• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جونور خونگي !

لایک‌ها
635
با سلام و صلوات؛ :general709:
تجربيات خودتون از نگهداري غير از سگ و گربه كه نجسن، اعم از خزنده و پرنده و چرنده و درنده اي كه داشتين رو بنويسيد.:rolleyes:

طاعات و عبادات قبول درگاه حق.

Last edited:

MXRX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
آکواریوم تهیه کن کثیف کاری هم نداره .

طول آکواریوم زیر یک متر ارتفاع حدود 60 عرض 30cm
با شیشه 6 میل هم میشه ولی قسمت کف و بالا باید با شیشه اضافه (چپ و راست و وسط و بالا) و چسب سیلیکون محکم کاری بشه .
بدون میز و کمد هم میشه فقط سطح کار باید تراز ، صاف و محکم باشه .
فقط محل آکواریوم به هیچوجه در معرض نور خورشید نباشه.
یولونیت برای زیر آکواریوم
ضد کلر (خارجی) موقع تعویض آب
پمپ فیلتر آب ،
هیتر،
فیلتر کفی( زیر شن)،
پمپ هوا ترجیحا" دو کانال
شن یا ماسه دانه متوسط سفید یا مخلوط،
سنگ هوا
تجهیزات تزئینی دیگه رو بعدا" هم میتوانید اضافه کنید زیاد مهم نیست.

حداقل یکساعت در روز آکواریوم را خاموش کنید ( میتوانید از تایمر اتوماتیک استفاده کنید. قیمت حدود60 )

ماهی هم میتونی یا فقط گوشتخوار بگیری یا غیر گوشتخوارمعمولا" با هم نمیسازند . (از فروشنده بپرسید )
مثلا" اسکار و ماهی های گوشتخوار دیگه
یک عدد لجن خوار
غذا هم گرانول روآبی بستگی به نوع ماهی تزئینی (غذا را از فروشنده بپرسید ) روزی حداکثر دو بار
اگه غیر گوشتخوار میخواهید پولکی و میگو و ....
اگه ماهی گلدفیش بگیرید زیاد به تغییرات دما حساس نیستند هیتر هم نیاز نیست ولی برای ماهی های دیگه دمای آب روی 30 درجه بگذارید
تعویض آب هم شش ماه یکبار
نیاز نیست کل تجهیزات رو خالی کنید ماهی ها را خارج کنید و در ظرف دیگر بگذارید با سنگ و ...به غیر از شن یا ماسه آب را از قسمت کف با شلنگ خارج کنید چند بار شن را با آب و نمک غیر ید دار شستشو و آب را خارج کنید .بعد هم اضافه کردن آب و کمی نمک مخصوص آکواریوم و ضد کلر طبق دستور آن .... چند ساعت اکواریوم را با تجهیزات برقی روشن کنید
رساندن دما به 30 درجه ، برگرداندن ماهی به آکوایوم

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من مرغ عشق، مرغابی، غاز و خرگوش داشتم
توی همشون از مرغ عشق و مرغابی خیلی خوشم میاد
مرغابی حتی اگه یه حیاط بزرگ هم داشته باشید که قسمتیش خاک باشه بازم اذیت میشید چون چنان گندی میزنه که از حیوون خونگی سیر میشی، اما خدایی خیلی بامزه هستن مخصوصا وقتی جوجه دار میشن
مرغ عشق هم خیلی خوبه، سریع هم جوجه دار میشن، خیلی هم تمیز هستن، تنها بدیش اینه که یکم صداش زیاده، خرجی هم نداره، بامزه هم هستن میتونی دستیشون کنی
غاز هم از سرت بیرون کن وگرنه همسایه ها سر هفته ازت شکایت میکنن :D
خرگوش هم اگه تو حیاط میذاری مواظب باش بابات پرتت نکنه بیرون چون مثه گور کن تونل میزنن و سر ماه خونه خرابت میکنه :p

به فکر خرید همستر هم هستم اما خونواده نمیزارن، یکم تحقیق کن دربارش جونور تمیز و بامزه ایه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
حیاطمون بزرگ هست..یه تیکه از باغچه رو تور کشیدم و درونش از 5 بلدرچین نگه داری میکنم..
واسه غذاشون دانه پارس میخرم..از این ظرف های آب و غذا مرغداری هم خریدم.. سقفشون هم ایرانیت زدم
وقتی هم خاکشون رو کثبف میکنن..با بیلچه زیر و رو میکنم . دو تا نر هستن و سه تا ماده.. هر سه تاشونم تخم میکنن:D:p

