• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

june

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ناپدید شدن 4 بازیکن کره شمالی در آفریقا تایید شد!!!

اين حال امروز مسئولان كره‌شمالي اعلام كردند 4 بازيكن اين تيم در تمرينات حاضر نبودند و درصدد يافتن آنها هستند.

مسئولان تيم فوتبال كره‌شمالي ناپديد شدن 4 بازيكن اين تيم را تاييد كردند و به دنبال يافتن آنها هستند.

به گزارش فارس از آفريقاي جنوبي، روز گذشته خبري مبني بر ناپديد شدن 4 بازيكن تيم فوتبال كره‌شمالي نظر تمام خبرنگاران و هواداران را به خود معطوف كرد.

اين در حالي بود كه فيفا اين موضوع را شايعه خواند و يكي از سخنگويان اين سازمان اعلام كرد اطلاعاتي در مورد ناپديد شدن بازيكنان ندارد و گفت كه مسئول رسانه‌اي كره شمالي تماسي با ما در اين زمينه نداشته است.

با اين حال امروز مسئولان كره‌شمالي اعلام كردند 4 بازيكن اين تيم در تمرينات حاضر نبودند و درصدد يافتن آنها هستند.

كيم ميونگ وون، آن چول هيوك، كيم كينگ ايل و پاك سانگ هيوگ 4 بازيكني هستند كه از ديدار اول اين تيم برابر برزيل غايب بودند و تاكنون هيچ خبري از آنها وجود ندارد.

كره‌شمالي روز دوشنبه برابر پرتغال قرار خواهد گرفت.

june

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ورزشکاران کره شمالی قبل از اعزام به خارج از کشور و حضور در مسابقات خارجی ، ابتدا در کلاسهای عقیدتی و سیاسی شرکت می کنند و بعد خانواده هایشان به گروگان گرفته میشوند تا فرزند ورزشکارشان به کره برگردد . اگر کسی برنگشت ، همهء عزیزانش را یکجا تیرباران می کنند . وقتی هم برگشت اجازهء دیدن هیچ کس را ندارد و برای مدتی طولانی توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کره شمالی بررسی میشود تا مشخص گردد که در چند روزی که در کشورش نبوده آیا مورد تهاجم فرهنگی دشمن قرار گرفته است یا نه؟

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
میبخشن خیالت راحت بکن بایر پارتیش کلفته :D

بکن بائر که کلا شخصیت بزرگیه
یادمه تو جام جهانی 2002 که کره جنوبی با ناداوری ایتالیا و اسپانیا رو حذف کرد و رسید نیمه نهایی قیصر بکن بائر به فیفا تشر زد و اولتیماتوم داد گفت یا برای بازی آلمان کره یه داور درست حسابی و ترجیحا سویسی(چون سویس کشور بیطرفیه)میذارین یا از بازی ها می کشیم کنار
فیفا هم حساب کار دستش اومد و اندرس فریسک رو واسه اون بازی گذاشت.

الان هم بعد از سپ بلاتر فکر کنم بزرگترین کاندید برای ریاست فیفا بکن بائر باشه که الحق لیاقتشم داره.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این جاودانی هم خیلی منگوله
میگه بازی از این لحاظ جذابه که بببینیم ایتالیا چند تا گل میزنه!

جالبه که ایتالیا 1-0 عقب افتاد الانم تا دقیقه 35 بازی 1-1 !

این فردوسی پور هم تابلو گزارش میکنه معلومه طرفدار ایتالیا ست!

بازیکنای نیوزلند یجوری بی حال بازی میکنند انگار نون نخوردن!

mohammad.kaveh

Registered User
لایک‌ها
4
نه ایتالیا میبره یعنی اید بره یعنی من دوست دارم ببره
دوست ایتالیای عزیزم عزیز دوست ایتالیاییم ایتالیایی دوست عزیزم

june

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بکن بائر که کلا شخصیت بزرگیه
یادمه تو جام جهانی 2002 که کره جنوبی با ناداوری ایتالیا و اسپانیا رو حذف کرد و رسید نیمه نهایی قیصر بکن بائر به فیفا تشر زد و اولتیماتوم داد گفت یا برای بازی آلمان کره یه داور درست حسابی و ترجیحا سویسی(چون سویس کشور بیطرفیه)میذارین یا از بازی ها می کشیم کنار
فیفا هم حساب کار دستش اومد و اندرس فریسک رو واسه اون بازی گذاشت.

