• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملت های آسیا | قطر 2011

عملکرد ایران در جام ملت های آسیا را چگونه پیش بینی می کنید؟


  • Total voters
    89
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

milad 1000

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2009
نوشته‌ها
1,124
لایک‌ها
99
محل سکونت
Tehran
هيچ جامي جام 96 تو امارات نميشه با اون جام زندگي كردم.و بازي با استراليا .
اولين بازي تيم ملي كي هست؟
 

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
یادداشت ویژه:سلام بر قطر 2011..
ما يك تيم برنده مي‌خواهيم، يك تيم برنده براي آنكه به يادمان بياورد قهرماني در آسيا چه طعمي داشت.

111289.jpg


پژمان راهبر

سايت گل ـ بزرگ‌نمايي نااميدي‌ها بزرگترين چيزي است كه رسانه‌هاي ورزشي ايران مشغول انجام آن هستند.
آنها به طرز عجيبي بر ناكامي احتمالي تيم ملي در جام ملت‌هاي آسيا تأكيد دارند و اين همان چيزي است كه فوتبالي‌هاي عزيز ايراني هم در انجام آن تمام تلاش خود را به كار گرفته‌اند تا تيم ملي ايران درگير با علامت سوال‌هاي بزرگ خود را آماده جام ملت‌هاي آسيا كنند و البته اين نگاهي است كه در خارج از مرزهاي ايران نيز تسري پيدا كرده است تا جايي كه بخش انگليسي سايت گل و سايت فيفا و گزارش‌هايي كه از جام ملت‌ها منتشر كردند تيم ايران در رده بخت‌داران قرار نداده‌اند.
اين موقعيت غريب حداقل در جام ملت‌هاي آسيا براي ايران كمتر سابقه داشته است چرا كه در غالب اوقات ايران يكي از مدعيان اصلي اين تورنمنت است. تا جايي كه ما به خاطر داريم از سال 1962 كه هم دسته‌هاي حسن حبيبي در سرپاياني خيابان روزولت روي دوش مردم با طعم پيروزي در جام ملت‌ها آسيا آشنا شدند، كمتر اتفاق افتاده كه تيم ملي حضور در جمع 4 تيم پاياني را از دست بدهد و اين ركوردي مناسب و قابل احترام براي فوتبال ايران در آسيا ساخته است. ركوردي كه گرچه امروز چيزي را براي ما تضمين نخواهد كرد اما به هر حال بخشي از داشته‌هاي ما و قسمت مهمي از اعتماد به نفس فوتبال ماست.
در حال حاضر اما شرايط به گونه‌اي است كه پيش‌داوري‌ها ايران را مدعي قهرماني نمي‌دانند و البته قرعه نه چندان خوب و گروه دشوار ايران نيز بر اين نااميدي دامن مي‌زند اما روي مثبت اين ماجرا اين است كه با وجود همه كاستي‌ها كه البته همه تيم‌هاي آسيا خالي از آن نيستند ما مثل هميشه مجموعه‌اي با استعداد در اختيار داريم كه قابليت اميدواري به آنها كاملا وجود دارد. آنها كه در حال حاضر در گرماي قطر به تمرين مشغولند اگر قالب يك تيم را پيدا كنند(كه البته خود اين چيز كمي نيست)،‌ مدعي بزرگ قهرماني خواهند بود.
نكته مهم اين است كه اين دشوارترين جام ملت‌هاي آسياي‌ است كه ما به خاطر مي‌آوريم جامي كه حالا با حداقل 8 تيم مدعي و با اعتباري به مراتب بيشتر از هميشه افتتاح خواهد شد، جامي كه كره و ژاپن براي قهرماني در آن رويه هميشگي خود را در استفاده از جوان‌ها كنار گذاشته‌اند، جامي كه يونس محمود و پارك جي سونگ را در خود دارد،‌ جامي كه اين‌بار نه فقط علي كريمي كه بزرگاني مثل هوندا،‌ كي هيل و القحطانی را به عنوان حافظان اعتبار در دل رقابت‌هاي داغ خود مي‌بيند.
آيا تيم ملي صاحب بخت مناسب براي قهرماني در آسيا هست؟
يقيناً نمي‌شود گفت كه پاسخ مثبت است اما حتي اگر منفي‌باف باشيم نمي‌توانيم نسبت به سرنوشت اين تيم نااميد بمانيم. تيم ملي يك سرمربي پرشور دارد و تعداد بسياري بازيكن با انگيزه، آنهايي كه كوچك انگاري تيم ملي ايران را ديگر برنخواهند تابيد. آنهايي كه اگر به شخصيت جمعي مورد انتظار برسند فصلي تازه را در فوتبال ايران خواهند گشود.
واقعيت اين است كه ما از بازندگي خسته‌ايم، ما در تيم ملي در جستجوي همان شوري خواهيم بود كه افشين قطبي با آن قلبها را فتح کرد ؛" آن "گمشده‌اي كه در يك ثانيه افسانه‌اي پرسپوليس را قهرمان ليگ كرد.
آن لحظه و درست در زماني كه خبرنگار مخالف افشين قطبي هم در جايگاه به گريه افتاده و همديگر را در آغوش گرفتند بعضي‌ها يادشان بود كه وسط راه بعد از باخت به سپاهان و پگاه و استقلال اهواز هيچ كس فكر نمي‌كرد كه چنين سرنوشتي در انتظار پرسپوليس باشد.
يك استارت قوي و يك پايان خوش همه چيزي است كه ما از اين تيم ملي مي‌خواهيم . تيمي كه تمام تلاش خود را مي‌كند تا از پس مشكلات دودستگي‌ها، سنگ‌اندازي‌ها، تنگ‌نظري‌ها و نادانستگي‌ها بربياد اين‌ها چيزهايي هستند كه از سر و كول فوتبال ما بالا مي‌روند اما ديگر براي ما كافي است.
ما يك تيم برنده مي‌خواهيم، يك تيم برنده براي آنكه به يادمان بياورد قهرماني در آسيا چه طعمي داشت.
سال‌ها پيش ايراني‌ها، وقتي حسن حبيبي روي دوش مردم از امجديه تا خانه قلم‌دوش پيش مي‌رفت اين مزه را احساس كردند. جام ملت‌ها براي ما شروعي تازه خواهد بود.
بگذاريد به اين تيم به مربي و به ستاره‌هايش اميدوار باشيم، اميدوار تا زماني كه مأموريت‌شان را به پايان برسانند.
 

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
بورا: چین و قطر در گروه A بالا می‌روند​


Milutinovic_bora.jpg

دوحه: کمتر مربی‌ای پیدا می‌شود که سوابق بورا میلوتینوویچ را داشته باشد، مردی که پنج کشور مختلف را به جام جهانی فیفا برد و کسی که دانشی جامع از فوتبال جهان دارد.

این مربی کهنه‌کار صربستانی که چین را به نیمه‌نهایی رقابت‌های سال 2000 جام ملت‌های آسیا در لبنان هدایت کرد، در گفت‌وگو با afcasiancup.com نگاهی انداخته به 16 تیم شرکت‌کننده در جام 2011 ملت‌های آسیا در قطر و پیش‌بینی کرده که چه کشورهایی صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی را جشن خواهند گرفت.

در اینجا او گروه A‌ را بررسی می‌کند که قطر میزبان، چین قهرمان مسابقات شرق آسیا در سال 2010، کویت قهرمان جام خلیج فارس و ازبکستان همیشه شگفتی‌ساز.

از نظر میلوتینوویچ چین و قطر شانس بیشتری برای راهیابی به مرحله بعد دارند. او می‌گوید: «در کویت خوشحال‌ام که یک مربی صرب (گورا توفگزیچ) دارد خوب کار می‌کند و من فکر می‌کنم که این ظرفیت مربیان صرب در ساختن یک تیم را نشان می‌دهد. آنها جام خلیج را بردند، اما این بار امیدوارم که قطر با چین به مرحله بعد صعود کند.»

او در مورد چین می‌گوید: «فکر می‌کنم که چین باید در این موقعیت استثنایی خودش را دوباره به عنوان یک تیم مهم مطرح کند. آنها خودشان را به خوبی آماده کردن‌اند و تعادل خوبی بین جوانی و تجربه دارند. وقتی این تیم را نگاه می‌کنم و نام‌هایی مثل دو وی و ژو بو را می‌بینم، احساس خوبی دارم چون آنها 10 سال پیش وقتی سرمربی چین بودم، با من بازی‌شان را شروع کردند و این خیلی هیجان‌انگیز است.»
سرمربی اسبق تیم‌های مکزیک، ایالات متحده آمریکا و نیجریه در مورد تیم میزبان هم می‌گوید: «قطر میزبان است، برونو متسو تیم خوبی آماده کرده و وقتی تو در خانه‌ات بازی می‌کنی شانس زیادی برای صعود به مرحله بعد داری. آنها تعادل خوبی در تیم دارند، اما چند بازیکن خوب جوان. بنابراین آنها باید مصمم و اعتمادبه‌نفس بازی کنند. اگر این کار را بکنند، بالا خواهند رفت.»

میلوتینوویچ در مورد دیگر تیم این گروه نیز معتقد است: «باید اعتراف کنم که ازبکستان را به خوبی نمی‌شناسم، اما می‌دانم که روحیه‌ مردم آنجا بسیار قوی است. آنها آخرین بار که با چین در جام ملت‌های آسیای سال 2007 در مالزی بازی کردند پیروز شدند و منتظرند که گام بعدی را بردارند.»
پیش‌بینی بورا: چین و قطر به یک‌چهارم نهایی صعود می‌کنند.

بورا: سلطه ژاپن و عربستان بر گروه B​


دوحه: سرمربی اسبق چین، قطر و عراق رابطه تنگاتنگی با فوتبال آسیا دارد. این تاکتیسین صرب به ارزیابی تیم‌های شرکت‌کننده در جام ملت‌های سال 2011 آسیا در قطر ادامه داده است.

در گروه B تیم‌هایی به خط شده‌اند که در میان آنها دو تیم، ژاپن و عربستان سعودی، هر یک سه بار قهرمان جام ملت‌های آسیا شده‌اند، در حالیکه اردن که در جام ملت‌های 2004 در چین به یک‌چهارم نهایی رسید، و سوریه تازه به این تورنمنت قاره‌ای بازگشته‌اند.
بورا میلوتینوویچ اطمینان دارد که این قدرت‌های قدیمی در آسیا هستند که بر گروه B حاکم خواهند بود: «ژاپن و عربستان سعودی باید در گروه B مدعی باشند که اردن و سوریه را مغلوب کنند.»
او در مورد سوریه می‌گوید: «سوریه مشکلاتی دارد چون آنها خیلی دیر شروع به آماده‌سازی کردند. آنها یک مربی داشتند (راتومیر دوجکوویچ) و بعد عوض‌اش کردند و این کار را برای آنها سخت خواهد کرد. من فکر می‌کنم که در حال حاضر باشگاه‌های سوریه بهتر از تیم ملی‌شان هستند. آنها تجربه بین‌المللی ندارند، اما هیچ چیز معلوم نیست، چون تورنمنت در یک کشور عربی برگزار می‌شود و هر چیزی ممکن است. اما من فکر می‌کنم ژاپن و سعودی مدعیان اصلی‌اند.»
میلوتینوویچ در مورد سعودی‌ها هم با اشاره به جام خلیج فارس در پایان سال 2010 اعتقاد دارد: «عربستان سعودی با اینکه با بهترین تیم‌‌اش بازی نمی‌کرد به فینال جام خلیج راه یافت و این بسیار مهم است. فکر می‌کنم مربی‌شان (ژوزه پسریو) تصمیم هوشمندانه‌ای گرفت تا همه امکاناتش را ببیند و نگاهی هم به سایر بازیکنان داشته باشد. عربستان سعودی یکی از مهم‌ترین تیم‌های آسیاست.»
این مربی باتجربه که پنج جام جهانی را تجربه کرده در مورد دیگر قدرت این گروه نیز می‌گوید: «ژاپن آلبرتو زاکرونی را دارد، یک مربی جدید و یک سبک جدید. آنها استعداد دارند، کیفیت دارند، نظم دارند و بارها پیروز شده‌اند و به خاطر همین ژاپن معمولاً یکی از مدعیان است، نه تنها برای اول شدن در گروه، بلکه برای قهرمانی در جام.»
او دلیل مدعی بودن این دو تیم را در دو چیز می‌داند: «در این نوع تورنمنت‌ها اگر تو تجربه و بازیکنان خوب در سطح بین‌المللی داشته باشی کارت راحت‌تر خواهد بود و از این لحاظ ژاپن و عربستان سعودی مدعی هستند.»
پیش‌بینی بورا: ژاپن و عربستان سعودی به یک‌چهارم نهایی صعود می‌کنند.

بورا: از گروه C استرالیا و کره جنوبی صعود می کنند​


دوحه: بورا میلوتینوویچ با پنج دوره حضور در جام جهانی و رساندن چین به رتبه چهارم جام ملت های آسیا 2000 تجربه بسیار بالایی دارد.
او نگاهی دارد به مسابقات جام ملت های آسیا 2011 و معتقد است دو تیمی که در جام جهانی 2010 حضور داشتند از این گروه به یک چهارم نهایی می رسند؛ کره جنوبی و استرالیا.

این دو تیم در گروه C با بحرین - تیمی که تا آستانه صعود به جام جهانی هم پیش رفت - و هند - تیمی که برای اولین بار از سال 1984 در جام ملت ها حضور یافته - هم گروه هستند. مربی هند کسی نیست جز باب هیوتن، دستیار بورا در تیم ملی چین:«استرالیا بازیکنان بسیار مشهوری دارد و آن ها شانس اول این گروه هستند. آن ها باید شانس اول این گروه باشند. این دومین دوره حضور آن ها در جام ملت های آسیاست. دفعه قبل آن ها به عراق و ژاپن باختند. آن ها بازیکنان بسیار باتجربه ای دارند و در جام جهانی بسیار خوب بودند و با مربی جدیدشان هولگر اوسیک هر کاری برایشان امکان پذیر است. و بعد کره جنوبی است که همیشه خوب هستند. هرچند تعدای مصدوم از جمله پارک چو یونگ دارند. اما روحیه و تجربه آن ها بسیار بالاست.»
او در مورد دو تیم دیگر این گروه گفت:«بحرین هم اینجاست. آن ها ممکن است خوب کار کنند اما باز هم مربی شان را عوض کرده اند. هند هم با تجربه ای بسیار پایین حضور دارد. من خیلی خوشحالم که باب هیوتن را اینجا می بینم اما باید بگویم کار بسیار سخت پیش روی آن هاست. بنابراین من فکر می کنم استرالیا و کره جنوبی تیم هایی هستند که از این گروه صعود می کنند.»
پیش بینی بورا: استرالیا و کره جنوبی به یک چهارم نهایی صعود می کنند.

بورا در مورد گروه D: بعد از عراق، ایران یا کره شمالی صعود می کند!​


دوحه: در آخرین بخش بررسی چهار گروه جام ملت های اروپا 2011، بورا میلوتینوویچ نگاهی دارد به گروه D، جایی که با حضور ایران، عراق، کره شمالی و امارات این مربی صرب معقتد است سخت ترین گروه است.
گروه D عراق، قهرمان فصل پیش را دارد که خود بورا در جام کنفدراسیون های سال 2009 هدایتش را بر عهده داشته. به اضافه ایران، قهرمان سه دوره از مسابقات جام ملت های آسیا، کره شمالی، تیمی که در مرحله نهایی جام جهانی 2010 حضور داشت و امارات که طی سال های اخیر عملکرد خارق العاده ای در بخش پایه داشته و جوانان بسیار زیادی دارد:« گروه D گروه خیلی سختی است. عراق در این گروه است. من آن ها را زیر نظر داشتم و از نحوه بازی شان بسیار راضی هستم. آن ها روحیه بالایی دارند. من این تیم را به خوبی می شناسم و از این که در جام کنفدراسیون های سال 2009 مربی شان بودم خیلی خوشحالم. اگر یک تیم را دوست داشته باشم آن عراق است. آن ها مردم خوبی دارند و خاطرات بسیار خوبی از کار در آن جا دارم. عراق تیم بسیار خوبی دارد و مربی جدیدشان (ولفگانگ سیدکا) تیم آماده ای درست کرده است.»
او در مورد تیم ملی ایران هم گفت:«افشین قطبی دوست خیلی خوب من است و با ایران نتایج خوبی گرفته. آن ها امسال کره جنوبی و چین را شکست داده اند. ایران کیفیت بالایی دارد اما من نمی دانم آن ها با بهترین بازیکنانشان می آیند یا نه. آن ها کار خیلی سختی دارند چون کره شمالی کارشان را سخت می کند. و در ضمن در این گروه امارات هم هست. کره شمالی در جام جهانی دو تجربه بزرگ به دست آورد. یکی این که در جام جهانی حاضر شد و دیگری این که جلوی برزیل بازی کرد. این ها باعث می شود که وقتی به مشکل برمی خورند از تجربه شان استفاده کنند.»
بورا در مورد امارات ادامه داد:«امارات مربی خوبی دارد اما من فکر نمی کنم آن ها برای صعود شانسی داشته باشند. هرچند بازیکنان جوان و بسیار خوبی دارند. البته هیچ وقت نمی توان پیش بینی کرد. اما فکر می کنم از این گروه عراق قطعا صعود می کند و بین ایران و کره شمالی یک تیم. این گروه بسیار سخت است.»
پیش بینی بورا: عراق و ایران یا کره شمالی به دور بعد صعود می کنند.

(AFC)
 

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
گزارشي از ستارگان فوتبال آسيا

پايگاه اينترنتي ساكرنت فهرستي از بازيكنان آسيا كه احتمال حضورشان در ليگ‌هاي اروپايي زياد است را در آستانه جام ملت هاي آسيا منتشر كرده است.
در آستانه جام ملت‌هاي آسيا، پايگاه اينترنتي ساكرنت فهرستي از بازيكنان آينده دار آسيا را جمع آوري كرد.

به گزارش فارس، از آنها به عنوان كساني نام مي برد كه در صورت ادامه روند كنوني خود، طي سال هاي آتي راهي ليگ هاي اروپايي خواهند شد. اسامي اين بازيكنان را در زير مي خوانيد.

*دنگ ژو ژيانگ، شان دونگ، چين
فوتبال چين قصد دارد به كجا برسد؟ آيا آنها مي خواهند يك بار ديگر حضور در جام جهاني را از دست بدهند؟ براي پيشرفت در فوتبال بايد بازيكناني را تربيت كرد كه بتوانند در اروپا بدرخشند. دنگ از اين دسته بازيكنان است. اين بازيكن مياني در جام قهرماني شرق آسيا عملكرد قابل توجهي داشت و مي توان به گلزني وي در برابر كره جنوبي اشاره كرد كه نخستين پيروزي چيني ها در برابر كره در طول تاريخ چين بود.

باشگاه هايي از ژاپن و كره به دنبال جذب وي بودند ولي باشگاه چيني با رقم پيشنهادي آنها براي بازيكن 22 ساله اش مخالفت كرد.
دنگ كه به همراه تيمش در باشگاه هاي چين قهرمان شده، از قدرت بازي خواني خوب و تكنيك فوق العاده اي بهره مي برد كه براي بازيكني در اين سن بسيار عالي است. اگر بتواند در فرم كنوني خود باقي بماند، در سال هاي آينده به ستاره تيم ملي چين تبديل خواهد شد.

*اسماعيل مطر، الوحده، امارات
مطر يكي از بهترين هاي غرب آسيا است. برنده توپ طلاي مسابقه هاي قهرماني جوانان جهان تا كنون بايد به باشگاه هاي اروپايي مي پيوست ولي باشگاهش هيچگاه به او اجازه نداد تا از تيم جدا شود. البته به هيچ وجه نمي توان الوحده را به دليل اين كار سرزنش كرد زيرا اسماعيل استعداد خوبي در بازيسازي دارد و باشگاه روي وي حساب ويژه اي باز كرده است.
او در سال 2007 به همراه تيم ملي كشورش در جام خليج فارس درخشيد و در پايان نيز عنوان قهرماني را به دست آورد و جايزه آن كه 2 شتر بود را از آن خود كرد. اين بازيكن 27 ساله كه از هواداران ميلان ايتاليا است، بدون ترديد شايستگي حضور در يكي تيم هاي اروپايي را دارد.

*كو جا چئول، جتو يونايتد، كره جنوبي
در ابتداي فصل زمزمه حضور چئول در بلكبرن انگليس شنيده مي شد و از سوئيس نيز خبر مي رسيد كه يانگ بويز در پي امضاي قرارداد با وي است ولي در نهايت او در كره ماند. با اينكه چئول طي سال 2010 پيشرفت چشمگيري داشت و در ليگ باشگاه هاي كره به عنوان بهترين هافبك معرفي شد ولي در تيم ملي اين كشور به ندرت در تركيب ثابت قرار مي گيرد.
قدرت حمل توپ، پاس هاي فوق العاده و شوت هاي پرقدرت از ويژگي هاي بازي چئول است كه مي تواند مورد توجه باشگاه هاي اروپايي قرار بگيرد. اگر او مي خواهد راهي تيم هاي بزرگ شود، بايد مدتي صبر كند تا در آسيا بدرخشد.

*كاوين تامساچانان، موانگ تونگ يونايتد، تايلند
جنوب شرق آسيا را هرگز با دروازه بان هاي خوب نمي شناسند ولي اين دروازه بان 19 ساله در حال تغيير دادن تاريخ است. كاوين در اين فصل به عنوان تاثيرگذارترين بازيكن باشگاه معرفي شده و غيبت وي در تيم ملي طي بازي هاي اخير موجب شده تا سروصداي هواداران و سرمربي اين تيم درآيد. برايان رابسون كه هدايت تيم ملي تايلند را به عهده دارد به منچستر يونايتد پيشنهاد كرده تا كاوين را به اولدترافورد ببرد. مشخص نيست كه در آينده چه روي مي دهد ولي به هر ترتيب اين دروازه بان جوان آينده درخشاني دارد.

*ياسر القحطاني، الهلال،‌عربستان سعودي
او به همراه جواد نكونام در زمره بهترين هاي غرب آسيا هستند. براي فوتبال آسيا بسيار غم انگيز است كه چنين بازيكني تا كنون شانس حضور در اروپا را نداشته است. البته ياسر در تمرين هاي منچستر سيتي شركت كرد ولي سران اين باشگاه با وي قرارداد امضا نكردند.
اگر ياسر بتواند در زمين مسابقه قدرت ذهني خود را بالا ببرد، با توجه به توانايي هايي كه دارد مي تواند به بازيكن موفق تري تبديل شود. شايد گفته شود كه وي 28 ساله است ولي اين سن براي يك مدافع نمي تواند سن بالايي باشد. پس مي تواند به آينده با اميد بيشتري نگاه كند.

*اوكتاويانوس مانياني، سري‌ويجايا، اندونزي
مانياني با درخشش در بازي هاي قهرماني جام سوزوكي به همراه تيم ملي كشورش توانست به ديدار پاياني راه يابد ولي آنها در نهايت بازي را به مالزي واگذار كردند. او كه در حال حاضر 20 ساله است، همچنان مي تواند پيشرفت كند و به بازيكن قابل اتكاتري تبديل شود.
از او به عنوان رايان گيگز اندونزي ياد مي شود و گفته مي شود اگر بتواند راه گيگز را دنبال كند و مانند وي هميشه در يك سطح فوتبال بازي كند، مي تواند به بازيكن بزرگي تبديل شود. اگرچه بسيار جوان و خام است ولي با تلاش مي تواند بر تجربه اش افزوده و بازي هاي بهتري را به نمايش بگذارد.

*كريم انصاري فرد، سايپا ، ايران
از زماني كه يك مهاجم جوان ايراني نامي براي خود دست و پا كرد، زمان بسياري مي گذرد. سايه اسطوره اي به نام علي دايي آنقدر بلند است كه هيچ مهاجمي تا سال ها نخواهد توانست در برابر او عرض اندام كند ولي همين اسطوره به كريم اين فرصت را داد تا با 17 سال سن، به تيم نخست سايپا راه يافته و بدرخشد.
سال 2007 بود كه كريم در سايپا روند رو به رشدي را طي كرد و درست 2 سال بعد به تيم ملي ايران راه يافت و به نظر مي رسد كه سال 2011 به بهترين سال ورزشي براي وي تبديل شود. از گوشه و كنار اروپا خبر مي رسد كه برخي از تيم ها براي امضاي قرارداد با كريم ابراز تمايل كرده اند كه يكي از آنها بورسيا دورتموند آلمان است. اگرچه كريم هنوز يك تمام كننده حرفه اي نيست ولي شخصيت و استعداد درخشيدن را دارد.

*جونجو فوجيموتو، شيميزو، ژاپن
اين بازيكن بازيساز بوسيله ناگويا، قهرمان باشگاه هاي ژاپن زير نظر گرفته شده و سرمربي اين تيم، دراگان استويكوويچ مي داند كه جونجو از چه استعداد نابي بهره مي برد. به همين دليل به شدت در پي راضي كردن سران باشگاه شيميزو جهت امضاي قرارداد با اين بازيكن 26 ساله است.
او مي تواند پس از شينجي كاگاوا به عنوان دومين ژاپني مطرح در سال جاري ميلادي باشد و به نوعي جاي شونسوكه ناكامورا در اروپا را پر كند. جونجو از سال 2006 تاكنون كم و بيش در تركيب تيم ملي بوده است ولي در به نظر مي رسد به دليل بازي هاي خوبش اوضاع در حال تغيير است.

*الكساندر گيرنيخ، پاختاكور، ازبكستان
الكساندر در سال هاي اخير زير سايه ديگر مهاجم معروف ازبك، ماكسيم شاتسكيخ قرار داشته ولي نشان داده كه توانايي اين را دارد كه از هم تيمي خود در تيم ملي پيشي بگيرد. او با موهاي بلوند در داخل زمين نسبت به ديگر بازيكنان شاخص تر به نظر مي رسد.
درست است كه موهاي الكساندر ريخته و مانند پا به سن گذاشته ها به نظر مي رسد ولي همواره در پي گلزني است و مهارت ويژه اي در زدن شوت به سمت دروازه حريفان دارد. او پيشينه بازي در روسيه و تيم زسكا را دارد و پس از آن به كشورش بازگشته است. با وجود اينكه 26 سال دارد ولي مي توان به سال هاي پيش روي وي اميدوار بود.

*فيراس الخطيب، القادسيه، سوريه
سوريه چندين سال است كه ديگر حريف قدرتمندي در آسيا به شمار نمي رود ولي از زمانيكه الخطيب در تركيب اين تيم بازي هاي قابل قبولي انجام داده، برخي از كشورها بار ديگر از سوريه به عنوان حريفي قابل اعتنا ياد مي كنند.
اين بازيكن 27 ساله فوتبال خود را از الكرامه سوريه آغاز كرد و در حال حاضر در باشگاه هاي كويت توپ مي زند. روش او براي گلزني كهنه شده ولي از او به عنوان يك توپ ربا ياد مي شود كه مي تواند موقعيت هاي گل فراواني براي خود ايجاد كند.
اگر بتواند به روش خودش در جام ملت هاي آسيا پايبند باشد، بدون ترديد در اين بازي ها نامش بر سر زبان ها خواهد افتاد.
 

