SilentStar
Registered User
بدت نیادا ولی این چشم بادومیا چه سنخیتی با ما دارن یه جوری میگی آسیایی انگار واقعاً چیزی به ما میرسه خودتم خوب میدونی که حرص ایرانیا از همه بیشتر در میاد که اونا رفتنو دارن قدرت میگیرن و ما هرروز از این چشم بادومیا عقب تر میفتیم جلوی یونان برده خوشحال میشی؟! یونانیها آریایی هستن و ما چیزی که باید هیچوقت فراموشش نکنیم اینه که اصلیتمون از این قاره مزخرف نبوده برات متاسفم که اصلو اساس ایرانیارو نشناحتی فوتبالشون خوبه ؟ پس چرا جلوی تیمای پوکیده آسیا قدرت نشون نمیدن ؟ چرا به جز یه بازیکناشون هیچکودوم عرضه ندارن برن تو یه لیگ اروپایی؟ فکر نمیکنی اینکه کمترین توجه بهشون میشه به خاطر اینه که هم منفورنو هم فوتبال شرق دور خیلی مسخرس؟
میتونی قسم بخوری اگر این چشم بادومیا از گروهشون بالا بیان و نیجریه و یونان همون اول حذف بشن جام کیفیتش پایین نمیاد؟
خیییلی از باخت دیروز یونان از کره ناراحت شدم امیدوارم آرژانتین وضعیتی که این میمونا برای دوابرقدرت اروپا 8 سال پیش پیش آوردن براش پیش نیاد و وحشیانه تارومارشون کنه !!
والا به خدا !!
دقیقا اومدم همین رو بگم!
والا ما هم از لحاظ زبان هم نژاد هم فرهنگ و ... به یونانی ها نزدیک تر هستیم تا کره ای ها! اینکه ما و کره هر دو تو یه قاره ی درندشت هستیم که دلیل نمیشه عملکرد اونا باعث افتخار ما باشه!! نمیدونم این ملت را چه شده!
آقا جان کی حرف نژاد و رنگ پوست و مدل چشم و... رو زد که اومدید و اعتقادات نژادپرستانه تونو بروز دادید!
فقط گفتم خوشحال شدم ... دلیل نمیشه که شما هم خوشحال بشی؟ گفتیم حریفشون یونان بود بخاطر اینکه سبک بازی یونان زیبا و تماشاگر پسند نیست (نظر شخصی) نه اینکه قیافه هاشون مدل خاصیه ...
اینکه قاره آسیا پهناوره چه ربطی داره؟ اصلا بحث نژادی مطرح نیست ... نمایندگان قاره موفق باشن میگن کل فوتبال آسیا رشد کرده و ایران هم اگه بود حتما میتونست خوب ظاهر بشه... برای سهمیه ی قاره هم خوب هست.
لطفا اینقدر جو ندید به قضیه ... من به بردن هیچ تیمی افتخار نکردم فقط گفتم خوشحال شدم (به دلایلی که مشخص کردم)...
Last edited: