• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جوجه مرغ!

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
اول که بگم سرم رفت از بس جیک جیک می کنند!
آخرین آمار: 29 تا. امروز آخریش بدنیا اومد. چندتا تخم مرغ دیگه هم هست که فکر کنم بدون نطفه باشند!
الان 1 روزه ها رو گذاشتمشون کنار بخاری! با آب و...
یکیش توی کاسه آب نشسته! در نمیاد!! اوردکه؟!
امروز که جمعه است، فردا میرم براشون آبخوری و دونه خوری و دماسنج بگیرم.
چند روز دیگه هم باید براشون اتقاک خشتی درست کنم!
....

تخم مرغ مینا (نیما) از کجا می تونم تهیه کنم برای پرورش؟ حدود 50 تا می خوام.
اگه مینا بیاری خودم ازت میخرم چنتا

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
عکس بزار تا مطمئن بشیم ترشحات مغزی یا فانتزیه ذهنی نباشه :happy:
عکسو حتما بزار

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
خسته از ترشحات مغزی :d از مغزش عکس باید بگیره چون تو اونجا جوجه کشی را انداخته

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
عکس بزار تا مطمئن بشیم ترشحات مغزی یا فانتزیه ذهنی نباشه :happy:
عکسو حتما بزار
چهشم!
خودم که گوشی ندارم فعلا
بابام هم نوکیا ساده داره و مامان هم هیچی
بذار گوشی یکیو بپیچونم!
ولی چرا باید بیام تراوش مغزی کنم؟!
خسته از ترشحات مغزی :d از مغزش عکس باید بگیره چون تو اونجا جوجه کشی را انداخته
برم عکس بگیرم؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
برم عکس بگیرم؟
معمولا در این گونه مواقع نباید بگی "عکس بزارم؟" چون وقتی که ازت عکس می خوان بکار بردن چنین جمله ای کاملا مهمله , باید بری عکس بگیری و همون عکس رو زیر کامنتشون نقل و قول کنی!
پ.ن: منم همون دوران راهنمایی و بهره گیری از کتاب حرفه و فن یه جوجه کشی کارتنی ساختم از 10 تا تخم 7 تاشون دراومد به یک هفته نرسیده همشون تلف شدن!

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
زیبا بود .... آقا این طرز ساختشو به ما هم میدی ..... لازم دارم شدیدا !:D

میخوام یدونه بسازیم هدیه بدیم به کسی که عاشق اینطور چیزهاست :lol:

کار زیاد سختی نیست.
توی نت بگردید یا داخل فنی حرفه ای کلاس اول هست.
دستگاهاش مثل ترموستات و زطوبت سنج و موتور گیربوکس دار هم زیاد هست توی بازار! فقط باید سر همشون کنی و تنظیمشون کنی.
یه محفظه هم می خوای که عایق باشه بهتره.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
دوست عزیز کارت واقعاً قابل تقدیره... جوجه ها هم خیلی خوشکل هستن. چند تا نکته رو اگه در نظر بگیری همونقدر که خودت از کار لذت می بری، جوجه ها هم از زندگیشون بیشتر لذت میبرن.

- دور جعبه نگهداری جوجه ها می بایست کاملاً بسته باشه تا بهشون باد نخوره. یک باد کوچیک برای من و شما چیزی نیست اما جوجه ای که کلاً 100 گرم وزن داره رو اذیت می کنه.
- همونطور که گفتی یکیشون رفته بود داخل ظرف آبخوری. اگر میخوای با خیس شدن و باد خوردن مریض نشن، بعد از اینکه جعبه مناسب انتخاب کردی، یک ظرف آبخوری کم عمق انتخاب کن و داخلش تعدادی "تیله" بریز تا هم توجه جوجه ها رو برای آب خوردن جلب کنه، هم از داخل شدنشون به آب جلوگیری کنه.
- فکر کن داری از یک بچه نگهداری می کنی. جعبه رو در محیط بسته و یک جای اروم و بدون رفت و آمد قرار بده تا جوجه ها به اندازه کافی استراحت کنن و چیزی مزاحمشون نشه.

و در آخر باید بگم اگر بوشهر بودم، به هر قیمتی شده دو تا از این جوجه رنگی ها رو ازت میگرفتم. :دی

موفق باشی

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
دوست عزیز کارت واقعاً قابل تقدیره... جوجه ها هم خیلی خوشکل هستن. چند تا نکته رو اگه در نظر بگیری همونقدر که خودت از کار لذت می بری، جوجه ها هم از زندگیشون بیشتر لذت میبرن.

- دور جعبه نگهداری جوجه ها می بایست کاملاً بسته باشه تا بهشون باد نخوره. یک باد کوچیک برای من و شما چیزی نیست اما جوجه ای که کلاً 100 گرم وزن داره رو اذیت می کنه.
- همونطور که گفتی یکیشون رفته بود داخل ظرف آبخوری. اگر میخوای با خیس شدن و باد خوردن مریض نشن، بعد از اینکه جعبه مناسب انتخاب کردی، یک ظرف آبخوری کم عمق انتخاب کن و داخلش تعدادی "تیله" بریز تا هم توجه جوجه ها رو برای آب خوردن جلب کنه، هم از داخل شدنشون به آب جلوگیری کنه.
- فکر کن داری از یک بچه نگهداری می کنی. جعبه رو در محیط بسته و یک جای اروم و بدون رفت و آمد قرار بده تا جوجه ها به اندازه کافی استراحت کنن و چیزی مزاحمشون نشه.