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 جولای 2010
نوشته‌ها
906
لایک‌ها
5
سن
42
آقا تو نظرسنجی جای ونوم خالیه نظراش اکثراً درست درمیاد :D
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
سلام خدمت دوستان
بنا به درخواست استارتر محترم تاپیک، عنوان نظر سنجی تغییر پیدا کرد ، لطفا در نظر سنجی جدید شرکت کنید.

شاد و پیروز باشید
 
Last edited:

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
گرانقیمت ترین تیم ها,مربیان و بازیکنان حاضر در جام ملت های آسیا

jtbxnxe9kj2tbzkmh2p.jpg


o6c22x0wwynullnwvyjh.jpg


74h0olhnn9iwsdevjui.jpg
 
Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2007
نوشته‌ها
4,707
لایک‌ها
297
محل سکونت
شهر باحال قم

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2007
نوشته‌ها
4,707
لایک‌ها
297
محل سکونت
شهر باحال قم
باور کن اون موقع که عکس ها رو گذاشته بودم اینجوری نبود:(
نمی دونم چرا img98 اینجوری شده امروز
منصور یه چند تا اپلود سنتر خوب واسه عکس معرفی می کنی؟
www.myup.ir

خوبه. بعضی وقتا یکم عکساش کند باز میشه. ولی در حال حاضر انتخاب اول منه


www.tehranpic.net

بازدید عکس زیاد بشه پاک میکنه عکسو


www.tinyup.com

واسه ممد مشهدیه. باید هواشو داشته باشیم :D
 

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
پخش مستقیم جام ملت‌هاي آسيا در خیابان های قطر

كمتر از يك هفته به آغاز جام ملت‌هاي آسيا باقي مانده و قطري كه امسال ميزبان جام است، يازده سال بعد ميزبان بزرگترين تورنمنت جهاني فوتبال است.

به گزارش ايسنا به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، عنابي ها براي هر چه بهتر برگزار كردن جام ملتهاي آسيا مي خواهند ثابت كنند كه لياقت برگزاري جام جهاني را داشته اند كه ميزبان اين رقابت شده اند. به همين دليل با شمارش معكوس براي شروع جام ملت هاي آسيا در قطر، قطري‌ها روز به روز بر امكانات خود مي افزايند تا همه آنهايي كه براي ديدن اين رقابت‌هاي مهم به كشورشان سفر مي كنند را غافلگير كنند.

قطري‌ها در آخرين اقدام خود مانيتورهايي را در سطح شهر تعبيه كرده اند كه مراسم افتتاحيه و اختتاميه، گل هاي برگزيده و پيام هاي سازمان برگزارکننده بازي ها را به تماشاگران نشان مي دهد.

اين مانيتورهاي غول آسا براي نمايش جام جهاني در قطر، عابران پياده را هم به فوتبال جذب خواهد كرد. قطر تلاش بسياري مي كند تا از هر طريقي شور و شعف جام ملت ها را در سطح كشور ايجاد كند تا اين دوره از جام ملت ها كه در حاشيه خليج فارس برگزار مي شود از لحاظ هيجان و جذابيت چيزي كمتر از ساير دوره ها نداشته باشد و به طرق مختلف سردي احتمالي ورزشگاه هاي خالي از تماشاگرشان را بپوشانند، هر چند كه ميزباني جام ملتها مي تواند براي قطري ها تمرين خوبي براي برگزاري و ميزباني جام جهاني فوتبال باشد. هر چند كه فاصله اين دو جام يازده سال است.
 

IBraHiM.f

Registered User
تاریخ عضویت
20 جولای 2007
نوشته‌ها
2,585
لایک‌ها
699
محل سکونت
Near You
به نظرم ایران این دوره هیچ حرفی واسه گفتن نداره.وقتی آنگولارو دقیقه 93 میبرن انتظار دارید عراق و کره شمالی رو چجوری ببره؟؟؟مرحله گروهی حذف میشیم.
 

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 جولای 2010
نوشته‌ها
906
لایک‌ها
5
سن
42
حذف ایران در مرحله گروهی 3 25.00%
حذف ایران در یک چهارم نهایی 7 58.33%
کسب مقام چهارمی توسط ایران 0 0%
کسب مقام سومی توسط ایران 0 0%
نایب قهرمانی ایران 0 0%
قهرمانی ایران 2 16.67%
نظر بقیه رو که دیدم یه کم نظرم عوض شده شایدم از گروهش بالا اومد ایران !
اما از صمیم قلب آرزوی موفقیت رو برای ایران میکنم
بازم توکل به خدا
 

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 جولای 2010
نوشته‌ها
906
لایک‌ها
5
سن
42
اگه اینجوری باشه که پس باید تا ابد بشینیم و بدبختی های تیم ملی رو تماشا کنیم و افسوس تیم ملی رویایی سال های نه چندان دور و افتخاراتش رو بخوریم. یادش به خیر سال های قبل چقدر برای پیروزی های تیم ملی توی خیابون میرفتن همه ملت جشن میگرفتن :(

عب نداره. بزار مثه 4 سال گذشته همچنان تیم ملی به روند افتضاح خودش ادامه بده. ما اصلا هیچ آرزویی نمیکنیم
وضع تیم ملی رو حتی خود بازیکنا مثلاً نکونام هم میگن نسبت به گذشته بدتره این تبلیغات مسخره و خنده دار که یه مدت کردنو خودشونم از کارشون شرمنده شدن (تیم ایران شانس اول قهرمانی...! شازده های پارسی!!) هیچیو عوض نمیکنه
اما امیدوار بودن گناه نیست تا آخرشم برای این نماینده ها آرزوی موفقیت میکنیم

داداش تيم ببره به بازه سودش به يكي ديگه ميرسه و پزش رو سياستمدارا ميدن
همون بهتر كه دوره اول حذف بشه:blush:
مگه تو بازيهاي اسيايي حذف شديم چيزي شد؟؟؟؟
يه دختر با غيرت رفت مدال با ارزش طلا اورد ....تازه رو اون بنده خدا 1هزارم تيم ملي خرج نكرده بودن.
بگذار فوتبال ملي تعطيل بشه راحت بشيم....فقط مفت خوري ميكنن بي غيرتا..... پول ملت رو دارن ميريزن تو چيب يه مشت مفت خور بي غيرت
حد اقل اگه حذف بشيم شايد اين بي غيرتا رفتند و 4 تا ادم درست اومد جاشون


داداش تيم ببره به بازه سودش به يكي ديگه ميرسه و پزش رو سياستمدارا ميدن
و البته افتخارش که به ایرانیها میرسه :)
داداش عزیزم شما دچار یه حالت احساساتی شدی که همه وقتی چیزیو که مدتهاست توقع داشتنو به دست نمیارن به این حالت دچار میشن و اون خودزنیه شما میگی به خاطر اینکه آدمای بدی نمایندگیمونو میکنن پس بگذار تو کارشون شکست بخورن چون باعث میشه اونا آبروشون بره! و خنده دارتر اینه که فکر میکنی با این شکستها این اونا هستن که ضربه میخورن ولی این ملت ما و فوتبال ماست که با این دشمنیها و با این حاشیه های داخلی بی اعتبارتر میشه اگر قرار باشه برای هر عنصر ناشایستی تو یه جای این فوتبال هر بار براش آرزوی شکست کنیم که بارسلونا هم بیاد بازم به خاطر یکی از ذخیره های نالایقو اضافیش باید آرزو شکست کنیم !!
پس تو نتیجه گیریت اشتباه اندر اشتباهه خیالت راحت آتش این بدخواهی ها دودش فقط تو چشم فوتبال ما میره همونطور که دیدی کفاشیان با اقتدار هرچه تمام میخواد به کارش ادامه بده خب این به نظر من هم بده این آقا از روز اول که اومد فدراسیون مشخص بود برای چی اومده و موردانتقاد بود ولی نرفتو نرفتو نرفت ... حالا میخوای چیکار کنی؟ میخوای تا روزی که ایشون هست به فدراسیونو فوتبالو این ورزش مهم کشور کینه کنیو برای نتیجه گیریش دعا کنی ؟! خود به خودت ظلم کردی به خودت که سالهاست داری آرزوی موفقیتشو میکنی مطمئن باش بضاعت فوتبال ما بیشتر از این بازیکنا هم نیست حالا تو اگر میخوای به جوونای جویای نامی مثل انصاریفرد و حاج صفی و ... لقب بی غیرت بدی یا دچار توهم شدی یا واقعاً با رشد ستاره های بزرگ تو این فوتبال مخالفی و میخوای علی کریمی و باقری و مهدوی کیا دوباره بیانو ریش سفیدی کنن !! :blink:
من بعید میدونم اینا با این وضع به هم ریخته و مسخره فدراسیونو مربیهای امیدو بزرگسالان که آدمو یاد فیلم اجاره نشینهای حاتمی میندازه قهرمان بشن ... ولی به هرحال براشون آرزوی بیشترین موفقیتو میکنم چون موفقیت هرجوری و توسط هر کسی حتی کفاشیان هم به دست بیاد به نفع "فوتبال ماست"
برای اثبات بی لیاقتی مسئولا لازم نیست آرزوی نتیجه بد گرفتن بکنیم بلکه میتونیم تصمیمای غلطشونو سوای حاصل کارشون نقد کنیم برای مثال میگم شما یه قاتل رو برای اینکه جرمشو ثابت کنی آیا باید آرزوی کنی عزیزترین کست رو جلوی قاضی بکشه تا جرمش ثابت بشه ؟!!!! یا دلیلو برهان و منطق استفاده میکنی و از راه درستش اونو محکوم میکنی ؟
نتیجه اینکه با خودزنی های ما فوتبالمون بیشتر رو به زوال میره اگر نمیشه کفاشیان رو برکنار کرد خب فراموشش کنید به مسائل دیگه بپردازید سعی کنید نقاط قوت رو به فکر حفشون باشیم سعی کنید امیدها رو زنده نگهدارید نه اینکه چندتا جوونو براشون آرزوی شکست کنید مگه آرژانتین مارادونای بیتجربه رو تو جام جهانی نفرستاد ؟ مگه ناکام نشد ؟ ولی آیا دیدید مردم به معنای واقعی فوتبالدوستش چه استقبالو حمایتی تا آخرین لحظه از همین مارادونا کردن ؟ شاید بگید مارادونا فرق داره اسطورس ولی بحث من اینه که مارادونا هم خیلی دشمن داشت خیلی منتقد داشت خیلیها مربی شدن اونو عامل نابود شدن فوتبال آرژانتین میدونستن اما همونا هم هیچوقت برای تیمشون آرزوی شکست نکردن چون دودش تو چشم خودشون میرفت اونا هوادار واقعی هستن به نظر من ... اونا هستن که همیشه نماینده کشورشونو حمایت میکنن بیایید اونطوری باشید
پ.ن: شرمنده مجبور شدید طومارمو بخونید :cool:
پ.ن2: کفاشیان هم کم آدمی نیستا رکورددار دو 110 تاریخ ایرانه ! هوووووو چقد سابقه مدیریت ورزشی داره بیچاره اونوقت دکترهای عزیز
4cb02feb750f.gif
بهش لقب دلقک میدن ای جااان !!:lol:
 

