• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جوزانی: بالاخره کوروش کبیر را می‌سازم

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
در حالي که مسعود جعفري جوزاني براي ساخت فيلم تازه اش درخواست مجوز کرده، همچنان بحث بر سر ساخت پروژه «کورش کبير» توسط اين کارگردان در رسانه هاي مختلف مطرح است.

2-1-201391021555.jpg

به گزارش باني فيلم، روز گذشته مصاحبه مطولي به نقل از جعفري جوزاني روي خروجي خبرگزاري برنا قرار گرفت که در باني فيلم هم منتشر شد. گفتگويي که درباره دلايل منتفي شدن ساخت فيلم تاريخي «کورش کبير» بود و در بخشي از مصاحبه به نقل از جوزاني عنوان شده بود :«باور کردنش

سخت است که براي ساخت پروژه ملي کورش کبير، کشور ثروتمند ما پول نداشته باشد. اين موضوع باعث مي شود که ما درمقابل کورش شرمنده باشيم....»

جوزاني روز گذشته اين گفتگو را از اساس تکذيب کرد و گفت: مدتهاست درباره اين پروژه صحبت نکرده ام اما در اين مصاحبه به گونه اي از من نقل قول آورده اند که گويا مشکل ساخته نشدن پروژه کورش کبير کمبود بودجه است. در حاليکه وزارت ارشاد مجوز ساخت به اين فيلم نداد، اين درحالي بود که

ما سرمايه گذاراني از بخش خصوصي داشتيم و حتي قرار نبود ريالي از بودجه هاي دولتي براي توليد فيلم ارتزاق کنيم.

اين کارگردان درباره بسته شدن پرونده ساخت اين فيلم گفت: پرونده ساخت فيلمنامه کورش کبير براي من هيچ وقت بسته نمي شود. نه اين پروژه و نه پروژه «باسکرويل» که شرايط براي ساخت آن نيز براي من فراهم نشد. اين فيلم ها مي تواند به رشد جامعه کمک کند، اين فيلمنامه ها دغدغه من

بوده که براي تحقيق و نگارش آن وقت زيادي صرف کرده‌ام. بي دليل به سمت ساخت اين فيلم ها کشيده نشدم.

جوزاني در ادامه گفت: آرزو دارم روزي شرايطي مهيا شود تا اين دو فيلم را بسازم. «کورش کبير» چند سال از وقتم را گرفت. حالا هم به اين دليل تقاضاي پروانه ساخت براي فيلم ديگري كرده‌ام چون احساس مي کنم عمرم در حال تلف شدن است.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
با تشكر از مطلبتون متاسفانه بخش حاكم بر جامعه اجازه ترويج يا بياد اوري اصالت و تاريخ ايران رو نميدن اگر فيلمانه براي امام زاده ناكجا اباد هم بود مجوز ميگرفت

هميشه جاي تاسف اين همه بودجه براي داستان ها و روايات عرب ها خرج ميشه ولي ...

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
باشه که بسازن.........
شما کجای کارید الان در کل کتابخانه های سطح شهرمان کتابهای ایت الله خلخالی معروف هست که کوروش را همجنسباز معرفی کرده و جالبه مجوز هم دادن بهش بیش از چند دهه هنوز چاپ میشه!!!!!!!!!
بیشتر باز نمیکنم بحثو چون قوانین سایت اجازه این کار را به ما نمیدهد پس ما هم احترام میگذاریم
سپاس

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
درود
باشه که بسازن.........
شما کجای کارید الان در کل کتابخانه های سطح شهرمان کتابهای ایت الله خلخالی معروف هست که کوروش را همجنسباز معرفی کرده و جالبه مجوز هم دادن بهش بیش از چند دهه هنوز چاپ میشه!!!!!!!!!
بیشتر باز نمیکنم بحثو چون قوانین سایت اجازه این کار را به ما نمیدهد پس ما هم احترام میگذاریم
سپاس

اگه بتون همين فردا تختجمشيدم صاف ميكنن حسينه ميسازن
تو كتاب هاي درسي پ ا دشاه قبلي ايرانم هم جنس باز معرفي شد با دوست امريكاييش خودم خوندم يادم نيست فكر كنم توم يك كارداني بود تو كتاب انقلاب

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34
به نظر من اینکار رو نکنه بهتره !

چون نمی تونه یه سری چیزها و رو نمایش بده و نتیجه کار یه روایت بد میشه و هیچ چیز هم مثل یه روایت بد نمی تونه ذهن نسل های جدید رو تحت تأثیر قرار بده !

اگر موفق نشه خوب بسازه ، کوروشی برای نسل های آینده وجود نخواهد داشت چون بچه می بینه مثلا بت من یا مرد عنکبوتی یا فلان چیز خیلی باحال تر یا باشکوه تر و جذاب تر از اونه !

نوجوان ها هم می بینن امثال گلادیاتور یا اسپارتاکوس و تروی و .... خیلی با عظمت تر بودن !

به نظر من نسازه بهتره !

پرهیـزگار

Registered User
لایک‌ها
75
می خوام صد سال سیاه نسازی
هنوز در مورد امام سجاد و باقر و صادق و کاظم و امام جواد و علی النقی و امام حسن عسگری و حضرت زینب و حضرت زهرا و حضرت عباس علیهم السلام هیچ سریال و فیلمی ساخته نشده تو این مملکتی که اسمش گذاشتن اسلامی!
بذار اول واسه این بزرگواران ساخته بشه بعد برید سراغ کوروش و موروش و کوفت و زهرمار

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
هنوز در مورد امام سجاد و باقر و صادق و کاظم و امام جواد و علی النقی و امام حسن عسگری و حضرت زینب و حضرت زهرا و حضرت عباس علیهم السلام هیچ سریال و فیلمی ساخته نشده تو این مملکتی که اسمش گذاشتن اسلامی!
بذار اول واسه این بزرگواران ساخته بشه بعد برید سراغ کوروش و موروش و کوفت و زهرمار

احسنتم!!! اگر بسازند اونوقت آرمان های عن غلاب چی میشه؟!

baxiha

Registered User
لایک‌ها
173
واقعا به نظرم اگر شخصی چه آقای جوزانی چه یک نفر دیگه این فیلم رو بسازه خیلی عالیه به نظرم.الان بپرسید از ده نفر بگید کدومشون کوروشو میشناسن کدوم یکی اسپارتاکوس؟از ده تا ممکنه یکی پیدا شه.واقعا باید همه این مرد فوق العاده رو بشناسن.

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425

امامزاده قلقلی رو جا انداختی
راجع به ایشون هم هنوز هیچ فیلم فاخر میلیاردی یا سریال الف ویژه ای ساخته نشده
وا اسلاماه! :D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002

لطف عفت کلام داشته باشید و با ادبیات خیلی محترمانه به سالار مردان عالم جناب عزیز مهربان کوروش تایپ کنید یا از دهان مبارکتان قشنگ تلفظ کنید و احترام این بزرگ مرد خدا را داشته باشید ............
واقعا برازنده نیست این عفت کلام!!!!!!!!
البته مصداق دیگر اشخاص مهم تاریخ هم میشود حتی امامان پس بیایید آزادانه احترام قائل باشیم و تحمیل نکنیم
باشد که رستگار شوید

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
بهترین نقش رو هم میده به سحر جوونش
:p

blake

Registered User
لایک‌ها
531

بهش خبر دادم گفت باشه اول اونا رو میسازم
فقط یه سوال:نقش اول این فیلما شوما میای بازی کنی؟
راستش گفتن کسی قبول نمیکنه.
بلاخره هرچی باشه آرمان ها رو باید در نظر گرفت.

Last edited:

m.kh1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
ما نیازی به فیلم کورش نداریم بهتر سریال هایی همچون مختارنامه بسازید
یا همین جومونگ را از تمام شبکه ها و به صورت شبانه روز پخش کنید
عنقلاب به خطر میوفته.ارمان هامون چی میشه؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34

تقصیر کوروش بزرگ چیه که اون موقع هنوز اسلام نیومده بوده ؟؟؟؟؟؟؟

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
این ملت احمق تاریخ رو به جومونگ و حریم سلطان و مختار سقفی می شناسن

به قول یه بزرگی من ر..دم تو حلق ملت بی سوادی که قهرمان ملیش جومونگه :cool:

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دوست عزیز من هم مثل شما مسلمان هستم و به تمامی این بزرگوارانی که گفتی معتقد ولی به این جمله هم اعتقاد دارم:
ملتی که گذشته اش رو نشناسه نمیتونه شاخ و برگ درآورده و شکوفا بشه
افکار شما هم مثل کاربر ansar طالبانیه.شما فکر کنم به جای خدا برای شیطان قنوت میگیری.

Barabari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
کم ادای پوسیده ها رو دربیار ! لاییک جان! ;)

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
فصل کوروش که برسه اینچیزا دیگه معنی نداره

بالا