دوست عزیز کارت واقعاً قابل تقدیره... جوجه ها هم خیلی خوشکل هستن. چند تا نکته رو اگه در نظر بگیری همونقدر که خودت از کار لذت می بری، جوجه ها هم از زندگیشون بیشتر لذت میبرن.
- دور جعبه نگهداری جوجه ها می بایست کاملاً بسته باشه تا بهشون باد نخوره. یک باد کوچیک برای من و شما چیزی نیست اما جوجه ای که کلاً 100 گرم وزن داره رو اذیت می کنه.
- همونطور که گفتی یکیشون رفته بود داخل ظرف آبخوری. اگر میخوای با خیس شدن و باد خوردن مریض نشن، بعد از اینکه جعبه مناسب انتخاب کردی، یک ظرف آبخوری کم عمق انتخاب کن و داخلش تعدادی "تیله" بریز تا هم توجه جوجه ها رو برای آب خوردن جلب کنه، هم از داخل شدنشون به آب جلوگیری کنه.
- فکر کن داری از یک بچه نگهداری می کنی. جعبه رو در محیط بسته و یک جای اروم و بدون رفت و آمد قرار بده تا جوجه ها به اندازه کافی استراحت کنن و چیزی مزاحمشون نشه.
و در آخر باید بگم اگر بوشهر بودم، به هر قیمتی شده دو تا از این جوجه رنگی ها رو ازت میگرفتم. :دی
موفق باشی
سلام
خیلی تشکر بابت پست خیلی خوبت عزیز
الان جوجه ها رو توی جعبه و توی اتاقم نگه داری می کنم و بخاری هم براشون زدم! خودم دارم از گرما میمیرم.
اینها موقتی هست. دارم براشون یه اتاقک توی حیاط درست می کنم و بجای بخاری هم باید براشون چراغ مادون قرمز بخرم تا هم گرم بمونند و هم نور اذیت نکنه شب. هم اینکه همدیگه رو نک نزنند!
تو اتاقم فقط خودم میام و میرم.
نکته جالب اینکه از دیشب یه گربه هم تو حیاطمون پیدا شده. نمی دونم کدوم نامردی ولش کرده به امون خدا.
بهش غذا میدیم اما بابام مخالفه!!!
همینجوری مخفیانه فعلا غذا میدیمش. دیشب بهش ماست دادم! شب هم تو بالکن می خوابه! پشت در اتاقم که جوجه توش هست :blush:
یه جا گرم و نرم با کارتن و چفیه قدیمیم درست کردم. حیوونکی سردش نشه.
قابل شما رو نداره! عکس با نام کاربری قرار بدم؟ :دی