mostafa_1366
Registered User
محض اطلاع گربه نجس نیستبا سلام و صلوات؛ :general709:
تجربيات خودتون از نگهداري غير از سگ و گربه كه نجسن، اعم از خزنده و پرنده و چرنده و درنده اي كه داشتين رو بنويسيد.
طاعات و عبادات قبول درگاه حق.
تقبل الله برادر
محض اطلاع گربه نجس نیستبا سلام و صلوات؛ :general709:
تجربيات خودتون از نگهداري غير از سگ و گربه كه نجسن، اعم از خزنده و پرنده و چرنده و درنده اي كه داشتين رو بنويسيد.
طاعات و عبادات قبول درگاه حق.
اما مدفوعش نجس و نجس كننده سمحض اطلاع گربه نجس نیست
تقبل الله برادر
خودت چه حیوانی دوستداری؟خونه مون ويلايي دوبلكسه. يه حيات اصلي داريم ٦٠ متري طبقه همكف
يه حياط خلوت داريم ٤٠ متر طبقه اول
جالبه...،خودت چه حیوانی دوستداری؟
من یه خرگوش مینیاتوری داشتم، خیلی بی ازار بود،نه صدا داشت نه زمین رو سوراخ میکرد، دستشویش هم گوشه باغچه میکرد
باغچه رو گرفته بودم مثل تپه درست کرده بودم و روش سبزی ترتیزک کاشته بودم، میخورد
تا اینکه یکی از بچه های فامیل اومد از ارتفاع پراوزش داد:general710: و در جا ضربه مغزی شد:general208:
همستر هم خیلی بازیگوشه ،مخصوصا وقتی بهش گردو میدی، کلا چیزهای گرون میخوره
فقط مشکلش اینه مثل موش هست یه کوچولو، شاید چندشت بشه
ولی بنظر من یه اکواریوم متوسط بگیر، از همه باکلاس تره
نهجالبه...،
دنيايي داشتي واسه خودت با اين جونورا
:general601:
سنجاب همون همستره آيا ؟
اهاننه
سنجاب فرق داره، اونم خونگی میشه فقط گرونه
قبلا یکی از فامیلامون ۲ تومن خریده بودش
ولی همستر در حد ۱۰هزار تومنه
موش زیاد بچه میاره، یه مدت توی انبارمون موش افتاده بود بیچاره شدیم از سم خریدن و چسب موشاهان
من كلا با جونوران آبزي زياد حال نميكنم
جونوري خوبه كه بتوني وقتي ٧-٨-١٠ تا جوجه يا توله كرد بتوني باهاشون بازي كني و لمسشون كني و بهشون غذا بدي
چطور با اين شوق و ذوق نوشتي و عذاب وجدان نميگيري ؟اغا گفتید خرگوش تازه یادم افتاد منم چند سال پیش خرگوش داشتم که هفت تومن گرفته بودمش (نزدیک ده سال پیش)ولی نزدیک هفتصد تومن ازش کار میکشیدم
رنگش سیاه و سفید بود
انقدر من اینو دوست داشتم انواع و اقسام بلا ها رو سرش می اوردم(هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند)از افکندنش در چاه اب تا پرتاب تا ارتفاع های بالاو...
سرانجام در یکی از روزهای شهریور عملیات پرتاب وی ناموفق بود و من نتونستم بگیرمش و سرمای مرگش داغ کاشی های گرمادیده حیات را دو چندان کرد
بيا سوسيس بخوریه خرگوش دارم میخوام واگذارش کنم
خرگوش خوبیه قبلا چموش و فضول بود الان ارومه منتها دیگه نمیخوامش خستم کرده :general710:
خواستی بیا پوخ
یه مدتم دست @الهه.آتش بود
من چند سال به خاطرش عذاب وجدان داشتم:general211:چطور با اين شوق و ذوق نوشتي و عذاب وجدان نميگيري ؟
شانس مرغ خريدم ٣ تا با يه خروس ! تخم نميزاشتن انگار نازا بودن پسشون دادم!اگه حیاط داری مرغ محلی بگیر ، برات تخم هم میکنه خیلی خوبه
خروسه احتمالا از یانگوم استفاده میکردهشانس مرغ خريدم ٣ تا با يه خروس ! تخم نميزاشتن انگار نازا بودن پسشون دادم!
خروس هم نباشه..خروسه احتمالا از یانگوم استفاده میکرده
نطفهخروس هم نباشه..
مرغ تخم رو میذاره/فقط نتفه نداره:general502::general502: