• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جدیدترین فیلم بهمن قبادی با بازی مونیکا بلوچی، بهروز وثوقی، آرش لباف و داریوش اقبالی

I_din

Registered User
لایک‌ها
19
با این که هم نژادمه ولی ازفیلماش خوشم نمیاد هیچی نیست فقط به خاطر یه سری مسائل صدا میکنه
ولی امیدوارم این یکی خوب از آب دربیاد

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
ایول.
آرش ، مونیکا ، بهروز
چه شود ، امیدوارم آرش واسه این تیتراژ فیلم بخونه.
مونیکا چادر سرش کرده .... خیلی جالبه.
داستان فیلم در مورد زندگی یک شاعر در زمان جنگ عراق هست.
امیدوارم زودتر عرضه بشه و فیلم خوبی از آب در بیاد.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
تصور کن مونیکا بخواد وسط فیلم دو رکعت نماز هم بخونه

Last edited by a moderator:

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
هیچوقت فکرش رو هم نمیکردم که مونیکایی که فیلم مالنا رو بازی کرده چادر سرش کنه.

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
اه... چرا پاکشون کردین...؟؟؟
حیف شد، کلی میخندیدیم.:rolleyes:
لا اقل ادیتشون میکردید جناب منیجر این بخش.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
اه... چرا پاکشون کردین...؟؟؟
حیف شد، کلی میخندیدیم.:rolleyes:
لا اقل ادیتشون میکردید جناب منیجر این بخش.
خیلی ستمه که پست آدم به خاطر احمد خاتمی ادیت باشه ، میخوام برم خودکشی کنم :upsided:
به درود زندگی ...

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609
خیلی ستمه که پست آدم به خاطر احمد خاتمی ادیت باشه ، میخوام برم خودکشی کنم :upsided:
به درود زندگی ...

کاشکی فقط پست شما بود...

بعد شما بچه ها در تایید حرفتون کلی نوشتند. از جمله خودم.

همشون Shift+Delete شد!

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
کاشکی فقط پست شما بود...

بعد شما بچه ها در تایید حرفتون کلی نوشتند. از جمله خودم.

همشون Shift+Delete شد!
سه چهار تا پست بعد از مال خودم رو خوندم ، یکیشون فکر کنم مال خود شما بود که گفته بودی مونیکا یا شوهرش وینسنت کسل چه جوری راضی شده برای بازی تو این فیلم ...من فکر میکنم نمونه همچین آدم هایی تو سینمای ایران و دنیا هم وجود داره که در به در دنبال نقش های عجیب و غریب و تقریبا مشکل میگردن که ثابت کنن شهرت بازیگریشون به خاطر قیافه و یا صحنه های سکیسشون نیست . شخصا فکر میکنم خواهر بلوچی از خداش بوده تو همچین فیلمی بازی کنه .

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سه چهار تا پست بعد از مال خودم رو خوندم ، یکیشون فکر کنم مال خود شما بود که گفته بودی مونیکا یا شوهرش وینسنت کسل چه جوری راضی شده برای بازی تو این فیلم ...من فکر میکنم نمونه همچین آدم هایی تو سینمای ایران و دنیا هم وجود داره که در به در دنبال نقش های عجیب و غریب و تقریبا مشکل میگردن که ثابت کنن شهرت بازیگریشون به خاطر قیافه و یا صحنه های سکیسشون نیست . شخصا فکر میکنم خواهر بلوچی از خداش بوده تو همچین فیلمی بازی کنه .

استاد نظري در مورد بازي فاطيماگول در اين فيلم نداري ؟ دي
:blush:

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
استاد نظري در مورد بازي فاطيماگول در اين فيلم نداري ؟ دي
:blush:
مهندس ، من خوشم نمیاد ازش ، به نظرم برای بحث کردن کاندیداهای خیلی بهتری وجود دارن ;)
اما سعی میکنم پنجشنبه ها اون سریال رو از دست ندم هر چند که آخرش دیگه تقریبا معلوم شد

[ame="http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=y%C4%B1lmaz+erdo%C4%9Fan&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest"]yilmaz erdogan[/ame] هم تو فیلم بازی میکنه ... اینطوری که اون روز تو تلویزیون میگفت ، مونیکا تو استانبول یه خونه اجاره کرده و حسابی با آداب و رسوم مردم تورکیه اخت شده انگار که یکی از اوناست

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609

دقیقا موافقم.
مخصوصا با قسمت سکسیش.:blush:

یادمه که توی یه مصاحبه ازش شنیده بودم که همیشه دوست داشته در نقش فاحشه در فیلما ظاهر بشه.
البته دلیل صحت این مصاحبه نقش او در فیلم های چون مصائب مسیح، شوت دم آپ و مالنا و ... نیز بود که البته چقدر هم در ایفای این نقش خوب بازی میکرد.
من هم به این فکر افتادم که شاید با بازی تو این فیلم خواسته بگه که ما هم همچین خراب نداریم و از سینما یه چیزایی بیش از سکس حالیمونه!

من که شخصا بهش اعتقادی ندارم.
بجاش به نظر من بازیگرای دیگری هستند که قدرت بازیگریشون بسسیار بیشتر از جذبه سکسیشون هست. ناتالی پورت من، نیکول کیدمن و ... از جمله خاهر پاملا اندرسون! (این آخری شوخی بود;)).

من که شخصا فیلمایی که این بازیگر ها توشون بازی کنن رو بیشتر میپسندم. ولی از انتخاب زیرکانه بهمن قبادی هم نباید غافل بود.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
دقیقا موافقم.
مخصوصا با قسمت سکسیش.:blush:

یادمه که توی یه مصاحبه ازش شنیده بودم که همیشه دوست داشته در نقش فاحشه در فیلما ظاهر بشه.
البته دلیل صحت این مصاحبه نقش او در فیلم های چون مصائب مسیح، شوت دم آپ و مالنا و ... نیز بود که البته چقدر هم در ایفای این نقش خوب بازی میکرد.
من هم به این فکر افتادم که شاید با بازی تو این فیلم خواسته بگه که ما هم همچین خراب نداریم و از سینما یه چیزایی بیش از سکس حالیمونه!

من که شخصا بهش اعتقادی ندارم.
بجاش به نظر من بازیگرای دیگری هستند که قدرت بازیگریشون بسسیار بیشتر از جذبه سکسیشون هست. ناتالی پورت من، نیکول کیدمن و ... از جمله خاهر پاملا اندرسون! (این آخری شوخی بود;)).

من که شخصا فیلمایی که این بازیگر ها توشون بازی کنن رو بیشتر میپسندم. ولی از انتخاب زیرکانه بهمن قبادی هم نباید غافل بود.
شهرت چیز غریبیه مخصوصا تو ینگه دنیا ، شاید ما شرقی ها هیچ وقت درکش نکنیم ...
البته من شخصا بازی بازیگران زن فیلم های کلاسیک رو بیشتر ترجیح میدم تا این جدیدی ها
و این هم اضافه کنم در مورد زرنگی بهمن قبادی که اشاره کردی ، تا جایی که من میدونم ایشون از قبل برای این نقش به دنبال یک چهره سرشناس میگشت که حتی با شارون استون هم گفتگوهایی داشته در این مورد ... اما اینکه چرا اصرار بر سرشناس بودن ایفا کننده این نقش داشته ، یا برای خودش دلایل حرفه ای داره و یا از همون زرنگی ای ناشی میشه که اشاره کردی ;)
پ.ن : خواهر بلوچی مگه تو مصائب مسیح نقش مریم رو بازی نمیکرد ؟

reza 206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

کلا از بهمن قبادی خوشم نمیاد . دچار خود شیفتگی هستش .

من جای بهروز بودم ، با قبادی همکاری نمیکردم .

چشه مگه؟ بهمن قبادی کسی هست که فیلم های "نیومانگ" و همچنین "کسی از گربه های ایرانی خبر ندارد" رو توی کارنامه ش داره..من که خیلی بهش اعتقاد دارم..آدمیه که کارش رو بلده.. کاش یه نقش به این بنده خدا فرزان دلجو هم می داد.طفلی چند ساله بدجوری دلش می خواد فیلم بازی کنه !:lol:

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
کاش یه نقش به این بنده خدا فرزان دلجو هم می داد.طفلی چند ساله بدجوری دلش می خواد فیلم بازی کنه !:lol:
این که ناراحتی نداره ، بگو بیاد پیش خودم یه کاری براش میکنم ... چه جور نقشی میخواد ؟ عشقی ، اکشن ، جنایی ، +18

پ .ن : من الان یادم اومد بهمن قبادی خودش هم فیلم بازی کرده ( تخته سیاه - سمیرا مخملباف ) .

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609
شهرت چیز غریبیه مخصوصا تو ینگه دنیا ، شاید ما شرقی ها هیچ وقت درکش نکنیم ...

اتفاقا در این زمینه بنده موافق با حرف شما نیستم.
مگه من و شما از دیگران چی کم داریم که خودمون رو دست کم بگیریم و دیگران رو از ما بهترون خطاب کنیم.
مگه مونیکا بلوچی کی بود. یه آدم معمولی مثل من و شما که استعدادش کشف و پرورانده شد. همین...
به نظر من مشکل برمیگرده به (بلا نسبت دوستان) ضعف تربیتی جامعه.
بگذریم...
چی بگم که درد من یکی دوتا نیست...:eek:hno:

پ.ن : خواهر بلوچی مگه تو مصائب مسیح نقش مریم رو بازی نمیکرد ؟

خیر دوست من. ایشون در نقش زن فاحشه ای بازی میکرد که عیسی اون رو از دست خاخام ها که در حال سنگسار او بودن نجات داد. عکسش هم گذاشتم پایین براتون که در آغوش مریمه.
داستان کوتاه، شیرین و آموزنده ای داره سنگسار این زن و نجاتش بدست عیسی که بار ها بعنوان داستان کوتاه و یا پند توسط بزرگان به دیگران گفته میشه. البته ما کوچیک شماییم ولی اگه خواستین بگم داستان رو براتون...

passionofthechrist.jpg

maia_morgenstern5.jpg

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
ویرایش شد

Last edited:

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
ویرایش شد

Last edited:

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
اتفاقا در این زمینه بنده موافق با حرف شما نیستم.
مگه من و شما از دیگران چی کم داریم که خودمون رو دست کم بگیریم و دیگران رو از ما بهترون خطاب کنیم.
مگه مونیکا بلوچی کی بود. یه آدم معمولی مثل من و شما که استعدادش کشف و پرورانده شد. همین...
به نظر من مشکل برمیگرده به (بلا نسبت دوستان) ضعف تربیتی جامعه.
بگذریم...
چی بگم که درد من یکی دوتا نیست...:eek:hno:

خیر دوست من. ایشون در نقش زن فاحشه ای بازی میکرد که عیسی اون رو از دست خاخام ها که در حال سنگسار او بودن نجات داد. عکسش هم گذاشتم پایین براتون که در آغوش مریمه.
داستان کوتاه، شیرین و آموزنده ای داره سنگسار این زن و نجاتش بدست عیسی که بار ها بعنوان داستان کوتاه و یا پند توسط بزرگان به دیگران گفته میشه. البته ما کوچیک شماییم ولی اگه خواستین بگم داستان رو براتون...

مشاهده پیوست 68040

مشاهده پیوست 68041
با اجازه من هم با حرف شما موافق نیستم اما فکر میکنم منظور من رو کمی اشتباه متوجه شدید.
من معتقدم فرهنگ شرقی با سکون و آرامش عجین شده و هر چند که خیلی وقته فرهنگ غربی و اون مدرنیته و هیجانات کاذب زندگی روزمره روش اثر گذاشته اما اون میل به آرامش و سکون به نظرم هنوز هم وجود داره ، واسه همین فرهنگ هست که ما این میل به شهرت و مطرح شدن غربی ها رو هیچ وقت نمیتونیم کامل درک کنیم هر چند که خودمون هم خیلی وقته آروم آروم داریم شبحی از اون ها میشیم...

حق با شماست من نقش مادر و فاحشه رو قاطی کردم.
نقش فاحشه در فیلما
بیکاری ها ...

بالا