• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اسپانیا اگر میانه زمین رو از دست بده کارش تموم هست ! دفاع های اسپانیا خیلی بهتر از ارژانتین هستند
من فکر می کنم اگر تیمی تو دقایق اولیه یعنی تا 20 بازی گل نزنه بازی میتونه به وقت اضافه کشیده بشه

ويژگيه بارز اسپانيا ميانه ي زمينشه!

من اطمينان دارم ميانه ي زمين (با وجود ژاوي و الونسو و بوسكتس) ماله ماست!

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
اسپانیا در تمام خطوط نسبت به آلمان برتری محسوس داره . فقط کاری که دلبوسکه باید بکنه اینه که به جای تورس به پدرو یا سیلوا بازی بده .
المان هم مطمئنا مثل پاراگوئه نمیتونه قدرتی بازی بکنه و از همه مهمتر غرور المانها بهترین نقطه ضعفشون برای شکستشون خواهد بود .
بعد از همه این موضوعات المان تیمی هستش که سیستمش بر ضد حمله چیده شده . اگه میخواد واقعا نشون بده چجور تیمی هستش بهتره گل اول را بخوره ....
فقط دوست دارم یجورایی دل انگلیسیا و ارژانتینا را هم شاد کنیم

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
به نظر من یورنته خیلی خوب بازی کرد توی همون چند دقیقه ای که به بازی اومد و جانشین خوبی برای تورس هست

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
مهمترین مزیت اسپانیا انعطاف پذیریش ه ! ترکیب اولیه رو در نظر بگیرید . وقتی فابرگاس میاد یه تیم دیگه میشه . سیلوا هم هست . پدرو دیروز کلا" نحوه بازی اسپانیا رو عوض کرد . اسپانیا تیم غیر قابل پیش بینیه .

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اميدوارم اسپانيا ببره.

المان تا اينجاخيلي خوب بازي كرده و بيشتر هم رو ضد حمله حريف رو غافلگير كرده.

king 2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حق مسی خورده شد.

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
نمیدونم چرا این کارشناسای دو زاری سیمای حاج عزت همش اصرار دارن فوتبال رو با سینما مقایسه کنن این کجا اون کجا.دیشب یه یارویی بود گفتش که واقعا این بازی اسپانیا پاراگوئه هیجانی داشت که شما تو هیچ فیلمی نمیبینی و این هیجان خیلی طبیعی هست و مثل سینما الکی نیست. اعصاب من خرد میشه با این تحلیل های آبدوخیاری.
یه یارو ریشو هم بود آقای دکتر:D میگفت بازیگر های سینما میان و میرن و بعد از مدتی هیچ کس ازشون صحبتی نمیکنه (نمیدونم این بابا مثلا مارلون براندو میدونه کیه ) اما هیچ کس نمیتونه مثل کولینا یه ستاره جاودان بشه!!!

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
استقبال عجیب و کم نظیر از آلبی سلسته در آرژانتین
سایت گل- حتی بازیکنان تیم ملی آرژانتین هم نمی توانستند باور کنند. زمانی که آنها عصر روز یکشنبه وارد بوئنوس آیرس شدند، مورد استقبال بیش از 20 هزار نفرقرار گرفتند..آنها از یکدیگر سوال می کردند که اگر قهرمان می شدیم چه اتفاقی می افتاد؟ مارادونا که به شدت غرق در شادی و هیجان بود با همان انرژی همیشگی جواب محبتهای هواداران را می داد و سرخیو آگوئرو پشت سر هم می گفت:« مرسی و ببخشید.»

بیش از 20 هزار نفر برای استقبال از مارادونا و 23 شاگردش جمع شده بودند.. پس از این استقبال غیرمنتظره سرخیو آگوئرو در صفحه توئیر خود پیغامی را برای هواداران آلبی سلسته ارسال کرد:« آنچه در دیدار مقابل آلمان رخ داد، ضربه ای سخت و غیرمنتظره بود ولی آنچه مردم امروز در بوئنوس آیرس انجام دادند، اتفاقی باورنکردنی بود. واقعا مرسی و معذرت می خواهیم.»
تیم ملی آرژانتین بلافاصله پس از شکست مقابل آلمان پرتوریا را ترک کرد و ساعت 17.15 روز یکشنبه به آرژانتین رسید..هواداران برای استقبال از مارادونا و شاگردانش خود را به هواپیما نزدیک می کردند.جنونی ملی..سورپرایزی بزرگ

یک روز پس از حذف دردناک آرژانتین ،هواداران آواز می خواندند و با چترهای آبی و سفید از مارادونا و شاگردانش استقبال می کردند.مرد و زن، بزرگ و کوچک و پیرو جوان به آلبی سلسته خوشامد می گفتند

مارادونا که از این استقبال شوکه شده بود در راس صف بازیکنان با دست راستش جواب ابراز احساسات مردم را می داد.

بازیکنان نیز متعجب جمعیت را نگاه می کردند.اگر بعد از 24 سال جام قهرمانی را به خانه می آوردیم چه اتفاقی می افتاد...ماسچرانو ، هاینتزه، آندوخار، کلمنته از تماشای این هم آواز و شادی و پرچمهای درحال حرکت آرژانتین متعجب شده بودند.چه بازگشت خاطره انگیزی..مسی ، ورود و سایر بازیکنان تیم همچنن چهره های جدی و ناراحت داشتند.

48 ساعت قبل از فرود هواپیما کمتر کسی در انتظار این پرواز بود و همه به فکر بازگشت آلبی سلسته در روزیازدهم جولای بودند ولی شکست مقابل آلمان همه چیز را عوض کرد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اون هشت پا هه بود
حالا اکس خورده انگار
پیش بینی کرده آلمان :دی میبازه.

ادیت:

من به عنوان یه استقلالی خوندم خیلی حال کردم

مصاحبه خودمونی با علی پروین
(اگه یوسف شاکی نشه :دی) درباره جام جهانی
نکته های باحالش اینکه پروین اول طرفدار ایتالیا بوده و بعد هر تیمی که 4 تا خورده
در مورد مارادونا هم باحال گفته
بخونید کلی نکته داره

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مصاحبه سلطان رو من در خبر خوندم امروز ! خیلی باحال بود !

"دلم برای این بچه سوخت" !!!!!!!!!!!!

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
مصاحبه علي پروين جالب بود.جالب ترش اين بود اسم هر كسي رو گفته بود جلوش( .... ) اينو گذاشته بودن خيلي با حال بود

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
اینم از هشت پا
ولی جالبه که پیش بینیای منطقی انجام میده و رویایی فکر نمیکنه :happy:

تصویر فیک هست
اون عکس مال بازی آلمان صربستان هست که ورداشتن پرچم اسپانیا رو با فتوشاپ گذاشتن جای پرچم صربستان
منبعشم معتبر نیست
پیش بینی فردا انجام میشه نه امروز

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سینا جان / من خودم برای طنز اینو گذاشتم داداش. زیاد جدی نگیر. در مورد عکس هم حتما درست کردند که خبرشون بی عکس نباشه. :دی

اما منبعش اگه خوب نیست و معتبر نیست اینجا هم هست

من که خودم به این چیزا اعتقاد ندارم. به نظر من این هشت پا به رنگ قرمز علاقه داره. و سمت پرچمی میره که رنگ قرمز داره. با این فرض اگه بره سمت اسپانیا تعجب نداره چون قرمزش بیشتره.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
سینا جان / من خودم برای طنز اینو گذاشتم داداش. زیاد جدی نگیر. در مورد عکس هم حتما درست کردند که خبرشون بی عکس نباشه. :دی

اما منبعش اگه خوب نیست و معتبر نیست اینجا هم هست

من که خودم به این چیزا اعتقاد ندارم. به نظر من این هشت پا به رنگ قرمز علاقه داره. و سمت پرچمی میره که رنگ قرمز داره. با این فرض اگه بره سمت اسپانیا تعجب نداره چون قرمزش بیشتره.

البته این هشت پاهه میگن تا حالا هشتاد درصد پسش گوییهاش درست بوده.
اگر در هفت تا بازی آلمان در جام جهانی هم بخواد بیست درصدش غلط باشه میشه 1.4 بازی یا به طور صحیح 1 بازی
که اگر این خبر درست باشه امیدوارم این پیش بینیش همون پیش بینیه غلطش باشه :D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
:دی

i1208_2010-7-5-13-10-49.jpg

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
پیش‌بینی جدید هشت‌پا: اسپانیا، آلمان را می‌برد
سايت گل- هشت‌پای معروفی که مسابقه‌های جام جهانی را پیش‌بینی می‌کند، اسپانیا را برنده بازی با آلمان می‌داند.

به گزارش خبرآنلاین این هشت‌پا که «پل» نام دارد و در یک آکواریوم در آلمان نگهداری می‌شود، تا به حال نتیجه تمام مسابقه‌های آلمان را در جام جهانی نوزدهم درست پیش‌بینی کرده است.

این هشت‌پا در دو مسابقه آلمان در مرحله مقدماتی، یک مسابقه این تیم در یک هشتم نهایی و یک مسابقه در یک چهارم نهایی، پیش‌بینی کرده بود آلمان برنده می‌شود. تنها مسابقه‌ای که این هشت‌پا پیش‌بینی کرد آلمان در آن شکست می‌خورد، مسابقه مقابل صربستان در مرحله مقدماتی بود که همین اتفاق هم رخ داد. پیش‌بینی این هشت‌پا در مورد مسابقه‌های آلمان - انگلیس و آلمان - آرژانتین با تمسخر هواداران انگلیس و آرژانتین مواجه شده بود اما در نهایت همان اتفاقی رخ داد که هشت‌پا پیش‌بینی کرده بود.

روش پیش‌بینی این هشت‌پا به این صورت است که دو ظرف غذا که روی یکی از آن‌ها پرچم آلمان و روی دیگری پرچم تیم حریف دیده می‌شود را برای او در آکواریوم می‌گذارند. هشت‌پا از هر کدام از ظرف‌ها که غذا بخورد، همان تیم برنده می‌شود.

Last edited:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
کلا آلمانها از این تقلب ها زیاد میکنن!
هزار تا راه وجود داره برای اینکه یک موجود به سمت یک شی بره!
میشه از بویی که خوشش میاد استفاده کرد و اون رو به پرچم مورد نظر مالید و یا هزاران کار دیگه!
کلا اینا از این کارها زیاد میکنن.
جام جهانی المان هم اگه یادتون باشه قرعه ای رو برای خودشون در آوردن که کاملا چیده بودن تیم ها رو!

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
کلا آلمانها از این تقلب ها زیاد میکنن!
هزار تا راه وجود داره برای اینکه یک موجود به سمت یک شی بره!
میشه از بویی که خوشش میاد استفاده کرد و اون رو به پرچم مورد نظر مالید و یا هزاران کار دیگه!
کلا اینا از این کارها زیاد میکنن.
جام جهانی المان هم اگه یادتون باشه قرعه ای رو برای خودشون در آوردن که کاملا چیده بودن تیم ها رو!

داری تهمت می زنی
قرعه ای که خودشون چیدن دیگه چیه!!
چرا بدون مدرک حرف می زنی؟
همین شماها هستین که شایعه پراکنی می کنید دیگه
این اختاپوس هم جنبه فان داره دیگه خیلی جدی گرفتنش

بالا