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 جولای 2010
نوشته‌ها
906
لایک‌ها
5
سن
42
ايران ركورددار بهترين‌هاي تاريخ جام ملت‌ها

00026826.jpg


اگرچه عربستان با 3 عنوان قهرماني و 3 نايب قهرماني پرافتخارترين تيم آسيايي به حساب مي‌آيد اما آماري که از تمامي ادوار جام ملت‌ها بر جاي مانده از قدرت بي چون چراي فوتبال ايران در سال‌هاي گذشته خبر مي‌دهد.




--------------------------------------------------------------------------------


از روز جمعه پانزدهمين دوره رقابت‌هاي جام ملتهاي آسيا آغاز مي‌شود. مروري بر عملکرد تيم ملي ايران در دوره‌هاي برگزار شده نشان مي‌دهد که فوتبال ايران از سابقه بزرگي در فوتبال آسيا برخوردار بوده و به پشتوانه همين سابقه درخشان، در قطر هم تمامي 15 حريف ايران به ديده احترام به تیم ایران نگاه مي‌کنند.

تيم ملي فوتبال ايران در رقابت‌هايي که برگزار شده تا به حال موفق شده به سه عنوان قهرماني دست يابد که از اين حيث ايران در کنار تيم‌هاي عربستان سعودي و ژاپن پرافتخارترين تيم‌هاي آسيا هستند اما عربستان به خاطر سه عنوان نايب قهرماني در وضعيت بهتري در مقايسه با ايران و ژاپن قرار دارد.

با اين حال ديگر آمارها کاملا به سود فوتبال ايران است. علي دايي بهترين گلزن تاريخ فوتبال ملي جهان با 14 گلي که در رقابت‌هاي جام ملتهاي آسيا به ثمر رسانده بهترين گلزن تمامي ادوار تاريخ اين رقابتهاست. پس از علي دايي لي دونگ کوک بازيکن تيم ملي کره جنوبي با 4 گل کمتر از کاپيتان سابق تيم ملي ايران در جايگاه دوم قرار دارد. ضمن اينکه او با به ثمر رساندن 4 گل در يک بازي در ديدار تاريخي ايران برابر کره جنوبي که با نتيجه 6 بر دو به سود مردان مايلي کهن به پايان رسيد، بهترين آمار را در بين تمامي گلزن‌هاي تاريخ اين رقابت‌ها در اختيار دارد.

يکي ديگر از نکات جالب در مورد دايي اين است که او با 8 گلي که در جام ملت‌هاي 96 به ثمر رساند، بيشترين گل را در تاريخ اين رقابتها در يک دوره از مسابقات به ثمر رسانده است. در سال 2007 که آخرين دوره جام ملت‌هاي آسيا هم به حساب مي‌آيد سه بازيکن عراقي، ژاپني و عربستاني با 4 گل عنوان بهترين گلزن را کسب کردند و علي کريمي هم در سال 2004 در کنار اعلا هوبيل از بحرين با 5 گل در رده نخست بهترين گلزنان قرار گرفتند.

مهدي مهدوي کيا کاپيتان تيم ملي ايران در رقابت‌هاي جام ملتهاي 2007 هم با 4 حضور در سالهاي 96، 2000، 2004 و 2007 بيشترين حضور را در اين رقابتها داشته است. لي نينگ از چين و عدنان التالياني از کويت هم وضعيتي مشابه با مهدي مهدوي کيا دارند.

نکته جالب توجه ديگر به تعداد بردهاي ايران باز مي‌گردد. در شرايطي که عربستان به عنوان پرافتخارترين تيم اين رقابتها 18 برد در کارنامه خود دارد، تيم ملي ايران با 31 برد بهترين شرايط را در ميان تمامي تيم‌هاي آسيايي در کل ادوار تاريخ جام ملتها ثبت کرده است.

اين در حالي است که تيم ملي ايران در تمامي دوران حضورش در اين رقابتها 106 گل به ثمر رسانده که از اين حيث هم فوتبال ايران با اختلافي فاحش نسبت به ساير تيمهاي آسيايي در رده نخست ايستاده است. پس از ايران، کره جنوبي با 27 گل زده کمتر در جايگاه دوم قرار دارد.

نکته جالب توجه ديگر اينکه هر سه عنوان قهرماني تيم ملي ايران در جام ملتهاي آسيا با مربيان ايراني کسب شده است. محمود بياتي، محمد رنجبر و سرانجام حشمت مهاجراني مربيان ايراني بودند که توانستند به همراه تيم ملي ايران در سالهاي 1968، 1972 و 1976 با تيم ملي ايران قهرمان آسيا شوند.

نکته جالب توجه ديگر آنکه پس از قهرماني عربستان در سال 1974 که با هدايت خليل الزياني به دست آمد هيچ مربي آسيايي ديگر نتوانسته تيمي را در قاره کهن به قهرماني برساند.

مربيان ايراني در رده ملي پرافتخارترين مربيان قاره آسيا در رقابتهاي جام ملتها هم به حساب مي‌آيند و پس از ايران که با سه مربي بومي‌اش به قهرماني در آسيا رسيده دو مربي کره‌اي هم اين افتخار را داشتند که در دو دوره نخست تيم ملي کره جنوبي را قهرمان آسيا کنند.

بيشترين گل زده در يک بازي هم به بازي ايران برابر يمن شرقي باز مي‌گردد که در سال 1976 تيم ملي ايران موفق شد با نتيجه 8 بر صفر اين تيم را از پيش رو بردارد.

همه اين آمارها از قدرت فراوان فوتبال ايران در سال‌هاي گذشته خبر مي‌دهد و حالا پانزدهمين دوره جام ملت‌هاي آسيا پيش‌روي تيم ملي است. اين بار قطبي است که مي‌تواند پس از سال‌ها سنت شکني کند و ضمن کسب عنوان قهرماني در آسيا نام خود را به عنوان اولين مربي بومي به ثبت برساند که توانسته پس از 27 سال يک تيم آسيايي را قهرمان آسيا کند.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

من فقط امیدوارم بازی اولو از عراقیها ببریم واقعاً آرزومه این کارو بکنیم به خاطر اینکه کثیف ترین کسی که توی زندگیم دیدم یه عراقی بود ... :)

گفت و گوي عجيب هادي عقيلي با سايت گل: عراقي ها با نشان دادن انگشت شصت خواهان نابودي ايران شدند!/ آنها برادرهاي ما نيستند

در دوره هاي قبل خيلي از تيم ها كه روي آنها حساب باز مي شد نتيجه نگرفتند و كارها برعكس شد. هيچ كس انتظار نداشت تيم ملي عراق در دوره قبل و آن هم در شرايطي كه به تيم دوم ايران باخته بود قهرمان شود اما آنها در نهايت اول شدند.

