• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جنگ خانها - khanWars

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61

جنگ خ
ان‌ها یک بازی تحت وب میباشد که در آن با انتخاب یکی از نه قبیله ی بی همتا امپراطوری خود را بنا میکنید و با غلبه بر سرزمین های دشمن نام خود را در تاریخ ثبت خواهید کرد.»
این بازی که در حال حاضر با محیط فارسی شده قابل دسترسی است با توجه به قابلیت‌های منحصر به فرد خویش توانسته روز به روز به محبوبیت خود در میان علاقه مندان به بازیهای استراتژیک بیافزاید.

“جنگ خان ها" يک بازي آنلاين قرون وسطايي است که در يک زمان شما با بقيه بازيکنان رقابت مي کنيد. بازي در سه دنياي موازي اتفاق مي افتد، کاملاً مستقل از يکديگر. با اين وجود خيلي از خصوصيات مشترک مي باشد، هر دنيايي با چندين خصوصيات از بقيه دنيا ها متمايز مي شود.

اقوام بازی:
* بلغار ها
* فرانک ها
* آلمان ها
[FONT=<ld><ldx>Times</ldx> <ldx>New</ldx> <ldx>Roman</ldx></ld>] * پارس ها :D[/FONT]
* روم شرقی
* بریتانیا یی ها
* اعراب
* گوت ها
* روس ها

تصویری از محیط بازی:

Last edited:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
پارس ها

امپراطوري پارس ها يک سري امپراطوري هايي موفقي بودند که در سرتاسر فلات ايران، سرزمين اصلي پارس ها، و در دوردست ها يعني آسياي غربي ، آسياي جنوبي ، آسياي مرکزي و همچنين بين درياي کاسپين و سياه ، فرمانروايي مي کردند. اولين امپراطوري پارسيان تحت سلسه هخامنشي (550 - 330 ق.م) تشکيل شد. امپراطوري پارس هاي هخامنشي بزرگترين امپراطوري تاريخ باستان بود و در زمان کوروش کبير و خشايارشا کبير به بزرگترين وسعت خود رسيد. اين امپراطوري تحت فرمانروايي کوروش بزرگ - کسي که مديا را تحت سلطه خود در آورد - تشکيل شد و بر بيشتر سرزمين هاي خاور ميانه شامل سرزمين هاي بابيلون و آشوريان ، فنيقي ( سوريه امروزي) و ليديا ( ترکيه امروزي) غلبه کرد. کامبوزيا پسر کوروش کبير به کشورگشايي هاي پدر با غلبه بر مصر ادامه داد. امپراطوري هخامنشيان در طي جنگ با الکساندر بزرگ ( اسکندر ) به کار خود پايان داد. تا 550 سال بعد از آن در ابتدا اکثر پرشيا توسط نوادگان الکساندر (اسکندر مقدوني) و سپس توسط سلسله پارتيان اشکاني اداره مي شد. سلسله ساسانيان ، که در سال 226 ب.م جايگزين اشکانيان شده بود، از همان منطقه هخامنشيان شروع به لشگر کشيهاي خود کرد، و تصور امپراطوري پارس ها را دوباره ايجاد کرد. آنها تا اواسط قرن هفتم و شکست در مقابل عرب ها فرمانروايي مي کردند. بعد از انکه عباسيان قدرت را در دست گرفتند و پايتخت را به بغداد در بين النهرين کنار رود دجله نزديک پايتخت قديمي ساسانيان بردند ، خلافت اسلامي به تدريج به پارسي ها گرايش يافت. در اواخر قرن 9 زمانيکه عباسيان از هم گسسته شده بودند گروه هاي ايراني برخواستند و ادعاهايي بر پيوستگي به ساسانيان و دوباره بنا کردن امپراطوري کهنه پارسيان را نمودند. در قرن 16 صفويان قدرت را در ايران در دست گرفتند و پس از يک دوره تقسيمات کشور تحت تسلط آنها اداره مي شد. در اين زمان کشور بيشتر به نام پرشيا در غرب شناخته مي شد. بدون شک پرشیا نقش انکار نا پذیری را در تاریخ ایفا کرده است ؛ در حقیقت ، فیلسوف آلمانی جرج ویلهلم از پرشین ها به عنوان اولین مردمان تاریخ نام می برد و عنوان می دارد: " پرشیا ابتدا به خود نورافشانی می کند و سپس با نور خود اطراف را نیز روشنایی می بخشد... حقیقت رشد و توسعه اقتصادى با تاریخ پرشیا آغاز شد؛ بنابراین این قوم آغازگر تاریخ می باشند".

