• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حدس تصویر

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
انگار هیچکس جواب رو نمیدونه، استارتر بگم چه فیلمی هست؟ یا بازم راهنمایی کنم؟ اگر خودم بگم چه فیلمیه عکس بعدی رو هم خودم میذارم :D

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
انگار هیچکس جواب رو نمیدونه، استارتر بگم چه فیلمی هست؟ یا بازم راهنمایی کنم؟ اگر خودم بگم چه فیلمیه عکس بعدی رو هم خودم میذارم :D
فک کنم خودت باید بگی.. داداش فقط بعدی رو یکی راحت تر بذاز یکم بیا رو کارای جدید تر . چون یه سری کارا قدیمی هستن دلیل نمیشه بهترین کار باشن

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569

تنبیه اینکه یه همچین فیلم نیست در جهانی گذاشتی اینه که عکس بعدی رو بدی 1 نفر دیگه بذاره :D

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
فک کنم خودت باید بگی.. داداش فقط بعدی رو یکی راحت تر بذاز یکم بیا رو کارای جدید تر . چون یه سری کارا قدیمی هستن دلیل نمیشه بهترین کار باشن

تنبیه اینکه یه همچین فیلم نیست در جهانی گذاشتی اینه که عکس بعدی رو بدی 1 نفر دیگه بذاره :D

بابا من که آزار ندارم که :D حالا الان میگم می بینید چه آسون بود ;) خداییش فکر نمی کردم نتونید بگید ولی حدس میزدم دیر بگید.

فیلم The thorn birds بود. سه تا عکس از سه بازه زمانی فیلم گذاشتم دیگه چی از جون من میخواستید؟ :D

نه نه من دوست دارم خودم عکس بذارم. قبلی رو که نتونستید بگید. این یکی رو از فیلمهای جدید تر انتخاب می کنم قــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــول میدم :)

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
بابا من که آزار ندارم که :D حالا الان میگم می بینید چه آسون بود ;) خداییش فکر نمی کردم نتونید بگید ولی حدس میزدم دیر بگید.

فیلم The thorn birds بود. سه تا عکس از سه بازه زمانی فیلم گذاشتم دیگه چی از جون من میخواستید؟ :D

نه نه من دوست دارم خودم عکس بذارم. قبلی رو که نتونستید بگید. این یکی رو از فیلمهای جدید تر انتخاب می کنم قــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــول میدم :)

می تونید لینک IMDb این فیلمو بدید ، من نه تنها اسم این فیلمو به عمرم نشنیده بودم بلکه توی نت هم چیزی پیدا نکردم به جز چندتا سریال !!! :eek:

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
می تونید لینک IMDb این فیلمو بدید ، من نه تنها اسم این فیلمو به عمرم نشنیده بودم بلکه توی نت هم چیزی پیدا نکردم به جز چندتا سریال !!! :eek:

Die Dornenvögel (TV Mini-Series 1983) - IMDb

چون شما نشنیدی که دلیل نمیشه :rolleyes: کتابش هم خیلی مشهوره به اسم مرغان شاخسار طرب و پرندگان خارزار ترجمه شده تو ایران ;)

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
Die Dornenvögel (TV Mini-Series 1983) - IMDb

چون شما نشنیدی که دلیل نمیشه :rolleyes: کتابش هم خیلی مشهوره به اسم مرغان شاخسار طرب و پرندگان خارزار ترجمه شده تو ایران ;)

گرامی اینی که شما گذاشتید یه مینی سریال هست نه فیلم !!!

اگه قراره بریم از مینی سریال مال 30 سال پیش فلان کشور اسکرین شات بذاریم و توقع داشته باشیم بقیه جواب بدن دیگه واقعا خنده داره !!

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
گرامی اینی که شما گذاشتید یه مینی سریال هست نه فیلم !!!

اگه قراره بریم از مینی سریال مال 20 سال پیش فلان کشور اسکرین شات بذاریم و توقع داشته باشیم بقیه جواب بدن دیگه واقعا خنده داره !!

صفحه اول تاپیک رو نگاه کنید نوشته فیلم یا سریال!! مگه بر باد رفته که شما گذاشتی مال الانه؟ حالا چرا شما اینقدر ناراحتی؟ بابا اصلا عکس بعدی رو خودت بذار اگر اینطوری خوش اخلاق میشی :D ;) خشانت به اواتارت نمیاد ;)

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
صفحه اول تاپیک رو نگاه کنید نوشته فیلم یا سریال!! مگه بر باد رفته که شما گذاشتی مال الانه؟ حالا چرا شما اینقدر ناراحتی؟ بابا اصلا عکس بعدی رو خودت بذار اگر اینطوری خوش اخلاق میشی :D ;) خشانت به اواتارت نمیاد ;)

بدیه مکالمه نوشتاری همینه ، من لحن نوشتم عصبانی به نظر میومد ، خودم نه :)

ببین بر باد رفته پر فروش ترین فیلم تاریخ سینماست ( البته با احتساب تورم ) ، هرکی حرفه ای سینمارو دنبال کنه محاله بر باد رفته رو ندیده باشه

حالا من یه پیشنهاد دارم:

اگه قراره سخت باشه به جای اینکه بریم سراغ آثار سخت ، از آثار خیلی تابلو که دیگه اکثرا دیدن استفاده کنیم اما خود اسکرین شات رو سخت انتخاب کنیم ، مثلا یه صحنه ای که شاید به سختی از فیلم به یادمون مونده باشه

چرا ؟؟

چون اگه یه نفر فیلمو ندیده باشه 100 اسکرین هم بذارید باز نمی تونه حدس بزنه اما اگه فیلمو دیده باشه ولی اسکرین شاتش سخت باشه با یکم فکر و کلنجار می تونه حدسش بزنه.

حالا اگه موافقی عکس بعدیو خودت بذار:happy:

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
بدیه مکالمه نوشتاری همینه ، من لحن نوشتم عصبانی به نظر میومد ، خودم نه :)

ببین بر باد رفته پر فروش ترین فیلم تاریخ سینماست ( البته با احتساب تورم ) ، هرکی حرفه ای سینمارو دنبال کنه محاله بر باد رفته رو ندیده باشه

حالا من یه پیشنهاد دارم:

اگه قراره سخت باشه به جای اینکه بریم سراغ آثار سخت ، از آثار خیلی تابلو که دیگه اکثرا دیدن استفاده کنیم اما خود اسکرین شات رو سخت انتخاب کنیم ، مثلا یه صحنه ای که شاید به سختی از فیلم به یادمون مونده باشه

چرا ؟؟

چون اگه یه نفر فیلمو ندیده باشه 100 اسکرین هم بذارید باز نمی تونه حدس بزنه اما اگه فیلمو دیده باشه ولی اسکرین شاتش سخت باشه با یکم فکر و کلنجار می تونه حدسش بزنه.

حالا اگه موافقی عکس بعدیو خودت بذار:happy:

بابا ما سی سالمونه فسیلیم! اینه که فیلم فسیل هم انتخاب کردیم ;) :D یادمه اون زمان که VHS بود و فیلم به این راحتی دستمون نمیومد این فیلم دست به دست میچرخید و فیلمی ها داشتنش

موافقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم اما خودت بذار :p: D

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
بابا ما سی سالمونه فسیلیم! اینه که فیلم فسیل هم انتخاب کردیم ;) :D یادمه اون زمان که VHS بود و فیلم به این راحتی دستمون نمیومد این فیلم دست به دست میچرخید و فیلمی ها داشتنش

موافقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم اما خودت بذار :p: D
اونوقت به من میگن چرا عکس سخت میذاری

من تو عمرم بیشتر از 10 تا سریال ندیدم
اگه سریال میذارید حداقل بگید سریاله که من خودمو خسته نکنم:D

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
اونوقت به من میگن چرا عکس سخت میذاری

من تو عمرم بیشتر از 10 تا سریال ندیدم
اگه سریال میذارید حداقل بگید سریاله که من خودمو خسته نکنم:D

تو کجا بودی که خسته شدی؟ :D بابا همچیـــــــــــــن میگید سریال انگار چه خبره 8 یا 10 ساعت هست کلش همین :D

حالا یکیتون عکس بذارید من دیگه توبه کار شدم :D اگه باز بردم عکس میذارم ;)

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
تو کجا بودی که خسته شدی؟ :D بابا همچیـــــــــــــن میگید سریال انگار چه خبره 8 یا 10 ساعت هست کلش همین :D

حالا یکیتون عکس بذارید من دیگه توبه کار شدم :D اگه باز بردم عکس میذارم ;)
داشتم فکر میکردم چرا بازیگره داره مستقیم تو دوربین نگاه میکنه

BluRay20

Registered User
لایک‌ها
259
سلام
مثل اینکه کسی عکس نمیگذاره گفتم خودم بزارم
البته خیلی تابلو هست

10.jpg

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
ارباب حلقه ها نیست ؟

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
اقا ما فارسی گفتیم کسی گوش به حرف ما نداد.
Please chose newer movies fellas.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
این راحت ترین عکس این تاپیک خواهد شد :D

g - Copy.JPG

بالا