• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملت های آسیا | قطر 2011

عملکرد ایران در جام ملت های آسیا را چگونه پیش بینی می کنید؟

• Total voters
    89
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

bigstar

Registered User
لایک‌ها
0
3ka9vz39151byv7rmq2.jpg

دست گل ترکی
مگه کمکش آفساید نگرفت؟؟

سر اخراج بازی کن سوریه مگه بعد ار سوت بازیکن ژاپنی به توپ ضربه نزد ؟ چرا اخراج کرد؟

Last edited:

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
اخراجش اشتباه بود 100%
ولی پنالتی رو نمیدونم
خود کارشناسا الجزیره ورزشی مونده بودن تو اون صحنه
اما در کل داوریش در حد آسیا نبود خیلی کارت میداد با کمک ها هماهنگ نبود کلا آخرا بازی از دستش رها شد...

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اخراجش اشتباه بود 100%
ولی پنالتی رو نمیدونم
خود کارشناسا الجزیره ورزشی مونده بودن تو اون صحنه
اما در کل داوریش در حد آسیا نبود خیلی کارت میداد با کمک ها هماهنگ نبود کلا آخرا بازی از دستش رها شد...
ترکی فقط تو یه اخراج اشتباه نکرد !
اخراج دروازه بان ژاپن هم اشتباه بود چون آفساید که باشه که بازی نمیکنن که بخواد بخاطر خطا اخراج بشه ! تو این عکس هم که دوستمون گذاشته جای هیچ حرفو حدیثی باقی نمیمونه معلوم نیست کارشناسای الجزیره رو چی شک داشتن نکنه تی ویشون سیاه سفید بوده کیفیت نداشته نتونستن خوب ببینن صحنه رو !
پنالتی که به نفع ژاپن گرفت بدتر بود تازه بیچاره سوریا پنالتی که به ضررشون گرفت سرزبون نداشتن مثل ژاپنیا دورش کنن وگرنه کاملاً مشخص بود دوتا بازیکن سوری توپو زده بودن نه ژاپونیه رو

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اول اوووووفي ... عربستان حذف شد .

دوم ... خيلي از داوري تركي خجالت كشيدم . افتضاح بود :wacko:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
اخراج بازیکن سوریه درست بود
چون بازیکن که هنوز توپ رو به حرکت در نیورده بود فقط پاشو روی توپ گذاشته بود

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
اخراج بازیکن سوریه درست بود
چون بازیکن که هنوز توپ رو به حرکت در نیورده بود فقط پاشو روی توپ گذاشته بود
یعنی باید حتما توپ به حرکت در می اومد؟((برنامه امروز صبح گفت که چون پا به توپ خورده یعنی شروع بازی!))

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
در مورده آفساید هم بگم دیدم بعضی جاها گفتند آفساید نیست چون بازیکنی مقابل مهاجم سوری نبوده!

قانون آفساید میگه اگر کمتر از 2 نفر از حریف تا خط عرضی باشند آفسایده((یعنی یکی یا هیچ کس))

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اعتراض فدراسيون فوتبال ژاپن به AFC به دليل قضاوت تركي

A0749663.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه مانيتي‌شيمبون، هارا هيرومي، دبير اين سازمان اظهار داشت: در بازي شب گذشته مقابل سوريه در رقابت‌هاي جام‌ملت‌هاي آسيا در دوحه، محسن تركي، مرتكب اشتباه شده است.
اين مقام افزود كه سازمانش نامه‌اي اعتراض‌آميز به نحوه قضاوت اين داور به كنفدراسيون فوتبال آسيا(AFC ) ارائه كرده است.
در اين نامه مواردي همچون گل سوريه به خاطر آفسايد و نيز اخراج دروازه‌بان تيم اين كشور را به اي.اف.سي گزارش كرده اند.
اين اعتراض در شرايطي است كه مطبوعات ژاپن همچون يوميوري، آساهي، نيهون كيزايي و سانكايي نيز از تصميمات داوري محسن تركي به طور گسترده انتقاد كردند.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اعتراض فدراسيون فوتبال ژاپن به AFC به دليل قضاوت تركي

A0749663.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه مانيتي‌شيمبون، هارا هيرومي، دبير اين سازمان اظهار داشت: در بازي شب گذشته مقابل سوريه در رقابت‌هاي جام‌ملت‌هاي آسيا در دوحه، محسن تركي، مرتكب اشتباه شده است.
اين مقام افزود كه سازمانش نامه‌اي اعتراض‌آميز به نحوه قضاوت اين داور به كنفدراسيون فوتبال آسيا(AFC ) ارائه كرده است.
در اين نامه مواردي همچون گل سوريه به خاطر آفسايد و نيز اخراج دروازه‌بان تيم اين كشور را به اي.اف.سي گزارش كرده اند.
اين اعتراض در شرايطي است كه مطبوعات ژاپن همچون يوميوري، آساهي، نيهون كيزايي و سانكايي نيز از تصميمات داوري محسن تركي به طور گسترده انتقاد كردند.
حالا درسته خیلی قضاوت بدی داشت ولی از اینکه دیشب یه ایرانی اینقدر اعصاب ژاپونیارو خراب کرد کیف کردم :D
کاش تیم ملیمونم همینطور اعصابشونو خراب کنه و شکستشون بدیم

