• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جوزانی: بالاخره کوروش کبیر را می‌سازم

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
به نظر من اینکار رو نکنه بهتره !

چون نمی تونه یه سری چیزها و رو نمایش بده و نتیجه کار یه روایت بد میشه و هیچ چیز هم مثل یه روایت بد نمی تونه ذهن نسل های جدید رو تحت تأثیر قرار بده !

اگر موفق نشه خوب بسازه ، کوروشی برای نسل های آینده وجود نخواهد داشت چون بچه می بینه مثلا بت من یا مرد عنکبوتی یا فلان چیز خیلی باحال تر یا باشکوه تر و جذاب تر از اونه !

نوجوان ها هم می بینن امثال گلادیاتور یا اسپارتاکوس و تروی و .... خیلی با عظمت تر بودن !

به نظر من نسازه بهتره !

یه سری وحشی گری و خیالات و ... رو با کوروش مقایسه کردی ؟ :confused: مگه کوروش به این چیزا معروفه :confused:

تاریخ رو هم فیلم تغییر نمیده . این نشد یه دونه بهترشو می سازن

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34
یه سری وحشی گری و خیالات و ... رو با کوروش مقایسه کردی ؟ :confused: مگه کوروش به این چیزا معروفه :confused:

تاریخ رو هم فیلم تغییر نمیده . این نشد یه دونه بهترشو می سازن

ممنون از دوستانی که نظر منو مورد عنایت قرار دادن و لایک کردن ولی پاسخم به شما دوست گرامی :

من حرفی از وحشی گری ، جنگ ، سکانس های خشونت تاریخی و این چیزها نزدم . من صحبت از عظمت و شکوه کردم ! این عظمت و عزت یه تمدنه که به تصویر کشیده میشه.

به قول شاعر : وقتی هویت را در نام می جویند / هر بی نشان ناچار صد یاوه می گوید
چیزی که در صلح است از جنگ می خواهند / قدرت اصالت نیست فرهنگ می خواهد

اون مثالهایی که زدم چیزهاییه که الان موجوده ! واقعیه ! وهم و خیال نیست. حقیقتاً فیلم هایی مثل مرد عنکبوتی ، بت من ، یا فیلم های تاریخی مثل تروی ، گلادیاتور، اسپارتاکوس و .... ساخته شده و به فرهنگ قرون وسطی ، رنگ و بوی اصالت و هویت بخشیده ! من از صمیم دل تحسین می کنم این حرکتشونو.

تعداد قابل ملاحظه ای از مردم جهان این فیلمها رو دیدن تا حدی که شخصیت های اینگونه داستان ها قهرمان دنیای کودکان شدن ! من مخالف سینما نیستم و اعتقادی هم به حرفهای اینچنینی که دشمن داریم و اینها ندارم.

هرکسی داره کاری رو می کنه که باید بکنه ! منتهی چگونگی این کار مهمه ! باز هم تأکید می کنم هیچ چیز مخرب تر از یک روایت بد از تاریخ ، ذهن نسل های آینده رو خراب نمی کنه !

ما یه مثل معروف داریم که میگه : اگر می خوای چیزی رو نابود کنی در مقابلش شمشیر نکش ! ازش بد دفاع کن .

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
دوست عزیز من هم مثل شما مسلمان هستم و به تمامی این بزرگوارانی که گفتی معتقد ولی به این جمله هم اعتقاد دارم:
ملتی که گذشته اش رو نشناسه نمیتونه شاخ و برگ درآورده و شکوفا بشه
افکار شما هم مثل کاربر ansar طالبانیه.شما فکر کنم به جای خدا برای شیطان قنوت میگیری.

داداش کجای کاری ایشون و انصار همه و همه یه نفرن همشون هم در جبهه مان فقط زیادی فعل معکوس استعمال می کنن

پرهیـزگار

Registered User
لایک‌ها
75
کوروش همون ذوالقرنین هست و نامش در قرآن اومده

بالا