• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جایگاه خودمون تو گوگل رو چگونه بفمیم؟

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
گوگل مانیتور و cuterank با فارسی هیچ مشکلی ندارند. webceo و ranktracker برخی از گزارش هاشون با فارسی کار نمیکنه.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
گوگل مانیتور و cuterank با فارسی هیچ مشکلی ندارند. webceo و ranktracker برخی از گزارش هاشون با فارسی کار نمیکنه.

پس در مواقع "cuterank" میشه انتخاب خوب ما.

آقا ای ول دستت درد نکنه خیلی عالی بود من عاشق شیراز و شیرازیهام و شیرازی بنامام. البته خودم بچه اهوازم تا حالا شیراز هم نرفتم:Dولی هرچی دوست اینترنتی خوب دارم شیرازیه.

این هم لینک صفحه برای دانلود شاید دوستان بخوان استفاده کنن:

http://cuterank.net/ld/startup.html

Last edited:

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
اگه با تغییر آی پی وقتی سرچ می کنیم نتیجه ها متغیر بود این دلیلش چی میتونه باشه؟

دلیلش این هست که سرورهای گوگل در مکان های مختلف دیتابیس های متفاوتی دارند و نتایج گوگل بر اساس آی پی، مکان شما، سابقه جستجوهای قبلی و... متفاوت هست. اگر شما یک عبارت را در دو مکان مختلف جستجو کنید نتایج متفاوتی خواهند داشت و باید هم همینطور باشه.

فرض کنید میخواهید به دنبال پیتزا فروشی در گوگل بگردید، گوگل زمانی خوب عمل میکنه که بر اساس مکان شما بهترین پیتزا فروشی ها رو نشون بده. حتی در webmaster tools ابزاری برای مشخص کردن منطقه جغرافیایی وجود داره برای همین موضوع. (البته در سطح کشور)

Hosein Err0r

Registered User
لایک‌ها
88

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
یه پلاگین هم بود برای وردپرس seo rank reporter

نمیدونم برای فارسی هم کار میکنه یا نه ولی خیلی خوب بود با نمودار صعود و نزول رو توی رتبه ها نشون میداد

ESETNOD.BIZ

Registered User
لایک‌ها
64
چند تا نرم افزار برای اینکار وجود داره. که بهترین هاشون به صورت زیر هستند:

ranktracker
google monitor
webceo
cuterank.net

هر 4 نرم افزاری که گفتم نسخه رایگان دارند. به غیر از گوگل مانیتور بقیه را می توانید نسخه غیر رایگانشون را هم تهیه کنید.

cuterank بسیار عالیه

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
متاسفانه فقط یه سایت رو میشه باهش رد گیری کرد . کسی از دوستان نمیدونه نسخه کاملشو چطور میشه بدست اورد؟

گوگل مانیتور محدودیت تعداد سایت نداره، اما خب گرافیکش ضعیف هست که فکرنمیکنم خیلی مهم باشه.

بالا