به نقل از Kako :
راستي ادعاي مولتي مديا ! MediaMonkey رو ديدي ؟
در ضمن حدود 70 مگه ! حواسم نبود ! اسم سايتش herosoft.com هست كه چينيه ! اسم نرم افزار هم
Decoder Blaster 2001 XP است . نميدونم از كجا دارمش ولي دانلود نكردم .
هاااان.پاورقی
من تو اين خطا نيستم.... يه چيزي پرونديم:blink: الكس كه اصلا مال ديار كفره نه ايتاليا چي پروندم خودمم نمدونم.اصلا ما فقط همون كچله رو ميشناسيم و بس

خوب شد....
كه اونم حَسَبِ حافظه 8 بایتي اسمش گاهي اوقات به ذهن شريف نمياد
از اين hero اينHerosoft HeroVideo 3000 خيلي چيز خداييه.مخصوصا اگه بخاي سيدي درب و داغون رو اونم با سيدي رام داغون تر ببيني

سيدي رام من يه1 سال پيش تا حالا سر سيدي تصويري نازميكردند

با هر چي ميخواستيم يه سيدي ببينيم اونم بينوا قاط ميزد :wacko: .تا اينكه اين hero به دادمون رسيد.نميدونم چه جوري سيدي رامو رام!! ميكنه ناقلا ... اصلا چه ربطي داره نميدونم :blink: خلاصه كلام فقط با اين بابا سيدي اجرا ميشه. تازه يه سريUtility باحال هم داره به اضافه Fast HTTP Downloader: خلاصه اين كمپاني چيني آآآشي بيد واس خودش

با یه سری چیزای دیگه از همین hero که از اونا خوشم نیومد ولی این بلسترو نه ندارم.ایشالا یه دو سه ماه دیگه خبر تموم شدن دانلودشو بهت میدم هر دفعه یه 500 تاشو میریم ببینیم چی میشه.نمیدونی الان تو لیست این Download Accelerator یه شونصد تا نرم افزار نصفه وسط زمین و هوا دارن رو سر و کاه هم راه ميرن . یه سریشونو اصلا یادم نیست چي هستن.خلاصه ماییم و دایال آپ و.....
اون MediaMonkey رو هم نمیدونم یه چیزی تو همین مایه ها یه بار دانلود کردم فقط MONKEY اش یادمه و یادمه که خوشم نیومد بعد از کلی دانلود کردن UNINSTALL کردم رفت

.حالا بگو این که تو میگی چیچی هست اصلا؟ بعدشم بگو چند مگه تا خبرشو چند ماه دیگه بهت بدم