obamast
Registered User
یه دوره گردش حساب برام اومد مربوط به 1400 که باید تا مهر 1401 پرداخت کنم اینمبلغ 450 تومن گردش حساب رو برای چی اضافه کردن؟
در نیمه اول سال جدید شاهد بلعیده شدن دستمزد کارگران توسط اَبَرتورم خواهیم بود
آژانس , بازرس بیاد میگن رفته تریپدیگه چه شغل هایی هست که اینجوری بیمه رد میکنن بدون یکروز کار؟ با این تفاسیر در هر شغلی ممکنه همچین حرکتی . بیست سال بیمه ازت نپرسه پس کجایی چرا یکروز نانوایی نبودی و خمییر از نزدیک ندیدی تو زندگی ت
آژانس , بازرس بیاد میگن رفته تریپ
یا اینکه به بازرس شیتیل میدن !
حقوق بازنشستگی مادام العمر بدون کار کردنمن نفهمیدم فایده این کار چیه؟
حقوق بازنشستگی مادام العمر بدون کار کردن
برادر شما اصلا مطلب رو نگرفتی , شما همش داری سمت کارگر رو می بینی , سمت دولت و بیمه رو ببینداداش، طبق قانون تامین اجتماعی، شما باید 30 درصد حقوق وزارت کار رو پرداخت کنی تا تامین اجتماعی تمامی خدمات بازنشستگی رو به شما بده! حالا این 30 درصد رو می خوای خودت پرداخت کن که بهش میگن (خویش فرما) یا میری جایی کار می کنی که میشه کارگری و کارفرما اکثر سهم این 30 درصد رو به تامین اجتماعی میده.
این چیزی که شما میگی، یعنی یه عمو، دایی، دوست آشنایی سسخلی پیدا کردی، که حاضره سهم 30 درصد رو به مدت سی سال بده و نه از شما پولی بگیره و نه از شما کاری بکشه.
من این رو درک نمی کنم!
مزایا دیگه ای هم داره...برادر شما اصلا مطلب رو نگرفتی , شما همش داری سمت کارگر رو می بینی , سمت دولت و بیمه رو ببین
از نظر قانون بیمه , کسی که در جایی شاغل نیست نمتونه حق بیمه پرداخت کنه , چرا ؟
چون پرداخت حق بیمه , دولت رو موظف میکنه که بعد از 30 سال به اون شخص مادام العمر حقوق بازنشستگی بده
شما خودت یه دو دوتا چهارتا بکن , فرضا شخصی ماهیانه 1 میلیون تومن به بیمه حق بیمه میده , در سال میشه 12 میلیون , 30 سال میشه 360 میلیون , بماند که حق بیمه زیاد میشه , فرضی رقم رو رند کردم
بعد از 30 سال هم بازنشسته میشه , حالا دولت باید مادام العمر به اون شخص 3-4 میلیون حقوق بازنشستگی بده , یعنی دولت باید سه برابر چیزی که گرفته رو پس بده (چون فرضی هست بحث تورم هم فاکتور بگیر)
تازه علاوه بر حقوق بازنشستگی شما خدمات درمانی هم به این هزینه هایی که میوفته گردن دولت اضافه کن
جریان بازرسی هم بخاطر همین موضوع هست , بیمه هر از گاهی بازرس میفرست تا ببینه افرادی که اسمشون در لیست رد شده واقعا در اون محل کار میکنند یا خیر
اگر به قول شما از نظر بیمه فرقی نداشت که کی مبلغ رو پرداخت میکنه که دیگه اصلا بازرس نمیفرستاد تا مطمئن بشه , پولشو میگرفت میرفت پی کارش
تا اونجا هم که من اطلاع دارم اون بیمه خویش فرما رقمش پایین تر از این بیمه کارفرما هست , بازنشستگی کمتری هم داره
در غیر اینصورت اگر به همین سادگی که شما میگی بود که فقط حق بیمه میدادم و دولت و بیمه هم به شخمشون هم نبود که شاغلی یا نه که ملت سیستم رو دور نمیزدن !
مشاهده پیوست 1288030
جدول بیمه مشاغل آزاد، اختیاری و خویش فرما
جدولش رو چند پست بالاتر پرویزخان گذاشتن دیگهدوستان
من بیمه مشاغل آزاد رو 318 تومن پرداخت میکردم تا انتهای سال 1400 (نرخ 12 درصد)
امسال برای فروردین ماه رو سیستم زده بود 328 تومن که 3 درصد افزایش داشت و خوشحال بودم که زیاد افزایشی نداشته
اما امروز که اومدم برای ماه بعد رو پرداخت کنم سیستم یه بدهی 190 تومنی برام ثبت کرده بود برای فروردین ماه که توضیحش اینه مابه تفاوت پولی که فروردین ریخته بودمه و یک مبلغ 518 تومن هم برای اردیبهشت برام ثبت شده بود
به عبارتی امسال برای هر ماه رو 518 برای بیمه مشاغل آزاد در نظر گرفتن که دقیقا 63 درصد افزایش پیدا کرده نسبت به سال گذشته
نرخم هم 12درصد بوده
موضوع چیه 63 درصد افزایش داشته
من متوجه نشدم
کسی هست راهنمایی کنه ؟