لایک‌ها
635
حیاطمون بزرگ هست..یه تیکه از باغچه رو تور کشیدم و درونش از 5 بلدرچین نگه داری میکنم..
واسه غذاشون دانه پارس میخرم..از این ظرف های آب و غذا مرغداری هم خریدم.. سقفشون هم ایرانیت زدم
وقتی هم خاکشون رو کثبف میکنن..با بیلچه زیر و رو میکنم . دو تا نر هستن و سه تا ماده.. هر سه تاشونم تخم میکنن:D:p
پرنده خيلي دوس دارم اما پرنده تو قفس باشه دلم ميگيره!
:general507:

Last edited:

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
من از 3 سالگی تا الان هر جور حیوون خونگی و غیرخونگی و اهلی و وحشی که فکرشو کنید داشتم. ولی بهترینشون از نظر خودم:

zxcv.jpg

البته عکسش تزئینیه ولی تا حالا دوتاشون رو داشتم که متاسفانه چون مال خیلی سال پیش بودن عکسی ازشون ندارم. اما هر جفتشون فوق العاده بودن و به راحتی دست آموز شدن.

تنها بدی گنجشک اینه که هر 5 دقیقه یه بار فضله میندازه و چون داخل قفس نمی مونه و باید حتما بیرون از قفس و آزاد باشه، گند می زنه به خونه و زندگیت. البته من زیاد مشکلی نداشتم و هر جا فضله می نداخت فوری پاک می کردم.

لایک‌ها
635
من از 3 سالگی تا الان هر جور حیوون خونگی و غیرخونگی و اهلی و وحشی که فکرشو کنید داشتم. ولی بهترینشون از نظر خودم:

مشاهده پیوست 1043579

البته عکسش تزئینیه ولی تا حالا دوتاشون رو داشتم که متاسفانه چون مال خیلی سال پیش بودن عکسی ازشون ندارم. اما هر جفتشون فوق العاده بودن و به راحتی دست آموز شدن.

تنها بدی گنجشک اینه که هر 5 دقیقه یه بار فضله میندازه و چون داخل قفس نمی مونه و باید حتما بیرون از قفس و آزاد باشه، گند می زنه به خونه و زندگیت. البته من زیاد مشکلی نداشتم و هر جا فضله می نداخت فوری پاک می کردم.
گنجيشك مگه اهلي هم ميشه؟

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
گنجيشك مگه اهلي هم ميشه؟
اگه جوجه ش رو بیاری آره. اینو ببین:

البته پیشنهاد نمی کنم بری از لونه ورداری چون درست نیست بچه رو از مادرش جدا کنی. ولی اگه خوش شانس باشی تو بهار که فصل جفتگیریشونه می تونی یه جوجه شو که از لونه افتاده بیرون و بی سرپناه و یتیم مونده پیدا کنی و بیاری بزرگش کنی.

لایک‌ها
635
اگه جوجه ش رو بیاری آره. اینو ببین:

البته پیشنهاد نمی کنم بری از لونه ورداری چون درست نیست بچه رو از مادرش جدا کنی. ولی اگه خوش شانس باشی تو بهار که فصل جفتگیریشونه می تونی یه جوجه شو که از لونه افتاده بیرون و بی سرپناه و یتیم مونده پیدا کنی و بیاری بزرگش کنی.
خب بچه گنجشك چي ميخوره ؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
استاد pillow
31.jpg 32.jpg DSC_2000.jpg 21.jpg photo_2016-08-01_07-37-06.jpg

استاد هاشم
14.jpg 16.jpg

استاد پرویز
425733871_89683.jpg

آه واریومم که سامپ داره سالی یه بار سامپ ش رو تمیز میکنم فقد

DSC_2815.jpg 1.jpg DSC_2504.jpg

همه و همه در یک makan

کمکی از دستم ساخته ست حاج حوسین درخدمتم

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
خب بچه گنجشك چي ميخوره ؟
من مال خودمو وقتی جوجه بود خمیر نون رو آب می زدم با سر کبریت می دادم می خورد. اگه اونجوری نخورد با سرنگ بدون سوزن بهش بده البته زیاد آب بزن که به اندازه کافی رقیق بشه تا راحت بشه با سرنگ بهش داد. ضمنا هیچوقت سر سرنگ رو از روبرو و مستقیم داخل منقارش نکن چون خفه میشه. به جاش سعی کن با زاویه و از بغل منقارش بهش بخورونی و خیلی هم کم کم و آروم آروم یهش بده. فقطم دو سه هفته اولش سحته بعد خودش یاد می گیره و غذا می خوره. دیگه وقتی به اون سن رسید تقریبا می تونی هر چی خودت می خوری بهش بدی مثلا برنج یا ماکارونی یا تخم مرغ پخته. عجیب این که مال من حتی گوشت چرخ کرده هم می خورد! ولی بیشتر از همه عاشق ماکارونی بود (فکر می کرد رشته های ماکارونی کرم هستن) در ضمن اگه حشره مثل پشه و مگس و عنکبوت یا حتی سوسک تو خونه تون باشه شکارشون می کنه و می خوره و دیگه نیازی به استفاده از حشره کش ندارید (البته تا وقتی پرنده داری به هیچ عنوان از حشره کش های شیمیایی مثل پیف پاف و تارومار و امثال اینا استفاده نکن چون براشون سمه و باعث مرگشون میشه، اگر هم خیلی لازم شد نهایتا گیاهی بی ضررش رو به کار بگیر)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
مرغ مینا بخر
فقط تنها مشکلش اینه اگه پررو بشه بدجوری ازارت میده صبح زود بیدار میشه و خونه رو سرش می زاره به قدری سوت و حرف می زنه دلت می خواد از خونه پرتش کنی بیرون و راحت بگیری بخوابی(البته دلم نمیاد)
ولی بامزه و بازیگوشه
البته راست روده هستن و مدام فضله میندازه ولی اکثر وقت ها بیرون قفس واسه خودش چرخ می زنه و کیف می کنه

لایک‌ها
635
استاد pillow
مشاهده پیوست 1043580 مشاهده پیوست 1043582 مشاهده پیوست 1043583 مشاهده پیوست 1043584 مشاهده پیوست 1043587

استاد هاشم
مشاهده پیوست 1043581 مشاهده پیوست 1043585

استاد پرویز
مشاهده پیوست 1043586

مشاهده پیوست 1043588 مشاهده پیوست 1043589 مشاهده پیوست 1043590

همه و همه در یک makan

حاجي در پست اول عرض كردم غير از سگ و گربه
اما بخاطر زحمتي ك كشيدي مچكرم دوج

لایک‌ها
635
مرغ مینا بخر
فقط تنها مشکلش اینه اگه پررو بشه بدجوری ازارت میده صبح زود بیدار میشه و خونه رو سرش می زاره به قدری سوت و حرف می زنه دلت می خواد از خونه پرتش کنی بیرون و راحت بگیری بخوابی(البته دلم نمیاد)
ولی بامزه و بازیگوشه
البته راست روده هستن و مدام فضله میندازه ولی اکثر وقت ها بیرون قفس واسه خودش چرخ می زنه و کیف می کنه
اي جانممممم
چ بامزه س

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
پرنده خيلي دوس دارم اما پرنده تو قفس باشه دلم ميگيره!
:general507:

یک فضای ۳ در ۴ با ارتفاع ۱ متر را تور کشیدم، همچین زندونی نیستن،

چون ولشون کنم تو حیاط خرابکاری میکنن و گربه میاد میبرتشون،
درسته پرنده بدرد فضا های کوچیک مثل تهران نمیخوره،

بنظر من یا مار بخر یا از این سمندر ها
کلا خزنده بخر خخخ

اکواریوم هم خوبه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
استاد pillow
مشاهده پیوست 1043580 مشاهده پیوست 1043582 مشاهده پیوست 1043583 مشاهده پیوست 1043584 مشاهده پیوست 1043587

استاد هاشم
مشاهده پیوست 1043581 مشاهده پیوست 1043585

استاد پرویز
مشاهده پیوست 1043586

مشاهده پیوست 1043588 مشاهده پیوست 1043589 مشاهده پیوست 1043590

همه و همه در یک makan

شما ظاهرا فقط یه چند تا پرنده لازم داری تا بتونی یه حیات وحش مصنوعی درست کنی :D
بعدم باید دور خونتونو سیم بکشن و به عنوان منطقه حفاظت شده مشخصش کنن :D
این استاد هاشم جنسش چیه؟ سیاه گوشه؟ خطرناک نیس؟ اینطوری که این زبونشو درآورده یهو یه جای آدمو بگیره که دیگه چیزی ازش نمیمونه :D

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
این استاد هاشم جنسش چیه؟ سیاه گوشه؟ خطرناک نیس؟ اینطوری که این زبونشو درآورده یهو یه جای آدمو بگیره که دیگه چیزی ازش نمیمونه

یوزپلنگ آریایی نسخه بلک ادیشن

photo_2016-10-03_08-08-56.jpg

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
بالا