• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
بدت نیادا ولی این چشم بادومیا چه سنخیتی با ما دارن یه جوری میگی آسیایی انگار واقعاً چیزی به ما میرسه خودتم خوب میدونی که حرص ایرانیا از همه بیشتر در میاد که اونا رفتنو دارن قدرت میگیرن و ما هرروز از این چشم بادومیا عقب تر میفتیم جلوی یونان برده خوشحال میشی؟! یونانیها آریایی هستن و ما چیزی که باید هیچوقت فراموشش نکنیم اینه که اصلیتمون از این قاره مزخرف نبوده برات متاسفم که اصلو اساس ایرانیارو نشناحتی فوتبالشون خوبه ؟ پس چرا جلوی تیمای پوکیده آسیا قدرت نشون نمیدن ؟ چرا به جز یه بازیکناشون هیچکودوم عرضه ندارن برن تو یه لیگ اروپایی؟ فکر نمیکنی اینکه کمترین توجه بهشون میشه به خاطر اینه که هم منفورنو هم فوتبال شرق دور خیلی مسخرس؟
میتونی قسم بخوری اگر این چشم بادومیا از گروهشون بالا بیان و نیجریه و یونان همون اول حذف بشن جام کیفیتش پایین نمیاد؟
خیییلی از باخت دیروز یونان از کره ناراحت شدم امیدوارم آرژانتین وضعیتی که این میمونا برای دوابرقدرت اروپا 8 سال پیش پیش آوردن براش پیش نیاد و وحشیانه تارومارشون کنه !!

والا به خدا !!

دقیقا اومدم همین رو بگم!

والا ما هم از لحاظ زبان هم نژاد هم فرهنگ و ... به یونانی ها نزدیک تر هستیم تا کره ای ها! اینکه ما و کره هر دو تو یه قاره ی درندشت هستیم که دلیل نمیشه عملکرد اونا باعث افتخار ما باشه!! نمیدونم این ملت را چه شده!

آقا جان کی حرف نژاد و رنگ پوست و مدل چشم و... رو زد که اومدید و اعتقادات نژادپرستانه تونو بروز دادید!
فقط گفتم خوشحال شدم ... دلیل نمیشه که شما هم خوشحال بشی؟ گفتیم حریفشون یونان بود بخاطر اینکه سبک بازی یونان زیبا و تماشاگر پسند نیست (نظر شخصی) نه اینکه قیافه هاشون مدل خاصیه ...
اینکه قاره آسیا پهناوره چه ربطی داره؟ اصلا بحث نژادی مطرح نیست ... نمایندگان قاره موفق باشن میگن کل فوتبال آسیا رشد کرده و ایران هم اگه بود حتما میتونست خوب ظاهر بشه... برای سهمیه ی قاره هم خوب هست.

لطفا اینقدر جو ندید به قضیه ... من به بردن هیچ تیمی افتخار نکردم فقط گفتم خوشحال شدم (به دلایلی که مشخص کردم)...

Last edited:

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
نه دیگه اغراق نکن ایشالا آرژانتین بهشون نمیشه میده خیالات زیاد خوب نیست
نیمه نهایی!!
باریکلا!!
آلمانم نمیتونه کاری کنه بدون بالاک
بازی نیمه نهایی یه آفریقایی داشته باشه خوشحال میشم سیاها هم یه بار شاد شن ...
عزیزم فوتبال جنبه های فرهنگی و قومیتی هم زیاد داره اونم جام جهانی
در ضمن کره هر چی اعتبار پیدا کنه خیرش به خودش و ضررش به ما میرسه
گول حرفای چندتا به ظاهر کارشناس و در باطن ... رو نمیخورم

انگا منظور منو نفهمیدی
من میگم کره در نیمه نهایی 2002 به آلمان باخت نگفتم که این دوره هم کره به نیمه نهایی میرسه!
آلمان هم به فرد متکی نیست اینو دیگه هر کی یه ذره فوتبال سرش بشه می دونه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دوستان لطف کنید دیگه به این بحث ادامه ندید . اجازه بدید روال تاپیک به حالت عادیش برگرده . با تشکر

پ.ن: اگر کسی از دوستان نظر خاصی در خصوص پستهای من داشت در پی ام در خدمتم.