القاب:

1. امپراطور
  2. پادشاه
  3. شهبانو
  4. شاهزاده
  5. وزیر
  6. فرمانده جنگ
  7. مرزدار
  8. شهردار
یگان خاص: گارد مخصوص

این قوم از امتیازات ویژه زیر برخوردارست:

• 10%+ سود آهن.
  • پیاده **** %10 ارزانتر است.
  • انبار %10 ظرفیت بیشتری دارد.

roca

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
جریان vip چیه میشه یه کم دربارش توضیح بدی چی کار کنیم که اکانتمون vip بشه

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
جریان vip چیه میشه یه کم دربارش توضیح بدی چی کار کنیم که اکانتمون vip بشه

شما باید سکه داشته باشید.
سکه را میتوانید با کارت های اعتباری بخرید یا اینکه در بخش سکه رایگان با پر کردن Offer ها سکه بدست بیاورید.(خودم تا بحال 1000 تا سکه از همین راه در آوردم)
بعد روی دکمه Vip بالای صفحه کلیک میکنید و با گزینه اول در خواست اکانت vip میکنید.

امتیازات کابر VIP:

1. منوی جدید "جستجوی مرکب "، جایی که شما می توانید تا قربانیان خود را پیدا کنید، با استفاده از مختصات های مشخص و میزان تجربه.
  2. اخبار بجای 24 ساعات 72 ساعات نگه داشته خواهند شد.
  3. شما در منوی اخبار بجای اینکه تنها قادر به مشاهده اولین بخش باشید میتوانید قسمتهای دیگر را نیز مرور کنید.
  4. شما میتوانید ببینید که چه کسی آخرین مرتبه آنلاین بوده است.
  5. زمانی که یک حمله به شما فرستاده، شما در هر صفحه ای اطلاعیه آنرا خواهید دید.
  6. شما میتوانید از فیلتر پیشرفته در بازار استفاده کنید.
  7. منوی "مکانهای پاک سازی" - از اینجا شما تمام پاک سازی های موجود در اطراف قلعه تان را مشاهده می کنید.
  8. منوی "نگاه کلی بازیکن" - از اینجا شما می توانید تا اطلاعات کلی در مورد قلعه هایتان بدست آورید.
  9. 5 فضای تمرین اضافی
  10. وضعیت VIP به شما اجازه می دهد تا جزئیات نبرهای خود را مشاهده کنید.

10 روز وی آی پی 100 سکه
25 روز وی آی پی 250 سکه 5+ روز پاداش
70 روز وی آی پی 450 سکه 20+ روز پاداش
120 روز وی آی پی 750 سکه

اکانت شما که تازه ثبت نام کردید برای سه روز ViP میتونید از امکاناتش استفاده کنید.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
یکی از نکات جالب بازی خان وار که اون رو طبیعی تر کرده تغییر استراتژی دفاع و حمله ست
شما با بررسی توان دفاع و حمله و چیدن نیروها در سطوح مختلف میتونید دشمنانی که از شما قوی تر هستند رو شکست بدید.
کافیه توان هر نیرو رو بدونید و اونها رو در جای مناسبی قرار بدید.
سطح دفاع یا حمله هر کدوم از نیروهای که در بخش زیر میبینید رو میتونید با منابع بالا ببرید.
مثلن اگر سطوح دفاع نیروهایی که در صف اول ایستاده اند را بالا ببرید و نیروی تهاجمی صف دوم که کماندار هستند رو زیاد کنید میتونید صف دوم و سوم نیروهای دشمن رو بدون از دست دادن نیرو نابود کنید.
http://img2.************/files/divmsbg0alpiztsd9ypk.jpg

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
من هر چی مختصات رو مینویسم میگه اشتباست!
باید چی کار کرد؟

** درست شد! فکر میکنم جای x و y رو اشتباهی نوشتند! چون من هرچی مزدم میگفت غلطه!

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
سرور دو هم تازه شروع شده ! بهتره زودتر شروع کنید تا دیر نشده :D

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
سرور دو هم تازه شروع شده ! بهتره زودتر شروع کنید تا دیر نشده :D
هر کی میخواد عقب نیوفته سریع ثبت نام کنه.
اینجا سکه یا همان پلاس ها زیاد تاثیر نداره به همین خاطر کاربرها نمیتونن با پول دادن قدرتمند بشن همه باید اصولی جلو برن.
خان وار یک بازی استراتژی واقعیه.
وارد اتحاد پرشین تولز بشید حال همه رو بگیریم.
سوالاتتون در موردخان وار رو اینجا مطرح کنید.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
من هر چی مختصات رو مینویسم میگه اشتباست!
باید چی کار کرد؟

** درست شد! فکر میکنم جای x و y رو اشتباهی نوشتند! چون من هرچی مزدم میگفت غلطه!
فکر کنم مختصات بخاطر : جابجا میشه
تو بازی هم حواستون به این باشه

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
تو اتحاد پرشین تولز دو نفر بیشتر نیستیم.
بیاد عضو شید ما رو تنها نزارید(نذارید). :D

Last edited:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
به دلیل اثطقبال بی نزیر اعضای پی تی نام اتحاد رو به گاردجاویدان تغییر نام دادم گفتم خدایی نکرده حمله نکنن از رومون رد شن بگن این هم از اعضای انجمن پی تی.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
[FONT=<mj><mj>Times</mj> <mj>New</mj> <mj>Roman</mj></mj>]سرور اسپید خان وار هم راه افتاد ثبت نام کنید.[/FONT]

هر سه اکانتم رو میفروشم
در سرور اول رنکینگ 100 با 3000 نیروی نظامی یکی از بزرگترین ارتشهای خان وار به دلیل ساخت ارتش در رنکینگ 100 درجا زدم.
سرور دو رنکینگ 24 با درآمد بالا بزودی جز 10 نفر برتر میشم.
سرور سه تازه شروع شده و من سریع ثبت نام کردم.

هر کی میخواد بخره پـ خ بده نیاز به پول دارم.

Last edited:

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
چه کردی با اتحادت توی سرور دو ؟ :D

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
امروز در سرور 9 دات کام ثبت نام کردم چه سرعت بالایی داره جون میده واسه آدمهای عجول

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
xs-software سازنده خان وار:
در چند روز اخیر متاسفانه سرورهای ما تحت حملات DDoS قرار گرفته و باعث بروز برخی مشکلات در بازی و فروم گشته است. این گونه حملات یکی از جدی ترین جرایم رایانه ای محسوب شده و ما برای سوء ظن نیاز به کسیانی که پشت این قضیه هستند نیاز به مدارک بیشتری داریم.

ما جایزه ای به مبلغ 1000$ برای کسانی که بتوانند مدرک قابل قبولی ارائه کنند که منجر به محکوم کردن خاطیان گردد تعیین کرده ایم . شما میتوانید این اطلاعات را به آدرس
[email protected]
برای ما فراهم کنید . مدارک باید برای استفاده رسمی در مراجع قضایی قابل استفاده باشند.

ما از همه بازیکنان خود به خاطر ناراحتی و سختی های که در برخی مواقع دارند عذر خواهی میکنیم و به شما اطمینان میدهیم که تمام تلاش خود را برای این موضوع و فراهم کردن یک بستر مناسب بازی برای شما بزودی فراهم کنیم .

بالا