ایدکم الله............جاتون خالی امروز امتحان ریاضی عمومی داشتم 8 تا سوال داشت و من سوال اول رو نصفش رو نوشتم به نظرتون قبول میشم؟؟
دارم کاردانی میخونم ولی به اندازه ارشد ترم خوندم ولی هر ترم 5 6 واحد قبول میشم!!!!!!!
ایدکم الله............جاتون خالی امروز امتحان ریاضی عمومی داشتم 8 تا سوال داشت و من سوال اول رو نصفش رو نوشتم به نظرتون قبول میشم؟؟
دارم کاردانی میخونم ولی به اندازه ارشد ترم خوندم ولی هر ترم 5 6 واحد قبول میشم!!!!!!!
به جز این با امضا نکردن و نرفتن سر جلسه امتحان یه نیم یا صفر خوشگل میندازن پای کارنامه تا مشروطی و.... :دی
هثین :lol:
1 بار 1 کی از بچه های ما اومد فرار کنه ، یارو گفت کجا ؟! گفت از اوشون اجازه گرفتم ( با اشاره به پشت سر مراقب ) طرف بگشت ببینه اوشون کیه ( هیشکی هم پشتش نبود ) پسره عینِ سگ شروع کرد به دویدن :lol: .... فرار کرد :دی
خدایی خیلی باحاله این دانشگاه آزاد ! هر ترم تا 3 درس رو میتونی نری سر جلسه حذف کنی ؟ به همین راحتی ؟!
بابا قهرمان !
دانشگاه آزاد رو آباد کردی تو ! :lol:
مایه داری دیگه
اصلش هم خداوکیلی باید همینطوری باشه ! الکی یه نمره صفری تکی چیزی بره تو کارنامه که چی بشه مثلا ؟!
چند شدی بعدش ؟
دانشگاه های دولتی اگر درس بردارید مثل دانشگاه تهران؛جنازتون هم شده باید بره سر جلسه.اگر نرید درس رو 0.25 رد میکنن.اگر گواهی پزشکی بخواهید ببرید باید برید یک مرکز پزشکی مورد اعتماد دانشگاه در کل طرف فکر موجه کردن غیبتو نمیکنه اونجا! و یک درس امتحان ندادن برابر مشروط شدنه.برید خداروشکر کنید دانشگاه ازاد اینجوری برخورد نمیکنه
جانم تجربه مشاهده پیوست 97983
خوش به حال اونایی که میتونن فرار کنن!
چند تا از بچه های ما فرار کردن...ولی با توجه به صندلی که اول روش نشتسه بودن اسمشونو در اودن و صفر!
تا جاییکه من میدونم حذف 2 حالت داره
1- حذف اضطراری
2-حذف پزشکی
به جز این با امضا نکردن و نرفتن سر جلسه امتحان یه نیم یا صفر خوشگل میندازن پای کارنامه تا مشروطی و.... :دی
0.25 (بیست و پنج صدم) تو کارنامه میدن!
اولا که یه بخشنامه جدید اومده تو دانشگاه آزاد که تا 8 ترم مشروطی هم اجازه تحصیل بدن یعنی به زبون بی زبونی میگن تا وقتی پول داری درس بخونداداش من ترم قبلی مشروط شدم با 11.93
این ترم هم 12 واحد برداشتم که 5 درس بیشتر نشد!
به خاطر غیبت یکی از درسام وقتی کارت ورود به جلسه گرفتم حذف شده بود!
الان من با اون درسه که حذف شده 3 تایه دیگه هم میتونم حذف کنم؟
اگر این 4 تا کتابه باقیمانده رو 3تاشو با ماده 35 حذف کنم یکیشم با گواهی ترم بعدی هم مشروط حساب میشم یا اینکه میتونم 20 واحد بر دارم؟
حالا فرقی نداره من میخوام بدونم اگر همه درسارو حذف موجه کنم ترم بعدی چندتا واحد میتونم بردارم؟
داداش من ترم قبلی مشروط شدم با 11.93
این ترم هم 12 واحد برداشتم که 5 درس بیشتر نشد!
به خاطر غیبت یکی از درسام وقتی کارت ورود به جلسه گرفتم حذف شده بود!
الان من بجز اون درسی که حذف شده 3 تایه دیگه هم میتونم حذف کنم؟
داداش ممنون میشم اگر جواب این سوالمم بدی!
سلام یه سوال داشتم اگه تو دانشگاه ازاد یکی یه ترم مشروط بشه ترم دیگه مثلا یکی یا دو تا ازدرساش تو کارنامه نمرشون پایین بشه و باعث بشه دوباره مشروط بشه سیستم اتوماتیک اونارو حذف ماده 35 میکنه لطفا راهنمایی کنید??بری سر جلسه چه بخوای نخوای باید امضا کنی دیگه راه فراری نیست
به عنوان کسی که در اینجور پروسه ها دستی بر آتش داره؛راحترین راه همون نرفتن سر جلسه است.فقط 3 تا درس غیبت موجه میشه بیشتر از 3 تا غیبت کنید غیبت میخورید و باید برید دنبال گواهی و این داستانا :wacko:
سلام ببخشید منم یه سوال داشتم اگه چواب بدید واقعا ممنون میشمجواب سوال داده شده ---> در پست 26
سلامسلام ببخشید منم یه سوال داشتم اگه چواب بدید واقعا ممنون میشم
من ترم پیش مشروط شدم این ترم هم 4 تا درس برداشتم که 3 تاشو نرفتم امتحان بدم حذف بشن و اون یکی دیگه رو هم اگه با گواهی پزشکی موجه کنم حذف ترم حساب میشه یا مشروط؟دانشگاه ازاد-
نهسلام دوستان
یه سؤال دارم
من پاره وقت میخونم و این ترم 10 واحد (حداقل واحد) برداشتم اگه فقط 8 واحد امتحان بدم یعنی یه درس 2 واحدی رو سر جلسه امتحان نرم حذف میشه؟ آخه یه جا دیدم نوشته بود اگه حداقل واحد برداری باید همشو پاس کنی این درسته؟ (اگر هم این 2 واحد امتحان ندم برای ترم بعدم 14 واحد میمونه)
امتحانم هفته بعده ممنون میشم جواب بدید