همه این فیلم رو دیدن
فقط نمیدونم چرا قهر کردن
سلام
این هم یه فیلم آسان و معروف
جالبه، خیلی از همین هایی که ژست میگیرن خودشون هم سرچ کردند!! حتی از تول تاپیک هم نگاه کنید میفهمید خیلی ها با سرچ به جواب رسیدند ما که یه بار این کار رو کردیم بعد هم اعتراف کردیم!
در ضمن من به یه نتیجه نا امید کننده رسیدم: متاسفانه نه جامعه حقیقی نه جامعه مجازی هیچ کدوم جنبه صداقت رو ندارند!
عیب نداره این جا اصلا به کسی جاییزه نمیدن که بخوایم براش قوانین مسخره بذاریم .فقط دور هم جمع شدیم خوش باشیم.کسی هم ناراحت میشه و قهر میکنه نیاد . والا .......
حالا فکر کردید ما نمیگیم با سرچ پیدا کردیم دیگه تقلبم نمیکنیم ؟خود من از اول این تاپیک همه عکسارو سرچ کردم و 2 بارم که موفق شدم بگم با سرچ بود . الانم اگه کسی عکس بذاره که تو گوگل باشه من جوابشو با سرچ میگم .
@ Benchmarker
ما تو کل این تاپیک یه بار تقلب کردیم اونم صادقانه گفتیم! بقیه چی؟ تازشم من فیلم رو دیده بودم ولی این صحنش یادم نبود. در ضمن با توجه به تمایلات تو و شادی، دور از دهن نبود این فیلم رو بذارید (بدون سرچ هم میشد حدس زد)
@Berenjmarkdar
تهدید در پ خ از نا جوانمردانه ترین اصول اولیه ی انسانیست
دکتر ماست هم خودتی . پستمم پاک کردم معلوم نمیکنید شما ها الان یه چی میگی تو فورم نه برا من آبرو میمونه نه برا خودت
متاسفانه شما به سندرم فیلمی-ببینم-هیچکس-ندیده باشه مبتلا هستیای بابا، فیلمی که من گذاشتم رو حدس بزنید سخته آیا؟؟ اگر بلی راهنمایی بذارم
Couldn't catch your meaningcan i ask you something, when the calm cool face of the river asked you for a kiss exactly
cuz i'm in a some kinda relation with her '
اون کتاب به سینما ربط چندانی ندارهبله خط اول نشد آخرش علامت سوال بذارم میره اول جمله
این وضع زبان منه الان . حالا یه عده که نمیخوام اسم ببرم کتاب انگلیسی هم معرفی میکنن به من
کتابه رو هنوز وقت نکردم برم انقلاب بخرم ولی از یه نفر که تو کار هنر و بازیگریه پرسیدم ببینم داره یا نه گفت یه جور رفرنسه انگار و خیلی توصیه کرد .
آقا نمیشه گفت اینجوری که شما الان 10 تا فیلم که مطمئنی من دیدم رو بگو . مطمئنم 2 تاش رو هم ندیدم . سلیقه ها فرق میکنه دیگه فیلمی که شما میذاریو من ندیدم فیلمی که من میذارمو شما ندیدی . حالا این وسط این ironsteel طفلکم فیلم میذاره هیشکی ندیده دیگه اتفاقه دیگه چند تا راهنمایی میکنه میفهمیم .
فقط قرمزا رو دیدم
تازه از Shawshank Redemption و Pulp Fiction خوشم نیومد
خب اینا فیلمای 100 تا اول دنیان نمیشه همش از اینا عکس گذاشت باید عکس تو مرز سختی و آسونی باشه که جواب دادن بهش یه لذتی رو به آدم بده .
ببین الان به عنوان مثال چندتا فیلم فوق العاده Popular میگم ، اگه اینارو ندیدی دیگه من حرفی ندارم :exclamati :
Lord of the Rings
Godfather
Inception
Dark Knight
Shawshank Redemption
Titanic
Star Wars
Pulp Fiction
Indiana Jones
Gladiator
Casablanca
و خیلی های دیگه