• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جديدترين اخبار از دنياي گوگل

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دنیس وانگ ( Dennis Hwang ) نام اصلی اش وانگ جونگ موک ( Hwang Jung-moak) جوانک 27 ساله از کره جنوبی، متولد شهر ناکس ویل در ایالت تنسی امریکا، زمانیکه تقریبا 5 سالش بود از امریکا به زادگاهش شهر واچیون Gwacheon در کره جنوبی برگشت و شش سال دبستان را در مدرسه دولتی Gwacheon و دو سال بعدش را در دبیرستان Munwon در همان شهر گذراند. خودش می گوید که شیطونی های دوران دبستان و دبیرستانش در کره جنوبی به او در خلق ایده های لوگوهایی که برای گوگل می سازد کمک می کنند.

در سال 1992 پدرش برای انجام یک دوره تحقیقی به امریکا رفت و دنیس و خانواده هم با او وارد امریکا شدند. در شش ماه اول، دنیس حتی یک کلمه انگلیسی هم بلد نبود و نمی توانست با همکلاسیها و معلمین ارتباط برقرار کند. او کم کم انگلیسی یاد گرفت. پدر مادرش به کره بازگشتند اما دنیس و برادرش برای ادامه تحصیل در امریکا ماندند.

گوگل در اوایل، طراحی لوگوهایش را به آرتیستها کنترات می داد. در سال 2000، لری پیج و سرگی برین (بنیانگذاران گوگل) برای دستکاری و بهبود لوگوی چهارم جولای (روز استقلال امریکا)، از دنیس که رشته تحصیلی اش هنر و طراحی بود و بعنوان یک دانشجو گاه گاهی در گوگل هم بعنوان دستیار وب مستر و نگهداری سیستم کار می کرد خواستند تا بعنوان دستیار آرتیست، روی آن لوگو کمی کار کند. برین و پیج می خواستند که لوگوها یک اسانس و تم خودمانی تری داشته باشند و از آن حالت خشک و رسمی فاصله بگیرند. کار دنیس مورد توجه گوگل قرار گرفت و اولین لوگویی که مستقلا طراحی کرد برای بزرگداشت روز باستیل( فرانسه ) بود.

حروف "O" و "L" را ساده ترین، و اولین "G" در گوگل را سخت ترین حروف برای استفاده در طراحی هایش می داند و تابحال از حرف "E" ، بخاطر اینکه در آخر Google است کمترین استفاده را کرده. مثلا همیشه از "L" بعنوان چوب پرچم یا مشعل یا آدم برفی استفاده می کند. از "O" هم بیشتر بعنوان کدو تنبل روز شکرگزاری، کره زمین، مدال صلح نوبل و پرچم کره جنوبی استفاده کرده.

بخش هنری گوگل فقط یک کارمند دارد و آن هم دنیس است که در کنار شغل اصلی اش بعنوان وب مستر، لوگوها را هم طراحی می کند. لوگوهای دنیس را میلیونها بازدید کننده منتقد دنبال می کنند و هربار که لوگویی می کشد هزاران انتقاد و عیب و ایراد یا تشویق دریافت می کند. وبلاگهای زیادی منتظرند ببینند او چه لوگوی جدیدی کشیده تا آن را ارزیابی کنند.

لوگوهای گوگل را مدیران گوگل هر چند ماه یکبار به مناسبتهای مختلف سفارش می دهند و نهایتا این سرگی برین است که با خیره شدن به لوگو و مالیدن دستش به چانه اش سبک سنگین و ارزیابی می کند و تایید یا رد می کند.

البته دنیس برای طراحی لوگوهایی که جنبه خبری دارند (مثل سفر به سیاره مریخ) فقط چند ساعت وقت دارد و برای دیگر لوگوها چند روز یا ماه ... لوگوهای مخصوص هر فرهنگ یا کشور را اکثرا فقط در سرچ باکس (دومین) ویژه همان کشور نمایش می دهند و کاربران سایر کشور/فرهنگها نمی توانند آن را ببینند. مثلا لوگوی نوروز را تقریبا فقط فارسی زبانها می بینند.

ویژگی اصلی لوگوها همانا خودمانی بودن و القای این احساس به بیننده است که صرفا ، نه با یک کامپیوتر و ماشین ، بلکه با آدمهایی از جنس خودشان طرفند.

http://wk.koreaherald.co.kr/SITE/data/img_dir/2002/03/22/200203220008.gif

منبع خبر

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
فکر نکنم خیلی خبر جدیدی باشه، اگر تکراریه ببخشید. من امروز اتفاقی به GMail با مرورگر وارد شدم(معمولا با POP کار میکنم) و از کنجکاوی New Features رو نگاه کردم دیدم زبان عربی و عبری به رابط کاربر Gmail اضافه شده و در صورت انتخاب اون امکان تغییر Direction پاراگراف به راست به چپ هم فراهم میشه:
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=40283
موفق باشید

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
کسی دعوتنامه جی میل داره بفرسته من هم بهش بلافاصله یه دعوتنامه از یه سایت دیگه که سی گیگ:blink: !!!!:eek: فضای رایگان میده بفرستم آره درست دیدید سی گیگ عجیبه نه غلام !!!اگه باور ندارید امتحان کنید جی میل دو سه گیگی بفرستید 30 گیگ کاسب شید
به ایمیل من بفرستید
ایمیل من :[email protected]
البته من ایمیلهای زیادی دارم که چهار تاش از همون سایت سی گیگیه

