دقیقه 3 المان گل اول رو زد !!!!!!!!
این بخاطر اینکه تا بحال به یک تیم درست و حسابی نخوردن و کیلویی اومدن بالا.خب نیمه اول تموم شد. اولین بار هست که ارژانتین یه نیمه رو بازنده میره رختکن
باید دید مارادونا چه میکنه در این وضعیت. المان خیلی خوب بازی کرد. 2 3 موقعیت خوب هم داشتند. اما ارژانتین خوب بازی نکرد.
به نفع ما شد.تا اینجا که آلمان نسبت به آرژانتین خیلی سر تر بوده ! حداقل 2 - 3 گل دیگه هم میتونستند بزنند اگه کمی دقت میکردند ...
خوشم میاد دیگه آرژانتینی ها با سانتر نمیتونند به آلمان گل بزنند و برد های پوشالی بدست بیارند !
به امید پیروزی آلمان
پ . ن : راستی اون داور احمق مثل چلمن ها میمونه , جای این داور خودمون (قهرمانی) اینجا خالیه ...
بعدم اون هند تابلو بازیکن آرژانتین رو نگرفت ! این هندی که بنده خدا بازیکن آلمان مولر دستش به بدنش چسبیده بود رو گرفت !!!! :( ( از بازی بعدی محروم شد ! )
برعکس , تیم برزیل و آرژانتین و .... حال به هم زن بازی کردند ! بازی زیبا رو تازه دارم احساس میکنم تو این جام ... :lol: ( در ضمن دل به دل راه دارهاين آلمان چقدر منطقي و حال بهم زن بازي مي كنهبه خاطر همينه از ليگ و تيم آلمان خوشم نمياد
بازی آلمان اسپانیا فینال واقعی 2010 ِبرعکس , تیم برزیل و آرژانتین و .... حال به هم زن بازی کردند ! بازی زیبا رو تازه دارم احساس میکنم تو این جام ... :lol: ( در ضمن دل به دل راه داره)
دونه به دونه تیم ها دارن تحقیر میشن !!! بعدیش نوبت اسپانیاس ....![]()
اصلا از نتیجه غافلگیر نشدم.منتظر برد پر گل المان بودم.از همون بازی اول آرژانتین فهمیدم که این تیم به هیج جا نمی رسه.همین که تا 1/4 اومد هم براش زیادی بود!این تیم هیچ چیزی جز چهار تا مهاجم تاپ نداشت!نیمه دوم تا این لحظه 3 0 به نفع المان !
باور میکنید نتیجه رو !!