سلام
امروز v3i رسید . خیلی تمیز هست و همه لوازم پک همراش هست و همه سالم و در حد نو هستند . تنها مشکلی که وجود داره اینه که باطری گوشی باد کرده و نیاز به تعویض داره که آقای فروشنده به این موضوع اشاره نکرده بودن .
به هر حال ممنون از شما
سلام دوست عزیز
خیلی خوشحالم که گوشی صحیح و سالم توسط پست بدستتون رسید.
خدمت شما دوست گرامی عرض کنم من از ابتدا بنا رو بر صداقت و انصاف گذاشتم.
همانطور که در پست اول مشاهده می کنید تمام محاسن و معایب حتی کوچک رو رو ذکر کردم.
شاید براتون جالب باشه که این گوشی نهایت یکسال دستم بوده و بقیه این سالها توی کارتنش بوده.
در مورد این گوشی همانطور که گفتم اول خود من هم دچار این سو تفاهم شدم که باتری مشکل داره ولی این طور نیست در واقع مشکل از سیم شارژر بود که اتصالی داشت.
وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم به طور کامل شارژ شد و چند روز هم باتری کار کرد. درضمن از روز اول که این گوشی رو خریدم باتری به همین شکل بود و هیچگونه تغییر شکلی پیدا نکرده.
شما هم عجله نکنید و باتری جدید نخرید. در واقع شما به یک شارژر جدید احتیاج دارید البته اگر بخواید می تونید همین شارژر رو هم با یه کم چسب نواری مخصوص برق درست کنید.
نکته آخر اینکه به استناد سایت معتبر gsmarena مدت زمان استندبای این گوشی 200 ساعت و مدت زمان مکالمه 3.30 میباشد. به عبارتی باتری این گوشی ذاتا عمر بالایی نداره و این شاید تنها عیب این گوشی فوق العاده باشه.
در هر صورت امیدوارم مبارکتون باشه و سالیان سال بدون مشکل براتون کار کنه.