• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جدول حقوق و دستمزد سال 1401 قانون کار و بیمه تامین اجتماعی

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
یه دوره گردش حساب برام اومد مربوط به 1400 که باید تا مهر 1401 پرداخت کنم اینمبلغ 450 تومن گردش حساب رو برای چی اضافه کردن؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
در نیمه اول سال جدید شاهد بلعیده شدن دستمزد کارگران توسط اَبَرتورم خواهیم بود

آقا این خزعبلات رو بندازید دور! کدام دستمزد؟ عملا تو دنیای واقعی دستمزدی که کارفرما به کارگر داره میده اصلا تابع حقوق کار نیست. پزشک به منشیش نهایتا میخواد 3 تومان بده اونم بدون بیمه. اکثر جاها که داره توافقی قرار داد بسته میشه. خیلی جاها هم به طرف دارن 1-2 تومن میدن.

این کارگرهای بخش های خصولتی دیدن کارمندهای دولت زیادی همه چی دارند، گفتند ما هم یه چیز برای خودمون درست کنیم. این حقوق مال کارگرهای نفت بهران (وابسته به بنیاد متضعفان) یا دیگر نهادهای خصولتی دیگه است که دارن بشکن میزنن، وگرنه شما بری تو یه مغازه یا موسسه یا مطب کارکنی به طرف بگی بیا بهم حق مسکن بده با اردنگی میندازتت بیرون (n)

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
ی مورد پمپ بنزین هست
طبق قانون کار پرداخت میکنه
بعد دستگاه کارت خوان گذاشته بقیه حقوق رو باید پس بدی
آخر سال هم باید رضایت محضر ی بدی باید تمام حقوق و مزایا و سنوات

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دیگه چه شغل هایی هست که اینجوری بیمه رد میکنن بدون یکروز کار؟ با این تفاسیر در هر شغلی ممکنه همچین حرکتی . بیست سال بیمه ازت نپرسه پس کجایی چرا یکروز نانوایی نبودی و خمییر از نزدیک ندیدی تو زندگی ت :unsure:
آژانس , بازرس بیاد میگن رفته تریپ ;)

یا اینکه به بازرس شیتیل میدن !

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
آژانس , بازرس بیاد میگن رفته تریپ ;)

یا اینکه به بازرس شیتیل میدن !

من نفهمیدم فایده این کار چیه؟

تامین اجتماعی در نهایت برای رد شدن بیمه میگه باید 30 درصد حداقل حقوق وزارت کار پرداخت بشه! حالا فرض کن من برم پیش عموم تو نانوایی کار کنم. خب به جای اینکه خودم 30 درصد رو پرداخت کنم، عموم پرداخت میکنه من باید پولش رو به عموم پس بدم. در حقیقت پارتی بازی خاصی اینجا مطرح نیست، مگر برای یک سری مشاغل خاص.

کاری عبث و بیهوده است.

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
ی سری از شغل ها تخفیف های خیلی خوبی داره
مثل خادم مسجد
یا اتحادیه وانت بارها
یا بهزیستی برای معلولین
اگر از این مشاغل پیدا کنید خوب وگر نه خویش فرما یا آزاد یا اینکه اصلا جایی پیدا کنید از حقوق کم کنه یا خودتان پرداخت کنید اصلا منطقی نیست
امسال که خیلی هم بالا رفته به نظر ١٢٠٠ شد حق بیمه

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
حقوق بازنشستگی مادام العمر بدون کار کردن

داداش، طبق قانون تامین اجتماعی، شما باید 30 درصد حقوق وزارت کار رو پرداخت کنی تا تامین اجتماعی تمامی خدمات بازنشستگی رو به شما بده! حالا این 30 درصد رو می خوای خودت پرداخت کن که بهش میگن (خویش فرما) یا میری جایی کار می کنی که میشه کارگری و کارفرما اکثر سهم این 30 درصد رو به تامین اجتماعی میده.

این چیزی که شما میگی، یعنی یه عمو، دایی، دوست آشنایی سسخلی پیدا کردی، که حاضره سهم 30 درصد رو به مدت سی سال بده و نه از شما پولی بگیره و نه از شما کاری بکشه.

