• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جوراب های نانو و آنتی باکتریال فروش فوق العاده

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
سلام
من ازتون خرید داشتم امروز تازه پوشیدمش صبح تا شب که الان باشه تو پام بود الان وه اومدم خونه اصلا بو نگرفت پام ولی نوک جوراب بااینکه ناخن پام کوتاه بود یکم نخ نما نشده میخوام بدونم زود پاره میشه مگه اینا؟!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام. منظورتون رو درست متوجه نشدم. ولی اگه منظورتون این هست که زودتر از جوراب های دیگه پاره میشن باید بگم تجربه خودم و اطرافیان این فرضیه رو تایید نمیکنه. چون خودم که خیلی وقته دارم استفاده میکنم. اگه منظورتون این هست که اصلا پاره نمیشه باز باید بگم تو این دوماه من مورد پارگی ندیدم که بتونم نظر بدم راجع بهش ولی بعیده اینطوری بشه. تجربه شخصی خودم البته اینه که محکمتر از جورابهای قبلم بوده. که البته کاملا بر اساس تجربه گفتم.

Sent from my HTC T528t using Tapatalk 2

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
اون فعل نخ نما شده منظورم بود

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
خب من داشتم! الان عنوان کردم دیگه

mok11

Registered User
لایک‌ها
249
سلام
سفارش دوجین جوراب ما رسید فعلا که وقت نشده ببینم چجوریه چون جوراب خودم سالمه :دی
ولی از نظر ظاهر و باطن خوبه دستاستارتر محترم درد نکنه
موفق باشید امتیاز بازارچتون هم حتما میدم سر فرصت

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
سلام. با عرض خسته نباشید خدمت دوستان و استارتر محترم بنده چند وقت پیش از ایشون ی جین جوراب مردانه و زنانه نانو گرفتم خواستم تجربه خودم رو بگم در مورد کالای ایشون.(مردانه ها رو نظر میدم چون درمورد زنانه ها بی اطلاعم) این جوراب هارو بعد از دوبار پوشیدن جلوی جوراب به حالت نخ نما شد برنگ سفید در اومد وتا وقتی که نشسته بودمشون بویی نمیداد حتی بعد یک هفته ولی از اون موقع که شستمشون فقط کافیه یک روز تو کفش باشه وقتی در میاری ببخشید بوی تعفن میده ی بویی که تا حالا بو نکرده بودم!
درکل بگم کالای ایشون برخلاف اون چیزی بود که ادعا کردن و بنده به هیچ عنوان از خریدم راضی نیستم و بقیه جورابها رو دستم موند و ابرومم جلو فامیل رفت!
با تشکر از توجه شما

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
شما تا حالا چند بار نظرات اندیشمندانتون رو ابراز کردید. در صورتی که چند ماه پیش از من خرید داشتید اونم با هزار و یک داستان و فیلم. داداش گلم اگه قصدت اطلاع رسانی بوده، دوستان دیگه ای هم خرید داشتند و نظراتشون رو گفتند. خریدهای چند باره هم انجام دادند. شما هم نظرتون جلب نشده، اعلام کردید، همه هم متوجه شدند. آفرین
شماهم نظراتتون رو به نحو احست به اطلاع رسوندید. اگر نیت دیگه ای دارید، بفرمایید تا اگه تونستم در خدمت باشم.
خواهشا احترام خودتون رو به عنوان یه کاربر حفظ کنید.

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
داستانو فیلم؟ بگید منم درجریان باشم؟ من هم قصدم اطلاع رسانیه هم گله از شما بابت این نداشتن صداقتتون در کالایی که به من دادید.دوستان دیگه هم برن لطفا یکبار جوراب رو بشورن بعد متوجه حرف من میشن.شما هم بجای اینکه به من ادب و احترام رو یاداور بشید صداقت و اعتماد رو یاد بگیرید.
درضمن بخاطر کالای خلاف گفته های خودتون و این توجیه تون و عدم توجه و حسن نیت به عرض بنده باعرض پوزش فیدبک منفی میدم.
ببخشید

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
.بعد از سه ماه اومدی میگی جورابت بو گرفته! از جورابت راضی نیستی!!!" من نگران احوالت هستم برادر.
دیگه داخل این تاپیک پست ندید
من هم بخاطر مزاحمت در تاپیک هم پستتون رو گزارش میکنم + امتیاز منفی
اطلاع رسانی رو یک بار انجام میدن. دوبار انجام میدن، بیشتر از اون ایجاد مزاحمت محسوب میشه.
خواهشا از این به بعد تاپیکای دیگه رو برای خودنمایی انتخاب کنید.

Sent from my HTC T528t using Tapatalk 2

Last edited:

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
من ده بار شستم اصلا همچین چیزی که می گی نیست.

Sent from my Novo10 Hero using Tapatalk 2

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عزیز متاسفانه جوراب های من هم بو میگیره....کمی دیر تر از جوراب های معمولی ولی میگیره..من اصلا نمیخواستم بیام مطرح کنم چون اینقدر درگیری دارم که برام مهم نبود. ..ولی بو میگیره...مخصوصا بعد از شستن..
قصد تخریب هم ندارم ولی اگه یادت باشه اوایل خرید هم همچین داستانی با جوراب دومی که باز کردم پیش اومده بود ولی اخر نفهمیدم علت چیه...ولی جوراب های بعدی هم بو گرفت ولی خب جنسش عالیه و سوراخ نمیشه من برام مهم نیست زیاد ولی بو رو میگیره خدایی ولی جنسشون عالیه من هر چی جوراب میخریدم سوراخ میشد ولی اینا نمیشه.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Last edited:

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
عزیز دلی شما
اتفاقا شما از دوستانی بودید که خرید رو تکرار کردید، هرچند نظرتون این بود که در بو گرفتن رضایتتون رو جلب نکرده، ولی از کیفیت راضی بودید. نظرتون رو هم به صورت کاملا شفاف به خود بنده و داخل تاپیک مطرح کردید. بسیار هم بیطرفانه بوده. بسیار هم از شما تشکر میکنم
بحث من با دوسنانی بود که از تاپیک دیگران میخوان ....
بگذریم
ضمنا این دوست تولیدکننده نازنین ما دیگه کلا تک فروشی و فروش مقدار کم نمیکنه. و من جوراب مصرفی خودم رو هم بزور ازش میگیرم ولی انصافا خودم و اطرافیانم و اکثر دوستانی که خرید داشتند از خریدشون کاملا راضی هستند. ولی من متاسفانه دیگه نتونستم برای ادامه تاپیک جنسی جور کنم. شرمنده دو تا از دوستان هم شدم که پیگیر بودند

mehdi.hero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه وارد این سایت شدم و نمیدونم چطوری باید خرید کنم و میخام چنتا از این جورابا بگیرم لطفا راهنمایی کنید
ممنون

mmafunian

Registered User
لایک‌ها
196
سلام جوراب مردونه هنوز موجود دارین!! ؟

بالا