• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب بانكي اينترنتي

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
سلام
من ميخواستم واسه سايتم تبليغ بگيرم ولي نميخواستم واسه چك كردن حساب هر دقيقه تو بانك برم.
ميخوام بدونم كسي يه حساب تو همين بانكهاي ايران ميشناسه كه با اينترنت يا تلفن بشه چكش كرد
بانك سپه اين كارو ميكنه ولي تو تبليغ تلويزيون ميگه حساب جاري طلايي(چه فرقي با حسابهاي ديگه داره؟)
ممنون

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهترین کار افتتاح حساب سیبا است ، میتونی ملی کارت بگیری بعدش تو سایت بانک ملی عضو بشی و مشخصات حساب سیبای خودت را وارد کنی ... اگر پرینتر داری فرم درخواست مخصوصی هست که میتونی پرینت بگیری به شعبه ای که حساب سیبای خودت رو افتتاح کردی مراجعه کنی تا صحت امضا رو تایید کنند و به اداره انفورماتیک بانک ملی بفرستن تا صورتحصاب سیبات تو سایتشون فعال بشه و بتونی واریزی ها و کلا عملکرد حسابت رو ببینی ... اگر هم چاپگر نداری باز میتونی به بانک مراجعه کنی و فرم درخواست صورتحصاب اینترنتی رو بگیری و پر کنی ... توجه داشته باش در هر دو حال اول باید یک حساب برای خودت تو سایت بانک ملی بسازی :

آدرس ایجاد حساب برای سیبای بانک ملی :

http://www.bmi.ir/mbsweb/bankmelli/Login.aspx

رو << کاربر جدید >> کلیک کن و عضو بشو

در ضمن با استفاده از شماره تلفن 22266800 هم میتونی با تلفنبانک سیبا ارتباط برقرار کنی و از وضعیت و موجودی حساب خودت باخبر بشی ... البته مثل اینکه با کارتهایی که جدیدا صادر می کنند مشکل داره !

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب در این مورد تجربه ندارم ... چون الان چند هفته ای هست که درخواست دادم به بانک تا صورت حساب الکترونیکیم فعال بشه ولی مثل همه کارهاشون فکر کنم باید چند ماهی برم و پیگیری کنم تا به نتیجه برسم و در پایان هم به قول شما اطلاعات قدیمی در اختیارمون میزاره ... کارت خود من با تلفنبانک مشکل داره چندین بار هم درخواست کردم بررسی کنن ولی هنوز که هنوزه میگه رمز عبور صحیح نیست.

به هر حال فعلا تنها راه چاره همینه ... البته در مورد بقیه بانک ها مثل سامان یا پارسیان اطلاع ندارم ... اگر مطمئن بشم که کاراشون دقیق تر و منظم تره بدون لحظه ای تامل یه حساب باز خواهم کرد.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از FireFly :
خوب در این مورد تجربه ندارم ... چون الان چند هفته ای هست که درخواست دادم به بانک تا صورت حساب الکترونیکیم فعال بشه ولی مثل همه کارهاشون فکر کنم باید چند ماهی برم و پیگیری کنم تا به نتیجه برسم و در پایان هم به قول شما اطلاعات قدیمی در اختیارمون میزاره ... کارت خود من با تلفنبانک مشکل داره چندین بار هم درخواست کردم بررسی کنن ولی هنوز که هنوزه میگه رمز عبور صحیح نیست.

به هر حال فعلا تنها راه چاره همینه ... البته در مورد بقیه بانک ها مثل سامان یا پارسیان اطلاع ندارم ... اگر مطمئن بشم که کاراشون دقیق تر و منظم تره بدون لحظه ای تامل یه حساب باز خواهم کرد.
شما وقتي با تلفنبانك تماس ميگيري به جاي وارد كردن شماره حسابت، اون شماره كارت سيبار و وارد كن. من هم چند بار تست كردم ديدم با شماره كارت جواب ميده.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دفتر خاطرات ... راستش نمیدونم از اول شروع کنم به وارد کردن شماره کارت یا نه ؟ آخه اینطور که به نظر می رسه بعد از 13 شماره خودبخود چک میشه در حالی که شماره کارت 16 رقمی است... شما از کدوم قسمت وارد می کنید .. مثلا شماره کارت من به این صورت است :

xxxx yyyy zzzz wwww

بعد رو صورت حساب های ATM هم چهار تا صفر را به همراه چهار رقم آخر ميزاره كه باز تلفنبانك قبول نميكنه... اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از FireFly :
دفتر خاطرات ... راستش نمیدونم از اول شروع کنم به وارد کردن شماره کارت یا نه ؟ آخه اینطور که به نظر می رسه بعد از 13 شماره خودبخود چک میشه در حالی که شماره کارت 16 رقمی است... شما از کدوم قسمت وارد می کنید .. مثلا شماره کارت من به این صورت است :

xxxx yyyy zzzz wwww

بعد رو صورت حساب های ATM هم چهار تا صفر را به همراه چهار رقم آخر ميزاره كه باز تلفنبانك قبول نميكنه... اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
نه ديگه. شما اون 4 تا صفر رو كه نبايد بگيري. همون 16 تا رقم روي كارت رو بايد بزني. واسه من كه مشكلي پيش نمياد.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با تشکر همین الان تست کردم و جواب داد... این کارمندهای بانک به عقلشون نرسید اینو به من بگن و گفتن که مشکل رو بررسی میکنن ... خلاصه ممنون از اینکه کمک کردید.