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از irgamer :
کسی دعوتنامه جی میل داره بفرسته من هم بهش بلافاصله یه دعوتنامه از یه سایت دیگه که سی گیگ:blink: !!!!:eek: فضای رایگان میده بفرستم آره درست دیدید سی گیگ عجیبه نه غلام !!!اگه باور ندارید امتحان کنید جی میل دو سه گیگی بفرستید 30 گیگ کاسب شید
به ایمیل من بفرستید
ایمیل من :[email protected]
البته من ایمیلهای زیادی دارم که چهار تاش از همون سایت سی گیگیه

frog

Registered User
لایک‌ها
36
کسی راجع به G2G چیزی شنیده
من تا همین حد میدونم که یه برنامه ای که با استفاده از gmail مثل برنامه های P2P کار میکنه با این تفاوت که فضای اشتراکی در آن اکنت جمیل است
اگه کسی میدونه در این باره منو راهنمایی کنه
مرسی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم یه مطلبی بگم شایدم تکرای باشه.چند روزی است جناب گوگل دانلودش رو برای ایرانی ها بسته مثل ویدو پلیر و ... نمی دونم شایدم تازه متوجه شدم.اما من قبل از اون دانلود می کردم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اگر با IP انگلستان به جی میل لاگین کنید اینطوری میشه. احتمالا شما از پروکسی استفاده کردید.
تو ایران چه جوری آی پی انگلستان رو پیدا کنیم؟

من برای دوستم جی میل ست کردم اینجوری شده..تو ایران

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
تو ایران چه جوری آی پی انگلستان رو پیدا کنیم؟

من برای دوستم جی میل ست کردم اینجوری شده..تو ایران
آیا در زمان ایجاد اکانت جدید، از طریق پروکسی یا نرم افزارهای عبور از فیلتر یا *** به اینترنت متصل نبودید؟ آیا انگلستان رو بعنوان کشور انتخاب نکردید؟

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
سایت خبری اندیشمندان: بر اساس شکایت یک شرکت آلمانی در دادگاه گوگل دیگر نمی تواند از نام تجاری Gmail یرای سرویس خود در اروپا استفاده کند.

به گزارش آی تی آنلاین ، Daniel Giersch موسس و مدیر ارشد این شرکت که از گوگل به دلیل شباهت نام تجاری ایمیل گوگل (Gmail) با نام تجاری این شرکت آلمانی که G-mail است شکایت کرد و توانست به موفقیت برسد و گوگل را در این صحنه شکست دهد.

گوگل بر اساس این حکم دیگر اجازه استفاده از دامنه gmail.com را ندارد و باید از دامنه دیگری استفاده کند که بر اساس تصمیمات گوگل دامنه googlemail.com به عنوان دامنه جایگزین انتخاب شده است.

بد نیست بدانید که این شرکت آلمانی که از دست گوگل شکایت کرده از دامنه gmail.de استفاده می کند و خدمات ایمیل برای مشتریان خود فراهم می کند.

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
سایت خبری اندیشمندان: بر اساس شکایت یک شرکت آلمانی در دادگاه گوگل دیگر نمی تواند از نام تجاری Gmail یرای سرویس خود در اروپا استفاده کند.

به گزارش آی تی آنلاین ، Daniel Giersch موسس و مدیر ارشد این شرکت که از گوگل به دلیل شباهت نام تجاری ایمیل گوگل (Gmail) با نام تجاری این شرکت آلمانی که G-mail است شکایت کرد و توانست به موفقیت برسد و گوگل را در این صحنه شکست دهد.

گوگل بر اساس این حکم دیگر اجازه استفاده از دامنه gmail.com را ندارد و باید از دامنه دیگری استفاده کند که بر اساس تصمیمات گوگل دامنه googlemail.com به عنوان دامنه جایگزین انتخاب شده است.

بد نیست بدانید که این شرکت آلمانی که از دست گوگل شکایت کرده از دامنه gmail.de استفاده می کند و خدمات ایمیل برای مشتریان خود فراهم می کند.
خیلی عجیبه پس حتما یک شرکت خیلی قوی است که چنین کاری توانست بکند
اما الان دومین gmail فعال است

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
و آما بعد..... http://docs.google.com

می خوای متونی که با نرم افزار آفیس (هم مایکروسافتیش، هم اپنش) ساخته شده رو بخونی؟ می خوای ویرایش کنی؟ آره؟ خب پول واسه چی؟

گوگل مجانی مجانی برات این کار رو انجام میده.... فقط در ازاش متن شما رو می خونه (البته به کسی نمیگه توش چی نوشتیا...) خلاصه گوگله دیگه... !
پول داره، زور داره، زور می گه!!!!

http://docs.google.com

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
پیرو مطلب پیشین... گفتم ییهو سوء تفاوت (!) پیش نیاد.

گوگل ویرایشش نمیکنه ها... نرم افزار آنلاین این کار رو در اختیارتون قرار میده تا شما خودتون ویرایشش کنی.
اگه دقت کرده باشید؛ در ایمیل هایی که حاوی اتچمنت متنی هستند یک گزینه جدید به نام Open as Google Document اضافه شده که اگه روش کلیک کنی به همین docs.google.com شما رو هدایت میکنه.

از مزایای دیگه ی این سیستم اینه که متون رو برای شما نگهداری میکنه و به این ترتیب کسی که مدام در سفره، مثلا خبرنگارا می تونن فایل هاشون رو اینجا قرار بدن و از هر جای دنیا بهشون دسترسی داشته باشن.

پایان شفاف سازی.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

چي حالي ميكند اين شركته:D
دومين مفت:D يعني براي اون شد

بالا