هادي عقيلي جزء آن دسته از فوتباليست هايي است كه ارتباط محدودي با رسانه ها دارد اما مصاحبه هايش معممولا جالب وحاوي نكات قابل توجهي است. پس از بازگشت تيم ملي از اردوي قطر گفت و گويي را با اين مدافع انجام داديم و عقيلي حرفهايي زد كه خواندن آن در نوع خودش جالب است. مصاحبه اختصاصي عقيلي را با خبرنگار سايت گل مي خوانيد:
اردوي قطر چطور بود؟
در روزهايي كه در قطر حضور داشتيم تيم هايي مثل عراق و چين هم در اين كشور اردو برپا كردند. فكر مي كنم اردوي بسيار خوبي بود و در آستانه جام ملت هاي آسيا بايد اين اردو برگزار مي شد.
در مورد بازي دوستانه مقابل قطر صحبت كن
تيم ما به اندازه كافي براي انجام تمرينات بدنسازي و پرفشار زمان نداشت به همين دليل قبل از اين بازي تمرين پرفشاري را انجام داديم و بازيكنان خسته بودند اما مقابل آنگولا خيلي خوب بازي كرديم.من فكر مي كنم هر دو بازي به درد تيم ملي خورد.
ولي ما مقابل تيم دوم آنگولا بازي كرديم؟
اگر تيم ما هم دو بازيكن خودش را در اختيار نداشته باشد پس حتما بايد بگوييم كه اين تيم اصلي ايران نيست. آنها تيم ملي آنگولا بودند و فرقي نداشت كه چند بازيكن را در اختيار نداشتند.
ولي اين ديگر عادت شده كه ما با تيم هاي دوم يك كشور بازي كنيم؟
آنگولا تيم بدي نبود
از جوي كه در حال حاضر در ايران در مورد تيم ملي وجود دارد مطلع هستي؟
خير. من در اين چند روز دور از ايران بودم و اطلاع دقيقي ندارم.
خيلي كم پيش آمده كه مربيان، كارشناسان و خيلي ديگر از فوتبالي ها با قاطعيت از موفقيت ايران حرف بزنند. در اكثر مصاحبه ها نوعي نگراني يا نااميدي وجود دارد. به نظر تو چرا چنين جوي بوجود آمده؟
در دوره هاي قبل خيلي از تيم ها كه روي آنها حساب باز مي شد نتيجه نگرفتند و كارها برعكس شد. هيچ كس انتظار نداشت تيم ملي عراق در دوره قبل و آن هم در شرايطي كه به تيم دوم ايران باخته بود قهرمان شود اما آنها در نهايت اول شدند. البته به نظر من عراق با خوش شانسي قهرمان شد و روي دو يا سه بازيكن تيمش تكيه كرده بود.
نگفتي چرا جو اميدواركننده اي وجود ندارد؟
خيلي وقت است كه در فوتبال ايران شاهد چنين جوي هستيم. نسل تيم ملي تغيير كرده و مردم در حال حاضر خيلي از بازيكنان تيم ملي را نمي شناسند. در گذشته تيم ملي از ل‍ژيونرها تشكيل مي شد كه خيلي از آنها سرشناس بودند و مردم به آنها عشق مي ورزيدند اما الان تنها چيزي كه داريم فقط يك تيم است. ايران الان به فرد خاصي تكيه ندارد و ما يك تيم هماهنگ هستيم.
فكر مي كني در قطر چه اتفاقاتي براي تيم ملي بيفتد؟
انتقادها به بازيكنانمان انگيزه مي دهد و ما خيلي اميدواريم اما اتفاقات اصلا قابل پيش بيني نيستند.
دوست داري اگر قرار باشد به فينال برويم تا رسيدن به بازي پايان با چه تيمي روبرو نشويم؟
ما از هيچ تيمي هراس نداريم. من خودم خيلي دوست داشتم كه با عراق بازي كنيم و خوشبختانه اين اتفاق خواهد افتاد.
چرا عراق؟
برخلاف اين كه مي گويند آنها برادران ما هستند من اين حرف را قبول ندارم. در تورنمنت غرب آسيا وقتي با اين تيم روبرو شديم هواداران عراق هنگام خواندن سرود ايران به ما توهين كردند. آنها هنگام پخش سرود ايران انگشت شصت خود را رو به پايين گرفتند و با اين حركت خواهان نابودي ايران شدند. آنها هو مي كردند و سوت مي زدند و من آن صحنه را هيچ وقت فراموش نخواهم كرد.
مطمئني تماشاگران عراق بودند؟
بله، همه آن صحنه ها را ديدند و حتي آقاي منصوريان هم نسبت به آن مسائل واكنش نشان داد
خيلي ها از بي نظمي بازيكنان عراقي در فوتبال ايران ناراحت هستند . نظر تو چيست؟
در اين سالها بازيكنان خوبي به ايران آمدند اما به خاطر همين مسائل تعداد آنها كم شد.
به نظر تو تيم ملي قهرمان مي شود؟
فوتبال قابل پيش بيني نيست اما ما تمام توان خود را به خرج مي دهيم .
نكونام گفته تيم دوره قبلي از اين تيم قوي تر بود.نظر تو چيست؟
آن تيم بازيكنان با تجربه اي را در اختيار داشت و ل‍ژيونرهاي زيادي داشتيم اما همان طور كه گفتم ما تيم هماهنگي هستيم.
 
Last edited:

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
تهيه‌كننده «ويژه برنامه جام ملت‌هاي آسيا» در شبكه سه:
80 درصد مسابقات فوتبال را پوشش تلويزيوني مي‌دهيم


شبكه سه سيما، 80 درصد از مسابقات جام ملت‌هاي آسيا را به صورت زنده، پوشش تصويري مي‌دهد.

مهدي هاشمي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام خبر بالا، افزود: تمام مسابقات مهم از طريق «ويژه برنامه‌ي جام ملت‌هاي آسيا» پوشش داده خواهند شد.

اين تهيه‌كننده‌ برنامه‌هاي ورزشي ادامه داد: در اين ويژه برنامه‌، كارشناسان فني حضور دارند و از حضور سرمربي‌ها‌ي ليگ برتر و خبرنگاران حاضر در استوديو نيز استفاده خواهيم كرد.

او با اعلام اين‌كه گروه اعزامي شبكه‌ سه سيما در طول ويژه برنامه گزارش‌هاي زنده‌اي را از قطر پخش مي‌كنند، گفت: حاشيه‌هاي قبل و بعد از بازي‌ها نيز در اين گزارش‌ها پوشش داده مي‌شود.

مهدي هاشمي ياد‌آور شد: شبكه‌ي سه سيما به گونه‌اي تدارك ديده است تا بتواند 70 تا 80 درصد از مسابقات جام ملت‌هاي آسيا را پوشش دهد. بازي‌هاي مهم و به خصوص بازي‌هايي كه تيم ايران يكي طرفين رقابت است، به صورت زنده پخش مي‌شوند.

تهيه‌كننده‌ برنامه‌ «فوتبال برتر» هم‌چنين گفت: مسابقات پخش شده، با حضور كارشناسان آناليز فني مي‌شوند؛ آناليز فني بازي‌ها با استفاده از سيستم كامپيوتري جديدي است كه در برنامه‌ي «فوتبال برتر» وجود دارد.

وي با اشاره به اين‌كه شبكه‌ سه سعي مي‌كند پوشش كاملي از جام ملت‌هاي آسيا ارائه دهد، در زمينه‌ي زمان اختصاص يافته به هر ويژه برنامه، عنوان كرد: پخش فوتبال تقريبا 100 تا 120 دقيقه به طول مي‌انجامد. سعي مي‌كنيم با توجه به زماني كه كنداكتور در اختيارمان قرار مي‌دهد، حدود نيم ساعت قبل و بعد از هر بازي را به تحليل و آناليز آن اختصاص دهيم.

مهدي هاشمي تاكيد كرد: در بازي‌هاي تيم ملي ايران زماني را قبل و بعد از بازي به تحليل و آناليز آن اختصاص مي‌دهيم.
 

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
دعوت قطبی از نیكی كریمی و قاضیانی برای سفر قطر

افشین قطبی اعضای بنیاد دل شیر را به جام ملت های آسیا دعوت كرد!
97416265097545070487.jpg


خبر نوشت: سرمربی تیم ملی كه تمایل زیادی داشت اعضای این بنیاد حداقل یكی از بازی های تیم ملی را از نزدیك تماشا كنند، در مراسم خداحافظی كوچكی كه قبل از اعزام به قطر با آنها برگزار كرد نیكی كریمی، مصطفی زمانی و هنگامه قاضیانی را برای تماشای یكی از بازی های تیم ملی دعوت كرد.

Jalalposter_Jalalpic_funpatugh_com%20_4_.jpg

او رو به اعضا گفت: «من خیلی دوست دارم شما به قطر بیاید. منتهی می دانم همه شما كار دارید. به همین خاطر در صورتی كه تیم ملی به نیمه نهایی یا فینال جام ملت ها رسید من از شما دعوت می كنم تا برای تماشای بازی تیم ملی بیایید دوحه.»

سه بازیگر مطرح سینمای ایران هم بعد از دعوت قطبی اعلام كردند در صورتی كه این اتفاق بیفتد و ایران به مراحل پایانی برسد حتما كارهای خود را انجام می دهند تا برای تماشای بازی تیم ملی به قطر بروند.
 

