ترکی فقط تو یه اخراج اشتباه نکرد !اخراجش اشتباه بود 100%
ولی پنالتی رو نمیدونم
خود کارشناسا الجزیره ورزشی مونده بودن تو اون صحنه
اما در کل داوریش در حد آسیا نبود خیلی کارت میداد با کمک ها هماهنگ نبود کلا آخرا بازی از دستش رها شد...
یعنی باید حتما توپ به حرکت در می اومد؟((برنامه امروز صبح گفت که چون پا به توپ خورده یعنی شروع بازی!))اخراج بازیکن سوریه درست بود
چون بازیکن که هنوز توپ رو به حرکت در نیورده بود فقط پاشو روی توپ گذاشته بود
حالا درسته خیلی قضاوت بدی داشت ولی از اینکه دیشب یه ایرانی اینقدر اعصاب ژاپونیارو خراب کرد کیف کردماعتراض فدراسيون فوتبال ژاپن به AFC به دليل قضاوت تركي
![]()
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه مانيتيشيمبون، هارا هيرومي، دبير اين سازمان اظهار داشت: در بازي شب گذشته مقابل سوريه در رقابتهاي جامملتهاي آسيا در دوحه، محسن تركي، مرتكب اشتباه شده است.
اين مقام افزود كه سازمانش نامهاي اعتراضآميز به نحوه قضاوت اين داور به كنفدراسيون فوتبال آسيا(AFC ) ارائه كرده است.
در اين نامه مواردي همچون گل سوريه به خاطر آفسايد و نيز اخراج دروازهبان تيم اين كشور را به اي.اف.سي گزارش كرده اند.
اين اعتراض در شرايطي است كه مطبوعات ژاپن همچون يوميوري، آساهي، نيهون كيزايي و سانكايي نيز از تصميمات داوري محسن تركي به طور گسترده انتقاد كردند.
یعنی باید حتما توپ به حرکت در می اومد؟((برنامه امروز صبح گفت که چون پا به توپ خورده یعنی شروع بازی!))
:blink: گند زدن و خراب کاری ایرانی ها تو سطح بین المللی کیف کردن هم داره! والا این انگیزه و میل و اشتیاق و جنگیدنی که تو ژاپنی ها برای نتیجه گرفتن دیدم بعید می دونم تیم ملی با این تکنیک علی اصغریش بتونه جلوشون کاری از پیش ببره. خیالتون راحت!حالا درسته خیلی قضاوت بدی داشت ولی از اینکه دیشب یه ایرانی اینقدر اعصاب ژاپونیارو خراب کرد کیف کردم
کاش تیم ملیمونم همینطور اعصابشونو خراب کنه و شکستشون بدیم
یه زمانی نژادپرست بودم:blink: گند زدن و خراب کاری ایرانی ها تو سطح بین المللی کیف کردن هم داره! والا این انگیزه و میل و اشتیاق و جنگیدنی که تو ژاپنی ها برای نتیجه گرفتن دیدم بعید می دونم تیم ملی با این تکنیک علی اصغریش بتونه جلوشون کاری از پیش ببره. خیالتون راحت!
پ.ن: نمی دونم مستند فرودگاه Kansai (فرودگاه شناور در آب های اقیانوس آرام) در کنار سواحل جزیره اوزاکا که الان از من و تو 2 پخش شد را دیدید یا نه. افسردگی گرفتم به خدا! خیلی بیش از اون که فکر کنید کارشون درسته. داشت گریه ام می گرفت دیگه! کاش من هم یک ژاپنی بودم!
چقدر بازي ها كم تماشاگرن
انگار وسط بيايون ساختن !!!!هم كم تماشاگره هم استاديومشون خيلي كوچيكه.
شب كه ميشه دور ورزشگاه تاريكه
يه جوريه