عزیز دل چرا اینقدر بیگدار به آب میزنی

شما دنبال این نباش که جواز چه مغازه ای آسونه . دنبال این باش که چه کاری خوبه و شما چه تخصص و تجربه ای داری و میتونی اون کار رو انجام بدی یا نه ...
الان ایراداتی که از همین اول کار میبینم :
1 - سوپرمارکت بازارش مثل گذشته نیست ! در مورد تهران میگم ، سوپرمارکت های کوچیک و متوسط فقط و فقط محله های مرفه اونم با اجناس خارجی و گرون اونم با حاشیه سود بالا ارزش داره ! در غیر اینصورت بازار خرده فروشی دست شرکت های بزرگ و یا فروشگاه های زنجیره ای بزرگه ...
2 - شما میگی کامل نمیخوای جنس بیاری همینش ایراده ! کسی که مغازه کوچیک محلی خرید میکنه دنبال اینه نیازش فوری برطرف بشه ، اگه نتونی اون نیاز رو برطرف بکنی ، یک بار مشتری خارج بشه ، دیگه اونوری نمیاد ! مستقیم مغازه بزرگتر میره که بتونه با یکبار خرید نیازش رو برطرف بکنه
بازم در مورد ایراد 1 بگم که ، شما مثلا 3 میلیون روغن میخری ، فروشگاه بزرگ 300 میلیون میخره ! شما 10 میلیون برنج میخری ، فروشگاه بزرگ 1 میلیارد میخره ...
تخفیفی که به اون شخص میدن خیلی بیشتره و با قیمت پایینتر از شما جنس میفروشه !
حتی در مواقعی چندتا کالای خاص رو زیر قیمت خرید میفروشن که خودش مشتری رو جذب بکنه !
یعنی شما شکر رو کیلویی 7000 تومن میخری و 7500 تومن میفروشی ولی اون کیلویی 6500 میخره و 6000 میفروشه !
از این طرف روی شکر زیان میده ولی به خاطر سبد خرید کامل مشتری با اجناس دیگه هم جبران میشه هم سود خوبی میبره
من نمیدونم اونجایی که شما میخوای بزنی شرایطش به چه شکله ولی از نظر من کار سوپرمارکت های کوچیک دیگه تموم شدست ...
اصلا شما بگو 5 سال هم کار بکنی ، اصلا بگو 10 سال ! وقتی اون حرفه محکوم به شکسته ، ورود به اون اشتباهه . شما 10 سال وقت بزاری توی یه حرفه باشی تهش هم هرچی یادگرفتی ، ارزش نداره ...
حداقل کاری رو انجام بده که تخصصی باشه و وضعیت اون بخش روبه رشد باشه
یا اگه میخوای سوپرمارکت بزنی ، دنبال سوپرمارکت های آماده برو !! یه لوازمی میخوای بخری نه چیزی ! فقط جنس توش میریزی و قبلش هم موجودی داره
همون ترازوی 800 تومنی رو بخوای همین الان بفروشی ته تهش 300 تومن بخرن ! خوب این همه هزینه متحمل شدن از نظر من اشتباهه
بازم خودت بهتر میدونی ، اینا نظر من بود ، ایشالا کاسبی خوب باشه