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
ایران در تاریخ جام ملت‌های آسیا – قسمت اول

46991481814527371633.jpg


تیم ملی فوتبال ایران از سال ۱۹۶۰ یعنی دور دوم بازی‌ها به جام ملت‌های آسیا پیوست. این تیم غیر از دوره‌های اول در سال ۱۹۵۶ و سوم در سال ۱۹۶۴، در بقیه ادوار این جام حضور داشته و سه بار نیز عنوان قهرمانی را کسب کرده است.

در جریان برگزاری بازی‌های آسیایی ۱۹۵۴ مانیل (فیلیپین) میزبانی نخستین دوره از جام ملت‌های آسیا به هنگ کنگ واگذار شد تا این جام از سال ۱۹۵۶ و چهار سال پیش از رقابت‌های معتبر جام ملت‌های اروپا، به صورت رسمی آغاز شود.

ایران در نخستین و سومین دوره (در سال ۱۹۶۴) از جام ملت‌های آسیا حضور نداشت.

دومین دوره – ناکامی در صعود

دومین دوره جام ملت‌های آسیا در حالی در شهر سئول با دومین قهرمانی کره جنوبی همراه شد که تیم ملی ایران در اولین حضورش با ارائه بازی‌هایی پر نوسان، در همان دور مقدماتی حذف شد و راهی به مرحله نهایی رقابت‌ها پیدا نکرد.


در مرحله مقدماتی چهار تیم ایران، اسرائیل، هندوستان و پاکستان برگزار کننده دیدارهای منطقه غرب آسیا بودند. مسابقاتی که شهریور ۱۳۳۸ در ورزشگاه مهاراجه شهر کرالای هندوستان برگزار شد.


ایران که با پیروزی ۳ بر صفر بر اسرائیل، مسابقات را به خوبی آغاز کرده بود، با دو شکست ۴-۱ مقابل پاکستان و ۳-۱ مقابل هندوستان، دور رفت را به پایان رساند.


در دور برگشت، ایران ابتدا با اسرائیل به تساوی یک بر یک رضایت داد و سپس با نتایج ۴ بر یک بر پاکستان و ۲ بر یک مقابل هندوستان به پیروزی دست یافت. این پیروزی‌ها به ایران کمکی نکرد و در نهایت با هفت امتیاز در رده دوم گروه قرار گرفت تا از راهیابی به مرحله بعدی بازمانده و اسرائیل با هشت امتیاز نماینده غرب آسیا در دومین دوره جام ملت‌های آسیا باشد.


مرحوم عباس حجری در بازی برگشت با پاکستان سه گل به ثمر رساند تا نخستین "هت تریک" (۳ گل در یک دیدار توسط یک بازیکن) تاریخ فوتبال ایران به نام او ثبت شود.


حمید برمکی، ناصر حاجی مختار، کامبیز جمالی و پرویز دهداری از دیگر ستارگان ۵۰ سال قبل فوتبال ایران بودند.

چهارمین دوره – آغاز دهه طلایی

هیچ کس فکرش را هم نمی‌کرد تیمی که سال ۱۹۶۴ در جام ملت‌های آسیا غایب بود، دوره بعدی را با قهرمانی به پایان برساند و ۱۰ سال متمادی، حرف اول و آخر فوتبال آسیا را بزند.


چهارمین دوره مسابقات جام ملت‌های آسیا با حضور ۵ تیم در ورزشگاه امجدیه تهران (شیرودی کنونی) برگزار شد. پیش از آغاز مسابقات، کنفدراسیون فوتبال آسیا تغییراتی در قوانین برگزاری رقابت‌ها ایجاد کرد. به این ترتیب که علاوه بر تیم میزبان و تیم قهرمان دور قبل، سه تیم برتر مناطق غرب، شرق و مرکز آسیا، جواز حضور در مرحله نهایی را کسب کردند تا جام چهارم، برخلاف سه دوره گذشته با حضور پنج تیم برگزار شود.


حضور ۱۴ تیم در مرحله مقدماتی و پیوستن ژاپن به تیم‌های حاضر، از اتفاقات تازه در برگزاری مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا بود.


در مرحله مقدماتی و در منطقه غرب آسیا، تیم‌های برمه، کامبوج، پاکستان و هندوستان قرار داشتند. برمه در بازی نخست این مرحله که سال ۱۹۶۷ برگزار شد، ۲ بر صفر بر هندوستان، نایب‌قهرمان دوره گذشته غلبه کرد و شگفتی‌ساز شد. هندوستان در بازی دوم که حیثیتی هم بود، با پاکستان به تساوی یک بر یک رسید؛ در بازی آخر اما ۳ بر یک مغلوب کامبوج شد تا با قرار گرفتن در رده چهارم، از راهیابی به مرحله نهایی باز بماند.


برمه با غلبه بر هر سه حریفش و با ۶ امتیاز به عنوان تیم برتر این گروه به مرحله نهایی صعود کرد. در منطقه آسیای مرکزی البته طبق تقسیم‌بندی کنفدراسیون آسیا، هنگ کنگ با ۸ امتیاز و صعودی مقتدرانه، نماینده این منطقه در جام چهارم باشد.


ناکامی‌های تیم کره جنوبی در جام ملت‌های آسیا، در مرحله مقدماتی این جام هم ادامه داشت و با قرار گرفتن در رده سوم شرق آسیا نتوانست به مسابقات نهایی راه یابد.


مرحله نهایی از تاریخ بیستم تا ۲۹ اردیبهشت سال ۱۳۴۷ و به صورت دوره‌ای برگزار شد. ایران در حالی میزبان چهارمین دوره جام ملت‌های آسیا شد که با هدایت محمود بیاتی و تلفیقی از بازیکنان مطرحش در المپیک ۱۹۶۴ توکیو و جوانان جویای نام، پا به رقابت‌ها گذاشته بود.


شاگردان بیاتی در بازی افتتاحیه هنگ‌کنگ را شکست دادند و در بازی دوم با ۴ گل از سد تایوان گذشتند. بلیت‌های یک ریالی و علاقه مردم به فوتبال باعث شده بود در هر بازی تیم ملی در این مسابقات حدود ۳۰ هزار تماشاگر به ورزشگاه بروند.


ایران سپس ۳ بر یک مقابل برمه پیروز شد تا شکست در فینال بازی‌های آسیایی ۱۹۶۶ بانکوک را جبران کند.

41429403773953437562.jpg

ایستاده از چپ: حسین کازرانی، ناصر حجازی، غفور جهانی، نصرالله عبدالهی، حسن نایب آقا، محمد صادقی. نشسته از چپ: حسن نظری، علی پروین، آندرانیک اسکندریان، ابراهیم قاسم‌پور، حسن روشن. تیم ایران در سال ۱۹۷۷ در ورزشگاه آزادی، پیش از بازی با استرالیا. ایران این دیدار را با یک گل به سود خود به پایا نبرد و به جام جهانی ۱۹۷۸ صعود کرد

اسرائیل مهم‌ترین و آخرین حریف ایران بود که ۲۹ اردیبهشت ۱۳۴۷ در ورزشگاه امجدیه با گل‌های ‌همایون بهزادی (۷۵) و پرویز قلیچ‌خانی (۸۶)، پیروزی یک بر صفر را با شکست ۲ بر یک عوض کرد.


عزیز اصلی، مهراب شاهرخی، جعفر کاشانی، حسن حبیبی (کاپیتان)، مصطفی عرب، پرویز قلیچ‌خانی، حسین فرزامی، فریبرز اسماعیلی، حسین کلانی، اصغر شرفی (همایون بهزادی) و اکبر افتخاری، بازیکنان ایران در این مسابقه بودند.


ملی‌پوشان ایران در این دوره نهایت با ۸ امتیاز، جام قهرمانی را نصیب خود کردند. همایون بهزادی هم با ۴ گل زده آقای گل جام لقب گرفت. برمه با توجه به برتری یک بر صفر مقابل اسرائیل، با ۵ امتیاز به نایب‌قهرمانی رسید. اسرائیل هم بالاتر از تایوان، روی سکوی سوم ایستاد.

21388618902558424216.jpg

علی پروین

پنجمین دوره – دفاع از عنوان قهرمانی


میزبانی پنجمین دوره جام ملت‌های آسیا در سال ۱۹۷۲ به تایلند واگذار شد. این کشور میزبان بازی‌های آسیایی ۱۹۶۶ و ۱۹۷۰ نیز بود و مشارکت چشمگیری در توسعه ورزش آسیا داشت.


ایران به عنوان قهرمان دوره گذشته در مرحله مقدماتی شرکت نکرد و با هدایت محمد رنجبر، در مرحله نهایی جام حضور یافت.


با افزایش یک تیم به تعداد تیم‌های شرکت کننده در مرحله نهایی، دیدارهای این مرحله با حضور ۶ تیم و در قالب دو گروه ۳ تیمی برگزار شد. برای نخستین بار، تیم‌های عربی کویت، بحرین، لبنان، سوریه و عراق در مرحله مقدماتی حضور یافتند.


در رقابت‌های مقدماتی شرق آسیا، در دیدار نهایی تایلند ۴ بر ۲ کامبوج را شکست داد و مالزی هم در مسابقه رده‌بندی از سد اندونزی گذشت. در منطقه غرب آسیا هم عراق در دیدار نهایی با یک گل از سد کویت گذشت و تیم نخست منطقه غرب آسیا شد.