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
بانك سامان و صاردات هم اين امكانو دارن (هم تلفن بانك دارن هم اينترنت بانك)
البته مال صادرات روبراه تره سامان تازه را انداخته.هنوز كار داره.تلفن بانك صادرات هم لحظه اي آپديت ميشه همين الان اگه حسابت تراكنشي داشته باشه همون لحظه تو تلفن بانك صادرات ميتوني چك بكني .البته همه اين امكانات مال حساب سپهر صادرات هست تلفنشم 22266566-021

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
البته اينترنت بانك صادرات چند ساعت تاخير داره اعمالي كه امروز با حساب انجام ميدي از ساعت 24 همان شب ميتوني با اينترنت چك بكني

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از raminonline :
خوب مثل اينكه مال صادرات بهتره
حالا چجوري بايد حساب سپهر صادرات رو باز كرد؟

هيچي بايد بري يكي از شعبي كه امكان سپهر دارن يه سري فرم هست بسته به اينكه جاري ميخواي يا پس انداز بايد پرشون كني تو تهران دو سه روزه كارتتو ميدن اگرم براي پس انداز كارت نخواي ميتوني دفترچه بگيري البته كار با تلفن بانك با دفترچه سخت تره!

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
فقط اگه اينترنت بانك بخواي همون موقع كه فرما رو پر ميكني فرم درخوايت اونرو هم پر كن چون يه مدت طول ميكشه تا فعال بشه(حدود دو هفته ) البته تلفن بانك از اول فعاله

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سپهرکارت

خدمتي است ويژه براي حسابهاي قرض الحسنه جاري ، پس انداز ، و سرمايه گذاري کوتاه مدت .

امکان اتصال همزمان يک سپهر کارت به حسابهاي قرض الحسنه جاري ، پس انداز و يا سرمايه گذاري کوتاه مدت موجب شده است که سپهر کارت نيز علاوه بر دسته چک و دفترچه حساب ، بعنوان يک ابزار مطمئن براي دريافت و پرداخت از حسابهاي مذکور استفاده شود .

با افتتاح حساب قرض الحسنه جاري ، پس انداز و يا حساب سرمايه گذاري کوتاه مدت سپهر ، علاوه بر دريافت دسته چکها و دفترچه هاي جديد مي توان از سپهر کارت نيز استفاده نمود و از مزاياي آن به شرح ذيل بهرمند شد .
دارندگان سپهر کارت مي توانند :

· با مراجعه به کليه شعب بانک صادرات مجهز به سيستم متمرکز سپهر و با در دست داشتن کارت شناسائي معتبر نسبت به واريز يا برداشت وجه به/ از حسابهاي سپهري اقدام نمايند .
· در تمام اوقات شبانه روز از خدمات دستگاههاي خود پرداز (ATM ) کليه بانکها و موسسات مالي عضو شتاب بهره مند شوند .
· نسبت به پرداخت وجه خدمات و يا کالاهاي مورد نياز از طريق پايانه هاي فروش ( دستگاه POS ) کليه بانکها و مؤسسات مالي عضو شتاب اقدام نمايند .

* اعضائ فعلي شتاب ( شبکه تبادل اطلاعات بين بانکي ) عبارتند از :

بانک صادرات ايران
بانک توسعه صادرات ايران
بانک صنعت و معدن
بانک ملت
بانک تجارت

بانک سپه
بانک کشاورزي
بانک ملي ايران
بانک سامان
پست بانک

بانک رفاه
بانک پارسيان
بانک کارآفرين

http://www.saderbank.com/sepehr.aspx?j=sepehr&i=inner/Sepehr/fs3-0.htm

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
ممنون از همتون كه راهنمايي كردين
ميرم ببينم چي ميشه
يه سوال ديگه هم داشتم
چطوري يه حساب وا كنم كه بين‌المللي باشه يعني طرف بتونه از هر جاي دنيا پول بريزه به حساب من :happy:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از raminonline :
ممنون از همتون كه راهنمايي كردين
ميرم ببينم چي ميشه
يه سوال ديگه هم داشتم
چطوري يه حساب وا كنم كه بين‌المللي باشه يعني طرف بتونه از هر جاي دنيا پول بريزه به حساب من :happy:
اوه نه!
گمونم بانك توسعه صادرات همچين كارهايي ميكنه البته دردسر و موجودي اوليه اش رو اگه به جون بخري. اطلاعات بيشتر توي همين فوروم هست اگه بگردي!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
سیستم اینترنتش رو میگی؟
واقعا؟
اخه من رقتم گفت هنوز راه نیفتاده

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اگه حسابش اينترنتي باشه که محشر ميشه اگرم منظورت غير اينترنتي باشه که ميتوني يه حساب ارزي وا کني.
اگه اون حسابي که ميگي اينترينتي هست يه توضيحي بي زحمت بده

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
سيبا و سپهر يك تلفن بانك آنلاين دارند ميتوني صورتحساب از طريق كامپيوتر به صورت فاكس دريافت كني
جاري طلايي بانك سپه و جام بانك ملت از اين حساب به اون حساب از طريق اينترنت تا سقف يك ميليون تومن مي توني پول بريزي
بعضي شركتها هستند كه سيستم مستر كارت و ... توي سايتت ميزارن بعدش يه درصدي كم مي كنن بقيش رو هم ماه به ماه بهت ميدن

بالا