فلکه اول آریا شهر خ گلناز کوچه 11 پلاک 18 یا سمت هفت تیر.کجا تشریف دارید برای تست دیاگ خدمت برسم ؟ من پراید 84 دارم و ECU من از نوعی قووووووووووووی که فرمودید روی 206 هست نصب شده
هر کدوم راحت تر بودید هماهنگ کنید
09357449420 امیر
فلکه اول آریا شهر خ گلناز کوچه 11 پلاک 18 یا سمت هفت تیر.کجا تشریف دارید برای تست دیاگ خدمت برسم ؟ من پراید 84 دارم و ECU من از نوعی قووووووووووووی که فرمودید روی 206 هست نصب شده
سلام خسته نباشید
این امکان وجود داره که سنسور دنده عقب مثل ماشین های روز تو سپر جلو نصب کرد؟ از این بابت که نیاز به سوراخ کاری نداره اگه امکان پذیر باشه که تو سپر جلو نصب کرد چیز خیلی خوبیه.
لطفا راهنمایی کنید ممنون
واسه روشن شدن این از چراغ خوده تهویه استفاده میکنه یعنی خود تهویه چراغ داره و شما اونا رو در میاری و اینا رو میزاری نه سیم کشی نه چیز دیگه.سلام داداش
ولوم آلومنیومی تهویه هوا این مطمئنن به ال 90 هم میخوره؟آیا عکس از نمونه سوار شدش داری؟
بعد این قیمتی که دادی برای یک ستش هست دیگه؟
سوال بعدی اینکه این روشن شده به رنگ قرمزه رنگ ابیشو نداری؟
یه عکس از قسمت پشتش میشه بزاری ببینم؟
به پورت دیاگ وصل میشه و اطلاعات رو از اون جا میگیره و رو شیشه نمایش میده هر موقع هم خواستی میتونی با خودت ببریش که دزد نبرهتوضیحات بیشتر درباره ی این مورد آهر که رو شیشه اطلاعات رو نشون میده لطفا پ خ کنید
خوب میدونم اینو داداش تو عکسی که گذاشتی توجه کنی یه نوار قرمز رنگ دور تا دور ولوم رو گرفته که هر رنگی باشه چراغ کنسول اون به رنگ قرمز روشن میشه دیگه چون نوارش قرمزهواسه روشن شدن این از چراغ خوده تهویه استفاده میکنه یعنی خود تهویه چراغ داره و شما اونا رو در میاری و اینا رو میزاری نه سیم کشی نه چیز دیگه.
نه اون کلا آبی ندارهخوب میدونم اینو داداش تو عکسی که گذاشتی توجه کنی یه نوار قرمز رنگ دور تا دور ولوم رو گرفته که هر رنگی باشه چراغ کنسول اون به رنگ قرمز روشن میشه دیگه چون نوارش قرمزه
میخواستم ببینم رنگ ابیشو نداری یعنی اون نوار دورش ابی باشه که وقتی روشن میشه ابی باشه؟
میشه مثلا روی پراید نصب کرد؟این (HUD)
روی چه ماشینهای نصب میشه ؟؟؟
داخلی
مثله دیاگ میمونه رو بعضی ماشینها نصب میشه و رو بعضی ها نه و باید امتحان بشهاین (HUD)
روی چه ماشینهای نصب میشه ؟؟؟
داخلی
حدود 250 تا 300هزینه HUD برا 206 چقدره ؟