همچنین با انصراف اسرائیل، کره جنوبی هم جواز حضور در این رقابت‌ها را کسب کرد تا در کنار ایران، قهرمان دوره گذشته، تایلند میزبان مسابقات، عراق و کویت نمایندگان غرب آسیا و اندونزی نماینده شرق آسیا، پس از یک دوره غیبت، در پنجمین دوره جام ملت‌های آسیا حضور داشته باشد.

97003126316420992952.jpg

ناصر حجازی، دروازه‌بان سابق تیم ملی ایران که سابقه حضور در جام ملت‌های آسیا را هم در کارنامه دارد

در مرحله نهایی با توجه به اینکه قهرمان این مسابقات راهی جام جهانی کوچک در برزیل می‌شد، همه تیم‌ها برای قهرمانی برنامه‌ریزی کرده بودند.


همانند مرحله گروهی، شش تیم‌حاضر در این رقابت‌ها ابتدا در تک دیدار، برابر هم قرار گرفتند تا گروه‌بندی‌ها را مشخص کنند. کره جنوبی و عراق به تساوی بدون گل رسیدند ولی عراق در نهایت با نتیجه ۴ بر ۲ در ضربات پنالتی پیروز شد و در گروه A قرار گرفت. ایران هم با گل‌های حسین کلانی و صفر ایرانپاک بر کامبوج پیروز شد و با عراق هم‌گروه شد. تایلند هم با شکست ۲ بر صفر برابر کویت، به گروه A آمد.


تیم ایران در بازی نخست این مرحله ابتدا با هت تریک حسین کلانی بر عراق پیروز شد و با توجه به اینکه در دیگر دیدار این گروه عراق و تایلند به تساوی رسیدند، صعودش به مرحله بعد قعطی شد.


در بازی صدرنشینی و در حالی که از بازیکنان ایران خواسته شده بود برابر میزبان شکست بخورند، نفرات تیم ایران در ۱۰ دقیقه پایانی مسابقه با درخشش علی جباری و هت تریک او، باخت ۲ بر صفر را با شکست ۳ - ۲ عوض کردند و با ۴ امتیاز و به عنوان تیم نخست به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد.


جعفر کاشانی از ملی‌پوشان اسبق ایران، در خصوص آن بازی می‌گوید: «شب قبل از بازی تیمسار مکری، رئیس وقت فدراسیون، به همراه چند نفر از بازیکنان تیم ملی در اتاقم جلسه گذاشت و به ما گفت بازی را به تایلند واگذار کنیم تا این تیم به دور بعد راه پیدا کند. اما غیرت و انگیزه بازیکنان اجازه نداد این حرکت را قبول کنیم.»


در گروه B کره جنوبی در بازی دوم از کویت شکست خورد، البته با توجه به پیروزی ۴ بر صفر کامبوج بر کویت، این تیم با تفاضل گل بهتر نسبت به کامبوج به عنوان تیم برتر گروه به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد؛ کامبوج دوم شد و کویت از دور مسابقات کنار رفت.


در مرحله نیمه‌نهایی، ایران با گل‌های صفر ایرانپاک و پرویز قلیچ‌خانی بر کامبوج پیروز شد و در دیدار نهایی هم در حالی که با کره جنوبی در وقت قانونی به تساوی یک بر یک رسیده بود، با گل دقیقه ۱۰۸ حسین کلانی موفق به شکست این تیم شد تا برای دومین مرتبه فاتح این جام معتبر شود. علی جباری در دقیقه ۴۸ گل نخست ایران را به ثمر رسانده بود.


ایران مقابل کره جنوبی، با این ترکیب به میدان رفت: ناصر حجازی، ابراهیم آشتیانی، اکبر کارگرجم، مجید حلوایی، مصطفی عرب (کاپیتان)، علی جباری (مهدی مناجاتی)، پرویز قلیچ‌خانی، جواد قراب، حسین کلانی، غلامحسین مظلومی (صفر ایرانپاک) و همایون بهزادی.

ششمین دوره – آخرین قهرمانی

15840878597349062730.jpg

تیم ایران در سال ۱۹۷۸ در ورزشگاه "پرنس پارک" شهر پاریس، پیش از بازی برابر فرانسه. این دیدار را فرانسه ۲ بر یک برد. علی پرروین در این مسابقه کاپیتان تیم ملی ایران بود (نشسته، دوم از راست)

ایران با قهرمانی در ششمین دوره جام ملت‌های آسیا که در ورزشگاه‌های آزادی و باغشمال تهران و تبریز برگزار شد، نخستین و تنها تیم قاره لقب گرفت که سه بار متوالی فاتح این جام شده است.


قرار بود این جام با حضور ۹ تیم برگزار شود اما با انصراف عربستان، کره شمالی و تایلند، جام ششم بار دیگر با شرکت ۶ تیم ایران (قهرمانی دوره قبل و میزبان) چین، عراق، کویت، مالزی و یمن انجام شد. باز هم کره جنوبی با حذف‌شدن در مرحله مقدماتی، نخستین شگفتی این جام را رقم زد.


مرحله مقدماتی با حضور ۲۱ تیم برگزار شد اما در گروه اول منطقه غرب آسیا با انصراف تیم‌های بحرین، لبنان، سوریه و پاکستان، دو تیم کویت و یمن بدون برگزاری مسابقه راهی مرحله نهایی شدند.


در گروه ‌دوم چهار تیم‌عراق، عربستان، قطر و افغانستان حضور داشتند که عراق به عنوان تیم نخست گروه راهی مرحله نهایی شد. عربستان هم به عنوان تیم دوم به جام ششم صعود کرد.


در گروه C مالزی به عنوان تیم برتر گروه راهی مرحله نیمه‌نهایی شد. تایلند هم در یک بازی حساس، کره جنوبی را شکست داد تا ضمن حذف نایب‌قهرمان دوره گذشته، به عنوان تیم دوم این گروه صعود کند.


در بازی‌های گروه D و جالب‌ترین نتایج، چین ۱۰ بر یک بر برونئی پیروز شد و کره شمالی با نتایج مشابه یک بر صفر ژاپن و سنگاپور را شکست داد. چین از سد ژاپن گذشت و کره شمالی هم در ضربات پنالتی با نتیجه ۱۱ بر ۱۰ هنگ کنگ را شکست داد. کره شمالی با پیروزی در بازی پایانی بر چین، تیم برتر این گروه لقب گرفت.


در مرحله نهایی، ایران با هدایت حشمت مهاجرانی که جانشین فرانک اوفارل ایرلندی شده بود، در بازی نخست با گل‌های ناصر نورایی و حسن روشن مقابل عراق پیروز شد.


جشنواره گل در برابر یمن باعث صعود مقتدرانه ایران به مرحله نیمه‌نهایی شد. غلامحسین مظلومی هت تریک کرد، علیرضا عزیزی و ناصر نورایی هر کدام دو بار و علیرضا خورشیدی ۸ گل ایران را در این بازی به ثمر رساندند.


چین که برای نخستین مرتبه در مرحله ‌نهایی جام ملت‌های آسیا حضور یافته بود، در بازی‌های گروه خود که در تبریز انجام می‌شد، با مالزی مساوی شد و به کویت باخت تا به عنوان تیم دوم گروه، در بازی ضربدری به مصاف ایران برود.

73826429292301604014.jpg

حسن روشن، ملی‌پوش سابق تیم فوتبال ایران

چین در مرحله نیمه‌نهایی مقاومت جانانه‌ای مقابل ایران به نمایش گذاشت و توانست در وقت قانونی دروازه‌اش را بسته نگه دارد، اما علیرضا خورشیدی در دقیقه ۱۰۰ طلسم دروازه چین را شکست و حسن روشن در دقیقه ۱۱۹ تیر خلاص را شلیک کرد تا ایران به دیدار نهایی صعود کند.


مسابقه نهایی با حضور بیش از ۱۰۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی برگزار شد. کویت حریف ایران در فینال بود و داور سوئیسی هم بازی را قضاوت می‌کرد. در دقیقه ۷۱ ضربه ایستگاهی دیدنی علی پروین سومین قهرمانی متوالی را به فوتبال ایران هدیه کرد.


ایران در این دوره ۱۳ گل به ثمر رساند اما با درخشش منصور رشیدی هیچ گلی را دریافت نکرد تا مقتدرانه فاتح جام ششم شود. این آخرین حضور فوتبال ایران در فینال جام ملت‌های آسیا بود.


درگیری شدید بازیکنان کویت و عراق در مسابقه نیمه‌نهایی که با برتری ۳ بر ۲ کویت در وقت اضافه همراه بود، این بازی را به یکی از جنجالی‌ترین مسابقات تاریخ جام ملت‌های آسیا تبدیل کرد.


ترکیب ایران در دیدار پایانی به این شرح بود: منصور رشیدی، آندرانیک اسکندریان، حسن نظری، بیژن ذوالفقارنسب، نصر‌الله عبداللهی، پرویز قلیچ‌خانی (کاپیتان)، علی پروین، ابراهیم قاسم پور، ناصر نورایی (غلامحسین مظلومی)‌، علیرضا خورشیدی و حسن روشن.


مهدی رستم‌پور
تحریریه: پارسا بیات
دویچه وله
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا