ای وای عکسو که این خفن گذاشته بود چرا یکی دیگه به من گفت درسته عکس بعدیو بذار :lol: شرمنده خفن جان الان نگاه کردم دیدم شما عکسو گذاشتی. من عکسمو پاک کردم.
ولی فیلم سخته خفن جان یه عکس دیگه یا راهنمایی هم بذار .
به ضرس قاطع Anna.Karenina.2012 >؟!خب از پشت صحنه به من اشاره میکنن دوستان میگن یه عکس دیگه بزار:lol:
اینم از بازیگرای اصلی فیلم...
به ضرس قاطع Anna.Karenina.2012 >؟!
بفرماییدǹ̡̨̧̡̧̢̧̨̳̻̝̬̪̠̠̖̠̠͔̘̤̪̪͉͔̳͇̼̜̻̺͈͚̪̯͇̱̙̦͕̖̗̠̼͕̱̠̪͕̺̻͍͙̗͉̜̦͙͈͎͚̟̖̤̦͖̲̳̣̲̰͔̹̻͔͉̭͔̰̥̥̮̥̳͍̯̗͕̝̙͙͖̦̳́̄́̾̾͂̽̈́̿̄̐̓̾̑̓̆̐̏̈̅̄̑̄͂̍̊͌̄̊̀̔̆̀̋̈́̅̓̊͒̾͌͗̅͊̑̐͒̽̓̎̽̈́̂͊̉̇̈͂͂̊̐̃͑̎̾̊̀̈͛̆̃̈̉̃̋͊͒̌̑̎͌̇̽͒̋̋͒̎̌̕̚̕̕̚͘͜͜͝͠͝͝ͅͅͅͅi̡̢̧̨̧̢̢̧̡̢̢̢̧̧̨̛͍͙̞̰̖̜͔̺̜̰͓͉̤̻̪̰̙̼̦̮̻̞͙̞̰͇̪͚̥̖̟͓̪̦̪̘̺̠̟̺͇̞̞̮̗͖̰̙̠̗̮͍͚̜̠̞̙͍̥̱̱̤͈͈̟̞̫̱̗̳͇̲̰̟͍͕͈͍̎͆̾̉̑́̏̌́̇́̆́̊̔͑̽̋̓̊̋͋̃̈́̊̔̃̓͛́̂̑̌͂̄̊́̈́̌̊̅̉̎̂͗̀͂̒͌̐̀̋͛́̂͋́̆́̍̈́͌͌̎̑̓̀̏͒̆̎̌̽̋̊̔͐̂̄̉́̂̀̚͘̚̕̕̚͜͜͜͠͝͝͝͝͠͠͝͝͝ͅͅͅͅc̡̧̡̨̡̢̢̢̧̢̢̨̢̧̛͍̙̻͎̦͇̯͈̺̯̣̬͍̥͇̳̦̲̥͈͙͇͍̥̤͖̩̗̹̖̞͕̭̖͚̻͈̮̝̖̖̜̗̥̭̭̬̘̳̦̟͙̻͇͚̯̲̤̠̥̻̤̞̘͎͔̼̹̫̗͈͇̼̺̭̘͈̟̙͉͕̤̞͊̎̀̅̂̇́̊͌͛̒̽͒͆͂̀͆͆̅̒͊̐̇͆͒͌̈́́̓͋̐͑̊̈̐͆̄̈́̈̊̈̎̐͋̉͂͒͆̾̀̔̈́͆̔̄̇͋̊͊́̓̏̒̅̀̊̈́́̇̋͆͒̌̌͂̿͗̍̌̽̊̔͆͌̿͘̚͘̕̕̚̚͜͠͝͝͝͝͝͝ͅͅę̨̢̨̨̨̡̧̨̢̡͍̰̞̖͉̩͍̖̞̖̣̦̘͓̮͉̙͈̦̲̹̖̭͔̰̩͇̪͙̙̣̦̦̜̖̳͔̠͕̦̹̼͇̘̤̤̠̝̠̞̮̮̪̜̰͇̗̺̦͚̝̳͙̦͈͈̗̟̠̱͓̠̦͙̥̞͖͓̯͎̥͕͈̜̩͔̎̽̐̀͐͂͂̉͋̀̂͆̾͐̈́́̈͊͑̽͋̅͊̇̿͌̉̑̓̿̀̒͐̌̀̔̽̑̎̀̈́̋̽̅̾̂͛̎͛̐̏̓͌̃̍͆̎̈́͑̔͗͗̌̈́̈͐̄͋̽̽̽̈̆͌͌̈́̂̔̊͐̔͌͑̍̎̒̈́̑͘̕͘͘͜͝͝͝͠͝͝͝͝ͅͅشک نکن همینه
The Silence of the Sea
؟