الان هم بعد از سپ بلاتر فکر کنم بزرگترین کاندید برای ریاست فیفا بکن بائر باشه که الحق لیاقتشم داره.

تو این مورد یک نقطه مشرنک باهم داریم
من فقط آلمان1990 رو قبول دارم

بهترین بازیکنان رو داشت
من یکی از طرفداران لوتار ماتیوس بودم
شوت هایی که میزد توپ منفجر میشد
فرانس بکن هم یکی زا بهترین مربیان دنیاست سال 1990 گفته بود ما یعنی تیم آلمان روش هایی رو بلدیم در زمین فوتبال پیاده کنیم که بهترین بازیکنان برزیل هم قادر به اجرای اون نیستند

در جام 2010 هم من چشمم از المان آب نمیخوره
در مورد این جام 2010 هم یکی زا دلائل اینکه صرب های تیم آلمان رو شکست دادن داشتن اسکلت بازی یوگسلاوی سابق بوده

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چه میکنه این نیوزلند!
اما در حقیقت نیوزلند کاری نکرد این ایتالیا به تیم چوکای تالش هم امتیاز میده
این جاودانی که اول بازی اون حرفو زد میدونستم ضایع میشه مرتیکه احمق
ایول نیوزلند. نشون داد ایتالیا همیشه با شانس و اقبال و کمک داور اومده بالا مخصوصا جام قبل بازی با استرالیا!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه میکنه این ایتالیا

رصا جاودانی اخرش چه تیکه ای انداخت. شانس اورد ایتالیا که نیوزلند 2 تا کارمند بانک داره

june

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایتالیایی ها سابقه زیادی در پنالتی کرفتن از حریف دارن
ایتالیا نیز افول کرد

sentimento

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
این فردوسی پور هم تابلو گزارش میکنه معلومه طرفدار ایتالیا ست!
فردوسي پور طرف ايتالياست؟!انگار شما درافشاني هاشو توي جام هاي قبلي نصبت به ايتاليا نشنيديد:D من که هيچ گزارشگري رو نديدم که طرف ايتاليا باشه مزدک قبلا مي گفت هست. آره جون عمش!:D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فردوسي پور طرف ايتالياست؟!انگار شما درافشاني هاشو توي جام هاي قبلي نصبت به ايتاليا نشنيديد:D من که هيچ گزارشگري رو نديدم که طرف ايتاليا باشه مزدک قبلا مي گفت هست. آره جون عمش!:D
اتفاقا واسه اینکه نشون بدن طرفدار نیستن (در حالیکه هستن) در افشانی میکنن درست مثه مزدک)

کلا جدیدا فردوسی پور هم دیگه مثه قبل کیفیتشو نداره.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
عادل که اصلا از ایتالیا خوشش نمیاد!

در مورد بازی.
فقط میتونم بگم دلم برای لیپی سوخت :(
بیچاره حاج لیپی :(

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امروز (يكشنبه) صداي انفجاري مهيب در اطراف ورزشگاه ساكرسيتي ژوهانسبورگ باعث ترس و وحشت زياد مسئولان، خبرنگاران و هواداران اين دو تيم شد.

اين اتفاق چند ساعت قبل از شروع مسابقه دو تيم آمريكايي و آفريقايي روي داد. در آن هنگام مقامات مسئول برگزاري تصور كردند از طرف گروه و يا گروه‌هايي در حوالي محل انجام مسابقه بمب كار گذاشته شده است. بدين خاطر نيروهاي امنيتي به دقت اطراف محل ورزشگاه را مورد بازرسي قرار دادند.

بالاخره پس از 3 ساعت بررسي و كنترل مشخص شد كه اين صداي مهيب و هولناك مربوط به انفجاري در يك كارخانه نزديك ورزشگاه بوده است. مطابق اظهارات مقامات ذيربط در اين كارخانه وسايل محترقه توليد شده و كارگران اين كارخانه در حال انجام آزمايش بر روي محصول جديدي بودند كه با انفجار همراه شد.

اين اتفاق هيچ مصدوم و كشته‌اي نداشت و مقامات برگزاري بازي‌ها اظهار داشتند هيچ مشكل امنيتي در ارتباط با برگزاري ديدار امشب تيم‌هاي برزيل - ساحل عاج وجود ندارد.

مصاف مذكور مقارن ساعت 23 به وقت تهران انجام خواهد شد.

united

Registered User
لایک‌ها
1
نشون داد ایتالیا همیشه با شانس و اقبال و کمک داور اومده بالا مخصوصا جام قبل بازی با استرالیا!

یکی از مسخره ترین حرفهای بود که تا حالا شنیده بودم!
خوبه توی همین بازی یک گل آفساید و خطا به نفع نیوزیلند گرفتن
ولی خیالت راحت ایتالیا بالا میاد و هلند رو شوت میکنه به کشورش

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8

خطای هند کاناوارو هم بود یعنی اگر گل نمیشد داور پنالتی می گرفت.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
:lol:
شتر در خواب بیند ...
زهی خیال باطل
فعلا با این افکار پوچ خوشحال باش:lol:

united

Registered User
لایک‌ها
1
مطمئن باشید قهرمانی به هر کی برسه به هلند نمیرسه
اگه مال این کارا بود توی 19 دوره قبل حداقل یه بار قهرمان میشد!
این توهمات قهرمانی هلند رو از سرتون بیرون کنید

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
هجوم 3100 خبرنگار برای تماشاي بازي برزيل و ساحل‌عاج

فارس: خبرنگاران زيادي براي تماشاي مصاف برزيل و ساحل عاج درخواست حضور در ورزشگاه محل انجام بازي را داشتند.

به علت حساسيت زياد ديدار اين دو تيم آمريكايي و آفريقايي، شمار درخواست خبرنگاران سراسر جهان كه در كشور ميزبان جام حاضر هستند، براي پوشش خبري اين جدال بسيار زياد است.

بر اساس اعلام مقامات مسئول 3 هزار و 100 نفر از خبرنگاران حاضر در اين كشور آفريقايي درخواست حضور در پيكار را براي پوشش خبري داشتند و آنها تا 90 دقيقه قبل از بازي تكليف خود را براي حضور در ورزشگاه نمي‌دانند.

يك مقام مسئول در امر برگزاري اين پيكار به خبرنگار فارس اعلام كرد: شمار خبرنگاران درخواستي براي اين بازي بسيار زياد است. امكان حضور براي همه 3 هزار و 100 نفر وجود ندارد. آنها در ليست انتظار هستند. تلاش مي‌كنيم تا يك ساعت و نيم قبل از شروع مسابقه حداكثر نام 500 نفر از خبرنگاران را كه مجاز به حضور در اين بازي هستند اعلام كنيم.

مطابق اين اظهارات گفته شد خبرنگاران برزيل و ساحل عاج همچنين گزارشگران و عكاسان آمريكاي جنوبي و آفريقا در اولويت هستند.

مصاف اين دو تيم مقارن ساعت 23 امشب در ورزشگاه ساكرسيتي ژوهانسبورگ انجام خواهد شد.

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
تایید میشه در حد تیم ملی :D

خطای هند کاناوارو هم بود یعنی اگر گل نمیشد داور پنالتی می گرفت.

تو هم که جدیدا" کارشناس همه چی شدی سینا ! بابا یکم از تو جو در بیا خوبیت نداره ! ;)

بالا