بسته به این که کجا زندگی میکنی کیفیت شبکه فرق میکنه علاوه بر این تعداد طبقات ساختمان و اینکه طبقه چندم هستین باز هم تاثیر گذاره طبقات بالا شبکه بهتری دارن.
من طبقه اول زندگی میکنم فقط یک جای خونه آنتن میداد اونم روی اپن آشپزخانه بود مودم وای فای گذاشتم و الان دارم حالش را میبرم. کلا راضی هستم
اگه بین ایرانسل و مبین نت بخوایم مقایسه کنیم کدوم بهتره ؟
اسم این سرویس "وایرلس" نیست، "وایمکس" هستش.
تاپیک اصلی اش اینجاست و این سوالات شما هم بارها بچه ها پرسیدند و توش نوشته شده (که البته یه عده راضی بودند و یه عده نه). بخونیدش حتما.
من خودم شخصا به نسبت راضی بودم، ولی اختلالتش نسبت به چند ماه قبل یه کم بیشتر شده، یعنی الان به طور میانگین هفته ای 3-2 ساعت خرابی داره (قبلا ها خرابی خیلی کم بود، یعنی در حد صفر).
آقا سوال من رو هم ج بدید ممنون میشم
امروز 25 گیگم رو تموم کردم، بعدش بانک و اینا هم تغطیل بود
زنگ زدم مبین، یه حجم کوچیک دادن تا بتونم از طریق کارت بانکی و اینترنت سرویس چند گیگ اضافه بخرم
پول رو ریختم
تووی ای کِر هم پولی که ریختم رو نشون میده. من آلان دارم از سرویس گیگ اضافه استفاده میکنم یا همون چند مگ ـی هست که اینا دادن؟
جایی هست نشون بده که من دارم از کدوم سرویس استفاده میکنم؟
مرسی دوست عزیز .. ممنونم
ممنون اومدهتو همون تاپیک اون ور جواب دادم دیگه کاربر گرامی! آن را بنگرید دیگر!![]()
بله، میشه این کار رو کرد. مودم رو از برق در بیارید و بعد از بیست ثانیه دوباره بزنید تو برق و برید E-Care و از قسمت Summary Usage Record ببینید سرویس جدیدتون اومده یا نه.
![]()
اینترنتی که محدودیت حجم داره مفت نمی ارزه
ممنون اومده
البته در کوئری بالانسه
Query Balance
Account type Amount Valid date
Settlement Account 79420.80 1392-06-10 17:28:05