• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشن قهرمانی

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
من که محسن رفت و برگشت هستم :D
جری هم فکر کنم خلیلی باشه :D:D
حامد سالیوان هم محسن اقای گل هستش :D:D:D

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
عکس سراب واقعا باحاله. دم عکاسش هم گرم :D .

###########

چرا آواتور همه یکی شده ؟ :eek:
آواتار منو عشقه
beat5.gif

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من که محسن رفت و برگشت هستم :D
جری هم فکر کنم خلیلی باشه :D:D
حامد سالیوان هم محسن اقای گل هستش :D:D:D

نخیر من محسن رفت و برگشتم تو خلیلی:D

من دلم می خواد اون عکس محسن که به صبا گل زد و تیر شلیک کرد...اون رو نداری؟

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
واقعاً بعد از دیدن برنامه 90 و ابراز همدری با ........ ها لذت قهرمانی 2 چندان شد
greenstars.gif
loveshower.gif

فکر نمیکردم اینقدر ناراحت باشن
25r30wi.gif
که این شکلی خودشون رو به در و دیوار بکوبن
tnp.gif

برای تک تک حرفهاشون جواب دارم که 3 ماه میشه کل بخش ورزش رو پر کرد :D

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
همه بیان بالا
grouphugg.gif

میخواهیم برقصیم ..........
za2.gif

دست دست .........

Bananeyessss.gif
orjnfq.gif
Bananezorro.gif
Vishenka_04.gif
2uge4p4.gif

za4.gif
999.gif
Banane21.gif
cancan.gif

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اول بگم شرمنده که دیر اومدم تبریک بگم.

واقعا از صمیم قلب تبریک میگم.

یکمی به این چند ماه گذشته از شروع لیگ و حرفا و روزهاش فکر میکنم میبینم واقعا حق به حقدار رسید.

بنظرم تاریخی ترین بازی لیگ توی ایران همین بازی بود. از چند جهت. هم اینکه 2 تا تیمی که شانس قهرمانی داشتن دقیقا بازی آخر بهم خوردن. دوم اینکه گل فقط چند ثانیه مونده به آخر بازی زده شد و کلا بازی واقعا تاریخی و فراموش نشدنی بود.

واقعا لذت بردم از این نوع و سبک بازی. البته امشب تو برنامه ی نود خیلی چیزا مشخص شد. فرهنگ پایین بعضی از بازیکنا و شعور در حد ... به وضوح دیده شد. من خودم یکی از کسایی بودم که همیشه از بازی سپاهان واقعا لذت میبردم چون انصافا تو زمین خیلی هماهنگ بودن. ولی تو این بازی میتونم قسم بخورم که سپاهان یه ضد فوتبال به معنای واقعی رو انجام داد. بعد همین سید صالحی که من نمیدونم به چیش مینازه اومده میگه پرسپولیس به سبک دهه 50 بازی میکنه!!!! آخه آدم نفهم گل اولی که خوردید که شبیه گلی بود که زیدان زد و شد تیتراژ تمام شبکه های ورزشی دنیا!!! فردوسی پور امشب مونده بود چه صحنه ی مهمی از حمله های سپاهان رو نشون بده! روی هم رفته 4 تا حمله نکردن! جالب اینجاست که تو حرفاشون به این اعتراض داشتن که چرا 100 هزار تا تماشاچی واسه تماشای بازی میاد؟!!!! میگفتن خوب معلومه اگر ما هم 100 هزار تا واسمون بیاد قهرمان میشیم!! وافعا خنده داره!

در کل بازم تبریک میگم. درباره ی این بازی اگر بخوایم صحبت کنیم فکر کنم یه انجمن لازم داشته باشه!! چون خیلی حرفا هست که باید زده بشه.

در کل پرسپولیس عشقه.

این جمله رو هم از من یادگاری داشته باشید:

قهرمانی واسه کسیِ که قلب شیر داشته باشه! خدایا ازت ممنونیم که بهمون قلب شیر دادی.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به نظر من تیم سپاهان تیم خوبی هست ولی همشون یه توهم دارند که مثلا برای تیم مثل استقلال و پیروزی همه یکار می کنند که اونها قهرمان بشن
خوب سپاهان می تونست وقتی 5 امتیاز جلو بود بازی هاش رو ببره چه ربی داره تازه تو بازی با پرسپولیس همش دفا می کردند وضد حمله و بد بازی کردند

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ولشون کنید بابا. همشون توهمن، کم مونده بیان گریه کنن.

جشن قهرمانی رو بچسبید
oregonian_winesmiley.gif

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ولشون کنید بابا. همشون توهمن، کم مونده بیان گریه کنن.

جشن قهرمانی رو بچسبید
oregonian_winesmiley.gif

من نمی دونم چرا 90 بیشتر اعتراض سپاهانی رو پخش کرد...نه مصاحبه ای از قطبی بود نه بازیکنا:(چرا این قدر بی معنی کرد :(همش می خواست بگه سپاهان گناه داشت نگفت پرسپولیس این جوری کرد که قهرمان شد:(

ولی حال کردم واسه وقت تلف شده مرتیکه ساکت می گفت شما الکی می گید:lol:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اون سید صالحی بود ؟ کی بود ؟ داغ کرده بود اراجیف می گفت ؟

" سپاهان انقده حرفه ایه انقده جام گرفته .... " :lol:

بابا بذار تعداد قهرمانی هاتون توی لیگ حذفی روی هم از مرز انگشتان یک دست بگذره اونوقت بگو : انقده جام گرفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از بار اولی که یه اصفهانی دستش به جام قهرمانی لیگ خورده هنوز چند سالی بیشتر نگذشته

اینا دیگه کین بابا

اگر 10 تا قهرمانی حذفی و لیگ توی پرونده شون بود خدا رو هم بنده نبودن

اون ساکت باقالی !! اگر روش می شد درخواست میداد که سپاهان سال بعد توی لیگ قهرمانان اروپا شرکت کنه :happy:

جمع کنید بابا

فقط قرمز و آبی . فقط همین !!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اون سید صالحی بود ؟ کی بود ؟ داغ کرده بود اراجیف می گفت ؟

" سپاهان انقده حرفه ایه انقده جام گرفته .... " :lol:

بابا بذار تعداد قهرمانی هاتون توی لیگ حذفی روی هم از مرز انگشتان یک دست بگذره اونوقت بگو : انقده جام گرفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از بار اولی که یه اصفهانی دستش به جام قهرمانی لیگ خورده هنوز چند سالی بیشتر نگذشته

اینا دیگه کین بابا

اگر 10 تا قهرمانی حذفی و لیگ توی پرونده شون بود خدا رو هم بنده نبودن

اون ساکت باقالی !! اگر روش می شد درخواست میداد که سپاهان سال بعد توی لیگ قهرمانان اروپا شرکت کنه :happy:

جمع کنید بابا

فقط قرمز و آبی . فقط همین !!
خیلی با حال می گفت:سپاهان انقده جام گرفتهههههههههههههه
بیچاره خبرنگاره فکر کنم کتفش داغون شد بس که این سید صالحی کوبندش:lol:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
به قول صمدآقا...
باختن گریه ندار............

جالب هست بازی در تهران بوده طرف آسیب دیده توی بیمارستان اصفهان بستری شده!!!!!
از تهران برگشته خود بوده یه دفعه....داستانی هستا

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خیلی با حال می گفت:سپاهان انقده جام گرفتهههههههههههههه
بیچاره خبرنگاره فکر کنم کتفش داغون شد بس که این سید صالحی کوبندش:lol:
:D تقصیرم ندارن ، امر بهشون مشتبه شده که خبریه ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بابا اینها با پول دو یا سه سال بالا بودن..

ببیند به جزء 2 یا 3 تیم کدوم تیمها هست که به صورت شخصی و مردمی اداره میشه...

سپاهان.... شرکت و کارخانه فولاد مبارکه
ذوب آهن ...همین جور
سایپا..خوب معلوم هست
پیکان........
پاس همدان...استانداری همدان...یعنی کل همدان
نفت...پگاه...ملوان...برق..مقاومت...

تیم بی پولی مثل پرسپولیس میاد با خون دل قهرمان میشه...چشم ندارن ببین...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اطلاعيه باشگاه پرسپوليس درباره جشن قهرماني

باشگاه پرسپوليس در خصوص برگزاري جشن قهرماني باشگاه اطلاعيه اي صادر کرد.

به گزارش ايسنا متن اين اطلاعيه به اين شرح است: "بي‎شک قهرماني باشگاه بزرگ پرسپوليس متعلق به هواداران فهيم اين باشگاه است که با حضور پر شور خود در ورزشگاه و حمايت به ياد ماندني از تيم محبوبشان نقش پررنگي در قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس داشتند.

بي‎شک حضور هواداران در جشن قهرماني بر شکوه و عظمت آن مي‎افزايد و بر اين اساس باشگاه پرسپوليس قصد دارد با پشت سر گذاشتن ايام سوگواري بانوي بي‎نشان، حضرت فاطمه «س» و فرزند برومند ايشان، حضرت امام خميني «ره» اين امر را محقق کند.

بر اساس برنامه‎ريزي‎هاي صورت گرفته، جشن بزرگ قهرماني باشگاه پرسپوليس اواخر خرداد ماه برگزار مي‎شود. واطلاع رساني در اين خصوص از طريق سايت رسمي باشگاه انجام خواهد شد".

http://isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-1134960

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

پرسپوليس ليگ برترفوتبال ايران راباوجودتمامي اشكال تراشيها٬ ناملايمات وسنگ اندازيهابااقتداركامل وقهرماني به پايان برساند. باوجودكم كردن شش (6) امتيازازاين تيم ازسوي فيفا (به علت تاخيردرپرداخت طلب "رافائل" كه تنهاچنددقيقه براي اين تيم بازي كرده بودوبدليل مخفي كردن بيماري هپاتيت خودازتيم كنارگذاشته شد) بازهم اين تيم باتكيه براصالت وريشه مردمي وكوشش مربيان وبازيكنانش جام رابدست آوردتاثابت كندبزرگترين تيم ايران است.

download

ازسوي ديگرسپاهان اصفهان بودكه باكمك مستقيم مسئولين فدراسيون فوتبال واشتباهات بسيارداوري (دركناركسر6 امتيازازپرسپوليس )توانست خودرابه پرسپوليس نزديك واميدواربه قهرمان باشد. جالب اينجاست كه تمامي اشتباهات فاحش داوري درطول فصل به سودسپاهان وبه ضررپرسپوليس واستقلال بود وكميته استيناف فدراسيون فوتبال هم ابزاري بودتاازطريق آن بربزرگترين تخلفات بازيكنان وتماشاگران اين تيم پوشش كذارده شود.همچنين سپاهان همواره درطول ليگ به بهانه بازيهاي اسيايي 3-4بازي ازپرسپوليس عقب ترحركت مي كردتادقيقابداندبراي رسيدن به صدرجدول بايدچه امتيازاتي بگيرد.بااين وجودحريف پرسپوليس نشدوباشكستي كمرشكن دركنارحذف مفتضحانه ازدورمقدماتي فوتبال آسيا (كه همواره ازطريق جام كم اعتبارحذفي به آن ميرسد) ليگ رابه پايان برد.

download

دركشورماباتضعيف تيمهاي استقلال وپرسپوليس مي خواهندبگويندفوتبال شهرستانهاپيشرفت كرده ولي تيمهايي چون سپاهان بصورت نامحدودازبودجه دولتي استفاده مي كنندو اين 2تيم پايتخت هميشه مشكل مالي دارند لذافوتبال ماهرروزبه عقب بازمي گردد.ضمنااز تاثيرمستقيم مديرعامل سپاهان يعني شخص "ساكت"درتصميم گيريهاي فدراسيون فوتبال
٬ كميته داوران وكميته استيناف نميتوان ساده ردشد كه اين اقدامات وي كه ازاعضاء هيات رئيسه ليگ هم مي باشد(دركنار"مهدي تاج"كه سابقاعضوهيات مديره سپاهان بودهوهم اكنون نيزسخنگووازاركان تصميم گيرنده در فدراسيون فوتبال است) منجربه تشكيل مافيايي ماليخوليايي درفوتبال ايران شده است.(ماجراي تغييرزمان فينال جام حذفي وداوري "مسعود مرادي"واشتباهات بارزاوهرگزفراموش نمي شود).

download

بهرصورت پرسپوليس بااين قهرماني خيلي چيزهاراثابت كردوجشن وپايكوبي مردم درشنبه بعدازظهردرتمامي كوچه پس كوچه هاي تهران وتمام شهرهاي ايران كه دربرخي محلات تابامدادنيزادامه داشت
٬

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بازم به افتخار این قهرمانی شیرین
2nsynmw.gif
148fs649034.gif

بالا