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز یکبار خدمتتون عرض کردم نوع صحبتتون رو اصلاح کنید . این بخش جای اینگونه ادبیات ی که شما به کار می برید نیست . اینجا یک محیط پابلیک هست که همه طبق قوانین و تا جایی که باعث بی احترامی و به هم نخوردن روال تاپیکها نشه حق دارن نظراتشون رو بگن و گفتگو کنند. ولی به کار بردن جملاتی مانند اگر کسی ناراحته مشکل خودش هست فقط باعث تحریک دیگران و به هم خوردن روال تاپیک میشه .
اینجا هم قرار نیست شما یه چیزی بگی ، و بعدش هم بگی نظر خودمه و نظر دیگران مهم نیست .
اینجا نظرات همه مهمه . لطفا توجه داشته باشید
خیلی خب
منم که همینو گفتم !! :eek:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دزدان به تيم اروگوئه دستبرد زدند

اين مشكل تنها به تيم هاي حاضر در جام جهاني خلاصه نمي شود و در چند روز گذشته نيز برخي از خبرنگاران کره اي، اسپانيايي، پرتغالي، چيني و يوناني مورد حمله سارقان قرار گرفته اند.

SmartPicture.aspx

ایلنا: اموال و پول هاي بازيکنان و کادر فني تيم ملي فوتبال اروگوئه توسط سارقان ربوده شد تا اين تيم نيز از اتفاقات و حواشي جام نوزدهم بي نصيب نماند.
به گزارش ايلنا، بازيكنان تيم فوتبال اروگوئه پس از اتمام بازي با فرانسه و هنگام بازگشت به هتل محل اقامتشان متوجه شدند وسايل و مقدار زيادي از پول هايشان مورد دستبرد قرار گرفته است.
دزدها حدود 10 هزار يورو از اعضاي فدراسيون فوتبال اروگوئه ربوده اند که بخشي از آن ها پول شخصي افراد و بخشي ديگر بودجه اختصاص يافته براي سازماندهي تيم بوده است.
اين مشكل تنها به تيم هاي حاضر در جام جهاني خلاصه نمي شود و در چند روز گذشته نيز برخي از خبرنگاران کره اي، اسپانيايي، پرتغالي، چيني و يوناني مورد حمله سارقان قرار گرفته اند.

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
ووووزلا معضل جديد جام جهاني 2010

00012609.jpg

شيپورهاي يک متري پلاستيکي "ووووزلا"
با صداي ناهنجاري که در ورزشگاه ها توليد مي کنند، ظاهرا به
اندازه رنگ کردن صورت به رنگ پرچم آفريقاي جنوبي براي
تماشاگران حياتي شده است.

-----------------------------------------------------------------​

صداي دميدن در اين شيپورها مثل وز وز يک گروه زنبور عصباني است که در يکي دو روز شروع مسابقات جام جهاني 2010 نه تنها در ورزشگاه ها بلکه در لابي هتل ها، مراکز خريد و خيابان ها هم پيچيده است.
يکي از مغازه داران شهر ژوهانسبورگ در اين باره گفت: اين روش ما براي انگيزه دادن به بازيکنان و ابراز احساسات در ورزشگاه است. ما به اين صدا عادت داريم و بدون آن نمي توانيم از بازي لذت ببريم. ووووزلا از سنت هاي آفريقاي جنوبي است. وي افزود: تماشاگران فوتبال در خارج از آفريقاي جنوبي از دقيقه اول تا سوت پايان آواز مي خوانند، اما ما در اينجا شيپور مي زنيم.
با وجود اين مغازه هايي هم که گوشگيرهايي به نام "Vuvu-Stop" مي فروشند، کارشان رونق پيدا کرده است.
اين گوشگيرها برچسبي دارند که روي آن نوشته شده است: "بسيار موثر در کاهش سر و صدا، مورد استفاده در مسابقات فوتبال و راگبي". اين محصول مي تواند شدت سر و صدا تا 31 دسيبل کاهش دهد، در حالي که صداي ووووزلا 127 دسيبل اعلام شده که بيشتر از صداي اره برقي با 100 دسيبل است.
ووووزلا علاوه بر نقشي که در شيوع ويروس هاي سرماخوردگي و آنفلوآنزا در بين هواداران دارد، حساسيت برخي از بازيکنان خارجي را هم بر انگيخته است، به طوري که خواستار ممنوعيت استفاده از آنها شده اند. اين بازيکنان مدعي هستند که صداي اين شيپورها روي تمرکز آنها تاثير مي گذارد.
بسياري از بينندگان تلويزيوني مسابقات نيز به طرق مختلف اعتراض کرده اند و برخي از شبکه هاي تلويزيوني خواسته اند، صداي بازي ها را بگيرند.
از سوي ديگر مسوولان برگزاري جام جهاني، ووووزلا را سمبل اولين دوره اين رقابت ها در خاک آفريقا مي دانند.
گفته مي شود، شيپور ووووزلا ريشه در تاريخ آفريقا دارد که براي جمع کردن روستاييان در يک جا مورد استفاده قرار مي گرفته است. توليد انبوه نوع پلاستيکي آن از سال 2001 آغاز شده است.

football3.ir

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حسن کامراني‌فر: در جام جهاني ذخيره نيستم

کامراني‌فر تاکيد کرد: تيم داوري ما، تيم ذخيره نيست و به عنوان يک تيم قضاوت کننده اصلي در جام جهاني حضور داريم و حتما قضاوت خواهيم داشت.

00005088.jpg

کمک داور ايراني حاضر در جام جهاني با ارسال پيامي براي سايت کميته داوران فوتبال مشهد گفت: از اين که در اولين بازي به عنوان کمک داور ذخيره بودم، نه تنها ناراحت نيستم بلکه عاملي به جهت افزايش تلاش خود و کسب موفقيت مي‌دانم.

حسن کامراني‌فر ادامه داد: من شرايط سخت‌تر از اين را تجربه کرده‌ام؛ سال و شرايطي که شايد اگر هر کسي جاي من بود، اکنون در جام جهاني حضور نداشت. داوران و دوستان من بدانيد که براي کسب موفقيت‌هاي بزرگ بايد قوي بود و بيشتر تلاش کرد. براي من حضور در جمع صميمي و دوست داشتني داوران مشهد در روز قبل از سفرم به آفريقاي جنوبي، يکي از خاطره انگيزترين لحظات زندگي‌ام خواهد بود و من را همين بس است. بسياري از شما دوستان برايم دعا کرديد، نماز خوانديد و به حرم امام رضا (ع) رفتيد که من در اين جام موفق باشم. هيچ وقت آن اشک‌هاي شوق را از خاطر نخواهم برد. شما دعا کرديد و از خداوند خواستيد و نه از بنده خدا؛ پس هر چه او بخواهد، همان خواهد شد و من هم تمام تلاش خود را انجام خواهم داد که شرمنده شما و کساني که برايم زحمت کشيده‌اند، نشوم.

وي خاطرنشان کرد: براي رسيدن به جام جهاني سختي‌هاي زيادي کشيدم تا در ليست کمک داوران حاضر در اين جام جهاني قرار بگيرم و البته قطعا لطف خداوند شامل حال من شده است. من بايد در حدود يک ماه در کنار اعضاي کميته داوران و کميته آموزش فيفا و داوران صاحب نام دنيا باشم. تمام تلاش خود را به کار خواهم گرفت که بهره کامل را از تمرينات و مطالب آموزشي برده و در اختيار دوستان قرار دهم.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ووووزلا معضل جديد جام جهاني 2010

00012609.jpg

شيپورهاي يک متري پلاستيکي "ووووزلا"
با صداي ناهنجاري که در ورزشگاه ها توليد مي کنند، ظاهرا به
اندازه رنگ کردن صورت به رنگ پرچم آفريقاي جنوبي براي
تماشاگران حياتي شده است.

-----------------------------------------------------------------​

صداي دميدن در اين شيپورها مثل وز وز يک گروه زنبور عصباني است که در يکي دو روز شروع مسابقات جام جهاني 2010 نه تنها در ورزشگاه ها بلکه در لابي هتل ها، مراکز خريد و خيابان ها هم پيچيده است.
يکي از مغازه داران شهر ژوهانسبورگ در اين باره گفت: اين روش ما براي انگيزه دادن به بازيکنان و ابراز احساسات در ورزشگاه است. ما به اين صدا عادت داريم و بدون آن نمي توانيم از بازي لذت ببريم. ووووزلا از سنت هاي آفريقاي جنوبي است. وي افزود: تماشاگران فوتبال در خارج از آفريقاي جنوبي از دقيقه اول تا سوت پايان آواز مي خوانند، اما ما در اينجا شيپور مي زنيم.
با وجود اين مغازه هايي هم که گوشگيرهايي به نام "Vuvu-Stop" مي فروشند، کارشان رونق پيدا کرده است.
اين گوشگيرها برچسبي دارند که روي آن نوشته شده است: "بسيار موثر در کاهش سر و صدا، مورد استفاده در مسابقات فوتبال و راگبي". اين محصول مي تواند شدت سر و صدا تا 31 دسيبل کاهش دهد، در حالي که صداي ووووزلا 127 دسيبل اعلام شده که بيشتر از صداي اره برقي با 100 دسيبل است.
ووووزلا علاوه بر نقشي که در شيوع ويروس هاي سرماخوردگي و آنفلوآنزا در بين هواداران دارد، حساسيت برخي از بازيکنان خارجي را هم بر انگيخته است، به طوري که خواستار ممنوعيت استفاده از آنها شده اند. اين بازيکنان مدعي هستند که صداي اين شيپورها روي تمرکز آنها تاثير مي گذارد.
بسياري از بينندگان تلويزيوني مسابقات نيز به طرق مختلف اعتراض کرده اند و برخي از شبکه هاي تلويزيوني خواسته اند، صداي بازي ها را بگيرند.
از سوي ديگر مسوولان برگزاري جام جهاني، ووووزلا را سمبل اولين دوره اين رقابت ها در خاک آفريقا مي دانند.
گفته مي شود، شيپور ووووزلا ريشه در تاريخ آفريقا دارد که براي جمع کردن روستاييان در يک جا مورد استفاده قرار مي گرفته است. توليد انبوه نوع پلاستيکي آن از سال 2001 آغاز شده است.

football3.ir
راست می گن. کاش جمعش می کردن. حالا تیم های آفریقایی هیچی نمی دونم تو بازی بقیه تیم ها دیگه چرا 90 دقیقه تو مخ آدمه صدای این شیپور. اگرچه علاوه بر گزارش جواد بیابونی (!) صدای این شیپورها هم مزید بر علت میشه آدم با خیالت راحت و بدون صدا بازی را ببینه:lol:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یعنی حالا چون با کره ای ها نسبت ابا و اجدادی نداریم باید دپرس بشیم بابت برد؟!
بابا چه افکاری دارید شماها!احترام می زارم ولی حتما نباید کسی باهامون نسبت داشته باشه!
اینکه کره توی اسیاست ما هم توی اسیا هستیم و برد کره و پیشرفتش توی جام جهانی باعث نگاه بیشتر و پیشرفت اسیا میشه مهمه!
نه اینکه کورش کبیر و قاجار و پهلوی و &^#%$ یونان و مصر و روم چه نسبتی با هم دارن!
SOULTE عزیز با نظرات شما موافقم(ببخشید اسمتون رو نمی دونم)

