• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خیلی دوست داشتم هلند قهرمان بشه...
خیلی دردناک و سخته...تیمی که همیشه با تمام شایستگی هاش به یه سد برخورد می کنه.آلمان،آرژانتین،برزیل و حالا هم اسپانیا.واقعا مایوس کننده است!
البته وقتی به پتانسیل هلند نگاه می کنیم می بینیم که چه کار بزرگی انجام دادن و فن مارویک هم نشون داد که چه مربی کار بلدی هست و از عملکردش در هلند شگفت زده شدم.امیدوارم در تیم بمونه تا پایان جام ملت های 2012 تا شاید فرجی بشه اون موقع!
به اسپانیا و اسپانیا یی ها هم تبریک می گم با اینکه همش 1-0 بردن ولی در کل تیم شایسته ای بودن.ولی تیم آراگونس کجا و تیم دل بوسکه کجا!
جام زیبایی بود هر چند ایتالیای عزیزم ضعیف بود و حذف شد . هر چند مارادونا بالا نیومد. هر چند ستاره های بزرگ بی فروغ بودن. اما جامی به یاد ماندنی بود . درسی که از جام های جهانی میشه گرفت اینه که همواره در همه دوره ها خیلی ها حذف شدن . خیلی ها شانسی بالا اومدن. خیلی به لطف داوری باقی موندن . خیلی ها با ناداوری حذف شدن اما همواره و همواره قهرمانی ازآن لایق ترین تیم شده . کافیه به قهرمانان هر دوره و کیفیت تیمشون نگاهی بکنیم .
مرسی فوتبال . مرسی از اینکه تو این روزهای پردرد دلها رو شاد می کنی .
خب...خیلی هم جام خوب و قشنگی نبود.ایتالیا،فرانسه،انگلیس گند زدن اساسی،برزیل و آرژانتین هم گند زدن.پرتغال هم تیم خوبی نداشت،گوران اریکسون هم اینبار به تیم خوب ساحل عاج گند زد!
جز درخشش غنا و اروگوئه و نمایش خیره کننده آلمان چیز خاصی تو جام نبود!اکثر نتایج تا حدی قابل پیش بینی بود به غیر از آلمان-اسپانیا.
راضی کننده نبود.
ولی میزبانی به شکل عالی انجام شد و از این بابت خوشحالم و امیدوارم که افریقا در مسیر پیشرفت و کارافرینی قرار گیرد.آمین...

یه ذره از مادرید را نشون داد. فوق العاده شلوغ بود. یاد خرداد پر حادثه افتادم!

حیف که این شادی ها به ملت ما حرومه، حیف...

کاسیاس هم چقدر احساساتیه:دی 3 مرتبه گریه کرد!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
از داور انگلیسی چه توقعی داری؟ همینش هم خوب بود :lol:

تبریک به همه ی هواداران اسپانیا. کاملا قهرمانی به حقی بود - حداقل از هلند لایق تر بودید.

خیلی برای کاسیاس خوشحالم. در عرض 2 سال دو کاپ قهرمانی اروپا و جهان رو به عنوان کاپیتان بالا بردن کم چیزی نیست. باید هم انقدر گریه میکرد!

جالبه که هیچ تیمی در راه قهرمانی جهان به اندازه ی اسپانیا انقدر کم گل نزده بوده. برای تیمی که داعیه فوتبال تهاجمی اش گوش فلک رو کر کرده تنها 8 گل و اینهمه برد های 1-0 در نوع خودش جالب بود!

ولی چیزی از ارزش های این تیم کم نمیکنه. درسته که شخصا از بازی های آلمان خیلی بیشتر لذت بردم ولی اسپانیا موثر بازی میکرد.

