• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملت های آسیا | قطر 2011

عملکرد ایران در جام ملت های آسیا را چگونه پیش بینی می کنید؟

• Total voters
    89
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
*طبق هماهنگي‌هاي به عمل آمده جواد خياباني ديدار 2 تيم ايران و عراق را گزارش مي‌كند.
چه خوب !
من یکی فقط میتونم گزارش باخت احتمالی تیم ملی رو با گزارش مستر خیابانی تحمل کنم :D

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
سلام/ نمیدونم این خبر کسی گذاشته یا نه. اما جالبه :

این مربی زاپاس هرگز فرسوده نمیشود.

ژوزه پسيرو اخراج شد؛ ناصرالجوهر مربي عربستان شد

اتحاديه فوتبال عربستان ژوزه پسيرو را از سمت مربي‌گري تيم ملي اين کشور برکنار کرد و ناصرالجوهر را به جاي او برگزيد.

پسیرو ماه‌ها بود تحت فشار شدید انتقادات قرار داشت و شکست مقابل سوریه در جام ملت‌های آسیا آخرین ضربه را به او وارد کرد.

در بیانیه اتحادیه فوتبال عربستان آمده است: «ژوزه پسیرو را پس از شکست امروز اخراج کردیم و ناصر الجوهر ماموریت ما را در جام ملت‌ها ادامه خواهد داد.»

عربستان که سه بار فاتح جام ملت‌های آسیا شده از مدعیان قهرمانی بود، اما با دو گل عبدالرزاق الحسین مقابل سوریه شکست خورد.

پسیرو پس از ناکامی در رساندن عربستان به جام جهانی زیر تیغ تیز انتقادات قرار داشت و پس از آن رابطه خوبی با رسانه‌های عربستان نداشت.

الجوهر در سال 2000 به طریقی مشابه جانشین میلان ماچالا در جام ملت‌های آسیا شد و تیمش را به فینال برد، جایی که آنها به ژاپن باختند.

او همچنین در جام جهانی 2002 هدایت تیم را به عهده داشت. او در سال 2008 پس از اخراج هلیوس دوس آنخوس دوباره مربی عربستان شد ولی پس از باخت به کره شمالی استعفا داد.

الجوهر که در دوران بازی مدافع بود به خوبی به تیم انگیزه می‌دهد، هرچند که او هم در یک سال آخری که مربی عربستان بود با رسانه‌ها صحبت نکرد. او در دو سال گذشته مشاور فنی تیم بوده است.

شاهزاده سلطان بن فهد بن عبدالعزیز، رییس اتحادیه فوتبال عربستان در این اخراج نقشی کلیدی داشته است. او پس از بازی با پسیرو دیدار کرده بود و گفت: «کیفیت بازیکنان آن طور که می‌خواستیم نبود. آنها با جان و دل بازی نکردند. من بازیکنان را مقصر می‌دانم و مربی را اخراج کردم. این برای عربستان سعودی پذیرفتنی نیست. مربی زمان کافی برای انجام کاری بی‌نقص و کامل داشت؛ بیش از یک سال و نیم.»

اینا هم دیگه مسخرشو در اوردن
تا یه باخت میارن زود مربیشونو اخراج می کنن
البته با این مربی به جام جهانی هم نتونسته بودن برن ولی اقلا صبر نکردن تورنمنت تموم بشه بعد بندازنش بیرون
فکر کنم میانگین حضور مربیان در تیم ملی عربستان از یک سال هم کمتر باشه

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
البته با این مربی به جام جهانی هم نتونسته بودن برن ولی اقلا صبر نکردن تورنمنت تموم بشه بعد بندازنش بیرون
ديوانه هستند ها
استاد تعويض مربي هستند

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
استرالیا حریفشو گل بارون کرد تا این استرالیاییها باشن که برای قاره آسیا آبروداری بکنن !! (البته اگر جزو این قاره حساب بشن :D)

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اومدم بگم کشور دوست و عزیز!!! سوریه ، پدر عربستان کثیف رو در آورد. الهی شکر که عربستان باخت.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
استرالیا حریفشو گل بارون کرد تا این استرالیاییها باشن که برای قاره آسیا آبروداری بکنن !! (البته اگر جزو این قاره حساب بشن :D)
هند كه تيم نيست
اولين باره داره مي ياد توي جام

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
هند كه تيم نيست
اولين باره داره مي ياد توي جام
کاری به اونا ندارم تیم استرالیا زیبا و پرقدرت بازی کرد میشد راحت فوتبال پیشرفته و انگلیسیشونو دید
تو مسابقه نگاه میکنی یا آمارو ارقام پیدا میکنی ؟!
دلم واقعاً برای اونا که از باخت عربستان خوشحالنو فکر میکنن یکی به نفعشون شده میسوزه البته خودم هم قبلاً این فکرارو میکردم که الان پشیمونم ...

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
کاری به اونا ندارم تیم استرالیا زیبا و پرقدرت بازی کرد میشد راحت فوتبال پیشرفته و انگلیسیشونو دید
تو مسابقه نگاه میکنی یا آمارو ارقام پیدا میکنی ؟!
دلم واقعاً برای اونا که از باخت عربستان خوشحالنو فکر میکنن یکی به نفعشون شده میسوزه البته خودم هم قبلاً این فکرارو میکردم که الان پشیمونم ...
درسته
سبك استراليا متفاوته
حالا بايد منتظر بازي فردا نشست
تا ديد تيم پر مدعاي ايران چي مي كنه !!!!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
استرالیا ترکوند

امیدوارم اگر ایران نشد استرالیا قهرمان بشه به خاطر مربی آلمانیش

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
خدا رو شكر عربستان از كشور دوست !!!!‌ سوريه باخت !