و چقدر جای تاسف داره!
12 سال پیش امریکا رو بردیم و تو باد این پیروزی هنوز خوابیدیم!اون وقت فوتبال امریکا پیشرفت کرده...
ترجیح میدم حسرت نخورم و از جام جهانی لذت ببرم که ما پُریم از حسرت...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یعنی حالا چون با کره ای ها نسبت ابا و اجدادی نداریم باید دپرس بشیم بابت برد؟!
بابا چه افکاری دارید شماها!احترام می زارم ولی حتما نباید کسی باهامون نسبت داشته باشه!
اینکه کره توی اسیاست ما هم توی اسیا هستیم و برد کره و پیشرفتش توی جام جهانی باعث نگاه بیشتر و پیشرفت اسیا میشه مهمه!
نه اینکه کورش کبیر و قاجار و پهلوی و &^#%$ یونان و مصر و روم چه نسبتی با هم دارن!
SOULTE عزیز با نظرات شما موافقم(ببخشید اسمتون رو نمی دونم)

و چقدر جای تاسف داره!
12 سال پیش امریکا رو بردیم و تو باد این پیروزی هنوز خوابیدیم!اون وقت فوتبال امریکا پیشرفت کرده...
ترجیح میدم حسرت نخورم و از جام جهانی لذت ببرم که ما پُریم از حسرت...
خواهش می کنم. علی هستم! نظراتتون تایید میشه. کلا کشوندن بحث به تاریخ و نژاد و افتخار کردن به افتخاراتی که گذشته اند و رفته اند دستاویزی برای فرار کردن از احساس سرخوردگی ملتمونه.

بی خیال این بحث ها. از جام جهانی لذت ببرید. به این فکر کنید که الان ترکیه و عربستان و چند تا کشور دیگه هم غایبن تو جام.

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش می کنم. علی هستم! نظراتتون تایید میشه. کلا کشوندن بحث به تاریخ و نژاد و افتخار کردن به افتخاراتی که گذشته اند و رفته اند دستاویزی برای فرار کردن از احساس سرخوردگی ملتمونه.

بی خیال این بحث ها. از جام جهانی لذت ببرید. به این فکر کنید که الان ترکیه و عربستان و چند تا کشور دیگه هم غایبن تو جام.
من هرچی میخوام هیچی نگم نمیشه ها
چرا متوجه عرض من نمیشید؟
فوتبال فقط توی زمین نیست جام جهانی هم فقط توش فوتبال مطرح نیست اتفاقاً اینکه تیمارو دوست داریم خیلی وقتا با ملتشون در ارتباطه مثلاً تیم ایتالیا همیشه بین ایرانیا طرفدار داشته نمیگم فقط علتش مردمشه ولی خیلیا به خاطر همین بهش علاقه پیدا کردن یا آلمان هم که آریایی هستن البته شخصاً به خاطر زمخت بودن بازیکناش ازش خوشم نمیاد
پس اینو نگید که ملیتو اینا بی ربطه
آره من هم بحثو 4 ساعتیه ول کردم این شماهایید که یه چیزی میگید درباره نظر من منم نمیتونم از خودم دفاع نکنم که
بقیه هم خواهشاً بحثو کنار بگذارن
در ضمن من به خاطر سرخوردگی نیست که از کره بدم میاد بلکه دقیقاً برای همون افکار مسمومیه که باعث شده الان استعمارزده کره ای های حقیر بشیم واقعاً خیلی ظلمه که فرهنگ غنی ما با فرهنگ کره ای و فلسطینیو ... مورد تهاجم قرار بگیره !! هرروز میگیم مرگ بر آمریکا اما وضعمون خراب تر از اینه که انگلیسو آمریکا دیگه بهمون فکر کنن !!

