rezadignity
کاربر تازه وارد
بله از اینجا میتونید ویدئو آپلود کنید.
http://video.google.com/
http://video.google.com/
به نقل از irgamer :کسی دعوتنامه جی میل داره بفرسته من هم بهش بلافاصله یه دعوتنامه از یه سایت دیگه که سی گیگ:blink: !!!! فضای رایگان میده بفرستم آره درست دیدید سی گیگ عجیبه نه غلام !!!اگه باور ندارید امتحان کنید جی میل دو سه گیگی بفرستید 30 گیگ کاسب شید
به ایمیل من بفرستید
ایمیل من :[email protected]
البته من ایمیلهای زیادی دارم که چهار تاش از همون سایت سی گیگیه
نه الان برای من که همین Gmail هست /بعضی از اکانت ها اینجوری می شن..نمیدونم چرا؟انگار از امروز هم gmail تبدیل شده به googlemail
اگر با IP انگلستان به جی میل لاگین کنید اینطوری میشه. احتمالا شما از پروکسی استفاده کردید.انگار از امروز هم gmail تبدیل شده به googlemail
تو ایران چه جوری آی پی انگلستان رو پیدا کنیم؟اگر با IP انگلستان به جی میل لاگین کنید اینطوری میشه. احتمالا شما از پروکسی استفاده کردید.
آیا در زمان ایجاد اکانت جدید، از طریق پروکسی یا نرم افزارهای عبور از فیلتر یا *** به اینترنت متصل نبودید؟ آیا انگلستان رو بعنوان کشور انتخاب نکردید؟تو ایران چه جوری آی پی انگلستان رو پیدا کنیم؟
من برای دوستم جی میل ست کردم اینجوری شده..تو ایران
خیلی عجیبه پس حتما یک شرکت خیلی قوی است که چنین کاری توانست بکندسایت خبری اندیشمندان: بر اساس شکایت یک شرکت آلمانی در دادگاه گوگل دیگر نمی تواند از نام تجاری Gmail یرای سرویس خود در اروپا استفاده کند.
به گزارش آی تی آنلاین ، Daniel Giersch موسس و مدیر ارشد این شرکت که از گوگل به دلیل شباهت نام تجاری ایمیل گوگل (Gmail) با نام تجاری این شرکت آلمانی که G-mail است شکایت کرد و توانست به موفقیت برسد و گوگل را در این صحنه شکست دهد.
گوگل بر اساس این حکم دیگر اجازه استفاده از دامنه gmail.com را ندارد و باید از دامنه دیگری استفاده کند که بر اساس تصمیمات گوگل دامنه googlemail.com به عنوان دامنه جایگزین انتخاب شده است.
بد نیست بدانید که این شرکت آلمانی که از دست گوگل شکایت کرده از دامنه gmail.de استفاده می کند و خدمات ایمیل برای مشتریان خود فراهم می کند.
سایت خبری اندیشمندان: بر اساس شکایت یک شرکت آلمانی در دادگاه گوگل دیگر نمی تواند از نام تجاری Gmail یرای سرویس خود در اروپا استفاده کند.
به گزارش آی تی آنلاین ، Daniel Giersch موسس و مدیر ارشد این شرکت که از گوگل به دلیل شباهت نام تجاری ایمیل گوگل (Gmail) با نام تجاری این شرکت آلمانی که G-mail است شکایت کرد و توانست به موفقیت برسد و گوگل را در این صحنه شکست دهد.
گوگل بر اساس این حکم دیگر اجازه استفاده از دامنه gmail.com را ندارد و باید از دامنه دیگری استفاده کند که بر اساس تصمیمات گوگل دامنه googlemail.com به عنوان دامنه جایگزین انتخاب شده است.
بد نیست بدانید که این شرکت آلمانی که از دست گوگل شکایت کرده از دامنه gmail.de استفاده می کند و خدمات ایمیل برای مشتریان خود فراهم می کند.