من این رو درک نمی کنم!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
داداش، طبق قانون تامین اجتماعی، شما باید 30 درصد حقوق وزارت کار رو پرداخت کنی تا تامین اجتماعی تمامی خدمات بازنشستگی رو به شما بده! حالا این 30 درصد رو می خوای خودت پرداخت کن که بهش میگن (خویش فرما) یا میری جایی کار می کنی که میشه کارگری و کارفرما اکثر سهم این 30 درصد رو به تامین اجتماعی میده.

این چیزی که شما میگی، یعنی یه عمو، دایی، دوست آشنایی سسخلی پیدا کردی، که حاضره سهم 30 درصد رو به مدت سی سال بده و نه از شما پولی بگیره و نه از شما کاری بکشه.

من این رو درک نمی کنم!
برادر شما اصلا مطلب رو نگرفتی , شما همش داری سمت کارگر رو می بینی , سمت دولت و بیمه رو ببین

از نظر قانون بیمه , کسی که در جایی شاغل نیست نمتونه حق بیمه پرداخت کنه , چرا ؟

چون پرداخت حق بیمه , دولت رو موظف میکنه که بعد از 30 سال به اون شخص مادام العمر حقوق بازنشستگی بده

شما خودت یه دو دوتا چهارتا بکن , فرضا شخصی ماهیانه 1 میلیون تومن به بیمه حق بیمه میده , در سال میشه 12 میلیون , 30 سال میشه 360 میلیون , بماند که حق بیمه زیاد میشه , فرضی رقم رو رند کردم

بعد از 30 سال هم بازنشسته میشه , حالا دولت باید مادام العمر به اون شخص 3-4 میلیون حقوق بازنشستگی بده , یعنی دولت باید سه برابر چیزی که گرفته رو پس بده (چون فرضی هست بحث تورم هم فاکتور بگیر)

تازه علاوه بر حقوق بازنشستگی شما خدمات درمانی هم به این هزینه هایی که میوفته گردن دولت اضافه کن

جریان بازرسی هم بخاطر همین موضوع هست , بیمه هر از گاهی بازرس میفرست تا ببینه افرادی که اسمشون در لیست رد شده واقعا در اون محل کار میکنند یا خیر

اگر به قول شما از نظر بیمه فرقی نداشت که کی مبلغ رو پرداخت میکنه که دیگه اصلا بازرس نمیفرستاد تا مطمئن بشه , پولشو میگرفت میرفت پی کارش

تا اونجا هم که من اطلاع دارم اون بیمه خویش فرما رقمش پایین تر از این بیمه کارفرما هست , بازنشستگی کمتری هم داره

در غیر اینصورت اگر به همین سادگی که شما میگی بود که فقط حق بیمه میدادم و دولت و بیمه هم به شخمشون هم نبود که شاغلی یا نه که ملت سیستم رو دور نمیزدن !

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
برادر شما اصلا مطلب رو نگرفتی , شما همش داری سمت کارگر رو می بینی , سمت دولت و بیمه رو ببین

از نظر قانون بیمه , کسی که در جایی شاغل نیست نمتونه حق بیمه پرداخت کنه , چرا ؟

چون پرداخت حق بیمه , دولت رو موظف میکنه که بعد از 30 سال به اون شخص مادام العمر حقوق بازنشستگی بده

شما خودت یه دو دوتا چهارتا بکن , فرضا شخصی ماهیانه 1 میلیون تومن به بیمه حق بیمه میده , در سال میشه 12 میلیون , 30 سال میشه 360 میلیون , بماند که حق بیمه زیاد میشه , فرضی رقم رو رند کردم

بعد از 30 سال هم بازنشسته میشه , حالا دولت باید مادام العمر به اون شخص 3-4 میلیون حقوق بازنشستگی بده , یعنی دولت باید سه برابر چیزی که گرفته رو پس بده (چون فرضی هست بحث تورم هم فاکتور بگیر)

تازه علاوه بر حقوق بازنشستگی شما خدمات درمانی هم به این هزینه هایی که میوفته گردن دولت اضافه کن

جریان بازرسی هم بخاطر همین موضوع هست , بیمه هر از گاهی بازرس میفرست تا ببینه افرادی که اسمشون در لیست رد شده واقعا در اون محل کار میکنند یا خیر

اگر به قول شما از نظر بیمه فرقی نداشت که کی مبلغ رو پرداخت میکنه که دیگه اصلا بازرس نمیفرستاد تا مطمئن بشه , پولشو میگرفت میرفت پی کارش

تا اونجا هم که من اطلاع دارم اون بیمه خویش فرما رقمش پایین تر از این بیمه کارفرما هست , بازنشستگی کمتری هم داره

در غیر اینصورت اگر به همین سادگی که شما میگی بود که فقط حق بیمه میدادم و دولت و بیمه هم به شخمشون هم نبود که شاغلی یا نه که ملت سیستم رو دور نمیزدن !
مزایا دیگه ای هم داره... :D
سبد کالا و یارانه های معیشتی، کمک‌های دولتی.. :D

چون استعلام ساده از تامین اجتماعی و کارگرها و حداقل بگیرهاست (با توجه به لیست بیمه)

نمونه ساده :
کسانی که خودشون کارگر ساختمانی جا زدن (کارگر نما ها، گداهای مدرن)
بیمه کارگر ساختمانی کردن، خدمات اجتماعی و کمک‌های دولتی که باید به دست این قشر زحمت می‌رسید، راحت به جیب زدن... :D

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
IMG_20220330_212655_960.jpg
جدول بیمه مشاغل آزاد، اختیاری و خویش فرما

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
جلسه شورایعالی کار(کم کردن حقوق کارگران) بدون نتیجه خاتمه یافت.
جلسه شورایعالی کار بدون نتیجه خاتمه یافت.

به گزارش خبرنگار ایلنا، جلسه فوری شورایعالی کار که از ساعت ۱۶ امروز در محل وزارت کار برگزار شده بود، بدون نتیجه خاتمه یافت.

موضوع نشست، اصلاح مصوبه مزدی امسال با هدف کم کردن افزایش مزد کارگران سایر سطوح بوده و ظاهراً قرار است فردا نشستی در همین رابطه با معاون اول رئیس جمهور برگزار شود.

نتیجه نشست فردا می‌تواند تعیین کننده باشد.

نکته:
تهدید دولت توسط کارفرمایان برای اخراج و تعدیل کارگران ، پرداخت حقوق بیکاری و فشار به سازمان تامین اجتماعی

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
بیمه اختیاری با نرخ 27 درصد شده ماهانه 1400

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
اکثر کارفرماها زیر بار این افزایش دستمزد نمیرن

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان
من بیمه مشاغل آزاد رو 318 تومن پرداخت میکردم تا انتهای سال 1400 (نرخ 12 درصد)
امسال برای فروردین ماه رو سیستم زده بود 328 تومن که 3 درصد افزایش داشت و خوشحال بودم که زیاد افزایشی نداشته
اما امروز که اومدم برای ماه بعد رو پرداخت کنم سیستم یه بدهی 190 تومنی برام ثبت کرده بود برای فروردین ماه که توضیحش اینه مابه تفاوت پولی که فروردین ریخته بودمه و یک مبلغ 518 تومن هم برای اردیبهشت برام ثبت شده بود

به عبارتی امسال برای هر ماه رو 518 برای بیمه مشاغل آزاد در نظر گرفتن که دقیقا 63 درصد افزایش پیدا کرده نسبت به سال گذشته
نرخم هم 12درصد بوده

موضوع چیه 63 درصد افزایش داشته
من متوجه نشدم
کسی هست راهنمایی کنه ؟

Last edited:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دوستان
من بیمه مشاغل آزاد رو 318 تومن پرداخت میکردم تا انتهای سال 1400 (نرخ 12 درصد)
امسال برای فروردین ماه رو سیستم زده بود 328 تومن که 3 درصد افزایش داشت و خوشحال بودم که زیاد افزایشی نداشته
اما امروز که اومدم برای ماه بعد رو پرداخت کنم سیستم یه بدهی 190 تومنی برام ثبت کرده بود برای فروردین ماه که توضیحش اینه مابه تفاوت پولی که فروردین ریخته بودمه و یک مبلغ 518 تومن هم برای اردیبهشت برام ثبت شده بود

به عبارتی امسال برای هر ماه رو 518 برای بیمه مشاغل آزاد در نظر گرفتن که دقیقا 63 درصد افزایش پیدا کرده نسبت به سال گذشته
نرخم هم 12درصد بوده

موضوع چیه 63 درصد افزایش داشته
من متوجه نشدم
کسی هست راهنمایی کنه ؟
جدولش رو چند پست بالاتر پرویزخان گذاشتن دیگه

بالا