• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حجم ام تی بعد از نصب تو هاست چقدره؟

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
شاهد عزیز ممنون از اینکه راهنمایی کردید
ولی من آخر سر به این نتیجه رسیدم که برم پنجاه مگ فضا بخرم و خیال خودمو راحت کنم ولی فکر نمی کردم که بیست مگ کم بیاره بهرحال بازم از اینکه اینهمه تحمل داشتید و به سوالاتم جواب دادین از شما بی نهایت متشکرم

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
این پوشه tmp که خارج از دسترس وب قرار داره رو برو داخلش و هر چی پوشه داخلش هست پاک کن ، کلی هم فضا اضافه میاری ، وقتی وارد File Maneger میشی باید بتونی ببینیش

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
public_html عزیز یعنی پوشه tmp که قبل از اینکه بخواییم بریم به پوشه www منظورتونه؟
اون پوشه یه چیزی تو مایه های شش و نیم مگه اگر من اونو پاک کنم می فرمایید هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
آخه این الان برای من سوال شده که اگر محتویات این پوشه ارزشی ندارن پس علت وجودش چی می تونه باشه ؟
و اگر حذف این پوشه هیچ مشکلی را به وجود نمیارد می تونید پوشه های مشابهی رو هم که به همین طریق بی ارزشند و پاک کردنشان مشکلی به وجود نمیارن رو معرفی کنین تا از شر همه شان خلاص بشوم
ممنون می شم

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
این پوشه اطلاعات بازدیدهای سایت و بندویچ و غیر این چیزها رو نگه میداره ، اگر نیاز نداری پاک کن ، مسئولیتش با خودت

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از public_html :
این پوشه tmp که خارج از دسترس وب قرار داره رو برو داخلش و هر چی پوشه داخلش هست پاک کن ، کلی هم فضا اضافه میاری ، وقتی وارد File Maneger میشی باید بتونی ببینیش
خدايا توبه !
من دوهفتس اينو دارم ميگم ! :blink: :blink:

بالا