Persian Warrior
Registered User
- نوشتهها
- 296
- لایکها
- 9
درود به همه دوستان.
این تاپیک رو زدم تا شما رو با فروشگاه اینترنتی خودم آشنا کنم.
لازم به ذکر است که این تاپیک فقط و فقط جنبه اطلاع رسانی در مورد محصولات جدید سایت من رو داره،
به هیچ وجه از طریق این تاپیک سفارشی قبول نمیشه و فقط به سفارشاتی که روی سایت خودم ثبت شده ترتیب اثر داده میشه!
خواهش میکنم اگر سوالی دارید به صورت پیام خصوصی عنوانش کنید، چون در غیر این صورت پاسخی دریافت نمی کنید.
پیشاپیش بابت رعایت کردن موارد بالا از همه دوستان عزیز تشکر میکنم.
کافیه یه سر بهش بزنین، تا متوجه قیمت بسیار عالی و کیفیت بسیار بالای محصولات ما بشید.
درضمن تعداد محصولات ما به شرح زیر است:
PC : حاوی حدود 400 محصول
Xbox 360 : حاوی 110 محصول
و کلی محصول دیگه، فعلا در حال گذاشتن محصولات بر روی سایت هستیم، ولی در حال حاضر 90% محصولات جدید این دو پلتفرم روی سایت قرار داره!
سایت هر دو حالت خرید پستی و شتابی رو پشتیبانی میکنه.
زمان تحویل محصول هم حداکثر 48 ساعت پس از سفارش محصول است.
خوشحال میشم به سایت ما سر بزنید.
جدیدترین بازی های PC ، هر دیسک 700 تومان + کاور با کیفیت(به جرات میگم،ارزونترین در میان بقیه فروشگاه های اینترنتی!)
جدیدترین بازی های 360 ، 2000 تومان(شامل پک کريستال، کاور، ديسک T-Gate اورجينال + چاپ با بالاترين کيفيت روي ديسک)
و...
این تاپیک رو زدم تا شما رو با فروشگاه اینترنتی خودم آشنا کنم.
لازم به ذکر است که این تاپیک فقط و فقط جنبه اطلاع رسانی در مورد محصولات جدید سایت من رو داره،
به هیچ وجه از طریق این تاپیک سفارشی قبول نمیشه و فقط به سفارشاتی که روی سایت خودم ثبت شده ترتیب اثر داده میشه!
خواهش میکنم اگر سوالی دارید به صورت پیام خصوصی عنوانش کنید، چون در غیر این صورت پاسخی دریافت نمی کنید.
پیشاپیش بابت رعایت کردن موارد بالا از همه دوستان عزیز تشکر میکنم.
کافیه یه سر بهش بزنین، تا متوجه قیمت بسیار عالی و کیفیت بسیار بالای محصولات ما بشید.
درضمن تعداد محصولات ما به شرح زیر است:
PC : حاوی حدود 400 محصول
Xbox 360 : حاوی 110 محصول
و کلی محصول دیگه، فعلا در حال گذاشتن محصولات بر روی سایت هستیم، ولی در حال حاضر 90% محصولات جدید این دو پلتفرم روی سایت قرار داره!
سایت هر دو حالت خرید پستی و شتابی رو پشتیبانی میکنه.
زمان تحویل محصول هم حداکثر 48 ساعت پس از سفارش محصول است.
خوشحال میشم به سایت ما سر بزنید.
جدیدترین بازی های PC ، هر دیسک 700 تومان + کاور با کیفیت(به جرات میگم،ارزونترین در میان بقیه فروشگاه های اینترنتی!)
جدیدترین بازی های 360 ، 2000 تومان(شامل پک کريستال، کاور، ديسک T-Gate اورجينال + چاپ با بالاترين کيفيت روي ديسک)
و...
Last edited: