ســلام؛داداش قیمتی که گذاشتم فکر می کنم حتی از قیمت مناسب هم خیلی پایین تر هست؛من ساری هستمداداش موجوده ماشین حساب؟ من خریدارم قیمت اخرتون چنده؟ پخ کن داداش. در ضمن کدوم شهری رفیق
Sent from my LG-P940 using Tapatalk
ســلام؛داداش قیمتی که گذاشتم فکر می کنم حتی از قیمت مناسب هم خیلی پایین تر هست؛من ساری هستمداداش موجوده ماشین حساب؟ من خریدارم قیمت اخرتون چنده؟ پخ کن داداش. در ضمن کدوم شهری رفیق
Sent from my LG-P940 using Tapatalk
پخ دادم خدمتتســلام؛داداش قیمتی که گذاشتم فکر می کنم حتی از قیمت مناسب هم خیلی پایین تر هست؛من ساری هستم
چرا اینقدر کم آخه مگه مجبوری بفروشی ؟قیمت به 200 هزار تومان کاهش پیدا کرد
جالبه بدونی بعضی از دوستان زنک میزنن و بازم تخفیف می خوان؛آره داداش بدهی دارم؛ولی دوباره بعد عید خودم باید در به در دنبال کلاس پد باشمچرا اینقدر کم آخه مگه مجبوری بفروشی ؟
سلام؛داداش اول از همه که الان همین کاسیو 5800 شده 180 تومن؛من نظامی قائمشهر می خونم شما کجا می خونی؟نظامی که تا حالا نشده کسی بیاد گیر بده؛من یه کاسیو اف ایکس 5800 خریدم پارسال 110 تومن که با این غول اصلا قابله مقایسه نیست..!!!قیمت خیلی عالیه من اگه میتونستم اینو ببرم سره جلسه حتما از همشهریه گلم میگرفتم ... داداش کدوم دانشگاه هستی میتونی کلاس پد ببری سره جلسه؟اپ واسه همشهری
آره کم کم دارم پشیمون میشم چون خودم بخوام بخرم 500 تومنی باید دوباره هزینه کنم؛بد موقع خوردم به بی پولی؛من رشتم عمران هست و کاری ندارن؛تازه استادا تشویق هم می کننمن ازاده بهشهر میخونم داداش منم 5800 میگم پارسال 110 تومن گرفتم والله کلاس پد از دوکیلومتری با اون صفحش مشخصه واسه چی اورده شده سره جلسه من با5800 هرچی ریاضی فیزیک داشتم پاس کردم این که دیه مدارو نمودارارو هم ج میده واقعا حیفه داداش نفروشش...
100 درصد پشیمون میشم؛قرض دارم مجبورمخوش به حالت داداش ما استادامون کلاس پد دستمون ببینن سره جلسه میان ترم یا کوئیز کارمون تمومه پایان ترم بخوره تو سرمون ... ولی 5800 اندازه صفحش مثه بقیه ماشین حساباس کارمو بی سرو صداو ریلکس انجام میدم ... ولی بازم میگم نفروش داداش پشیمون میشی...
واقعا؛شهریه دانشگاه آزاد خیلی گرونه؛گرفتار شدیم؛خوب بفروشی عزیز.این دانشگاه چی به سر ادم که نمیاره..........
سلام دوستان این ماشین حساب نیاز به تعریف و این حرفها نداره؛اونایی که میشناسن میدونن چه کارایی داره؛و خوراک تقلب هست؛اونایی هم که آشنایی ندارن از این لینک می تونن مشخصات کاملشو ببینن در ضمن قیمت نوی این دستگاه نزدیک به 500 هست
http://www.digikala.com/Product/DKP-8182/Casio-Classpad-330-PLUS-Calculator/ماشین-حساب-کاسیو-Casio-Classpad-330-PLUS
دستگاه کاملا سالم و بدون عیب و نقص هست
*قیمت به 200 هزار تومان کاهش یافت
اینم از عکساش
مرسی ریکاخوب بفروشیش برار
شماره تماست رو پخ کنبه قیمت پایه خریدارم
ارسال شد خدمتتونشماره تماست رو پخ کن
داداش مثل اینکه وقت نکردین تماس بگیرین واسه هماهنگی.شماره رو براتون پخ کردمارسال شد خدمتتون
برگشت قیمت به 230 هزار تومان؛دوستان در قسمت جست و جو عبارت ماشین حساب و کلاس پد رو سرچ کنید؛از قیمت های دیگه که این مدل ماشین حساب فروش رفته باخبر باشین!قیمت به 200 هزار تومان کاهش پیدا کرد