موثر ؟؟؟ من اسمشو میذارم شانس .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
موثر ؟؟؟ من اسمشو میذارم شانس .
وقتی تیم های ایتالیا و انگلیس و فرانسه از جام به شکل شرم اوری کنار میرن،آرژانتین و برزیل هم گند می زنن باید تیمی مثل اسپانیا با اون بازی های 1-0 قهرمان بشه!!!تیم درست و حسابی که برده فقز آلمانه اون هم با کرنر!
جام خوبی نبود.ارضا نشدم.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
وقتی تیم های ایتالیا و انگلیس و فرانسه از جام به شکل شرم اوری کنار میرن،آرژانتین و برزیل هم گند می زنن باید تیمی مثل اسپانیا با اون بازی های 1-0 قهرمان بشه!!!تیم درست و حسابی که برده فقز آلمانه اون هم با کرنر!
جام خوبی نبود.ارضا نشدم.
از جامعه جهانی عذر میخوایم که قهرمان شدیم.
و به جرمنها که 92 3 دقیقه هیچ غلطی ننتونستن بکنن یک گل زدیم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب میبینم که طبق معمول هر قهرمانی ای، بلاخره زخم زبون و کم ارزش جلوه دادن و ...وجود داره! ما (ایتالیایی ها!) که گوشمون پر شده. وقتشه اسپانیایی ها هم بشنون از این چیز ها.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از جامعه جهانی عذر میخوایم که قهرمان شدیم.
نه عزیز من اشتباه نشه!
تو تورنومنت اسپانیا از بقیه بهتر بود و لایق قهرمانی اما خیلی از تیم ها زود کنار رفتن و میدانو خالی کردن!در واقع بقیه تیم ها ضعیف عمل کردن که شما بتونید قهرما شید!!
اصلا قصد توهین ندارم ولی این واقعیته!
با این حال قهرمان شدید بدون کمک داور:دی که خودش کلیه!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
به نظر من تنها شانسی که اسپانیا این دوره آورد گل آفسایدشون به پرتغال بود!
همه اون تیم های دیگه ای که با شانس و کمک داور اومدن بالا یه جورایی غیرمستقیم به اسپانیا خوردن و حذف شدن. نمونه اش آلمانی که آرژانتین و انگلیس را حذف کرده بود و جلوی اسپانیا هیچ غلطی نتونست بکنه و آقای گل جام جهانیشون یک بار پاش به توپ خورد و به فاصله 50 متری بالای دروازه زد! برید حرفهای مربیش را بخونید. اسپانیا فقط یه گل آفساید زد به پرتغال که تو اون هم انقدر سرعت پاس ژاوی بالا بود که عملا کمک داور هیچ کاری نتونست بکنه.

من هم به نوبه خودم از تمام جامعه جهانی به خاطر این که تیم هاشون ضعیف بازی کردن و اسپانیا با بازی خوب و بااخلاقش قهرمان شد عذرخواهی می کنم.:lol::lol: پماد سوختگی هم موجود هست راستی!

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
بالاخره طرفدارای تیمای دیگه باید ناراحتی خودشون را با کم جلوه دادن قهرمانی اسپانیا نشون بدند ولی باید بدونید این همونی تیمی بود که با اقتدار قهرمان یورو 2008 شد و حالا هم با اقتدار کامل قهرمان جام جهانی شد .
اسپانیا تا همین ترکیب را داره در جهان اقایی میکنه و تیمای دیگه فعلا باید پشت سر اسپانیا دست و پا بزنند

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

نمونه اش آلمانی که آرژانتین و انگلیس را حذف کرده بود و جلوی اسپانیا هیچ غلطی نتونست بکنه

کاش کمی مثل تیمی که هوادارشون هستید، فروتنی و اخلاق رو هم رعایت میکردید!!

ghanari_ghermez

Registered User
لایک‌ها
6
اسپانیا دیشب خیلی بهتر از هلند بازی کرد و حقش هم قهرمانی بود

یه کمی بد شانس بود باید تو 90 دقیقه کار رو تموم می کرد

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اخه اين داور چطوري بازي هاي سطح بالاي انگليس رو قضاوت ميكنه؟!
اون از گراهام پل با اون سوتيه معروفش،اينم كه از اين!
داور عملا به ضرر هر دو تيم قضاوت كرد!
كار رو به جايي رسوند كه اينيستا هم عصباني شده بود (تا حالا همچين حركتي ازش نديده بودم!)
نكته ي مثبت براي اسپانيا اين بود كه بعد از گوارديولا هافبكي كه بتونه اونطوري بازي كنه نديده بودم اما بوسكتس تقريبا جاشو پر كرد(هر چند هنوز خيلي مونده تا گوارديولا بشه!)

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
جام خوبی بود ولی هر چی بود تموم شد و دیگه اهمیتی نداره (البته منظورم غمها و شادیهاشه) ...!
خطاب به دوستانی که از شکست تیمهای محبوبشون ناراحتن: بی خیال شید بابا :دی ... فوتبال همینه دیگه!
نخور غم گذشته, گذشته ها گذشته و از این صوبتا! :lol:
اونایی هم که از پیروزی تیمشون مشعوفناکن به خودشون غره نشن! :D و در خواب این موفقیتها ها فرو نرن !!! :دی

کلا تموم شد دیگه...
احتمالا آخرین پست من در مورد دام دهانی بود مگه اینکه بحث آنالیزوریه بازیها مطرح بشه ... :f34r:
همگی موفق باشید:happy:

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
منم به تمام هواداران اسپانیا تبریک میگم.
03842IMM00000036.gif

امسال شاهد بازی قشنگ و زیبا نبودیم. من جام جهانی رو با بازیهای زیبا و جذابش به یاد میارم اما امسال خبری از این بازیها نبود. تا اینجا بهترین و بیادماندنی ترین جام جهانی برای من، جام جهانی 2002 کره و ژاپن هست. نه به خاطر اینکه برزیل اون سال قهرمان شد و طرفدار برزیلم؛ به نظر من اکثر بازیها در اون سال واقعا زیبا بودند. از آلمان که الیور کان کبیرش بهترین بازیکن جام شناخته شد بگیرین تا رونالدو برزیل، باتیستوتا آرژانتین، فیگو پرتغال و ...
امیدوارم 2014 دوباره خاطرات خوب گذشته زنده بشه.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
به نظر من تنها شانسی که اسپانیا این دوره آورد گل آفسایدشون به پرتغال بود!

اگه آلمان قهرمان می شد میگفتن بازی با انگلیس شانس اورد.
اگه هلندقهرمان می شد میگفتن بازی با برزیل شانس اورد خودشون به خودشون گل زدن.
شانس چیه همه تیما جلو اسپانیا فقط دارن دفاع می کنن.همین هلند جز 2 تا ضد حمله چیکار تونست بکنه.

تازه شما طرفدارای ایتالیا که اصلا راجع به شانس نباید صحبت کنین.
اگه 4 سال پیش گل نادرستتون به استرالیا رو قبول نمی کردن که بابا جان تو هون یک چهارم حذف شده بودید.فینال رو هم که با نامردی تمام بردید.

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اگه آلمان قهرمان می شد میگفتن بازی با انگلیس شانس اورد.
اگه هلندقهرمان می شد میگفتن بازی با برزیل شانس اورد خودشون به خودشون گل زدن.
شانس چیه همه تیما جلو اسپانیا فقط دارن دفاع می کنن.همین هلند جز 2 تا ضد حمله چیکار تونست بکنه.
دوست عصبانی، شما اول میرفتی پست صفحه قبل من رو در تمجید از اسپانیا میخوندی دیگه احتیاجی پیدا نمیکردی اینا رو بهم بگی ;)

ضمنا، اسپانیا گل آفساید به پرتغال زد و شانس آورد که داور ندید. دیگه بحث سر چی هست؟ همین دیشب داور کرنر واضح رو برای هلند نگرفت و اسپانیا در ادامه ی همون صحنه گل رو زد. نمیدونم یا من زیادی با ظرافت میبینم یا شما نمیخواید عینک تعصب رو از چشم تون بردارید!

تازه شما طرفدارای ایتالیا که اصلا راجع به شانس نباید صحبت کنین.
اگه 4 سال پیش گل نادرستتون به استرالیا رو قبول نمی کردن که بابا جان تو هون یک چهارم حذف شده بودید.فینال رو هم که با نامردی تمام بردید.
اتفاقا چون اون پنالتی هنوز بعد از 4 سال داره بهش اشاره میشه من میام میگم اسپانیا هم شانس آورد. چون بعضی ها آنچه برای خود نمیپسندن، برای دیگران میپسندن ظاهرا! تا به گل آفساید شون اشاره میشه از عصبانیت گر میگیرن ولی تا بحث پیش بیاد خودشون از اشاره به اون پنالتی غافل نمیشن هیچوفت. یکی اش شما.

ولی همین افراد هیچوقت راجع به dive مالودا تو فینال و پنالتی ای که به ضرر ایتالیا گرفته شد حرف نمیزنن. دیگه وقتی منطق تو وجود کسی نباشه کاریش نمیشه کرد.

حرکت ماتراتزی رو هم نمیتونی به کل تیم تعمیم بدی اگه منظورت از نامردی تمام این بود!!

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
دوست عصبانی، شما اول میرفتی پست صفحه قبل من رو در تمجید از اسپانیا میخوندی دیگه احتیاجی پیدا نمیکردی اینا رو بهم بگی ;)

ضمنا، اسپانیا گل آفساید به پرتغال زد و شانس آورد که داور ندید. دیگه بحث سر چی هست؟ همین دیشب داور کرنر واضح رو برای هلند نگرفت و اسپانیا در ادامه ی همون صحنه گل رو زد. نمیدونم یا من زیادی با ظرافت میبینم یا شما نمیخواید عینک تعصب رو از چشم تون بردارید!

اتفاقا چون اون پنالتی هنوز بعد از 4 سال داره بهش اشاره میشه من میام میگم اسپانیا هم شانس آورد. چون بعضی ها آنچه برای خود نمیپسندن، برای دیگران میپسندن ظاهرا! تا به گل آفساید شون اشاره میشه از عصبانیت گر میگیرن ولی تا بحث پیش بیاد خودشون از اشاره به اون پنالتی غافل نمیشن هیچوفت. یکی اش شما.

ولی همین افراد هیچوقت راجع به dive مالودا تو فینال و پنالتی ای که به ضرر ایتالیا گرفته شد حرف نمیزنن. دیگه وقتی منطق تو وجود کسی نباشه کاریش نمیشه کرد.

حرکت ماتراتزی رو هم نمیتونی به کل تیم تعمیم بدی اگه منظورت از نامردی تمام این بود!!

مشکل اینه که فراموش کردیم ای بازی واقعی فوتباله ! نه بازی کامپیوتری . تو فوتبال هر اتفاقی ممکنه بیوفته :f34r:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چه ربطی داشت الان این؟؟ :دی

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
روني تو زشتي!
خوش‌تيپها و بدتيپهاي جام جهاني

خراسان؛ با آن‌که جام جهاني شب گذشته به اتمام رسيد اما همچنان قادر است سروصداهاي زيادي به پا کند. پس از آن‌که يک روز پيش از پايان جام فهرست بهترين بازيکنان جام جهاني از سوي فيفا اعلام شد، يکي از سايت‏هاي اينترنتي دست به انتخاب خوش‌تيپ ترين و زشت ترين تيمها و بازيکنان جام جهاني زد. سايت Beautiful People مدعي است که اين ليست را با نظرسنجي از بيش از 200 هزار نفر در کشورهاي مختلف جهان تهيه کرده است.

البته بي ترديد از آن‌جايي که نصف مردم دنيا خود را خوش‌تيپ‌ترين انسانهاي کره زمين تصور ميکنند تهيه اين ليست به مذاق خيليها خوش نيامده است. طبق اين ليست تيمهاي الجزاير، کره‌شمالي، صربستان، استراليا، سوئيس و انگلستان به ترتيب در ته جدول تيمهاي خوش‌تيپ جام قرار دارند. اين براي انگليسي ها بسيار گران تمام شده به خصوص آن‌که در ميان ليست بدقيافه ترين ها وين روني مهاجم ناکام انگليس در صدر قرار دارد و اين اصلا به مذاق همسر اين بازيکن خوش نيامده است.

همسر روني پيش از اين از شرکت گوگل هم خواسته بود عکس‌هايي که تحت عنوان شخصيت کارتوني «شرک» به روني نسبت داده بود را پاک کند. کالين مک لاگلين همسر روني از وب سايت «مردم زيبا» خواسته تا از آن‌ها عذرخواهي کند. هرچند به نظر نميرسد که اين وبسايت به خواسته او تن دهد. چراکه به زعم آن‌ها اين آمار باتوجه به نظر مردم سراسر دنيا گرفته شده است.

البته اين نظرسنجي تا حدي هم بحث‌برانگيز است، به‌عنوان مثال با آن‌که هميشه از تيم ايتاليا به‌عنوان خوش‌تيپ‌ترين بازيکنان دنيا ياد مي‌شود و حتي لقب مانکن ها هم به همين جهت به آن‌ها اطلاق شده اما آن‌ها در ميان خوش‌تيپ‌ترين‌ها تنها يک گزينه دارند که آن فابيو کاناوارو شماره يک اين سياهه است.

حتي قرار گرفتن نام ديديه دروگبا هم در اين ليست جاي تعجب دارد اما حضور دو نام در سياهه خوش‌تيپ‌ترين ها از تيم ملي اسپانيا يکي از فيناليست‌هاي اين جام هم اتفاق جذابي است. پس از ايتاليا و اسپانيا در اين جدول بازيکناني از برزيل، فرانسه، دانمارک و آمريکا قرار گرفته اند. کاکا که البته در قوارههاي خودش اصلا در اين جام نتوانست خودي نشان بدهد در اين ليست مکان تقريبا خوبي را به خود اختصاص داده است.

او که با آن چهره معصومانه و بچه‌گانهاش به دليل زدن بازيکن ساحل‌عاج از داور ميدان کارت قرمز گرفت هم مورد نفرت کسي نبود. البته در اين بين قطعا ناراحتترين فرد کريس رونالدوي مغرور پرتغالي است که با آن اعتماد به نفس زيادش توقع نداشت در ميان ده نفر در مکان هشتم قرار بگيرد.

هاج مدير اين سايت در مورد نحوه کار و جزئيات اين جدول مي‌گويد: «براي تهيه اين جدول از يک سيستم امتيازدهي ويژه استفاده شده بود و در مجموع تيم الجزاير بدقيافه ترين بازيکنان را داشت که چند تن از آن‌ها ميتوانستند بدقيافه ترين بازيکن جام لقب بگيرند اما بازيکنان انگليسي هم همه را در اين جدول نااميد کردند و به نظر مي رسد بيش از قيافه آن‌ها اين حساب بانکي بازيکنان است که براي هواداران جذاب باشد. ديويد جيمز تنها بازيکن تيم انگلستان در بين 20 بازيکن خوش‌تيپ جام بود که در رده 11 جاي گرفت.»

خوش‌تيپ‌ترين بازيکنان جام جهاني: 1. فابيو کاناوارو/ ايتاليا، 2.‌فرناندو تورس/ اسپانيا، 3. داويد ويا/ اسپانيا، 4. لاندن داناوان/ آمريکا، 5.‌تيري آنري/ فرانسه، 6. اديسون کاواني/ اروگوئه، 7. کاکا/ برزيل، 8. کريس رونالدو/ پرتغال، 9. ديديه دروگبا/ ساحل‌عاج، 10. کيسوکه هوندا/ ژاپن.

بدقيافه‌ترين بازيکنان جام جهاني: 1.وين روني/ انگلستان، 2. فرانک ريبري/ فرانسه، 3. کارلوس تبس/ آرژانتين، 4. ولاديمير استويکوويچ/ صربستان، 5. بنيامين هوگل/ سوئيس، 6. زدنکو اشتربا/ اسلواکي، 7. رفيق صيفي/ الجزاير، 8. اسکات چيپر فيلد/ استراليا، 9. جان تري/ انگلستان، 10.رايان نيلسون / نيوزيلند.

بالا