و در آخر باید بگم اگر بوشهر بودم، به هر قیمتی شده دو تا از این جوجه رنگی ها رو ازت میگرفتم. :دی

موفق باشی

سلام
خیلی تشکر بابت پست خیلی خوبت عزیز
الان جوجه ها رو توی جعبه و توی اتاقم نگه داری می کنم و بخاری هم براشون زدم! خودم دارم از گرما میمیرم.
اینها موقتی هست. دارم براشون یه اتاقک توی حیاط درست می کنم و بجای بخاری هم باید براشون چراغ مادون قرمز بخرم تا هم گرم بمونند و هم نور اذیت نکنه شب. هم اینکه همدیگه رو نک نزنند!
تو اتاقم فقط خودم میام و میرم.
نکته جالب اینکه از دیشب یه گربه هم تو حیاطمون پیدا شده. نمی دونم کدوم نامردی ولش کرده به امون خدا.
بهش غذا میدیم اما بابام مخالفه!!!
همینجوری مخفیانه فعلا غذا میدیمش. دیشب بهش ماست دادم! شب هم تو بالکن می خوابه! پشت در اتاقم که جوجه توش هست :blush:
یه جا گرم و نرم با کارتن و چفیه قدیمیم درست کردم. حیوونکی سردش نشه.
قابل شما رو نداره! عکس با نام کاربری قرار بدم؟ :دی

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام
خیلی تشکر بابت پست خیلی خوبت عزیز
الان جوجه ها رو توی جعبه و توی اتاقم نگه داری می کنم و بخاری هم براشون زدم! خودم دارم از گرما میمیرم.
اینها موقتی هست. دارم براشون یه اتاقک توی حیاط درست می کنم و بجای بخاری هم باید براشون چراغ مادون قرمز بخرم تا هم گرم بمونند و هم نور اذیت نکنه شب. هم اینکه همدیگه رو نک نزنند!
تو اتاقم فقط خودم میام و میرم.
نکته جالب اینکه از دیشب یه گربه هم تو حیاطمون پیدا شده. نمی دونم کدوم نامردی ولش کرده به امون خدا.
بهش غذا میدیم اما بابام مخالفه!!!
همینجوری مخفیانه فعلا غذا میدیمش. دیشب بهش ماست دادم! شب هم تو بالکن می خوابه! پشت در اتاقم که جوجه توش هست :blush:
یه جا گرم و نرم با کارتن و چفیه قدیمیم درست کردم. حیوونکی سردش نشه.
قابل شما رو نداره! عکس با نام کاربری قرار بدم؟ :دی

خواهش می کنم... همینکه میگی میخوای نور لامپ اذیتشون نکنه مشخصه خیلی خوب مراقبشون هستی.

برای جوجه ها هم از بــَــدِ واقـعـه، فـاصله من بـا شمـا حـدود دو هزار کیلومتر هست وگرنه من بچه های جنوب رو خیلی بیشتر از این حرفها قبول دارم... :)

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
این بچه گربه رو چیکارش کنم؟
من نمی تونم ازش نگهداری کنم!
میاد خودشو میمالونه بهم. می خواد نازش کنی!
کسی هست بتونه سرپرستش بشه؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
چه جوجوهایه نازی :heart:

sky13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اقا برای مفرح شدن روحشون هم چهار تا الاکلنگ و سر سره بگیر . دی.یادش بخیر دوران دبستانم همیشه چندتا جوجه رنگی میگرفتم و شبها کنار خودم میخوابوندم صبح که پا میشدم :weird: جوجه با تشکم مماس شده بود و جان رو به جان افرین تسلیم کرده بود از بس غلط میزدم تو خواب. بعدشم یه بغضی گلومو میگرفت که نگو الانم خیلی عذاب وجدان دارم جون شما

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
داداش یوقت سرشونو نبری بکنیشون گناه دارن انصافا

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
جوجوهات چطورند؟ یه عکس جدید ازشون بدار ببینیم چه شکلی شدند :)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ساختنش راحته باید یه جعبه و یه دماسنج داشته باشید دماش رو ثابت نگه دارید بعد هی بچرخونیدش
میتونید خودتون رو تخم بخابید !! دمای مرغ و انسان فقط چند درجه اختلاف داره ....اینجوری غیر مستقیم پدر میشوید و بعدا طبق حکم مجلس میتونید باهاش ازدباج کنید

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
جوجوهات چطورند؟ یه عکس جدید ازشون بدار ببینیم چه شکلی شدند :)

سلام
بر روی چشمانم
این گوشی ما هم جریانی شده!
بدستم برسه علاوه بر جوجه ها عکس گربه رو هم میذارم.

بالا