هر اتفاقي بيافته مهم نيست فقط عربستان حذف بشه .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
استرالیا چند تا زد ؟
البته هند که حریفی نیست

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

البته همیشهه م موفق بوده :دی اون سری هم عوض کردن تیم رسید فینال ملتهای اسیا

کلا ناصر جوهر اچارفرانسه عربستانه :دی

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ژاپن و عربستان رقیبای ما هستن چون مثل ایران سه بار قهرمان شدن باید دعا کنیم حداقل اگر ما قهرمان نشدیم یه تیمی غیر از اینا بشه !

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
عربستان نيست ... بزارين اولين بازي عراق رو ببينيم . كره ، عراق ، ژاپن ... اينا به نظرم ميتونن قهرمان باشن.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عربستان نيست ... بزارين اولين بازي عراق رو ببينيم . كره ، عراق ، ژاپن ... اينا به نظرم ميتونن قهرمان باشن.
تو اون استرالیا به اون عظمتو اصلاً حساب نمیکنی ؟! بابا تو دیگه کی هستی

من روی حرفم هستم اول استرالیا خیلی شانس داره بعد هم ژاپن

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
اولین بار بود گزارشگر بحرین لفظ لایی رو بکار برد انگار بی تجربه بود :لوول
نمی دونم چرا بقییه گزارشگرها خودشون رو کنترل می کنند میگند((بین 2 پا)):دی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پخش تصاوير قهرماني عراق بين دو نيمه بازي كره جنوبي و بحرين

بين دو نيمه ديدار تيم‌هاي كره جنوبي و بحرين تصاوير قهرماني تيم ملي فوتبال عراق از اسكوربرد ورزشگاه پخش شد.

ديدار تيم‌هاي كره جنوبي و بحرين از گروه سوم جام ملت‌هاي آسيا از ساعت 19:45 به وقت ايران ‌و در ورزشگاه 25 هزار نفري بن جاسم الغرافه آغاز شد و در پايان با نتيجه 2 بر يك به سود كره جنوبي به پايان رسيد.

* بازيكنان كره جنوبي بين دو نيمه وارد زمين شدند و گرم كردند.

* تابلوهاي تبلغياتي بين دو نيمه به زمين آورده شد و تصاوير قهرماني تيم ملي فوتبال عراق در دوره قبل جام ملت‌ها از اسكوربرد ورزشگاه پخش شد.

* ماموران حاضر در ورزشگاه با هر فردي كه در داخل سيگار مي‌كشيد به شدت برخورد مي‌كردند. از بلندگوي ورزشگاه هم اعلام شد كه كشيدن سيگار ممنوع است. اين موضوع شامل حال خبرنگاران نيز شد.

* خبرنگاران بحريني پس از دريافت گل دوم بسيار ناراحت و نااميد شدند.
علي شيخ محمد، خبرنگار روزنامه الراي، به فارس گفت: مي‌دانيم كه اين نسل جديد فوتبال بحرين براي گرفتن جاي بازيكنان بزرگ به تجربه و زمان نياز دارند، به همين دليل ما بايد از سرمربي خود حمايت كنيم.

* در نيمه دوم كره هجومي‌تر بازي را آغاز كرد و تماشاگران كره نيز برخلاف نيمه اول هيجان و شور بيشتري داشتند.

* تعداد تماشاگران اين بازي 6669 نفر از بلندگوي ورزشگاه اعلام شد.

* بعد از آنكه مدافع بحرين نتوانست توپ ساده‌اي را به خوبي كنترل كند با اعتراض شديد شريدا، سرمربي بحرين مواجه شد.

* سرمربي كره‌جنوبي به دليل بازي خشن بازيكنان به شدت به داوري اعتراض كرد.

* 5 دقيقه آخر مسابقه خيلي تماشايي شده بود به طوري كه هر لحظه امكان به ثمررسيدن گل از سوي هر 2 تيم وجود داشت.

* در پايان مسابقه بازيكنان دور زمين مصاحبه كردند. با بهترين بازيكن زمين هم مصاحبه‌اي صورت گرفت.

* حسين بابا، بازيكن شماره 17 بحرين مصدوم شد و با پاي لنگان از زمين خارج شد.

* آخر بازي بازيكنان كره به سوي تماشاگران خودي رفتند و از آنها به خاطر حمايتشان تشكر كردند.

* كو جا چئول كه به عنوان بهترين بازيكن ميدان معرفي شده بود هنگام دريافت جايزه‌اش كه از سوي اسپانسر مسابقات به وي اهدا شد، توپ بازي را امضا كرد.
اين ديدار در پايان با نتيجه 2 بر يك به سود كره جنوبي خاتمه يافت

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
امروز استاد خیابانی گزارش بازی رو به عهده داره حتماً منتظر یکی از گزارش ها ماندگارش باشید
اینم گوشه ای از گزارشهای تماشایی استاد
ebcc77dc7236.gif

http://www.4shared.com/video/77jPg-IA/khiyabani__1_.html

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اميدوارم تساوي امارات و كره باقي بمونه
به نفع ايرانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا