردیم به برزیل 10 - 0 رو شاخش بود.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
اینقدر زیر آب شمس رو زدن و به ناحق یکی از بهترین مربیان رو از تیم ملی دور کردن این هم نتیجش ، تا کی ما باید ریاست احمقها رو بر خودمون تحمل کنیم ؟ :hmm:
از ورزش بگیر تــــــــــــــــــــا ....

fazel1989

Registered User
لایک‌ها
207
درود
خب به سلامتی اولین تبعات حذف ایران از جام جهانی رویت شد
در جدیدترین رتبه‌بندی برترین تیم‌های جهان تیم ایران با دوپله نزول به جایگاه هشتم جهان سقوط کرد!
به لطف شاهکار آقای صانعی تیم کلمبیا با پنج پله صعود به رتبه پانزدهم جهان صعود کرد
اين حذف مبارک آقاي ترابيان و صانعي باشد!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
درود
در جدیدترین رتبه‌بندی برترین تیم‌های جهان تیم ایران با دوپله نزول به جایگاه هشتم جهان سقوط کرد!
به لطف شاهکار آقای صانعی تیم کلمبیا با پنج پله صعود به رتبه پانزدهم جهان صعود کرد
صانعی بیچاره چکارست فقط اون وسط یه مهره ست که هیچ بعید نیست آقایون همونجوری که ناکامی تیم امید رو میخواستن به پای علیرضا منصوریان بنویسن اینبار صانعی رو سیبل قرار بدن;)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود

صانعی رو انداختن وسط تا تقصیرا گردن اون بیفته
مشکل تو جاهای دیگست که بد جوری عمیقه......

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
باختیم و حالا باید تاوان پس بدیم. تو همون بازیهای آسیایی و باخت به تایلند نشون داده بودیم قراره چه بلایی سرمون بیاد.
مربی کلمبیا بعد از بردش نزدیک بود سکته کنه. این تیم ما همون تیمیه که توش خودمون میکشه بیرونمون حریفا .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
شمس تو شبکه ورزش گفت مطمئنم که برکناری شمسایی از تیم ملی کار صانعی نیست ، بخاطر انتقاد از ترابیان و توسط ترابیان اینکار صورت گرفته .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی فوتسال برزیل ارژانتین با وجود اینکه برزیل خیلی حمله کرد اما نیمه اولش 2 0 به نفع ارژانتین تموم شد

بالا