خیلی ستمه که پست آدم به خاطر احمد خاتمی ادیت باشه ، میخوام برم خودکشی کنم :upsided:اه... چرا پاکشون کردین...؟؟؟
حیف شد، کلی میخندیدیم.
لا اقل ادیتشون میکردید جناب منیجر این بخش.
خیلی ستمه که پست آدم به خاطر احمد خاتمی ادیت باشه ، میخوام برم خودکشی کنم :upsided:
به درود زندگی ...
دقیقا فکر کن بلوچی با داریوش صحنه *** هم بازی کنن
سه چهار تا پست بعد از مال خودم رو خوندم ، یکیشون فکر کنم مال خود شما بود که گفته بودی مونیکا یا شوهرش وینسنت کسل چه جوری راضی شده برای بازی تو این فیلم ...من فکر میکنم نمونه همچین آدم هایی تو سینمای ایران و دنیا هم وجود داره که در به در دنبال نقش های عجیب و غریب و تقریبا مشکل میگردن که ثابت کنن شهرت بازیگریشون به خاطر قیافه و یا صحنه های سکیسشون نیست . شخصا فکر میکنم خواهر بلوچی از خداش بوده تو همچین فیلمی بازی کنه .کاشکی فقط پست شما بود...
بعد شما بچه ها در تایید حرفتون کلی نوشتند. از جمله خودم.
همشون Shift+Delete شد!
سه چهار تا پست بعد از مال خودم رو خوندم ، یکیشون فکر کنم مال خود شما بود که گفته بودی مونیکا یا شوهرش وینسنت کسل چه جوری راضی شده برای بازی تو این فیلم ...من فکر میکنم نمونه همچین آدم هایی تو سینمای ایران و دنیا هم وجود داره که در به در دنبال نقش های عجیب و غریب و تقریبا مشکل میگردن که ثابت کنن شهرت بازیگریشون به خاطر قیافه و یا صحنه های سکیسشون نیست . شخصا فکر میکنم خواهر بلوچی از خداش بوده تو همچین فیلمی بازی کنه .
مهندس ، من خوشم نمیاد ازش ، به نظرم برای بحث کردن کاندیداهای خیلی بهتری وجود دارناستاد نظري در مورد بازي فاطيماگول در اين فيلم نداري ؟ دي
:blush:
سه چهار تا پست بعد از مال خودم رو خوندم ، یکیشون فکر کنم مال خود شما بود که گفته بودی مونیکا یا شوهرش وینسنت کسل چه جوری راضی شده برای بازی تو این فیلم ...من فکر میکنم نمونه همچین آدم هایی تو سینمای ایران و دنیا هم وجود داره که در به در دنبال نقش های عجیب و غریب و تقریبا مشکل میگردن که ثابت کنن شهرت بازیگریشون به خاطر قیافه و یا صحنه های سکیسشون نیست . شخصا فکر میکنم خواهر بلوچی از خداش بوده تو همچین فیلمی بازی کنه .
شهرت چیز غریبیه مخصوصا تو ینگه دنیا ، شاید ما شرقی ها هیچ وقت درکش نکنیم ...دقیقا موافقم.
مخصوصا با قسمت سکسیش.:blush:
یادمه که توی یه مصاحبه ازش شنیده بودم که همیشه دوست داشته در نقش فاحشه در فیلما ظاهر بشه.
البته دلیل صحت این مصاحبه نقش او در فیلم های چون مصائب مسیح، شوت دم آپ و مالنا و ... نیز بود که البته چقدر هم در ایفای این نقش خوب بازی میکرد.
من هم به این فکر افتادم که شاید با بازی تو این فیلم خواسته بگه که ما هم همچین خراب نداریم و از سینما یه چیزایی بیش از سکس حالیمونه!
من که شخصا بهش اعتقادی ندارم.
بجاش به نظر من بازیگرای دیگری هستند که قدرت بازیگریشون بسسیار بیشتر از جذبه سکسیشون هست. ناتالی پورت من، نیکول کیدمن و ... از جمله خاهر پاملا اندرسون! (این آخری شوخی بود).
من که شخصا فیلمایی که این بازیگر ها توشون بازی کنن رو بیشتر میپسندم. ولی از انتخاب زیرکانه بهمن قبادی هم نباید غافل بود.
چشه مگه؟ بهمن قبادی کسی هست که فیلم های "نیومانگ" و همچنین "کسی از گربه های ایرانی خبر ندارد" رو توی کارنامه ش داره..من که خیلی بهش اعتقاد دارم..آدمیه که کارش رو بلده.. کاش یه نقش به این بنده خدا فرزان دلجو هم می داد.طفلی چند ساله بدجوری دلش می خواد فیلم بازی کنه !:lol:
کلا از بهمن قبادی خوشم نمیاد . دچار خود شیفتگی هستش .
من جای بهروز بودم ، با قبادی همکاری نمیکردم .
این که ناراحتی نداره ، بگو بیاد پیش خودم یه کاری براش میکنم ... چه جور نقشی میخواد ؟ عشقی ، اکشن ، جنایی ، +18کاش یه نقش به این بنده خدا فرزان دلجو هم می داد.طفلی چند ساله بدجوری دلش می خواد فیلم بازی کنه !:lol:
شهرت چیز غریبیه مخصوصا تو ینگه دنیا ، شاید ما شرقی ها هیچ وقت درکش نکنیم ...
پ.ن : خواهر بلوچی مگه تو مصائب مسیح نقش مریم رو بازی نمیکرد ؟
میشه چندتا از این عناوین رو نام ببرین (منظورم موضوعش هست ، نه بازیگرش)
مرسی.
با اجازه من هم با حرف شما موافق نیستم اما فکر میکنم منظور من رو کمی اشتباه متوجه شدید.اتفاقا در این زمینه بنده موافق با حرف شما نیستم.
مگه من و شما از دیگران چی کم داریم که خودمون رو دست کم بگیریم و دیگران رو از ما بهترون خطاب کنیم.
مگه مونیکا بلوچی کی بود. یه آدم معمولی مثل من و شما که استعدادش کشف و پرورانده شد. همین...
به نظر من مشکل برمیگرده به (بلا نسبت دوستان) ضعف تربیتی جامعه.
بگذریم...
چی بگم که درد من یکی دوتا نیست...hno:
خیر دوست من. ایشون در نقش زن فاحشه ای بازی میکرد که عیسی اون رو از دست خاخام ها که در حال سنگسار او بودن نجات داد. عکسش هم گذاشتم پایین براتون که در آغوش مریمه.
داستان کوتاه، شیرین و آموزنده ای داره سنگسار این زن و نجاتش بدست عیسی که بار ها بعنوان داستان کوتاه و یا پند توسط بزرگان به دیگران گفته میشه. البته ما کوچیک شماییم ولی اگه خواستین بگم داستان رو براتون...
مشاهده پیوست 68040
مشاهده پیوست 68041
بیکاری ها ...نقش فاحشه در فیلما