سلام مرسی؛بله همش به خاطر این هست که فردا شب انتخاب واحد دارم وگرنه نمی فروختمقیمت عالی و باور نکردنیه!!!! خودمم دنبال ماشین حساب مهندسی میگردم ولی بودجم به این نمیرسه....
سلام؛اینو دو سال پیش خریدم,گارانتی نداره؛جعبه داره؛ولی دفترچه فارسی نداره و فکر نمی کنم به دفترچه نیاز پیدا کنی؛چون توی نت آموزش هاش هست،این طوری بگم با این ماشین حساب هر درسی که فرمول و ریاضیات داره راحت می تونی تقلب بزنی؛عکس سوال رو میگیری؛تکستش رو زیرش مینویسی؛به همین راحتی؛یا ابزاری داره که میتونی شکل رو بکشی؛فارسی هم مینویسهدوست عزیز میشه بگی ماشین حساب رو کی خریدی؟ چقدر استفاده شده؟گارانتی داره یا نه؟ جعبه اش و دفترچه راهنمای فارسی اش هم موجوده؟
سلام؛من ساری هستم،اگه ساری باشین چرا که نه،نمی دونم روش که زده 330 فقط؛دوست عزیز کدام سمت ساکن هستید
امکان معامله حضوری ؟
مدل دقیق 330 یا 330 plus
من رشتم عمران هست تا به الان که حتی یک مورد هم پیش نیومده که کسی گیر بده؛و خیلی دیگه از دوستام هم دارن؛رشته های مهندسی رو گیر نمیدن به این جور ماشین حساب ها کلاماشین حساب خیلی خوبیه خوراک تقلب هم هست البته اگه بذارن با خودت ببری سر جلسه چون معمولا الجبرا و کلاس پد رو نمی ذارن ببری با خودت ولی اگه بردی تمومه
خوب بفروشی