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
فکر نمیکنم ادامه دادن این بحث جالب باشه.....

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر نمیکنم ادامه دادن این بحث جالب باشه.....
یه نگاهی بکن ببین من یه نظر دادمو بعدش چقد سینه چاک پیدا کرد کره
اصلاً مبارکتون اهالی محترم کره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
یه نگاهی بکن ببین من یه نظر دادمو بعدش چقد سینه چاک پیدا کرد کره
اصلاً مبارکتون اهالی محترم کره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببینید یه نفر اومد گفت که من از برد کره چون آسیایی بود خوشحال شدم شما برگشتید گفتید که نظر شما درست نیست و من نظر شما را قبول ندارم. هر کسی نظر خودشو داره شما نباید نظرات دیگران رو چون مخالف نظر شماست نادیده بگیرید. هر کسی حق داره نظر خودشو بگه ....در هر صورت همشهری عزیز لطفا به نظرات دیگران احترام بگذارید....
بهتر است که این بحث همین جا تمام بشه .....

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
خاطرات عادل فردوسی‌پور از پخش تلویزیونی 9 جام جهانی عمرش

b3d00bc21fd7bc2e6c5b99a25a9ef3d6.png

عادل فردوسی پور یکی از موفق‌ترین و بهترین‌ گزارشگران فوتبال ایران خاطرات جالبی از مسابقات جام جهانی فوتبال دارد. تهیه کننده برنامه نود تاکنون 9 جام جهانی را پشت سر گذاشته که خاطرات زیبایی از این 9 جام دارد. فردوسی پور در مجله ایده آل کدهای خاطرات خود را از 32 سال حضور جام جهانی در زندگی‌اش منتشر کرد:

1978 آرژانتین

4 ساله هستم ....... چیز خاصی یادم نیست ...... فقط نقل قول‌هایی از پدر و مادرم که نیمه‌های شب آنها را بیدار و مجبورشان کردم فوتبال تماشا کنند ...... تنها چیزی که در خاطراتم باقی‌مانده تلویزیون کوچک سیاه و سفیدی است که تشخیص تیم‌ها را برایم سخت کرده.

1982 اسپانیا

کم‌کم با فوتبال آشنا شدم ........ پخش بازی‌های با تأخیر هم برایم جذاب بود ....... بازی آلمان ـ فرانسه و حرکت خشن شوماخر که باتیستون را راهی بیمارستان کرد و پیروزی ناعادلانه آلمان در ضربات پنالتی، نفرتم از تیم ملی آلمان را کلید زد.

1986 مکزیک

جادوی مارادونا، بی‌ذوق‌ترین آدم را هم عاشق فوتبال می‌کرد ....... بازی رویایی برزیل ـ فرانسه و گزارش به یادماندنی بهرام شفیع‌زاده، سرآغازی به علاقه‌ام به این کار شد ....... شکست برزیل در ضربات پنالتی برابر فرانسه، اولین اشک‌های فوتبالی‌ام را سرازیر کرد.

1990 ایتالیا

اولین پخش‌‌های زنده فوتبالی پدیده تلویزیون را بیشتر برایم جا انداخت ..... لذت فوتبال دیدن برای فوتبالی‌هایی که به دیدن بازی با تأخیر عادت کرده بودند و برای لذت بردن از فوتبال و ندانست نتیجه خود را در محاق خبری قرار می‌دادند، تازه معنا پیدا کرده بود ....... اواسط نیمه اول برزیل ـ اسکاتلند ......... همه جا می‌لرزد ....... زلزله ........ ولی مگر می‌شود از لذت دیدن ضربه آزاد برانکو گذشت؟

1994 آمریکا

اولین شب‌نیشینی‌های فوتبالی .......... بازی‌های ساعت 4 صبح، فوتبال دیدن با رفقا ........ ایراد گرفتن از گزارشگران ......... کلید خوردن تلاش برای گزارشگر شدن ............

1998 فرانسه

به آرزویم رسیدم ........ گزارش بازی افتتاحیه برزیل ـ اسکاتلند .......... انگلیس ـ آرژانتین .......... چه می‌کنه این مایکل اوون ....... پیروزی حماسی ایران و شادی مردم در خیابان‌ها ........ حسرت جاه‌طلب نبودن ایران در دیدار برابر ضعیف‌ترین آلمان تاریخ جام جهانی ......... ایویچ، 7 ـ یک، کم‌کاری و .........

2002 ژاپن ـ کره

بازی‌های وسط روز ........ اجرای ویژه برنامه جام جهانی با رضا جاودانی .......... عشق و علاقه ........ گزارش ........ بینندگان، کیک! ......... گزارش فینال ......... دوباره برزیل.

2006 آلمان

حضور در جام جهانی ....... گزارش از داخل ورزشگاه ....... شور و شوق جهانی بین سیاه و سفید، پیر و جوان، دختر و پسر ......... حذف تلخ ایران .......... خداحافظ جام جهانی، خداحافظ برانکو ایوانکوویچ ........ اخراج دادکان در برلین پس از تساوی برابر آنگولا ......... نشستن کف قطار و محرومیت از دیدن بازی‌ها ........ برلین، فینال جام جهانی، زیدان ـ چیپ، زیدان ـ ماتراتزی ........... ایتالیا، فتح جام، جشن قهرمانی باشکوه ....... این کجا و آن کجا.

2010 آفریقای جنوبی

نرفتن ایران به جام جهانی ....... یاس فوتبالی اهالی فوتبال ....... محو شدن لبخند از چهره مردم .......... کلمنته، قطبی، جلالی، ذوالفقارنسب، لابی، دایی، اخراج ....... سکوت ........ هیاهو .......... مایلی کهن، بیانیه، گروهبان قندلی، قطبی، کف دست، نیمه دوم، حسرت ........ خلاء فوتبالی ........ درد مشترک ........

http://cinemaema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-26-pid-3362.html

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
آقا این بحث کره رو تموم کنید دیگه
دیشب از یه چیزی خوشم اومد اینکه تو معرفی کره قبل از بازیش میرزایی تو اون متنی که می خوند گفت این کشور تازگی ها داره با ساخت سریالهایی مثل جومونگ برای خودش تاریخسازی می کنه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
یکبار از همه دوستان خواهش کردم بحث تیم ملی کره رو تموم کنند :

دوستان لطف کنید دیگه به این بحث ادامه ندید . اجازه بدید روال تاپیک به حالت عادیش برگرده . با تشکر

ولی متاسفانه بعضی دوستان توجهی نکردند . با احترام به نظرات همه دوستان از این به بعد هر پستی در این زمینه پاک خواهد شد . :medieval:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
الان رفتم نشستم پای تی وی بازی الجزایر و اسلوونی رو ببینم 15 دقیقه رو نگاه کردم بازی در حد بازیهای لیگ ایران بود! دو تا پاس سالم نمیتونستن بهم بدن خاموش کردم اومدم اینجا
واقعا انگلیش عجب گروه ساده ای بهش خورده!

june

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیمشه گفت سااده همین الجرایر ممکنه تا نیکه نهایی بالا بیاد
مثلا تیمای بزرگتر همدیگه رو تو نیمه نهایی حذف کنن

برای خیلی از تیم های متوسط این اتفاق افتاده
مثلا تیم سوئد تو جام جهانی 1994 سوم شد

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نیمشه گفت سااده همین الجرایر ممکنه تا نیکه نهایی بالا بیاد
مثلا تیمای بزرگتر همدیگه رو تو نیمه نهایی حذف کنن

برای خیلی از تیم های متوسط این اتفاق افتاده
مثلا تیم سوئد تو جام جهانی 1994 سوم شد
الجزایر از گروهش هم نمیتونه بیاد بالا چه برسه به نیمه نهایی.

بالا