• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حدس تصویر

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
اگه عکس گذاشتن سخته
دیالوگ بذاریم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
همه این فیلم رو دیدن
فقط نمیدونم چرا قهر کردن :D

من از موقعی که عکس فیلم گذاشتم و تو گوگل سرچش کردن ایکی ثانیه جوابشو دادن قهر کردم:blush: اخه اینطوری خیلی بی مزه میشه :(

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام
این هم یه فیلم آسان و معروف

0Angri_3505013878980178789.jpg

داداش من چی آسان و معروف :( خوشا به حالتون این همه فیلم خوب دیدید

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
@ Benchmarker
ما تو کل این تاپیک یه بار تقلب کردیم اونم صادقانه گفتیم! بقیه چی؟ تازشم من فیلم رو دیده بودم ولی این صحنش یادم نبود. در ضمن با توجه به تمایلات تو و شادی، دور از دهن نبود این فیلم رو بذارید (بدون سرچ هم میشد حدس زد) ;)

چون 100% مطمئنم درسته عکس بعدی رو میذارم

Untitled.jpg

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
این یکی هم سخته دی:
ما تا حالا یه دفعه هم سرچ نکردم. هیجانش گرفته میشه
اصلن حدسه حاجی

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
جالبه، خیلی از همین هایی که ژست میگیرن خودشون هم سرچ کردند!! حتی از تول تاپیک هم نگاه کنید میفهمید خیلی ها با سرچ به جواب رسیدند ما که یه بار این کار رو کردیم بعد هم اعتراف کردیم!
در ضمن من به یه نتیجه نا امید کننده رسیدم: متاسفانه نه جامعه حقیقی نه جامعه مجازی هیچ کدوم جنبه صداقت رو ندارند!

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
جالبه، خیلی از همین هایی که ژست میگیرن خودشون هم سرچ کردند!! حتی از تول تاپیک هم نگاه کنید میفهمید خیلی ها با سرچ به جواب رسیدند ما که یه بار این کار رو کردیم بعد هم اعتراف کردیم!
در ضمن من به یه نتیجه نا امید کننده رسیدم: متاسفانه نه جامعه حقیقی نه جامعه مجازی هیچ کدوم جنبه صداقت رو ندارند!

اتفاقا منم اون فيلم three kings رو با سرچ پيدا كردم :دي

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
عیب نداره این جا اصلا به کسی جاییزه نمیدن که بخوایم براش قوانین مسخره بذاریم .فقط دور هم جمع شدیم خوش باشیم.کسی هم ناراحت میشه و قهر میکنه نیاد . والا .......
حالا فکر کردید ما نمیگیم با سرچ پیدا کردیم دیگه تقلبم نمیکنیم ؟خود من از اول این تاپیک همه عکسارو سرچ کردم و 2 بارم که موفق شدم بگم با سرچ بود . الانم اگه کسی عکس بذاره که تو گوگل باشه من جوابشو با سرچ میگم .

درود بر شرفت !
من به استارتر پیشنهاد می کنم عنوان تاپیک رو به " حدس تصویر به کمک سرچ ایمیج گوگل " تغییر بده :D

پ.ن: طوری عکس نگذارید طوری شود که دیگران اینطوری تقلب کنند.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
این تاپیک بالای 5000 تا بازدیدکننده داره
من اوایل فکر میکردم هر فیلمی گذاشته بشه بالاخره یکی دیده میاد میگه
اما مثل اینکه محاسباتم اشتباه از آب دراومد

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
ای بابا، فیلمی که من گذاشتم رو حدس بزنید :rolleyes: سخته آیا؟؟ اگر بلی راهنمایی بذارم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
@ Benchmarker
ما تو کل این تاپیک یه بار تقلب کردیم اونم صادقانه گفتیم! بقیه چی؟ تازشم من فیلم رو دیده بودم ولی این صحنش یادم نبود. در ضمن با توجه به تمایلات تو و شادی، دور از دهن نبود این فیلم رو بذارید (بدون سرچ هم میشد حدس زد) ;)

صداقتت رو عشق است منظورم شخص شما نبود کلی گفتم. شادی رو هم با من قاطی نکن مثل این میمونه داری جیمز گاندولفینی رو با گلزار مقایسه میکنی :happy:

@Berenjmarkdar
تهدید در پ خ از نا جوانمردانه ترین اصول اولیه ی انسانیست :p
دکتر ماست هم خودتی . پستمم پاک کردم معلوم نمیکنید شما ها الان یه چی میگی تو فورم نه برا من آبرو میمونه نه برا خودت :D

بیشتر شبیه شفاف سازی و مزاح بود تا تهدید. دکتر ماست که بهتره دکتر جکوله :happy:

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
ای بابا، فیلمی که من گذاشتم رو حدس بزنید :rolleyes: سخته آیا؟؟ اگر بلی راهنمایی بذارم
متاسفانه شما به سندرم فیلمی-ببینم-هیچکس-ندیده باشه مبتلا هستی
سریعا خودتو به دکتر معرفی کن :D

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
آغا ما یه بار اومدیم پیشنهاد دادیم که عکس از عنوانی بذارید که لااقل بالای 90 درصد افرادی که به این تاپیک سر میزنن دیده باشن ، اما خود عکس رو سخت انتخاب کنید که نیاز به کلنجار رفتن با حافظه داشته باشه

و الا انتخاب فیلم سخت و نیست در جهان که کاری نداره.

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
راهنمایی: تو این فیلم هم اینا یه بازی مثل بازیی که ما می کنیم می کردند، اما یه فرق داشت اونا صحنه های فیلم رو بازی می کردند حدس میزدند اما ما عکس میذاریم. حالا بگید :D

همچینا هم نیست مصطفی بیاد جواب میده! شماها ندیدید به من چه. گفتید فیلم بذار نمرش بالا باشه فیلم نسبتا جدید با امتیاز 7.8 هم گذاشتنم نتونستید بگید. از قدیم هم گفتند عروس بلد نیست برقصه میگه زمینش کجه! بعلــــــــــــــــــــه :)

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
بله :D خط اول نشد آخرش علامت سوال بذارم میره اول جمله :D
این وضع زبان منه الان . حالا یه عده که نمیخوام اسم ببرم کتاب انگلیسی هم معرفی میکنن به من :D
کتابه رو هنوز وقت نکردم برم انقلاب بخرم ولی از یه نفر که تو کار هنر و بازیگریه پرسیدم ببینم داره یا نه گفت یه جور رفرنسه انگار و خیلی توصیه کرد .
اون کتاب به سینما ربط چندانی نداره
اما درک هنری خواننده رو به شدت افزایش میده که روی درک سینمایی هم تاثیر خوبی میذاره
اون کتاب یه معرفیه و در واقع از هر دیگی یه ملاقه بهت میده
برای هر مبحثش چندین و چند کتاب نوشته شده

اگه خواستی ادامه بدی بیا تو پی ام که آف تاپیک نشه :)

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
آقا نمیشه گفت اینجوری که شما الان 10 تا فیلم که مطمئنی من دیدم رو بگو . مطمئنم 2 تاش رو هم ندیدم . سلیقه ها فرق میکنه دیگه فیلمی که شما میذاریو من ندیدم فیلمی که من میذارمو شما ندیدی . حالا این وسط این ironsteel طفلکم فیلم میذاره هیشکی ندیده
biggrinsmiley.gif
دیگه اتفاقه دیگه چند تا راهنمایی میکنه میفهمیم .

ببین الان به عنوان مثال چندتا فیلم فوق العاده Popular میگم ، اگه اینارو ندیدی دیگه من حرفی ندارم :exclamati :

Lord of the Rings
Godfather
Inception
Dark Knight
Shawshank Redemption
Titanic
Star Wars
Pulp Fiction
Indiana Jones
Gladiator
Casablanca
و خیلی های دیگه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
فقط قرمزا رو دیدم :D
تازه از Shawshank Redemption و Pulp Fiction خوشم نیومد :D
خب اینا فیلمای 100 تا اول دنیان نمیشه همش از اینا عکس گذاشت باید عکس تو مرز سختی و آسونی باشه که جواب دادن بهش یه لذتی رو به آدم بده .

Godfather ندیدی :eek: عمرت بر فناست. اینا رو هم ندیدی Avatar و Titanic با جیمز کامرون دوشواری داری ؟

یه عکس دیگه از فیلم بزارین تاپیک بره جلو

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
ببین الان به عنوان مثال چندتا فیلم فوق العاده Popular میگم ، اگه اینارو ندیدی دیگه من حرفی ندارم :exclamati :

Lord of the Rings
Godfather
Inception
Dark Knight
Shawshank Redemption
Titanic
Star Wars
Pulp Fiction
Indiana Jones
Gladiator
Casablanca
و خیلی های دیگه