امروز زمان قرعه کشی وبلاگ ما (از 30 تیر تا 6 شهریور) فرا رسید و مهلت دوستان برای گرفتن جایزه 66.6 دلاری تموم شد. تا ساعت 12 ظهر هم صبر کردیم و ساعته 12 ظهر تمام اسامی رو یادداشت کردیم و آمده قرعه کشی شدیم.
براساس اطلاعیه ما مبنی بر اینکه افرادی که دوست دارن می توانند در زمان قرعه کشی حضور یابند تنها 2 نفر از دوستان موفق به هماهنگی شدن و تشریف آوردن که کمتر از انتظار ما بود و مثل اینکه گرفتاری های روزمره اجازه فعالیت های این چنینی رو نمیدهد.
نام اختصاری دوستانی که تونستیم با ها شون هماهنگ کنیم و حضور یافتن عبارت بود از: آقا کمال و آقای هاشمی.
محل قرعه کشی در پارک سنگی ساعته 6 بود.
جزئیات مراسم قرعه کشی:
بر اساس میل دوستان که گفته بودن: چرا ساعته 6 صبح آخرین زمان شرکت در قرعه کشی است و از ما خواسته بودن که تا بعد از ظهر هم به دوستان وقت بدیم و ... ما تا ساعته 12 ظهر صبر کردیم ولی بیشتر برامون مقدور نبود، چون با دوستان هماهنگ شده بود و روزه قبل بهشون میل زده بودیم. کل دوستانی که میل زده بودن 4 تا بود که یکی از آنها خانوم و 3 تا دیگه مرد بودن که متأسفانه از این تعداد فقط 2 نفر آمده بودن که کلی هم بچه های با حالی هستن و از آشنای باهاشون خیلی خورسند شدیم.
من (بهروز) نزدیک بود نتونم برم و فقط قرار بود از سایت ما آقا صادق بره ولی نمی تونستم این جلسه رو بی خیال شوم به همین خاطر هر دو باهم رفتیم.
آقا خیلی عالی بود، و جای همه شما خالی، کلی باهم فامیل شدیم و بعد از کلی صحبت های مختلف در باره پول دار شدن و کلی آیه یأس خوندن من و ... بالاخره این قرعه کشی رو انجام دادیم و برنده جایزه 66.6 دلاری ما مشخص شود
برنده جایزه 66.6 دلاری 6 شهریور ما آقای:
yaser_eshgh
ما به ایشان تبریک میگیم و من به ایشان میل زدم و وقتی شماره ایگلدش چک شد و مشکلی نداشت تا 4 شنبه این مبلغ به حساب ایشون ریخته میشه و در وبلاگ بهروز چک آن را می گذارم.
من به ایشان تبریک میگم و به شما که برنده این جایزه نشدید هم میگم که بدونید شما هم برنده هستید و سوده 26% پولتون رو از گلدن استار میگیرید و همین که این سایت رو شناختیم و به بیراهه نرفتیم همگی برنده هستیم، بزودی جوایز دیگه ای رو هم می گذاریم که با مشورت و راهنمای شما دوستان این جوایز رو تعیین میکنیم و چون جوایز ما بر حسب سرمایه گذاری است شما که در این دوره سرمایه گذاری کردین باز هم می تونید در قرعه کشی بعد شرکت کنید.
ممنون از همتون
منتظر میل شما و پیشنهادات شما هستیم.
برای آشنایی با سایت Golden Star به وبلاگ بهروز تشریف بیارید. Golden Star سایت مطمئنی است که به پول شما روزانه 1% تا 2% پول می دهد.
همیشه شاد و بهروز
سایت بهروز:
http://behrouzkasb110.blogspot.com/
لینک عضویت در گلدن استار:
http://www.golden-star.biz/?ref=sadeghm