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
یعنی باید حتما توپ به حرکت در می اومد؟((برنامه امروز صبح گفت که چون پا به توپ خورده یعنی شروع بازی!))

معمولاً هنگام کرنر یا خطا وقتی توپ به حرکت در میاد بازی شروع میشه
شاید یه بازیکنی بخواد توپ کاشته رو با کف پا به بازیکن کناری بده وقتی توپ هنوز حرکتی نکرده یعنی بازی شروع نشده

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
حالا درسته خیلی قضاوت بدی داشت ولی از اینکه دیشب یه ایرانی اینقدر اعصاب ژاپونیارو خراب کرد کیف کردم :D
کاش تیم ملیمونم همینطور اعصابشونو خراب کنه و شکستشون بدیم
:blink: گند زدن و خراب کاری ایرانی ها تو سطح بین المللی کیف کردن هم داره! والا این انگیزه و میل و اشتیاق و جنگیدنی که تو ژاپنی ها برای نتیجه گرفتن دیدم بعید می دونم تیم ملی با این تکنیک علی اصغریش بتونه جلوشون کاری از پیش ببره. خیالتون راحت!

پ.ن: نمی دونم مستند فرودگاه Kansai (فرودگاه شناور در آب های اقیانوس آرام) در کنار سواحل جزیره اوزاکا که الان از من و تو 2 پخش شد را دیدید یا نه. افسردگی گرفتم به خدا! خیلی بیش از اون که فکر کنید کارشون درسته. داشت گریه ام می گرفت دیگه! کاش من هم یک ژاپنی بودم!

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
:blink: گند زدن و خراب کاری ایرانی ها تو سطح بین المللی کیف کردن هم داره! والا این انگیزه و میل و اشتیاق و جنگیدنی که تو ژاپنی ها برای نتیجه گرفتن دیدم بعید می دونم تیم ملی با این تکنیک علی اصغریش بتونه جلوشون کاری از پیش ببره. خیالتون راحت!

پ.ن: نمی دونم مستند فرودگاه Kansai (فرودگاه شناور در آب های اقیانوس آرام) در کنار سواحل جزیره اوزاکا که الان از من و تو 2 پخش شد را دیدید یا نه. افسردگی گرفتم به خدا! خیلی بیش از اون که فکر کنید کارشون درسته. داشت گریه ام می گرفت دیگه! کاش من هم یک ژاپنی بودم!
یه زمانی نژادپرست بودم
از ژاپنیها بیشتر از هر نژاد بدم میمد ! هنوزم از کل چشم بادومیا بدم میاد چون زندگیشون حال به هم زنه خودخواهو جاه طلبن حاضرن برای اینکه به هدفشون برسن بپرن تو آتیش ! انتحارین ! اما بیخیال شدم با فکر کردن به این چیزا خودمو پیر می کنم ...

پ.ن: بله در بعد فنی قضیه بحثی نیست اما ترکی خوب میخکوب میکنه دیروزم هر چی عقده قضاوت بین المللی داشتو تو سر ژاپنیا و البته گاهی سوریا خالی کرد خلاصه خودشو نشون داد تا حالا ندیده بودم ژاپونیا اینطور به التماس بیفتن اونم به یه ایرانی :D فهمیدی منظورمو ؟ از این بعدش میگم کیف کردم :D

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بازی کره استرالیا رو حتماً ببینید یکی از اینا حریف ما میشه کره خیلی بهتر شده یه گل زد
استرالیا چون سن بازیکناش اکثراً بالای 30 هست کند هست و همون دقیقه 10 دیدم کیول به نفس نفس افتاده بود ! البته خیلی حرفه ای هستن کره خطرناک شده این بازی رو کره خواهد برد استرالیا نمیتونه معلومه نفس دویدن ندارن باید دوتا گل بزنن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کره برنامه داره... ولی استرالیا دلخوشه به حوادث ...

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقای مدیر محترم یا هر کی که نظرسنجی رو کار گذاشته ؟ بیاد ببندتش دیگه
دیگه فایده نداره اینا میان جدید نظر میدن ! هنر اون بود قبل مسابقات هرچی تو چنته داشتی رو میکردی
icon10.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا