• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام کنفدراسیونها2009-آفریقای جنوبی

به نظر شما قهرمان این دوره جام کنفدراسیون ها کدام تیم خواهد شد؟

• آفریقای جنوبی

Votes: 0 0.0%
  • آمریکا

• مصر

• عراق

• نیوزلند

• Total voters
    32
  • Poll closed .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
:blink: دقیقا ژاوی چه تقصیری در دو گل داشت؟ گل دوم که صد در صد اشتباه راموس بود. واقعا در حد یک مدافع لیگ بلغارستان کار کرد. گل اول هم توپ درست به وسط دروازه زده شد، با ضرب نه چندان وحشتناکی. نمیگم کاسیاس "مقصر" بود ولی 'بهترین دروازه بان دنیا' باید چنین توپی رو میگرفت!

اشتباه که فقط توپ آخر نیست ...
وقتی شما یک بازی تیمی انجام می دهید تمام حرکات , رفتار , حتی کلام شما در تیمتون تاثیر دارد .
ممکن هست شما فریاد بزنید فلان بازیکن را بگیر و بازیکن هم تیمی به آن سمت برود و شما تشخیص اشتباه داده باشید .

اگر دو تا گل را از کمی پیشتر مرور کنید می بینید که هر دو تاگل روی پاس های اشتباه ژاوی ( بازیکنی که دیگر بازیکن ها روش حساب می کنند * ) شروع میشه .

* : وقتی میگیم بازیکن ها روی یک بازیکن حساب می کنند بدین معنی است که مثلا وقتی توپ به ژاوی میرسد فابرگاس فرار میکند به سمت جلو و تیم در فاز حمله قرار میگیرند چون مطمئن هستند که ژاوی اشتباه نمی کند .
( این یعنی اعتماد تیمی ) وقتی ژاوی پاس اشتباه می دهد با توپ را ساده از دست می دهد , حال تیم در یک وضعیت بحرانی قرار میگیرد که بازیکن های جلو او نمی توانند برگردند و پشت سری ها هم از نظر روانی آمادگی را ندارند .

در مورد گل اول , وقتی که اجازه می دهید مهاجم شوت بزند این مقصر سبستم دفاعی است , نه دروازه بان

هر چند توی دوگل این تیم اسپانیا بود که مقصر بود , اشتباهات از یک جا شروع ( در گل اول و دوم ژاوی ) و به یک جا ختم می شود ( کاسیاس گل اول - راموس گل دوم )

hollywoodland

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هه هه ... من كه قبلشم گفته بودم اگر اسپانيا زور بردن امريكا رو داشت بعد بيايد دب دبه كب كبه كنيد

نامشم تو شرط بندي هستش ... سوسكه اسپانيا ... البته اينم بگم مخصوصا اسپانيا 2 تا خورد از امريكا

كه نياد فينال 10 تا بخوره

از توئ بعيده بگي آفريقا مارو بزنه ... من حتي حاضرم تو فينال شرط ببندم برزيل با تفاضل 2 گل ميبره

يعني 2-0 3-1 يا هر چي با 2 گل ... كسي خواست ببنده

السلام

من دوست دارم با شما سره پول شرط ببندم :

شرایط و مواد شرط :

1. اگر برزیل به فینال نرفت شما باختی

2.اگر برزیل با تفاضل 2گل در فینال نبرد شما باختی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب برزیل در یه بازی نفس گیر با گل زیبای دنی الوز در دقیقه 90 تونست افریقای جنوبی رو شکست بده و به فینال صعود کنه.

فینال: برزیل امریکا

رده بندی: اسپانیا افریقای جنوبی

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برزیل برزیل که میگفتن این بود؟؟ افریقا کرده بودش تو قوطی.

تیم دوم اسپانیا 2-0 افریقا رو برده بود. دی:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب افریقای جنوبی هم متحول شده بود

مثل امریکا که خیلی فرق کرده بود نسبت به بازیهای دور اول

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
به نظر من بیشتر از اینکه آفریقای جنوبی پیشرفت کرده باشه این برزیل بوده که ضعیف شده!

این برزیل 30-40 درصد برزیل واقعی هم نیست و مسلما با این سطح بازی توی جام جهانی هم موفقیتی به دست نمیاره!

دیشب هم که دیدیم چطور برد!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
السلام

من دوست دارم با شما سره پول شرط ببندم :

شرایط و مواد شرط :

1. اگر برزیل به فینال نرفت شما باختی

2.اگر برزیل با تفاضل 2گل در فینال نبرد شما باختی

آقا ببنديم ... برزيل كه رفت فينال پس شما باختي :p شرط سر چي بود ؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نکته جالب بازی دیشب میزان توان بدنی و دوندگی بازیکن های آفریقای جنوبی بود.
اگه یادم مونده باشه team average حدود 9.8 کیلومتر بود و میزان دوندگی کل تیم حدود 108 کیلومتر. دروازه بان که دوندگی نداره پس هر بازیکن حدود 10-11 کیلومتر دویده.
جالب اینه که آخرای بازی باز هم خوب می دویدن.
اما من خیلی دوست دارم بدونم این آمارها در مورد تیم های باشگاهی یا تیم ملی ایران چطور هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در باشگاه های ایران فکر نکنم بالای 6 کیلومتر دوندگی باشه

hollywoodland

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ببنديم ... برزيل كه رفت فينال پس شما باختي :p شرط سر چي بود ؟

السلام یا حبیبی

احبی شما گفتی برزیل قهرمانه

ن 2بند نوشتم:

2.اگر برزیل فینال نبرد هم شما باختی

انصافی بیا از کم شروع کنیم . من قیمت الپایه : 10000 تومان

قبولا ؟؟

ختم الکلام بالپیروزی
.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نکته جالب بازی دیشب میزان توان بدنی و دوندگی بازیکن های آفریقای جنوبی بود.
اگه یادم مونده باشه team average حدود 9.8 کیلومتر بود و میزان دوندگی کل تیم حدود 108 کیلومتر. دروازه بان که دوندگی نداره پس هر بازیکن حدود 10-11 کیلومتر دویده.
جالب اینه که آخرای بازی باز هم خوب می دویدن.
اما من خیلی دوست دارم بدونم این آمارها در مورد تیم های باشگاهی یا تیم ملی ایران چطور هست.
کاملا تایید میشه . خیلی جالب بود .

من یک نکته کوچیک رو توضیح بدم : اون عددی که اعلام میشه میزان حرکت بازکن ها با توپ و بدون توپ هست . حتی قدم زدن های معمولی هم حساب میشه . در نتیجه این رقم مربوط به دروازه بان ها هم هست .
به صورت میانگین دروازه بان ها در طول بازی 2 تا 5 کیلومتر راه میرن . ( یه آمار این چنینی راجب ینس لمن منتشر شد )
به هرحال دروازه بان هیچوقت ثابت نمی ایسته و جلو و عقب میاد .

اما توی دو بازی نیمه نهایی اتفاقی افتاد که من مدت ها پیش یک مقاله ازش توی تاپیکم گذاشتم .
( Momentum یا به زبون خودمون انگیزه )​

یک باره دیگه به من ثابت شد که یک تیم ضعیف چه طوری با انگیزه بالا میتونه یک تیم قوی رو ببره . واقعا این یک اتفاق فوق العاده هست که توی فوتبال کسی قدرش رو نمیدونه .

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
کاملا تایید میشه . خیلی جالب بود .

من یک نکته کوچیک رو توضیح بدم : اون عددی که اعلام میشه میزان حرکت بازکن ها با توپ و بدون توپ هست . حتی قدم زدن های معمولی هم حساب میشه . در نتیجه این رقم مربوط به دروازه بان ها هم هست .
به صورت میانگین دروازه بان ها در طول بازی 2 تا 5 کیلومتر راه میرن . ( یه آمار این چنینی راجب ینس لمن منتشر شد )
به هرحال دروازه بان هیچوقت ثابت نمی ایسته و جلو و عقب میاد .

برای دروازه بان زیاد نیست؟ یعنی گاهی اوقات به اندازه نصف یه بازیکن دوندگی داره ؟(یا راه میره؟)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
برای دروازه بان زیاد نیست؟ یعنی گاهی اوقات به اندازه نصف یه بازیکن دوندگی داره ؟(یا راه میره؟)
راه میره ...
ببین وقتی تیم توی حمله هست دروازه بان تا جلوی محوطه جریمه یا نصفه زمین خودی جلو میاد و همونجا قدم میزنه ( چیزی حدود 20 متر ) وقتی که تیم میاد عقب اون هم عقب میره و این کار بارها و بارها توی طول بازی تکرار میشه

دروازه بان به خاطز نداشتن تحرک مداوم بدنش زود سرد میشه که با قدم زدن سعی در گرم نگهداشتن بدن میکنند .... ( حتی گاها دیدیم که نرمش میکنند )

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
راه میره ...
ببین وقتی تیم توی حمله هست دروازه بان تا جلوی محوطه جریمه یا نصفه زمین خودی جلو میاد و همونجا قدم میزنه ( چیزی حدود 20 متر ) وقتی که تیم میاد عقب اون هم عقب میره و این کار بارها و بارها توی طول بازی تکرار میشه

دروازه بان به خاطز نداشتن تحرک مداوم بدنش زود سرد میشه که با قدم زدن سعی در گرم نگهداشتن بدن میکنند .... ( حتی گاها دیدیم که نرمش میکنند )

جالبه .

در رابطه با تاپیک : به امید روزی که ایران را هم تو این مسابقات ببنیم.( میدونم الان میگید آرزو بر جوانان عیب نیست !)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
السلام یا حبیبی

احبی شما گفتی برزیل قهرمانه

ن 2بند نوشتم:

2.اگر برزیل فینال نبرد هم شما باختی

انصافی بیا از کم شروع کنیم . من قیمت الپایه : 10000 تومان

قبولا ؟؟

ختم الکلام بالپیروزی
.

حبيبي چرا انت البن و الاخراج شدي ؟ الحبيبي ان قبول ... پايه 30000 ... القبول ؟ يا الانصراف ؟

ايضا اينجانب بالپيروزي ... انت كي و كجا پول رو ميريزي به حسابم ؟

Leonardo.Cruise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حبيبي چرا انت البن و الاخراج شدي ؟ الحبيبي ان قبول ... پايه 30000 ... القبول ؟ يا الانصراف ؟

ايضا اينجانب بالپيروزي ... انت كي و كجا پول رو ميريزي به حسابم ؟

سلام

واقعی میگید یا الکی

من شرط 35000 میبندم که برزیل با تفاضل 2گل آمریکا رو نمیبره

شماره حسابتو بده . من هم پخ میکنم

فقط باید مردونه قول بدید

ایها الناس شاهد هستند

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام

واقعی میگید یا الکی

من شرط 35000 میبندم که برزیل با تفاضل 2گل آمریکا رو نمیبره

شماره حسابتو بده . من هم پخ میکنم

فقط باید مردونه قول بدید

ایها الناس شاهد هستند

آقا تعداد پستهات كمه ... من هستم اما اگه باختي يهو غيبت ميزنه با يك يوزد جديد ... اگر ثابت كني اگر باختي

به عهدت وفا ميكني من هستم

اما شرطي كه ميبنديم اينجوريه ... اگر برزيل برد ... من 15 هزار تومن ميبرم ... اگر با تفاضل 2 تا برد

من 35 هزار تومن ميبرم و اگر مساوي كرد يا باخت شما 35 هزار تومن ميبري

Leonardo.Cruise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا تعداد پستهات كمه ... من هستم اما اگه باختي يهو غيبت ميزنه با يك يوزد جديد ... اگر ثابت كني اگر باختي

به عهدت وفا ميكني من هستم

اما شرطي كه ميبنديم اينجوريه ... اگر برزيل برد ... من 15 هزار تومن ميبرم ... اگر با تفاضل 2 تا برد

من 35 هزار تومن ميبرم و اگر مساوي كرد يا باخت شما 35 هزار تومن ميبري

سلام

بعدا بهت میگم در مورد پستهام

نه دیگه نشدا . زرنگ شدی

اگر برزیل برد با اختلاف یک گل و یا باخت یا در پنالتی باخت یا به پنالتی رسید شما باختی 15000 تومن بده من

اگر برزیل با اختلاف 2گل یا بیشتر برد من به شما 15000 میدم

35000 زیاد و میدونم شما هم نمیدی اگر با اون شرایط ببازی

خوبه ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام

بعدا بهت میگم در مورد پستهام

نه دیگه نشدا . زرنگ شدی

اگر برزیل برد با اختلاف یک گل و یا باخت یا در پنالتی باخت یا به پنالتی رسید شما باختی 15000 تومن بده من

اگر برزیل با اختلاف 2گل یا بیشتر برد من به شما 15000 میدم

35000 زیاد و میدونم شما هم نمیدی اگر با اون شرایط ببازی

خوبه ؟

به قول يك يار قديمي كه چند وقتيه نيستش : عئيز دلم من اينجوري باهات ميبندم ... اگر برزيل با تفاضل 1 گل برد

اصلا فسخ ... خوبه ؟ يعني نه شما بردي نه من ... اگر بردش من 35 ميبرم ... اگر مساوي كرد يا باخت

شما 35 ميبري ... ديگه بهتر از اين Offer نميتونم بهت بدم

و من 100 % ميدم ... 1300 و خورده اي نامه دارم از سال 2006 هم عضو هستم ... پس شك نكن كه اعتبار خودم

از همه چيز برام مهم تره ... شما هم اگر ثابت كني كه باختي باي باي نميكني و در نميري بگو

;)

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
از رونان و سایر دوستانی که در تاپیک در حال شرط بندی هستند خواهش می کنم به موضوع تاپیک توجه داشته باشند .
با توجه به موضوع تاپیک و اینکه اینگونه شرط بندی های پولی جایی در فروم نداره دوستان اگر علاقمند به ادامه بحث هستند در پی ام ادامه بدن . ضمن اینکه پستهای نامربوط به تاپیک پاک خواهد شد. با تشکر

بالا