• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حجم بالای دیتابیس وردپرس

ali_esprit777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حجم تیبل wp_posts دیتابیس من 2.3GB شده و از طرف هاستینگ اخطار دادن.
من 166000 مطلب در سایت دارم. آیا این حجم دیتابیس با این تعداد مطلب عادیه؟
در ضمن افزونه wp-optimaize را هم نصب کردم و همه رونوشت ها را هم حذف کرده و اوپتیمایز هم شده.
لطفا اگه از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
مگه چه سایتیه که این همه مطلب داره!
یحتمل سایت خودکار هست ش
باید یه هاست قوی تر تهیه کنی
وردپرس خودش سنگین هست
وای به حال دیتابیسی به این عظمت!

ali_esprit777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله درسته، سایت خبری خودکار.
مطالب سایتهای خبری رو میگیره پست میده.
پس راهی نداره که بشه حجمش رو کم کرد؟
اینکه میگن میشه دیتابیس رو فشرده کرد چی؟

مهندس میلاد

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز شما با استفاده از افزونهwp-optimize براحتی می تونید دیتابیس وردپرستون رو بهینه کنید.لینکشم براتون قرار می دهم تا دانلود واستفاده کنید.بفرمایید:http://wordpress.org/extend/plugins/wp-optimize/

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
این حجم دیتابیس کاملاً عادیه. چون با ضرب و تقسیم هر مطلب حدوداً بین 14 تا 15کیلوبایت درمیاد که با واقعیت منطبقه. به نظر من راه حل اساسی برای کاهش چشم گیر حجم دیتابیستون وجود نداره. فشرده سازی هم کاربردش جای دیگه ای هست و برای شما کاربردی نداره. با این حجم دیتابیس کاملاً حق با مدیر سرورتون هست. همین که تا حالا ساسپندتون نکرده جای شُکر داره!

باید سرور اختصاصی بگیرید. وردپرس در حالت عادی خودش به سرور فشار میاره. با این حجم که دیگه...

ali_esprit777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در حال حاضر تقریبا 100000تا بازدید و 20000تا آی پی داره. آیا حتما باید سرور اختصاصی تهیه کنم یا روی VPS هم میشه؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ببخشید پاسختون خیلی دیر شد. حتماً تا حالا تصمیم گرفتید. اما به نظر من یه VPS نسبتاً قوی هم کارتون رو انجام میده. اگه خوب کانفیگ بشه (بدون نصب کنترل پنل نظیر Cpanel ,... فقط با نصب آپاچی و PHP و Mysql) شاید بشه روی VPS با رم 1گیگ یا 2گیگ سایت رو بالا آورد.

بالا